Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.03.2024 09:00
    SOUD SE VRÁTIL K UDÁLOSTEM ZE 17. LISTOPADU 1989 Johnu Bokovi ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

15.07.2020 13:06: Generální ředitel Merck Ken Frazier varoval před nereálnými očekáváními kvůli vakcíně proti koronaviru. "Myslím si, že pokus se veřejnosti říká, že do konce roku 2020 bude vakcína, velmi to veřejnost poškozuje," sdělil podle FT (Patria)

* * *

Video Dr. Bodo Schiffmanna, lékaře, nyní i politika.  „O pandemii, která jí nebyla…“ -  brisantní! Cílem jsou masové, geneticky manipulované vakcíny: „Je smrtelná Corona, nebo genová vakcína?“ jasně formulováno s přesvědčujícími grafy.

Věřím, že dost lidí umí německy, pro ostatní několik důležitých myšlenek z videa:

Kochovy postuláty, základy pro čistě vědeckou činnost nepoužity, např. vložení virusu do zdravého organismu a testování reakcí. Kolik znáte ze svého okolí lidí, kteří zemřeli na Covid 19? Proč se neprovádějí pitvy zemřelých a zjistit tak příčiny jejich smrti? Pokud se provádějí, proč nejsou výsledky pitev zveřejňovány? Ve Švédsku zemřeli hlavně lidé přes 85 let – umírá se v tomto věku jen na jednu nemoc? V Evropě existuje 479 druhů PCR testů?! Covid 19 jsou jen statistické hry a mediální manipulace, aby vše špatně vypadalo a odůvodňovalo opatření. Způsobily krach ekonomiky a více mrtvých než virus sám. Nerozhoduje průběh nemoci, vědecká data, ale politici. Ti tvrdí: „Až bude k dispozici vakcína.“ Nejsme schopni vyrobit vakcínu proti chřipce, HIV, ale proti Covid 19 ano, přitom má podobné vlastnosti jako HIV? Vakcína změní genetický kód člověka. Svět je v troskách, na vině je politika. Přesto máme před sebou nadějnou budoucnost. Podmínky pro obnovu ekonomiky jsou lepší než po konci II. světové války. Ať svět slouží lidem, ne několika superbohatým. Pandemie nebyla. Neexistuje žádný právní důvod k takovémuto zacházení s obyvatelstvem. Ve skutečnosti to byla jen laboratorní pandemie. Jsme infikováni pozitivně virem svobody a nechceme si takové zacházení nechat líbit. Dokážeme to. 

 Největší problém světa?

Bez aktivních občanů není demokracie, jen vláda peněz, které mají největší moc. Už nepředstavují jen protihodnotu odvedené práce, ale staly se předmětem obchodu, spekulací a manipulací. Jejich skutečná hodnota nutně klesá. S výzvou dr. Schiffmanna souhlasí káždý člověk, který si ještě dokázal uchovat zdravý rozum.

Už vidím ty fronty presidentů, premiérů a poslanců, jak se nadšeně budou dostavovat na „obchodní vakcínování“ a půjdou příkladem široké veřejnosti v přímém televizním přenosu. Při očkování proti chřipce tomu tak v ČR nebylo, proto se ani občané nenechali moc očkovat a nepotřebná vakcína za stamiliony korun byla za další miliony zlikvidována. Finská ministryně zdravotnictví tehdy zavčas varovala, vláda Polska její varování vyslyšela, ušetřila miliardy – a neohrozila zdraví vlastního obyvatelstva. EU už zase objednává „vakcínu“, tentokrát proti Covid-19. Vláda ČR ji následuje. Pokud vím, nikdo z odpovědných nebyl tehdy nijak potrestán. Dost možná rozhodují stejní i dnes – o našem zdraví i osudech…  

 

Jan Šinágl, 21.7.2020

* * *

Kdy, proč, a jak laboratorně testovat naše pacienty s klinickými projevy akutní respirační infekce (ARI)? In memoriam MUDr. Martina Havlíčková, CSc.

P.S.

Ve věku 82 let náhle zemřel Dušan Vančura, zpěvák a kontrabasista skupiny Spirituál kvintet. V kapele zpíval 50 let. „Měl zánět zubu a vzhledem k současné situaci nešel k lékaři. Zánět se mu rozběhl a skončil sepsí organismu,“ řekl člen kapely Jiří Holoubek. Dušan Vančura, zpěvák, basista, textař a sbormistr, se tak stal nepřímou obětí pandemie koronaviru. Zánět zubu by při včasném lékařském ošetření nebyl fatálním onemocněním. Ve svých 82 letech netrpěl žádnými výraznějšími zdravotními problémy.

Kolik takových obětí coronaviru asi existuje? Jsou započteny do oficiálních obětí, nebo ne? Kdo to zjistí, když se neprovádějí pitvy, aby se zjistila skutečná příčina smrti? Nepochybně jen na samotný Covid-19 umírá daleko méně lidí než na srdeční onemocnění či jiná. MZ zřejmě brzy vydá další příručku s návodem jak rozlišovat a zacházet s jednotlivými druhy smrti – bez pitvy! J.Š.

* * *

„Potřebujeme mravní stanoviska k lidem, k práci a veřejnému majetku. Nepodporovat bankrotáře, nedělat dluhy, nevyhazovat hodnoty za nic, nevydírat pracující, dělat to, co nás pozvedlo z poválečné bídy, pracovat a šetřit a učinit práci a šetření výnosnější, žádoucnější a čestnější než lenošení a mrhání. Máte pravdu, je třeba překonat krizi důvěry, technickými zásahy, finančními a úvěrovými ji však překonat nelze, důvěra je věc osobní a důvěru lze obnovit jen mravním hlediskem a osobním příkladem.“

Tomáš Baťa

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)