Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pekova Smetana

Aktualizováno 28.5.2020: Rozhovor s dr. Pekovou v týdeníku REFLEX.Pekova REFLEX avers 280520

* * *

Vir je geniálně vyrobená hračka - Genetička: Koronavirus mutuje superrychle, až 270krát rychleji než běžný koronavirus!

(Vpravo LN 27.5.2020)

* * *

„Doba je nová a není možné si myslet, že genové inženýrství a molekulární biologii dělají jen dobráci. … Tento virus má svůj unikátní úsek, který se vyskytuje v jeho 5´ UTR (nepřekládané) oblasti, je to úplně prvních 265 písmen jeho gnomu z celkových 30 tisíc. Vyskytuje se ještě před oblastí, kterou popisují dva články  v odborných časopisech Nature Medicine a Nature, podle kterých se říká, že koronavirus vyletěl z jeskyně. Oba články se vyhýbají první oblasti viru, která je jeho hlavou, a to se domnívám, že je hrubé pochybení. Věnují se pouze jeho tělu.“

Co nám tedy pětičará nepřekládaná oblast (5´UTR), o které mluvíte, o koronaviru říká:

„Je to unikátní a nejdůležitější oblast, jsou to biologické hodiny, mozek viru. Když mu nehorázným způsobem a zcela náhodně vyměníte kolečka, tak nevím jistě, jestli bude takto dobře fungovat. A protože je genové inženýrství můj obor, ve kterém jsem začínala, neumím si představit, jak by to udělala příroda. Ale vím, jak bych to udělala já, kdybych chtěla zvýšit replikační kapacitu viru. Je to hrubá odlišnost od normálu. Laboratorně se dá takováto manipulace udělat velice snadno v horizontu dní a týdnů. Pokud se dokáže, že došlo k laboratornímu úniku, nebo že to někdo dokonce vytvořil, čemuž se říká gain of fiction a je to přísně zakázáno, jde o velký průšvih.

LN Neni lekar jako lekar 270520… Kdyby byl virus opravdu z laboratoře, trvalo by alespoň 20 let, než by se vyvinul do současné podoby.

To je pořád linie, že to dělá příroda. Samozřejmě že to v evoluci trvá. Kdybychom byli v 80. letech, vedli bychom jinou debatu. Ale dnes, pokud by nám někdo zadal, abychom vytvořili koronavirus, jenž má být 270krát nebo 1000krát rychlejší než ten původní, přesně víme, jak bychom to udělali. … Svět by si měl uvědomit, že obor genového inženýrství je už někde jinde, udělal obrovské pokroky, genetický terorismus existuje a měli bychom se k tomu postavit čelem.“ - Vir je geniálně vyrobená hračka (LN 25.5.2020)

* * *

Genetička: Koronavirus mutuje superrychle

Mezi vědci převažuje názor, že nový typ koronaviru způsobující nákazu covid-19 mutuje pomaleji než chřipka a v porovnání s jinými koronaviry se chová normálně. To ale rozporuje molekulární bioložka Soňa Peková z laboratoře Tilia. „Naše pozorování potvrzují, že se virus velmi rychle množí. A to až 270krát rychleji než běžný koronavirus,“ říká v rozhovoru pro LN. Virus je podle ní umělého původu.

„Virus se mění pod rukama. Cosi ho žene do obrovských výkonů. Takto se přírodní izoláty nechovají,“ uvádí. Při závodu o vývoj vakcíny ale vědci spoléhají právě na to, že koronavirus v porovnání s jinými RNA viry mutuje relativně pomalu. „Virus se mění pod rukama. Cosi ho žene do obrovských výkonů. Takto se přírodní izobáty nechovají.“ Zmutoval už 198krát. To by mohlo znamenat, že se SARS-CoV-2 neustále adaptuje na své lidské hostitele. Genetička Soňa Peková ze soukromé laboratoře Tilia se i proto domnívá, že vývoj konvenčních vakcín se nesetká s úspěchem. „Konvenční vakcína, kdy se vybere vhodná bílkovina viru a proti ní se namíří protilátka, jsou u tohoto typu koronaviru, který se neustále mění pod rukama, vyhozené peníze farmaprůmyslu.“… „Cestu vidím v geneticky inženýrované vakcíně, která by viru rozbila biologické hodiny, jež tak rychle tikají. Myslím si, že je to nová válka a konveční zbraně z principu fungovat nebudou.“ - Genetička: Koronavirus mutuje superrychle (LN 25.5.2020)

* * *

Někdy je obtížné určit hranice mezi pravdou a účelovostí, ale odkazy na dvě videa níže jistě zaujmou některými informacemi a myšlenkami:

  • 26 minut rozhovorudr. Judy Mikovits stojí za poslech. Facebook, YoTube a Twitter už Plandemic stáhly. O dr. Mikovits napsal i týdeník RESPEKT. Odkaz na její rozhovor v článku nenaleznete, zato na jiné video, kde jsou vybrané výroky dr. Mikovits na které komentátor reaguje, kdy se kritizovaná nemůže bránit.
  • 10 minut přednášky Dr. Cowana o elektrických polích a souvislostech s coronavirem jistě také zaujme. Zakončil ji citátem od Rudolfa Steinera z doby kolem roku 1917: „V dobách, kdy nebyly žádné elektrické proudy, kdy vzduch nebyl plný elektrických vlivů, bylo snažší být člověkem. Z toho důvodu, abychom dnes vůbec byli lidmi, je nezbytné vynaložit mnohem silnější duchovní kapacitu, než co bylo nezbytné před stoletím.“ Dělejte cokoliv, co vám zvýší duchovní kapacitu, protože je velmi těžké v této době být lidskou bytostí.

* * *

Trumpem propagovaný lék dostal stopku. WHO pozastavila klinické testování

Hlavní lék proti viru v Česku končí, pro pacienty má závažné vedlejší účinky

* * *

Připomínám, že farmaprůmysl má už dnes větší obrat než zbrojní průmysl! Od farmaprůmyslu inkasoval desítky milionů korun Roman Prymula, jak připomenul nedávno bývalý ministr zdravotnictví Němeček. Je škoda, že dr. Peková dostává mnohem méně mediálního prostoru než by si zasloužila. Její duel s Prymulou v přímém přenosu na ČT by jistě veřejnost uvítala, toho se těžko dočkáme.  Ukázalo by se, kdo je hoden úcty – a vyznamenání! Na západních TV je to standardem.

Prymula, ministři, politici a média nás zahlcují „informacemi“, které už nejde poslouchat, natož vnímat, kdy ohrožují duševní zdraví obyvatelstva. Dr. Peková řekne v pár větách podstatu, máme jasno a hlavně si ti zapamatujeme. Odborně a mravně daleko převyšuje Prymulu. Nejvyšší české vyznamenání Řád Bílého lva by si zasloužila ona, ne Prymula.

Nezapomínejme, že Prymula byl členem KSČ a na vlastní žádost vstoupil do Pohotovostního pluku VB. Musel se tedy zúčastnit i potlačování protestů během Palachova týdne v lednu 1989 společně s Veřejnou bezpečností a Lidovými milicemi za použití vodních děl a slzného plynu.

Mimo jiné také jako náměstek ministra zdravotnictví odmítl Prymula zavedení metody léčby rakoviny MUDr. Karla Fortýna - MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“. Levná, účinná, spolehlivá a bezpečná metoda. Měla jedinou „vadu“ – farmaprůmysl by na ní nevydělal. Byla „zadupána do země“ a zbytečně tak u nás a ve světě umírají miliony lidí.

Hodnoty jsou postavené na hlavu. Svět potřebuje radikální změnu, má-li lidstvo přežít – tuto možnost, změnit naše životy a myšlení - nám nabízí i koronavirus.

Digitálně jsme už „očipováni“, soukromí jsme prakticky ztratili, GDPR slouží především ochraně zločinu a zločinců! Zbývá už jen zavést očipování kojenců! Svoboda jednotlivce v konání a myšlení už prakticky zmizela a je kontrolována.

Ano, aktivně konejme, abychom nepřestali být lidskými bytostmi a nestali se z nás pouze manipulovatelní živočichové bez žitého duchovního obsahu. Příroda nás opět varuje před naším sebevražedným konáním!

 

Jan Šinágl, 27.5.2020

* * *

Soňa Peková pomáhá celému světu s boji s koronavirem - zdarma! Česká republika o její pomoc nestojí!

Petice na podporu MUDr. Soni Pekové, PhD. - nový rozhovor o koronaviru (kompletní verze)

Takový pořad o koronaviru veřejnoprávní ČT nenabídne!

Emma Smetana v rozhovoru se Soňou Pekovou na téma soukromých laboratoří!

Takový pořad o koronaviru veřejnoprávní ČT nenabídne!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.36 (11 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)