Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Prymula Roman VBRoman Prymula ( 2009): Testování se běžně skutečně neprovádí, z hlediska léčby nemá příliš význam, pokud je zřejmé, že epidemie v plném proudu.Testujeme v klinicky závažných případech. Roušky mají velmi omezený význam pro veřejnost, autority je nedoporučují, mají význam obrácený. Nemocný by ji měl doma používat, aby nešířil virus na zdravé kolem. Význam má mytí rukou a větrání.

Zločiny spáchané  vrcholnými politiky po celém světě by vážně mohly být právně kvalifikovány jako skutečné zločiny proti lidskosti, jak je definováno v sekci 7 mezinárodního trestního zákoníku.

* * *

Plukovníkovy perly hovoří, co je to asi za člověka, náš ministr zdravotnictví? Je to vůbec člověk? Tolik lží s hrůznými důsledky.                                                          

Aktuálně.cz Veronika Rodriguez 30. 11. 2009 11:45

Na otázky čtenářů odpovídal šéf České vakcinologické společnosti pl. Roman Prymula       

Copak? Zase konspirátoří šíří kdesi dezinformace          

Otázka: Co je pravdy na tom, že vir pochází z vojenských laboratoří??                         

Roman Prymula: Pravda to není, tak dobří ve výzkumu nejsme, abychom byli schopni vytvořit záměrně virus těchto vlastností.                                                                

Otázka: Kolik se MUSÍ prodat vakcín, aby stát neprodělal?                                     

Roman Prymula: Stát už je koupil. Takže tento vliv tady není. Bohužel je to nepochopení nejen občanů, ale to co je nejsmutnější i řady lékařů.                              

N E T E S T U J E  S E, proč taky?

Otázka: Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, jak můžete tvrdit, že prasečí chřipka již převažuje nad sezónní a má horší průběh, když se v podstatě nikdo na původce chřipky netestuje. Já a má rodina jsme v minulém týdnu chřipku prodělali. Nevíme jakou, ale byla dost nepříjemná a nikoho z nás netestovali-!  

Roman Prymula: Už jsem odpovídal, jedná se o zkušenosti z výběrových testování. V případě jedince se jedná pouze o odhad. Stoprocentně nevíme.                                    

Už mne nudíte, proč bychom testovali?                                             

Otázka: Dobrý den, je možné poznat, že se jedná s největší pravděpodobností o prasečí chřipku a požádat o vyšetření? Automaticky nejsou lidé vyšetřováni, jak je tedy možné hovořit o číslech?                                                                                     

Roman Prymula: O číslech moc nehovoříme, jsou to pouze odhady. Během epidemie skutečně nevyšetřujeme, protože to nemá velký smysl a léčba není odlišná. Pouze v závažných případech. Na velkých počtech prasečí chřipku odlišíme, v individuálním případě to klinicky odlišitelné exaktně není.                                         

Otázka: Dobrý den, jsem těhotná v pátém měsíci, ale jinak zdravá. Doporučil by jste mi očkování proti prasečí chřipce? Hodně je slyšet i o vedlejších účincích tohoto očkování.. Děkuji za odpověď                    

Roman Prymula: Ano doporučil. Vedlejší účinky jsou velmi málo četné a naprostá většina negativních informací v masmédiích byla následně vyvrácena.                      

Copak nám to připomíná?

Otázka: medializací a zvýrazněním jednoho názoru vůči druhému, třeba na názory o pandemickém viru H1H1je možné zmanipulovat, kde je možné získat seriozní informace a od koho, sleduji ministerstvo zdravotnictví, zdá se, že hl. hygienik je člověk velmi solidní, proč je u nás taková názorová rivalita až agrese?                                               

Roman Prymula: Bohužel se z chřipky stal politický problém a na naší scéně se v poslední době razí vize, čím hůře tím lépe. Tedy pro opozici je výhodné čím méně se straně vládní daří a naopak. Pak to vede k chaosu.                                                        

Inu drobnost

Otázka: Dozvěděl jsem se, že farmaceutická společnost Baxter rozeslala začátkem tohoto roku do 72 zemí zásilku biologického materiálu, který byl kontaminován směsí živých virů sezónní chřipky a ptačí chřipky. Závadnost zásilky byla údajně odhalena v české laboratoři fy BioScience. Víte něco o tom?                                                      

Roman Prymula: Vím, byla to technologická nehoda v laboratoři. Vzorky byly rozeslány, ale pouze do 4 zemí, jedna z nich byla ČR.                                                    

Jen si dejte, já vím nejlépe, co je pro vás nejlepší!

Otázka: Jsem ve 21.týdnu těhotenství a nevím zda se mám bát více viru A/H1N1 nebo očkování. Názory lékařů jsou půl na půl.Co vy na to?                                                

Roman Prymula: Více byste se měla bát vlastního viru. Názory některých lékařů jsou bohužel naprosto neodborné a masmédia se podepsala na tom, že se jim dopřává sluchu stejně jako těm odborným. Vůbec se nedivím, že běžná populace je zcela zmatena.                                                                                                  

Maličkosti, nepátráme po nich, nahlášeno je tak 3% skutečných komplikací, vč. úmrtí                                                                                                                 

Otázka: Dobrý den,chtěl bych se zeptat, kolik úmrtí způsobila očkovací vakcína v Kanadě. Děkuji za Vaší odpověď.                                                                           

Roman Prymula: V Kanadě se jednalo o těžké alergické reakce (anafylaktické reakce) 6 na 170 000 dávek v provincii Manitoba. Úmrtí s nimi spojeno nebylo. Úmrtí, která jsou udávána např. ve Švédsku jsou v časové ne příčinné souvislosti. Pokud očkujeme většinu populace, je jasné mnoho lidí přirozeně během měsíců očkování zemře.        

Skvěle, moje teta měla chronickou leukémii, dostala od hodného obvodního lékaře vakcínu proti chřipce, okamžitě přišly úporné bolesti hlavy, napuchlý krk, neurologické problémy a za pár týdnů byla v pánu, pohřeb byl asi před třemi měsíci, takže si to dobře pamatuji!      

Otázka: Dobrý den. Mám leukemii. Snížené všechny řady KO - a neutrofily 1,9. Je pro mě vhodné očkování proti mex. chřipce? Jsou nějaké zkušenosti u leukemiků?             

Roman Prymula: Ano, doporučení je zde jednoznačné.                                               

Z N O V U  P O Z O R !!!                                                                                  

 Otázka: dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak to tedy je s očkováním, zda je vakcína nebezpečnější, než nemoc samotná. kolik lidí zemřelo po vakcíně??? Navíc souhlasím s panem Michalem. i já měla nepříjemnou chřipku a doktor mi řekl že je to běžné nachlazení a že ho má celé město. Žádné testy, nic !!!                                           

Roman Prymula: Testování se běžně skutečně neprovádí, z hlediska léčby nemá příliš význam, pokud je zřejmé, že epidemie v plném proudu.Testujeme v klinicky závažných případech. Vakcína je podle odborníků bezpečná. Každá vakcína může mít nežádoucí účinky, tato jejich frekvenci určitě nepřesahuje.                                                   

Bombónek na závěr - čtěte pozorně

Otázka: Jakým způsobem, s výjimkou vakcíny a izolace, je možné se chránit? Měly by efekt třeba roušky?                                                                                            

Roman Prymula: Roušky mají velmi omezený význam pro veřejnost, autority je nedoporučují, mají význam obrácený. Nemocný by ji měl doma používat, aby nešířil virus na zdravé kolem. Význam má mytí rukou a větrání.

Nicméně protikoronavirová opatření mezitím způsobila a nadále způsobují tak devastující škody na zdraví světové populace a ekonomiky, že zločiny spáchané  vrcholnými politiky po celém světě by vážně mohly být právně kvalifikovány jako skutečné zločiny proti lidskosti, jak je definováno v sekci 7 mezinárodního trestního zákoníku.

Pavel Škapík – občan – zpracovatel - 776620161- Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

https://www.petice.com/a/282903

* * *

Hrdina národní hospodářské destrukce

Premiér Andrej Babiš a ministr zdravotnictví Roman Prymula se stali superpřenašeči anglického slova „lockdown“ do češtiny, teď chce ale Babiš, aby jej lidé přestali používat, protože pro každého má jiný význam. Média jeho žádost nevyslyšela. Václav Moravec se včera v České televizi podivoval nad tím, proč k lockdownu nedošlo už dříve. Nehledě na to, jakou formu budou nová středeční vládní omezení mít, média je zřejmě budou považovat za lockdown. Opakovaným používáním tohoto slova v pátek i v sobotu se Babiš a Prymula dostali do pěkné šlamastyky. Prezident Miloš Zeman jejich situaci ještě zkomplikoval tím, že v rozhovoru, který se v sobotu objevil v MF Dnes, řekl, že Česko by další lockdown nepřežilo; zničilo by to ekonomiku. Pokud vůbec Prymula konání ceremoniálu 28. října povolí, Češi tak budou přihlížet tomu, jak Zeman uděluje nejvyšší státní vyznamenání ministru zdravotnictví, jenž plánuje lockdown, který podle samotného prezidenta zničí ekonomiku.

* * *

Po každé hrozbě se objeví lék, nemyslím vakcínu v případě Covidu, ale návrat k přirozenosti života, která je tou nejlepší „vakcínou“ k nenormálnímu způsobu současného života.

J.Š. 12.10.2020

* * *

Text viroložky MUDr. Hany Zelené, Ph.D. - Jak se protestovat k pandemii

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.25 (8 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)