Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Putin a prava rukaNa tomto odkazu a videu pozná i laik, že Putin nepůsobí jako dosud překypující zdravím a energií. Jistě má právo být někdy unaven. Můžeme jen spekulovat, proč bylo toto video vypuštěno do světa, kdy ruská propaganda dělala dosud vše na podporu „dokonalosti“ ruského prezidenta?

Cituji slova lékaře, který si pochopitelně nepřeje zveřejnit své jméno:

„Pečlivě sleduju Putina i Kima. Marně jsem dumal, který kosmetický salon mu vyrovnal vrásky - kdysi byl vrásčitý a kouřil. Nyní v záběru fakt vykazuje částečnou obrnu pravé ruky (od 0,24 nezvedne ruku dozadu, jde jen do flexe, úchop je viditelně neobratný), ale i neobratnost levé ruky.

Jsou spekulace o Parkinsonově nemoci - takhle by vypadal po příslušné medikaci - nulové bezděčné pohyby (viz hru tělem jeho protějšku) a má maskovitý obličej. Vypadá, že se moc nesoustředí a předstírá zájem - viz slepé bezmyšlenkovité listování v dokumentech. Spíš bych to tipnul na drobnou, prodělanou příhodu nedokrevnosti  levé hemisféry, kterou patrně urgentně jeho doktoři zprovoznili, ale ještě by měl mít rehabilitaci cca 1/2 roku.“

Kima sleduju už léta a nejsem sám, jde zevrubně o projev tzv Frölichova syndromu -"dystrophia adiposo genitalis" - nerostou vousy, obesita, prsa, hustá kštice (estrogeny). Nedá stehna k sobě. Kromě toho se vyhýbá jakékoli možnosti odběru vzorků potu, stolice, moči, to je fakt paranoia, samozřejmě jde diagnostikovat podle stop medikaci, ale kdo by to potřeboval. V té zemi je běžně vyráběný a užívaný amfetamin, aby lidi makali a na vystřízlivění ráno, kromě toho alkohol. Kdysi se před léty na kameru chlubil že vypije až 7 litrů vína denně... Kouří. Kterási psycholožka se zaručila že dle záznamů není psychopat. Z mého pozorování je těžce postižený. Sleduji to proto, že se domnívám, že tihle diktátoři jsou nastrčené figurky a řídí je někdo jiný. Nejsem sám, opakuji názor jednoho Indického generála.

* * *

Dnes vystoupil Alexej Navalnij v zahraničním výboru EP a vyzval ke změně politiky EU proti Rusku. Sankce ubližují ruskému obyvatelstvu, ne oligarchům, kteří podporují Putina. EU by měla zablokovat majetek a konta oligarchů v EU čímž by získala i podporu ruského obyvatelstva. Dokud budou ruští oligarchové utrácet své miliardy na Západě a jejich luxusní lodě kotvit v evropských přístavech, bude politika EU vypadat zcela nevěrohodně. Olygarchové jsou páteří moci Putina. Po Magnitského zákoně přijatém EU, by měla následovat další účinná opatření jak efektivně oslabit moc zločinného vedení Ruska. Je to v zájmu nejen obyvatelstva Ruska, ale i občanů EU. Převáží obchodní zájmy, nebo morálka a evropské hodnoty?  

 

Jan Šinágl,  27.11.2020

* * *

Ruská novinářka Irina Slavinová se upálila a ČT informuje 28 vteřinami v jedné z posledních zpráv…

ESLP Štrasburk: Rusko je vino smrtí Sergeje Magnitského!

U Moskvy byl nalezen těžce zraněn právník rodiny zavražděného auditora Sergeje Magnitského…?!

 Šokující zkušenost českého podnikatele z Ruska

RUDÝ ZÁKON – jak jsem se stal Putinovým nepřitelem č.1

Rudé bratrstvo: Připravují Zeman, Klaus, Mynář a Nejedlý opakování roku 1948?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)