Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Janousek RomanTohle kdyby věděli naši vlastenci, kteří za nás pokládali životy, jaké morální bahno nás budeHrbata Michael řídit! – Tomáš Lebeda a Pavel Varvařovský k situaci v zemi - Jak se stamiliony pakovalo ODS na obraně v čele s náměstkem Hrbatou – Už před lety jsem opakovaně podával TO na Ing. Michaela Hrbatu - Naštvaná žába je obrazem naštvaných občanů, kteří slyší jen sliby politiků. Žába zareagovala správně a kdy občané?!

Záznam z rozhovoru mezi Romanem Janouškem (pražský lobbista ODS - viz dokončený SPIS. Pavel.B, spolumajitel BigBoard), Miroslavem Janstou ( pražský lobbista ČSSD) a Richardem Fuxou (spolmajitel a statutární orgán bilboardové společnosti BigBoard): Uskutečněno v hotelu Hilton v Praze, březen 2012, několik dní před havárií lobbisty Janouška.

... Jansta: Já to mám na rozdíl od Romeše jednoduchý, pro Karlíka Korytáře a jeho kluky ze senátu jeden a čtvrt milionu, ale je potřeba připravit 2,5 milionu pro Pepíka Smýkala a jeho parlamentní bandu, peníze budou u mě v trezoru a až to odsouhlasí, jak mají, tak jim je pak vyplatíme. ...

Janoušek: Zdar a sláva neúplatnému senátu.

Fuxa: Romeši, ty jsi fakt čaroděj.

Janoušek: Já ne, to moje škvára čaruje.

Jansta: A pak že koalice ČSSD a ODS je mrtvá.

Fuxa: Chlapi, jste kouzelníci, ale kolik mě to bude stát.

Jansta: Já to mám na rozdíl od Romeše jednoduchý, pro Karlíka Korytáře a jeho kluky ze senátu jeden a čtvrt milionu, ale je potřeba připravit 2,5 milionu pro Pepíka Smýkala a jeho parlamentní bandu, peníze budou u mě v trezoru a až to odsouhlasí, jak mají, tak jim je pak vyplatíme.

Janoušek: To máš Mirku jako u notáře, ale ty seš vlastně kolega právník, to víš doktor jako doktor. Já to mám složitější počítání, Hillary Vrecionová chce pro sebe a svůj týmeček dvojku (rozuměj ve vekslácké hantýrce 2 miliony Kč) a parlamentní divize mojí firmy Boris, Pavka a spol. čtyry mega.

Jansta: Dáme něco Paroubkovi?

Janoušek: Na toho sere bílý tesák a netlač ho sem Mirku furt, to je potřetí, co pro něj chceš love pro toho Řeka z Ithaky, mě už to nebaví, Haška toho samozřejmě vytopit musíme, ale péčko je nám na nic, ale musíme nasypat tomu nenažranýmu Drobilovi, jinak do toho hodí vidle.

Jansta: Ale přece Drobil má slíbeno několik stovek billbordů do kampaně tak byl informovanej i Ivoš Ritigů a souhlasil s tím, že jim to kampaň hodně zlevní.

Fuxa: Ten Drobil s Ritigem jsou neuvěřitelně nenažraný hovada, nikdy nezapomenu jak jsem Ritigovi k Prašný bráně nes 5 milionů v hotovosti a on se mi vysmál, proč mu nesu drobný na kafe. Hlavně ale v rozpočtu nesmíme zapomenout na Markovou ze Solutionu, která chce za svoje parlamentní sexuální služby milion čtyřista tisíc. Jen abych se s těma všema darmošlapama politickejma vůbec dopočítal.

Janoušek: Neříkej vždyť ti Richarde taky ale snad přispějou i další ne?

Fuxa: Přiloží taky AVK, dali už milion a minimálně další doloží, ale především seženou špínu na toho zoufalce Laudáta když dělal v obecňáku ředitele a ještě na toho druhýho poslance, jméno už si nepamatuju, co nám dělal ty problémy. Ale aby to nedopadlo jak na pražský radnici, kde si Svoboda přes Hanče řekne o dva miliony a ta Pecičova srbská dcerka Udženija o milion a bezpohlavní topácký komici Hudeček, Richtr a Tůma taky milionek za držhubný a pak to podrazej. To jsou ale strašlivý křiváci, až je mi z nich na zvracení.

Janoušek: To víš, ty maj speciální školení od rezavýho Hávy, kterej je český otec myšlenky, nejdřív to zkasíruj a pak to polož.

Jansta: Na Hávovi je nejlegračnější jak každýmu vyhrožuje finančně analytickým útvarem a sám by se ho měl bát nejvíc s těma svejma lichtenštejnskejma firmičkama. Teď mi zrovna Láďa Johanes vyprávěl jak strašlivě Háva kasíruje Beneše v Čezu. A jak si poradíme s těma poslancema co už minule v parlamentu s nima byly ty problémy?

Janoušek: Vždyť ten seznam máš, sepisovali jsme ho minule. Tady všichni furt melou jak to s Ivošem Ritigů kasírujem, ale rezavej Háva to vykošťuje brutálně o řád vejš, nic nedělá, přijede ze Švýcar a jen chodí a vybírá to jak mafiáni v Bronxu, je mi toho Beneše až trochu líto, Roman to psychicky nevydržel dávat každej měsíc takovýhle rakety protože Háva ČEZ pojal jako kosmickej výzkum. Divím, že už za ty vybraný prachy Omnipol nevypustil pár raket do kosmu.

Fuxa: Jasně, to zařídíme, euroavk zprodukuje tu špínu na potížisty, vždyť Marková už jim dodávala nějaké kompro na největší kverulanty, ale nejvíc můžeme věřit mediální kampani Mirka Soukupa, vždy už si na to nakoupil i časopisy a je strašně hladovej.

Janoušek: Michal Voráček je taky nachystanej, ještě mám v záloze dva hlasy z véček a jednoho odpadlíka.

Jansta: Já mám taky v záloze čtyři komunisty, ale Voráček je žvanil, tady bych se určitě spoleh na Míru Soukupa, ten když ty poslanecký parazity poleje kýblem špíny, tak už to ze sebe nikdy nesundaj.

Janoušek: A kdo by si tak ještě potřeboval přihrábnout?

Jansta: Já myslím, že ta zoufalka Pík z vévéček, v novinách psali, že v tom daňovým přiznání uvedla, že má našporováno jen 5 milionů, vždyťje to bída a utrpení.

Janoušek: Jo tak to je tragédka, ta má doma toho Asiata s malým dráždidýlkem, ale pozor, ta je úplně blbá, a víte co se chlapi říká, že hroby se nemaj votvírat.

Fuxa: Jo to si taky myslím, to je děsný strašidlo.

Janoušek: Tak kluci domluveno, já musím běžet.

P.S.

Je naprosto skandální, že Roman Janoušek nebyl ani za 1 ½ souzen a odsouzen, kdy jiní by už dávno byli ve vězení! J.Š.

* * *

Tomáš Lebeda, politolog z Palackého Univerzity v Olomouci na ČT 24 6.1.2014:

Stranám chybí tah na branku a charismatičtí lídři - ANO ustupuje a bude mít problém obhájit svůj program před voliči. Je ideologicky, programově a osobnostně nevyprofilované - Od roku 1996 jen jedna vláda vládla po celé 4 roky – jen díky opoziční smlouvě.

Pavel Varvařovský na ČT 24 5.1.2014:

Předložil 16 návrhů změn zákona, jen jeden, navíc částečně, realizován. Byl zklamán, kdy mnozí poslanci a senátoři s ním soukromě hovořili rozumně, ale v klubech hlasovali proti jeho návrhům. Připomněl jeden z Murphyho zákonů: „Politici ve skupině vždy odsouhlasí s čímž soukromě všichni nesouhlasí.“

Stále doplácíme na absenci vyspělé občanské společnosti. Jen ta dokáže využívat výhod demokracie. Nevyspělá jich zneužívá a demokracii ničí. Jedním z důkazů jsou i kandidátky politických stran. U etablovaných se nové tváře připouštějí jen v nouzi. U nových jsou využívány převážně těmi, kteří v tom „umí chodit“ a vidí v politice především osobní prospěch, ne službu zemi a jejím občanům, přes všechna hezká slova. Bohužel to postihlo i ANO, které by mělo vyslat potřebný signál změn. Věřme, že i tak má ještě dost síly změn dosáhnout, nebo dovést zemi k dalším předčasným volbám, jinak mu hrozí osud VV.

Na trestnou činnost náměstka ministra obrany Hrbaty jsem roky upozorňoval, samozřejmě bezvýsledně. Při pohřbu Ctirada Mašína v USA v Clevelandu v srpnu 2011, jsem mé TO předal osobně do rukou tehdejšího ministra obrany Alexandra Vondry. V klidu ho převzal se slovy „Já o tom vím.“ Nejmenovaný vysoký představitel ČA mi v soukromém rozhovoru sdělil: „Pane Šinágle, o tom je lépe nevědět.“

Na výsledku soudů s Romanem Janouškem, Davidem Rathem a doufejme i Michaelem Hrbatou budeme moci měřit v jakém stavu se nachází současná česká justice. Doufejme, že už v méně závislém na bohatých, mocných a politicích…?

 

Jan Šinágl, 8.1.2014

 

Neetická Etická komise ČR má posuzovat kdo byl účastníkem III.odboje…?!

ZOI ministru obrany Vlastimilu Pickovi ve věci odvolaného náměstka Ing. Michaela Hrbaty…?!

Po Hradu Šinágl nevítán ani na ministerstvu obrany…

Náměstek ministra obrany Alexandra Vondry a exposlanec ODS Ing. Michael Hrbata seděl ve vazbě, měl loupit se zbraní

Legionáři, Vondra a Hrbata, aneb o mravech a nemravných!

PČR se snaží „uklidit“ TO na náměstka ministra obrany ČR Ing. Michaela Hrbatu – žádané „doplnění“ dnes odesláno!

Aktuálně: Jan Kubice, Michal Moroz, Radek John, Michael Hrbata – doplnění TO do 10 dnů !!

Má podíl na obří korupci i náměstek Alexandra Vondry Ing. Michal Hrbata…?!

Zvítězí opět korupce, nebo konečně pravda, která je jasná všem, jenom ne odpovědným…?!

Už páté „doplnění“ TO na Ing. Michaela Hrbatu, náměstka ministra obrany ČR!

Bývalý ministr Drobil justiční mafií zachráněn před obžalobou – dokáže ochránit i náměstka minstra obrany Alexandra Vondry Ing. Michaela Hrbatu…?!

Stížnost na kpt. Světlanu Bláhovou pro nečinnost v kauze Ing. Michaela Hrbaty

Jak dlouho ještě dovolíme darebákům, aby beztrestně ničili životy druhých?!

Troufne si JUDr. Lenka Bradáčová na náměstka ministra obrany Hrbatu…?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.14 (7 Votes)
Share

Komentáře   

0 #9 Alphonse 2014-08-02 19:41
Hello friends, pleasant article and fastidious urging commented here,
I am truly enjoying by these.
0 #8 co je to ED 2014-08-01 23:15
I am sure this post has touched all the internet viewers, its really really pleasant
post on building up new web site.
0 #7 http:// 2014-07-30 13:09
Spot on with this write-up, I truly feel this website needs far
more attention. I'll probably be back again to read through more, thanks for the information!
-3 #6 Jan Herna,Th.Dipl.-C 2014-01-17 14:36
Celá ta banda modrých ptáků by měla být prověřena na příjmy a výdaje.
Všichni, kteří měli přístup k přesouvání prostředků ze státních příjmů by měli být okamžitě obžalováni, souzeni a odsouzeni. Je třeba jasně říci, že to jsou škůdci a škůdce je nutno omezovat v jejich činnosti všemi prostředky.
V chystaném zákoně o služebním poměru by mělo být zahrnuto především, že každý kdo se proviní při hospodaření s cizími prostředky a to včetně špatného hospodaření při výkonu funkce ministrů a poslanců jejichž následek je zpronevěření prostředků by měl mít jako součást rozsudku zákaz výkonu veřejné funkce na dvacet i více let. A to i v případě, kdy dotyčný souhlasil například, aby státní prostředky byly použity např. na výstavbu golfových hřišt pro bohaté skrývající se za pomoc mládeži.
+3 #5 Jan Šinagl 2014-01-10 15:24
Nemusíte se omlouvat pane Bílý. Všechna trestní oznámení mé a pana Rudolfa Jiříčka, včetně jejich doplnění a odpovědí odpovědných orgánů, jsou na tomto webu. Stačí zadat co Vás zajímá a můžete hodiny číst. Vždy zveřejňuji obdržené dokumenty obratem. Dovolím si Vám pro příště doporučit lépe sledovat můj web, resp. si v hledáčku ověřit, zda je Vaše podezírání na místě. Omlouvat se nemusíte.
0 #4 Jan Bílý 2014-01-10 15:11
Omlouvám se, ale toto není odpověď. Bylo podáno TO, takže buďto mělo opodstatnění nebo ne. Jistě závěry zveřejníte. Děkujeme.
-1 #3 Jan Šinagl 2014-01-09 10:26
Nijak pane Zděnku, ohrožení si už dokázali zařídit, aby se nic nevyšetřovalo. Nic nového a neočekávatelnéh o.
-3 #2 Zdeněk 2014-01-08 21:11
Pane Šinágle.
Jak dopadlo TO na podvodnou sanaci ropných vrtů na Hodonínsku řízenou Kalouskem? Už je nějaký výsledek?
+1 #1 Vitezslav Haramule 2014-01-08 17:22
parlamentnilisty.cz/.../...
Je az odporne jak malo zajmu je neco v cesku napravit.Nechci zde delat reklamu Parlamentnim Listum ale tento clanek stoji za to si ho precist.Milo Petrovsky
ze splzne, smekam klobouk.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)