Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kramny Petr Monika KlaraV letech 2013 – 2016 proběhl v České republice soudní případ s občanem Petrem Kramným, který byl provázen silným mediálním „pokrytím“ (zejména bulvárním) a má dohru ještě dnes.

Zprávy o případu šířené v médiích spojovaly pravdivé informace s dezinformacemi, teoriemi a spekulacemi. Níže publikujeme, co nejpřesnější časovou osu událostí tohoto případu s odvolávkami na zdroje informací (některé doplňujeme průběžně), aby mohly být použity pro rychlou a přesnou orientaci v případu.

Pokud máte jakékoliv připomínky k časové ose, znalosti o nepřesnostech nebo máte nějaké další důvěryhodné či upřesňující informace k případu, neváhejte se na nás obrátit. (Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.)

28. února 2014 – 8. března 2014

Celkem 5 zástupců Policie ČR a MUDr. Igor Dvořáček odjíždí na zahraniční služební cestu do Egypta, ve věci vyšetřování v případu úmrtí Moniky a Kláry Kramných.

POZNÁMKA: O cestě a vyšetřování neproběhla u soudu žádná zmínka a tato skutečnost nebyla zanesena do soudního spisového materiálu. (Ke zjištění této skutečnosti došlo až zpětně ze strany spolku Šalamoun 1. 6. 2017, který prováděl přezkoumání případu)

  • O skutečnosti této cesty zástupci Policie nikoho ani následně neinformovali.
  • Nikdy nebyl doložen zápis o obsahu cesty: kam policisté šli, co v Egyptě dělali a s jakými výsledky.
  • Policejní prezidium spolku Šalamoun sdělilo, kdo se cesty účastnil a prohlásilo, že nefinancovalo cestu panu MUDr. Igoru Dvořáčkovi. Z přepočtu policií doložených nákladů však chybí doklady na položku ve výši 48 584,- Kč. Celá expedice stála více než 225 000,- Kč. 

(bývalý důvěrník Státní bezpečnosti (Stb) zdroj, jeho složka skartována 18. listopadu 1989)

Zdroje: (připravujeme) …

… ROZPOR 1.

Rozdíly mezi výsledky několika ohledání těl egyptských lékařů a vyšetřovatelů a výsledkem repitvy ostravského Ústavu soudního lékařství.

  • Stopy na těle zesnulé paní Moniky Kramné
    • ​Fotodokumentace těla zesnulé paní Moniky Kramné vyhotovená 31. července 2013 - před soudní pitvou v Egyptě -neukazuje na zádech těla žádnou ze stop zaznanemaných českými soudními znalci při repitvě prováděné o 8 dní později (9. srpna 2013). Zdroj: Fotodokumentace zádové části - Egypt (31. července 2013) (Klademe důrazný požadavek na čtenáře - dodržujte úctu k zesnulé, fotografie nekopírujte a nezveřejňujte! S myšlenkou na zachování úcty k zemřelé, necháváme fotografii dostupnou pouze k nahlédnutí za účelem přezkoumání případu. Činíme tak ve veřejném zájmu k odhalení zásadních faktů za účelem zabezpečení spravedlnosti.)
    • POZNÁMKA: Tyto stopy na těle musely vzniknout v době mezi pořízením fotografie a repitvou prováděnou v ČR - tedy při převozu těla z Egypta do ČR.
    • Jedná se o stopu na hranici krku a horní části zad podél střední části trupu, kterou čeští znalci popsali jako - pásovitou vkleslinu-popáleninu šedohnědé bravy, délky 7 cm šíře 1 cm, jejíž okraje jsou podminované. A dále o stopu voblasti křížové krajiny zad na hranici s kostrčí - scházející pokožka nepravidelného tvaru o velikosti 1x0,5 cm. Zdroj: Pitevní protokol Ústavu soudního lékařství FN Ostrava - Monika Kramná …

 Celý článek: https://www.voxpopuli.sk/pravo/kauzy-pravo/pripad-petr-kramny-casova-osa-udalosti.html

P.S.

Další článek k tématu vyjde v týdeníku REFLEX příští týden.

J.Š.27.8.2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)