Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Nilsen Ja protestuji 20.3.2022Vyděsit a vyfakturovat:  Akcie firmy PFIZER vzrostly o 2000% !!!

***

„Nezachraňujte svět. Svět nepotřebuje, abyste jej zachraňovali. Zachraňte sebe. Tím, že zachráníte sebe, zachráníte svět, protože ten nebude muset zachraňovat vás.“ – „Strach před lidmi je zbabělost. Je urážkou důvěry v člověka a lidskou důstojnost vůbec. Konáme-li svou práci tak poctivě a účelně, že prospívá každému, vědomí této dobré práce nám dává sílu neobávat se nikoho a ničeho. Strach je nepřítelem života, a díla zbudovaná ve strachu život poškozují. Díla užitečná rostou z důvěry.“ – „Myšlenka je všechno! Vyvolává touhu a ta vede mysl i tělo!“  

Tomáš Baťa

***

Kompletní program a seznam přednášejících - Stručné informace o obsahu a cílech konferenceProgram - Video - Tisková zpráva Covidkon II_ 21_03_22

Další skvělá konference a další bez účasti veřejnoprávních médií – na místě byla jen PrimaNews. Skvěle moderovala Martina Kociánová. Pokud by se přenos uskutečnil do všech domácností, tak by se asi rychle konala všeobecná defenestrace, všech zastánců ochranných opatření, které postihly zejména bezbranné děti! Za veřejnost jsem vystoupil 2x a sklidil potlesk, čehož si velmi vážím v takové společnosti. Doporučuji rozdělit si sledování přednášek na celý týden. Každý tam najde „svoji parketu“. Vakcína „UKR 2022“ se ukázala jako nejúčinnější! Připojuji FOTOGALERII a několik doplňujících citátů moudrých:

 „Svět nebude zničen zlými, ale těmi, kdo se na ně dívají, aniž by cokoli udělali.“

Albert Einstein

***

 „Cesta ke svobodě kdekoliv a kdykoliv, začíná ve třídě.“ Hubert Humpray

***

„Pravda je základem práva.“ Papež Jan Pavel II.

***

 „Špatné zákony jsou nejhorším druhem tyranie.“ Edmund Burke

***

 „Pokud máte deprese, nebo špatnou náladu, podívejte se, zda-li se nenacházíte mezi blbci.“ Sigmund Freud

***

„Nejtemnější místo v pekle bude vyhrazeno těm, kdo se v čase krize chovali neutrálně.“- „Když se přiklaňujeme na jednu stranu, stáváme se zlými více než ti, které označujeme jako vinné. To je příčinnou všech konfliktů a válek.“  

***

„Jedinou skutečnou chybou je chyba, ze které se nepoučíme.“ Henry Ford

***

„Hlavně nepromarnit žádnou pořádnou krizi.“ W.Churchill

***

„Všichni tři jsou v karanténě, bez příznaků, ale riziko nákazy je výrazné.“ Adam Vojtěch

***

„Dne 13.3.2020 byla v České republice  vyhlášena totalita.“

***

COVID: 55 miliard na testy

… „První rok jsem byl v zajetí nějakých odborných představ, měl jsem pocit, že se tady objevilo nové onemocnění,“ komentoval profesor Beran vládní omezení vydávaná během vyhlášené epidemie covidu-19 a dodal, že „teprve po roce jsem prozřel, že ta plošná opatření a celý covid je v podstatě zástěrkou pro to, aby se postupně ukrajovaly osobní svobody jednotlivých občanů České republiky a aby se osobní svobody dávaly jako nějaký benefit za splněné červené puntíky“.

… „Žijeme pod vládou jedné jediné ideologie, která je navíc zaštítěna jednou skupinou jakýchsi pseudoodborníků, kteří jsou v řadě případů přímo nebo nepřímo navázáni na farmaceutický průmysl,“ komentoval situaci očkovacích kampaní a vládních nařízení vydávaných během „koronavirové krize“ Nielsen. „To znamená, že žijeme v době, která se podle mého názoru skutečně velmi blíží, nebo vykazuje znaky totalitní moci, a proti tomu my jako právníci musíme vystoupit.”

… použitý postup plošných testovacích kampaní stál české zdravotnictví neuvěřitelných 55 miliard v roce 2021 a podle médií se za testování utratily desítky miliard korun i v roce 2020. Lze jen konstatovat, kolik se za tuto sumu peněz mohlo získat těch nejdražších aparátů pro diagnostiku! A potvrzuje se navíc i obava některých lékařů, že v důsledku strachu z covidu byla u řady pacientů zanedbána preventivní péče….

 

Jan Šinágl, 21.3.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-3 #8 Jan Šinagl 2022-04-17 09:58
Stavař 62 let, zdravý. Pracoval v Praze, musel se nechat očkovat, aby neztratil práci. První dvě očkování bez problémů. Za 5 min. po třetím zemřel…
-2 #7 Jan Šinagl 2022-04-07 09:38
Premiér Fiala děkuje za očkování, díky kterému má prý menší potíže? Proč předem vylučuje možnost, že by žádné potíže mít nemusel, kdyby se nenechal očkovat a že potíže má právě díky očkování?!
0 #6 Jan Šinagl 2022-03-25 09:26
Vážení,
i v době válečné, jen zdánlivě postcovidí, se stále domnívám, že více než anketní boj s WHO, CDC či ECDC z nerozpoznatelné ČR by Lidstvo, Pravdu i Stvořitele zaujalo systematické sekvenování šarží mRNA vakcín (Pfizer Biontech a Moderna) , abychom se dozvěděli jaká část mRNA je aktuálně do lidí aplikována, v jaké technologické stabilitě a jaké kvalitativní variabilitě produktu.

Primárně za to jakoby odpovídají aplikující lékaři, kteří zajisté netuší a věří. Systémově však v ČR regulační autority, tedy především SÚKL a ředitelka Storová, hygienická služba a hlavní hygienička Svrčinová, ministr zdravotnictví prof. Válek a jím specificky pověření činitelé jako prof. Chlíbek a spol. I přes intenzivní pátrání se mi nepodařilo zjistit, kdo se touto stránkou nemalé očkovací akce zabývá. Vítězí názor že nikdo. Tudíž nevíme co a proti čemu aplikujeme a jak se to s šaržemi či podmínkami tam či onde mění. Firma se upsala, že neodpovídá za nic. Víra naše nás neuzdraví, možná jen trochu.
Sekvenujeme hojně i zbytně mutující virus, nikoli však jeho očkovací zkratku, pouze zaznamenáváme vysokou variabilitu účinnosti i nežádoucích účinků mRNA v místě i čase, průměrujeme , plkáme a dohadujeme se.
Fakta v této věci chybějí, ani se jich nedočteme.

Tož tak..." ostatně soudím, že Kartágo, pardon, že covidí mRNA vakcíny nutno mít pod domácí kontrolou", šarži po šarži. Na výsledky bych se hodně těšil.
Virověk a viroregulace není retro, virověk je budoucnost. Ať k raketám či místo nich. Je jen chvilku čas zamyslet se a připravovat.

Jan Žaloudík , LSD (lékař, senátor, důchodce)
24.3.2022
0 #5 Jan Šinagl 2022-03-25 09:25
Drtivá většina lékařů nikdy nic nečetla od WHO a popravdě, je to jako číst prohlášení OSN
Budujeme lepší svět - odhlasovaly rozvojové země ve Švýcarsku…

BR Roman Šmucler
24.3.2022
0 #4 Jan Šinagl 2022-03-25 09:22
Očkování, je bez předchozího vyšetření protilátek odborný nesmysl, přesto se za to staví jak ministr Válek, tak vakcinolog Chlíbek.

MUDr. Jaroslav Henzl
24.3.2022
0 #3 Jan Šinagl 2022-03-25 09:20
Dobrý den.

Přeposílám zajímavý odkaz. Naše min.zdrav. nevím čím je, ale asi již ne min.zdrav. Mimochodem já covid měla 3x, jako virozu s T a kašel, podruhé se ztrátou chuti a čichu, potřetí s T, prošla jsem jako lékař 1.kontaktu snad všemi variantami a jsem pořád tady. Jde totiž ne o vira, ale o stav přijímajícího organizmu. Všichni přeci známe stav, kdy 5lidí má ve výtěru tonzil Streptokoka, má k tomu i klinické příznaky, ale pokaždé bude průběh jiný a efekt PNC také. Proč asi. Bylo by již nasnadě přestat si hrát na přenašeče a začít sledovat "chytače". Myslím, že by to bylo daleko efektivnější. To, že někteří lidé mají ve výtěrech zvěřinec a nic jim není a doteď se tohle neléčilo a vše dál fungovalo, celá společnost. Takže tady je vše špatně a měli bychom se ptát proč. Vyhovuje tento stav někomu? Teď mi volají matky, že by chtěli zaočkovat děti na TBC, jelikož se vedle přistěhovali Ukrajinci. Když se přestalo očkovat, neboť se řeklo, že je špatná vakcína (byla ruská!), tak nikdo se nezamyslel nad tím, proč najednou mají děti reakce po očkování na TBC. No prostě proto, že do té doby se očkovalo v porodnici, pak se na dop.imunologů očkovalo až po 3m věku, ale to již děti měli v sobě 2dávky 6-vakcíny a měli vybuzený imunitní systém, tak reagovali jinak, než když se to dávalo v porodnici (což je špatně, jelikož až kolem 3m se ustaluje imunita). Teď nemáme očkovanou populaci. Starší v pohodě, ti očkovaní jsou, problém jsou malé děti. Pro kojence je to masakr a antituberkuloti ka 6m a déle pro dětský organizmus-no super! Že pneumologové byli tehdy proti, jelikož přílivem lidí ze zahraničí výskyt pořád stoupal, bylo všem jedno. Asi jako dnes s covidem. Upozorňujeme, ale všem je to jedno. Nu což, když neumíme s imunitou pracovat, tak co chceme, že?

Jdu konečně domů za dětmi, dohánět nekvality současného vzdělávacího systému, který se rozpadá tak jako naše zdravotnictví (pořád nemocní očkovaní učitelé...) a bude hůř vážení, ale mě je to jedno. Jsem unavená, otrávená, ale nemyslite si, že se vzdám, akorát se vyspím!

Hezký večer při čtení. S pozdravem, Pumrová

l.facebook.com/.../

MUDr. Karen Pumrová
24.3.2022
0 #2 Jan Šinagl 2022-03-23 17:18
Dobový svědek Francouzské revoluce: "Na hodnocení je ještě brzo." My jsme vše "vyhodnotili" a víme jistě předem, jak to všechno dopadne - už dopadlo!
0 #1 Jan Šinagl 2022-03-21 21:53
Americké Centrum pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) odstranilo desítky tisíc úmrtí spojených s covidem-19, včetně téměř čtvrtiny úmrtí, která předtím uvádělo u osob mladších 18 let. „Údaje o úmrtích byly upraveny po vyřešení chyby týkající se logiky kódování. To mělo za následek snížení počtu úmrtí ve všech demografických kategoriích,“ uvádí CDC na stránkách...

epochtimes.cz/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)