Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

OS Praha vychod Sinagl Hankova 180419

Aktualizováno: Ing. Petr Vlček: „Manželka ne a ne a ne a nechce...“. Dělá si co chce - i s institucemi. Stát jen nečinně přihlíží psychické likvidaci dětí nenormální matkou. Stát společně s ní psychicky a materiálně roky likviduje i skvělého tátu! ZPRÁVA Lata 16.5.2019. J.Š. 18.5.2019

* * *

Jeden plně zdokumentovaný, konkrétní soudní případ mnohdy vypoví o stavu společnosti mnohem více, než tisíce otřesných kauz o kterých informují média roky. Jeden takový jsem zažil u OS Praha-východ dne 18.4.2019. V bezmoci proti neuvěřitelné zlovůli senátu „soudkyně“ JUDr. Dany Haňkové, jsem se při vynesení rozsudku ke zločinnému senátu otočil alespoň zády. Přítomná veřejnost po vynesení rozsudku podala stížnost k předsedkyni soudu s požadavkem podání návrhu na zahájení kárného řízení se soudkyní Haňkovou. Celý proces ve stylu 50. Let byl zaznamenán na video – viz odkazy níže. Doporučuji si najít potřebný čas – zejména na závěrečnou řeč ing. Petra Vlčka! První video níže jsem natočil po skončení tohoto inkvizičního soudu, kde byla pošlapána práva na spravedlivý proces tím nejbrutálnějším způsobem, jaký nenapadne žádného normálního člověka. Ing. Petr Vlček byl zcela psychicky vyčerpán a na pokraji fyzického kolapsu, jako následku neuvěřitelného až nadlidského výkonu po dobu pěti hodin. Krátce po jeho zveřejnění se u videa objevil tento komentář:

"Čekám, kdy se začne formovat první česká teroristická skupina, situace už je na to zralá. Moc kterou jsme dali zločincům, už sami zločinci nezvládají, naproti tomu obyčejný člověk je vydán napospas nepředvídatelnosti právního systému, který je zcela paralyzován a funguje na míře tlaku a peněz. Pokud je tlak třeba veřejnosti, nebo médií velký, je soudce (většinou bezcharakterní bezcitná špína, která sama patří do klece) nucen soudit spravedlivě, ve všech ostatních případech vás soudí podle toho, jak jim se to nejlépe hodí. Ani nechci pomyslet na ty, které tento špinavý odporný stát dohnal do kriminálu nebo na provaz."

 

 

Začátek soudu – námitky podjatosti soudu

Usnesení KS Praha ze dne 10.4.209, které dokazuje manipulace s výběrem přísedících a nezákonnost senátu OS Praha – východ!

Důkaz, že se jedná v obou trestních kauzách o nezákonný senát a úmyslnou manipulaci!!! Celou dobu od roku 2016 je senát 1T  NEZÁKONNÝ!!! Soudkyně Haňková to věděla. Měla SAMA povinnost zastavit jednání a zjednat nápravu. Nikdy to neudělala a rozhodovala v nezákonném složení senátu!!! To má zcela zásadní význam. Pokud rozhoduje nesprávně složený senát, jsou VŠECHNA usnesení a rozsudky NEPLATNÉ! Tím pádem by neplatil ani tento rozsudek ale ani ten z roku 2017 - první kauza domácího násilí a ing. Petr Vlček by byl zcela bezúhonný člověk! 

Kdysi jsem na poslední chvíli zaplatil za pana Vlčka u pokladny OS Praha – východ 10.000,-Kč, kdy mu hrozila exekuce a ztráta domu. Pokladní se sama divila, jak nestandardně vysoká je tato částka? Mám pocit, že soudružka soudkyně Haňková by si zasloužila nejen kárnou žalobu, ale i trestní stíhání!

***

Seznam všech pěti videí

Samostatné odkazy na videa:

Závěrečná řeč JUDr. Martina Susky a Mgr. Davida Oplatka

Závěrečná řeč advokátky JUDr. Magdy Rothové

Závěrečná řeč ing. Petra Vlčka

Rozsudek

***

Tématické video standardy OS Praha – východ

Pro úplnost připomínám: Státní zástupce se jmenuje JUDr. Martin Suska, advokát paní Vlčkové alias africký bubeník Mgr. David Oplatek (z feministické organizace PROFEM). Dvě „grácie“ po boku Haňkové se jmenují Květuše Čelikovská a Zdeňka Myslivečková potvrzovaly svým chováním, že „grácie“ skutečně jsou - vzorové.

Jediní, kdo se choval v soudní síni normálně byla veřejnost, obžalovaný a jeho advokátka. Ostatní působili jako psychopati – to se projevilo mj. i tím, že uvěřili odborné veřejnosti neznámým, poslušným soudním znalkyním (ne renomované a uznávané kapacitě dr. Jaroslavu Zvěřinovi), kteří považují ing. Vlčka za „duševně chorého“ a odsoudili tak „nemocného“ k „léčbě“ trestem, protože je „psychopat neohrožující okolí“ a jejíž jediným znakem je, že vytrvale usiluje o záchranu svých dětí… Nenormální soudí normální! Potom je normální, že ignorovaly znalecký posudek forenzní psycholožky dr. Čírtkové z roku 2016 na paní Vlčkovou o její emoční labilitě a kterou považují za zcela normální – asi jako jsou „normálními“ ony samy…

Žijí mimo realitu – jen plní zadání, aby nepopudili a neohrozili svůj ničím nezasloužený blahobyt. Je jen otázkou, zda to s nimi udělal systém, nebo je to jejich daná přirozenost? Jsou naprosto odtrženi od života nenormálním myšlením i konáním, které je pro ně normální…

Na druhé straně zachovat si duševní zdraví, zdravý rozum, čisté svědomí, smysl pro spravedlnost a čest, dokáže v české, postkomunistické justici jen silná osobnost, byť musí počítat s následky – viz JUDr. Vojtěch Cepl ml., který soudil tzv. „justiční mafii“ za přitomnosti TV kamer a byl odejit z KS Praha ke KS Ústí nad Labem…

Časovaná bomba začíná tikat stále hlasitěji a může postihnout kohokoli z nás! Ing. Per Vlček bojuje už i za nás. Je na čase, aby se všichni slušní lidé začali spojovat a postavili se tomuto zlu. Ohrožuje vše, nepocítí-li odpor a sílu, kterou jedině respektuje. Ohroženi jsme každý, naše země, naše děti a jejich budoucnost – i sami původci zla. Připomeňme si proč jsme demonstrovali v listopadu 89?! Je na čase tehdejší přání a naděje začít naplňovat – konkrétní prací a činy – nikdy není pozdě!

Celé řízení bylo vedeno úmyslně zmatečným, nezákonným způsobem. Neupírám právo soudu a soudce vynést své rozhodnutí, ale zcela nezákonný způsob vedení soudu, resp. inkvizičního procesu.

Došlo k ÚMYSLNÉMU PORUŠOVÁNÍ ZÁKONA č.141/1961 Sb., kdy úmysl lze odvodit ze zásady „Soud zná právo“ („iura novit curia“).

Vzhledem ke skutečnosti, že takto nezákonně jednala předsedkyně senátu na postu „soudce“ demokratické země, lze považovat události, které se odehrály dne 18.4.2019 od 8.30 hod. do 13.30 hod. u OS Praha – východ za OHROŽENÍ DEMOKRACIE, ÚMYSLNÝ ÚTOK NA DEMOKRATICKÉ ZŘÍZENÍ ČESKÉ REPUBLIKY A PODNĚCOVÁNÍ K ROZVRACENÍ REPUBLIKY NA ÚROVNI „TERORISTICKÉHO ÚTOKU“, bez bomb, ale s neméně devastujícími účinky a následky!

 

Jan Šinágl, 20.4.2019

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.85 (13 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Šinagl 2019-05-10 17:59
Občané si vůbec neuvědomují v čem žijeme, dokud je to samotné nepostihne, jinak to, co zažíváme pro ně zní nereálně, neuvěřitelně...

Markéta

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)