Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.03.2024 09:00
    SOUD SE VRÁTIL K UDÁLOSTEM ZE 17. LISTOPADU 1989 Johnu Bokovi ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Mapa exekuci CR genocidaZachováme současný dluhový a exekuční systém nebo Českou republiku? Blíží se bod, od něhož není návratu...

***
Vážení pánové, Vážené dámy, 

Nejprve se Vás chci zeptat jako odpovědného orgánu, jak chce skloubit za současné situace dluhové lobby a bezpečnostní zájmy státu, definované v Bezpečnostní strategii ČR...?

Exekuce cesky extrem SRN PLR CH CRV centru našeho každodenního zájmu stojí ekonomický a společenský rozvoj. Bezpečnost ČR je založena na principu zajištění bezpečnosti jednotlivce, ochrany jeho života, zdraví, svobody, lidské důstojnosti a majetku. Je evidentní, že většina občanů ČR už tuto bezpečnost více či méně absentuje, pocit bezpečí se vytrácí. Životním zájmem je zajištění suverenity, územní celistvosti a politické nezávislosti ČR, zachování všech náležitostí demokratického právního státu včetně záruky a ochrany základních lidských práv a svobod obyvatel.

Ochrana životních zájmů státu a jeho občanů je základní povinností vlády i všech orgánů veřejné správy

Pro jejich zajištění a obranu je ČR připravena využít všech legitimních přístupů a použít všechny dostupné prostředky. Naplňování strategických zájmů napomáhá ochraně životních zájmů. Zároveň slouží k zajištění společenského rozvoje a prosperity ČR. K jejich prosazování jsou voleny přístupy a prostředky přiměřené situaci. Nyní je na řadě radikální řez v jejich prosazování, protože za současné stagnace s hrozícími propady, zatím jen tušených rozměrů, nemůže být o společenském rozvoji ani řeč, tady už jde o zajištění základní vnitřní bezpečnosti, konkurenceschopnosti ekonomiky, zachování alespoň částečné elementární důvěry v instituce, zabránění výbuchu extremismu ze stupňujícího se sociálního napětí. Skutečnost, že příznivé ekonomické a právní prostředí spolu s makroekonomickou stabilitou je předpokladem pro vytváření lidských, věcných a finančních zdrojů nezbytných pro zajištění bezpečnosti a obrany státu, nebyla v časech míru, bez krize, moc brána na zřetel. Nyní by měla mít prioritu nejvyšší. 

Při střízlivém odhadu za nastávající krize "český extrém" (dluhový a exekuční systém) zdvojnásobí celkový ničivý sociální, ekonomický, politický a extremistický efekt celé války a doprovodné krize

Exekuce evropsky kontext statni soukromiNěmecko má 3 400 tun státního zlata a má vážné obavy a my jsme "v pohodě" s těmi 15 tunami? Loňský průzkum Seznam zpráv, tedy ještě před energetickou krizí, válkou, sankcemi a celkovým geopolitickým střetem odhalil, že polovina Čechů považuje dluhový a exekuční systém za neférový až zločinný (https://www.seznamzpravy.cz/clanek/velky-pruzkum-polovina-cechu-povazuje-system-exekuci-za-neferovy-147408). Jak myslíte, že se tato polovina zachová, až jí začnou chodit složenky s neskutečnými čísly za vyúčtování? A co ta druhá polovina? Myslíte, že zůstane celá neutrální a bude mít pochopení, že nejchudší země EU má v přelomové krizi nejdražší dluhový a exekuční systém, který po občanech vymáhá 250 000 000 000 korun (a to číslo bude brzy několikanásobné). Bude násilí, kriminalita, obrovské napětí, chaos, bude se střílet, povím Vám to. Pokud jste si včera nevšimli toho zastřeleného před Úřadem vlády, tak jen připomínám. Příští může vzít někoho s sebou.

Myslete na to, 3.11. až budete zasedat. Nyní je 4 500 000 exekucí, za rok jich bude při současném systému 10 000 000 a počet lidí v exekuci se může zdvojnásobit za rok či dva

Doufám, že víte, co to znamená. Stát přijde o daně, lidi odejdou do šedé ekonomiky, bude potřeba více výdajů na bezpečnost, ale nebude kde je brát...

Nikdo po Vás nechce kouzla, ale pouze využít instrumentů, které vyplývají z dosažení legitimního cíle v zájmu bezpečnosti České republiky. Neovlivníme, co se děje na ukrajinském bojišti, rozhodnutí v Kremlu ani Washingtonu, ale můžeme změnit vnitřní politiku v naší zemi.

Exekuce soukromi a statni exekutori EvropaNebudu Vám radit, zda mají soukromý exekutoři skončit, jaké mají být tarify, jak má fungovat nový systém dluhů, na to máte jistě fundované odborníky. Jen Vám říkám, že tohle už dál pokračovat nemůže, pokud chcete dodržet ústavní a mezinárodněprávní závazky, a vlastní Bezpečnostní strategii ČR.

Pokud nechcete zničit celý stát, musíte jednat! Máme dvakrát tolik vězňů na 100 tisíc obyvatel, než je Evropský průměr, sedmkrát tolik lidí v exekuci, než je průměr EU na 100 tisíc obyvatel. To není normální a Vaše současné mlčení zakládá budoucí katastrofu 

Například v sousedním Německu „Pravomoc k výkonu rozhodnutí náleží výhradně státu, který působí prostřednictvím svých zástupců na základě své svrchované moci“. Z pohledu ústavy SRN vykonává exekutor veřejnou službu, kdy exekutoři pracují jako státní úředníci, pobírá každý z více než 750 exekutorů státní plat v průměrné výši 3 500 EUR měsíčně a stát dále vynakládá asi 50 000 EUR ročně na chod jeho kanceláře. To představuje zanedbatelné roční výdaje státu ve výši 1,75 miliardy Kč a obejdeme se v Německu bez veřejné debaty, že se lidem berou věci potřebné pro práci, ačkoliv by to dělat neměli.

Násilí, nátlak, arogance

Zabavené věci si sami levně kupují, nebo jejich příbuzní. Dokonce i manžel bývalé šéfky exekutorské komory si v dražbě levně koupil v Ostravě byt. Vše prý bylo v pořádku. Předchozí šéf exekutorské komory Juraj Podkonický se díky své „profesi“ patrně stal miliardářem. To je u „úředníka“ poněkud podivné, nebo ne? Jako by exekutoři nějakým záhadným způsobem vypadli z českého právního řádu

Aktuální průšvih s cenami energií roztočí exekuční mašinerii do vyšších obrátek. Zcela neřízený trh dodávání energií dává soukromým dodavatelům obří prostor. Buď zaplatíte nově stanovené ceny, nebo Podkonický. Tohle je plán? Je ale poněkud v rozporu s Bezpečnostní strategií ČR a klidem v ulicích. 

Věřím ve Váš rozum. 

 

S pozdravem Daniel Novák

***

-------- Přeposlaná zpráva --------

Předmět:

Zachováme současný dluhový a exekuční systém nebo Českou republiku? Blíží se bod, od něhož není návratu...

Datum:

Sat, 05 Nov 2022 17:43:17 +0100 (CET)

Od:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Komu:

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

21. zakladna taktickeho letectva ACRProtože s Vámi není rozumná řeč, řádíte v České republice jak gestapo za protektorátu, Exekutorská komora (to mají být jako ty dvě sekretářky v minikanceláři v druhém patře Cimexu na Praze 4 na 153 soukromých lichvářských exekučních úřadů?) mi nebyla schopna sedm měsíců odpovědět (od 4.4.2022), tak je řadě abyste přestali parazitovat na naší zemi a obyvatelstvu a dělat, že neexistujete, když na to přijde. Velice brzy se stanete bezpečnostní hrozbou pro Životní a Strategické zájmy České republiky, budu pracovat na tom, aby se to dostalo na patřičná místa a mojí známí na ně zatlačí. Takže? Pryč s Vámi! 

PS: Vaše výhrůžky nikoho nezastaví, mrkni na poslední fotku. Můžete to vysvětlit vojákům v záloze, že jste paraziti, co posílají Republiku, již přísahali věrnost, do kopru a ještě si myslíte, že se vyhnete následkům a budete snad takto parazitovat věčně. 

***

---------- Původní e-mail ----------

Od:Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript., Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Datum: 1. 11. 2022 21:05:07

Předmět: Zachováme současný dluhový a exekuční systém nebo Českou republiku? Blíží se bod, od něhož není návratu...

***

P.S.

Politici sledují vždy zájmy byznysu. Kolik peněz byznys investuje do politických stran, v zájmu ochrany svých zájmů se, se z médií ani od politických stran, nedozvíte. Proto jsou určitá témata pro vládnoucí stranu i opozici tabu. Můžeme vyloučit, že i exekutoři odvádějí povinné „desátky“ politickým stranám za to, že jim umožňují vykonávat tuto „zákonnou“ zločinnou činnost? V čele jsou jistě i zbrojaři, s nejvyšším vlivem v zemi. Občané-voliči tvoří jen potřebný „demokratický kompars“. Demokracie žije jen osobní aktivitou občanů. Pokud neexistuje, politici ji snadno zneužívají. JŠ

***

Plk. Jiří Komárek: Musejí odsoudit i Němcovou. Bývalý elitní vyšetřovatel podal trestní oznámení

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-11-26 11:39
Helejte, píše mi poslanec....

Stanislav Berkovec
@sberkovec1

Odpověď uživateli @JulieMontek

Lucie Hrdá, ta ráda mrdá

Zdraví Standa Berkovec

twitter.com/.../...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)