Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Podkonicky a SloufPodkonicky DenikN

Aktualizováno: Podkonický je  duševně chorý člověk, kterému společnost dovoluje páchat zlo na nevinných. Potom je také sama těžce nemocná. J.Š.

***

… Možná teď někdo z těch co od toho dávali prsty pryč a nechtěli dělat, (novináři ČT) se najednou budou chtít zviditelnit a třeba něco udělají. Nejen v této věci, ale i dalších. I když bohužel se bojím, že to tak nebude.

***

Dovolím si touto cestou napsat pár draze nabitých zkušeností z exekuce se záměrem zahájit a provozovat výměnu zkušeností. Soudci mají pravidelná školení a jejich oběti nic takového neprovozují, jsou tedy nuceni prodělat stejné finty znovu a znovu.

Podkonicky FAKTOR SMapa exekuci CR genocidaTřeba bývalá manželka dala 2 exekuce pro 300,- Kč, na opačné konce země, jednu Podkonickému, druhou Vránovi ve stejný den na stejnou částku 300,-Kč. Oba exekutoři si z účtu ihned strhli vysoké částky, jeden ale cca o 5000,- Kč více než ten druhý. Státní dozor soudu nad exekutory sice jednomu exekutorovi udělil výtku. Exekutor dal žalobu na soud. Do toho vstoupila předsedkyně soudu a výtku zrušila, tedy napsala, aby se na výtku hledělo jako by nebyla udělena. Soud tím prohrál soud a musel platit. Všichni stále dělají jako by se nic nestalo.

Nebo exekutorům je líno posílat dopisy tak posílají jen emaily. Exekutoři šetří, kde se dá a jedou místo na Windows pod Linuxem, který je zdarma. Ten si ale nerozumí se všemi poštovními klienty, takže nám chodí pouze čisté emaily bez textu. To se podařilo prokázat. Státní dozor zjistil, že zprávy od exekutora opravdu někomu nechodí a zase se nic neděje. Dům může exekuovat dál. Kamaráda nedávno obrali exekutoři  o byt a majetek, ten mu někam odvezli a u bytu vyměnili zámky. Kde nyní bydlí nevím. Vždy platil a dluhy nikdy neměl.

Je celá řada dalších zkušeností, které by stály za to sdílet. Jen místní oběti se účinně nebrání a tak je situace, jaká je.

K Podkonickému mám řadu důkazů o jeho podrazech v mé věci a slyšel jsem nyní, myslím poslanec Patrik Nacher, v rádiu jak jim Podkonický dělal podrazy v tom Milostivém létu, kdy třeba věci rozděloval na víc, aby měl několikrát platbu a podobné podrazy, kdy jiní exekutoři byli slušní a podrazy nedělali.

Hezký den.

ing. Pavel Kulendík

8.2.2022

***

Pan Podkonický okrádá účastníky řízení všude možně, i telefonáty. Nechá Vás vyčkávat na spojení, ještě vás vybízí vyčkejte na spojení, budete spojeni, udržuje vás v napětí a pak natvrdo zavěsí, bez toho aby někdo zavolal. Viz zvukový záznam, a takto stále dokola...

Ing. Pavel Kulendík

8.2.2022

***

Omlouvám se všem, kterým dlužím nějakou odpověď, nestíhám poslední 3 měsíce vůbec nic. Přijel jsem teď z montáže a jsem pořád v zápřahu.

Jen pro zajímavost, kdo byl na mém exekučním soudu v Brně, momentálně krajský soud v odvolání uznal možnou šikanóznost exekuce a to i protože se ukázalo, že exekutor a soudkyně zmixovali dva spisy dohromady a jedním spisem si odůvodňovali druhý, zamítaly oznámení na něj, nekonali (doslova do písmene tam bylo napsáno, že soudkyně dožadovala opakovaně doplnění, když bylo jasné a nebo se dalo vyjasnit na stání) a protahovali zbytečně případ. Takže se začne znovu. A do toho Podkonický opět ukazuje kvality jako exekutor. Doufejme, že to bude ku prospěchu věci a jednou dostane potrestání ten, co si to zaslouží!

Jedna je věc starší, druhá nová. U té starší, přestože nepopisuje můj případ, vše co si tam přečtete je doslova do písmene jako můj případ. Zcela identické. Podkonický ze mě 3 roky nic nevymohl, ale vydal v prosinci příkaz na úhradu nákladů aktuálních exekučních případů, které jsou zaplaceny. Nikdo neví z čeho, na výživném neuhradil dětem za 4 roky nic, přestože nic moc nevymohl, stále evidentně vymohl dost, aby měl 3 roky dopředu zaplacenu svoji činnost.

Možná teď někdo z těch co od toho dávali prsty pryč a nechtěli dělat, (novináři ČT) se najednou budou chtít zviditelnit a třeba něco udělají. Nejen v této věci, ale i dalších. I když bohužel se bojím, že to tak nebude.

 

S pozdravem

Dominik Floder

myArduino.cz

+420725819288

8.2.2022

***

Od prosince řeším na Podkonického TO a dohled. A poslal jsem i stížnost na Exekutorskou komoru. Podotýkám, vše v jeden den. Policie si dožádala doplnění už v prosinci. Soudní dohled hned 4. ledna. V příloze zasílám odpověď exekutorské komory z dnešního dne. Stačí se podívat na data doručení a reakce. Nebýt pravděpodobně těch dvou článků a toho že jsem to poslal na exkomoru datovkou taky, tak by dělali mrtvého brouka dál.

S pozdravem

Dominik Floder

8.2.2022

***

Dominik Floder

P.S.

V přílohách další otřesné čtení o zločincích, kterým zákona dává možnost beztrestně ničit životy druhých, včetně dětí a jejich budoucnosti:

2.6.2021: Výživné jako skvělý byznys

7.2.2022: Na exekutora Podkonického míří trestní oznámení. Kvůli padělání doručenek - iDNES.cz

***

Soudní exekutor Juraj Podkonický zabavuje auta i těžkým invalidům!

Pokud nedokáže současná společnost odstranit exekutora Juraje Podkonického, tak už jí není pomoci! 

Soudní exekutor Juraj Podkonický zabavuje auta i těžkým invalidům! 

Kdy zastaví poškozování dětí soudním exekutorem Jurajem Podkonickým? 

Zrůdnost: Kdy bude konečně zavřen soudní exekutor JUDr. Juraj Podkonický PhD. ?!

Exekuce vytvořily z České republiky, členské země EU, novodobý koncentrační tábor!

P.S.

Exekutor Podkonický je znám také svoji vášní jako sběratel obrazů s loveckou tématikou. Můžeme jen doufat, že mezi jeho obrazy nejsou i obrazy zabavené v rámci mobiliární exekuce. Pokud ano, tak je jistě získal ve veřejné dražbě, organizované jeho exekutorským úřadem, jak se sluší na představitele zákona.

J.Š. 8.2.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-02-08 13:46
Podkonický příkladem

Čtyři dny poté, co se 25. ledna na demonstraci před Poslaneckou sněmovnou objevily makety šibenic, napsal ministr vnitra Vít Rakušan v deníku Právo, že se jedná o „jasný symbol nenávisti, která se jako další nebezpečný vir šíří naší společností“. Jako společnost se podle něj musíme umět bránit extremistům, kteří překračují hranice toho, co je v civilizovaném světě přijatelné. Vystoupí Rakušan nebo ministr spravedlnosti Pavel Blažek stejně rychle proti údajnému jednání pražského soudního exekutora Juraje Podkonického, kterého Člověk v tísni obvinil z falšování doručenek? Podkonický se jako zástupce státu stal pro některé lidi symbolem nenávisti (či pohrdání), kterou mocní a vlivní projevují vůči obyčejným lidem. Nyní, když byl přistižen při činu, by mohlo být v zájmu těch, kteří toto opovržení sdílejí, udělat z něj extremistu, který překročil hranice přijatelného.

Přečtěte si také v angličtině

www.fsfinalword.cz/.../

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)