Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

„Zdravím vás všechny, dnes v 9 hodin začíná druhé stání u exekučního soudu v Brně. Začátkem minulého týdne od soudu přišla informace, že možná stání opět nebude. Nakonec až v pondělí na večer právníkovi potvrdili, že bude. Bohužel jsem vás nestihl obeslat včas kvůli práci a trošku jsem i zapomněl, takže držte palce, ať aspoň část tohoto bordela skončí a ať jsou potrestáni i jiní než děti a já.

S pozdravem

Dominik Floder

20.10.2021

***

Bohužel mi dopravní spojení neumožnilo přijet včas na jednání soudu. Následující korespondence vypovídá za vše:

***

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí

 ***

Tak dnešní stání byla 3 hodiny trvající ztráta času. Opatrovník se ukázal jako podrazák a řekl, že si nepřeje ukončit exekuci. Soudkyně trvala na svém, že se mám s matkou domluvit. Když jsem se jí už po 4 za sebou zeptal, jak se mám domluvit s někým, kdo se domlouvat nepotřebuje, tak nebyla stavu odpovědět. Tudíž návrh na zastavení zamítla. Už protože ještě je vedena exekuce proti dceři a tam se nic neděje a dokud nezačne soudkyně něco dělat tam, tak se nehneme z místa. Bylo mi doporučeno se domluvit s matkou a nechat stanovit exekutorovi dozor.

S pozdravem DF

***

Každá rada drahá. Asi vypracovat nějaké rozumné řešení, po té bušit do opatrovníka ať je nápomocen jeho prosazení, pak tlačit soud k jeho schválení... a pak řešení vymáhat silou.  U mne se podařilo vyrobit nový rozsudek, pak teprve exe sklapli, dali pokoj a vrátili zabavené. EXE je mega business, ulovenou kořist neradi pouští na svobodu...

Hezký den. K.

***

Zdravím vás všechny,

nevím, která rada byla drahá, protože s opatrovníkem matka sice komunikovala, ale jen soupisem plateb. A ty poslala minulý týden v pátek. Žádnou platbu podle jeho slov nezamlčela. Přesto Podkonický si vydal další exekuční příkaz na neuhrazené běžné výživné, které samozřejmě uhrazeno bylo řádně! S nikým jiným nekomunikovala a nikdo nekomunikoval s námi až do poslední chvíle. Pokud ano, tak poslali jen částku ve které neuvedli vůbec nic a stále neseděla v podstatě až na tom stání, kde se to vyjasňovalo a teprve se to dopočítalo a uvedlo na pravou míru. I když i tak to nespočítali přesně a lítají jim v tom tisíce. Problém je v tom, že to chtěl můj právník už minule, aby se s tím dalo pracovat. To se nepovedlo. Mezitím soudkyně dostala pojeb z krajského kvůli dceři a zase byla úslužnější a ochotnější si to ukončit. Což se ovšem nedalo říct o nikom jiném z nich. Ten opatrovník vyjadřoval maximální nechuť, že se vůbec musí účastnit. Podkonický se nevyjádřil pro jistotu vůbec. A Truxa, napsal jen po 3 týdnech, že je na dovolené a že nás předá někomu jinému. Ten se za 2 týdny neozval.

Soudkyně mne nabádala, abych se s matkou domluvil. Když jsem se ji zeptal jak se domluvit s někým kdo se domluvit nechce a nepotřebuje, neodpověděla a začala blekotat, že právník. Tak jsem se jí zeptal, jak se máme domluvit, když nechce a nepotřebuje se domluvit. Opět neodpověděla a začala znovu něco blekotat o tom ze právník s právníkem. Řekl jsem jí že to jsme zkoušeli 2x a neodpověděla  a tak tedy potřetí opakuji svoji otázku. Jak se domluvit s někým kdo se nepotřebuje a nechce domluvit. Opět neodpověděla. A zase začala, že se máme domluvit, tak jsem se zeptal počtvrté, jak to udělat, že se snažíme, ale nejde to. Na to už neodpověděla. Pokrčila rameny a šla dál. Ale opět vyjádřila údiv nad rozsudkem, který mi byl vydán, že takový ještě neviděla. Z celého stání je pořízen záznam. Dokonce i v soudní síni se nahrávalo. Cele stání trvalo 3 a půl hodiny.

S pozdravem

DF

***

Bohužel chybí nám osobnosti, které se nenechají svázat formalitou zákonů a jsou schopny přebírat osobní odpovědnost za svá rozhodnutí ve jménu zdravého rozumu. Láme se doba, vydržet. Bohužel si své boje musíme vybojovat sami.

Držím palce!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)