Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:26
    Univerzální nadstátní občan Proč dnešní Evropa čelí nebezpečí ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

ODS logoKrajský ředitel Policie ČR Olomouckého kraje plk. RNDr. Jaroslav Skříčil je kamarád Ivana Langra!!!

Žádám, aby podezření z nelegálního financování politické strany ODS bylo postoupeno na Vrchní státní zastupitelství v Praze k rukám vrchní státní zástupkyně JUDr. Lenky Bradáčové. Důvodem pro toto postoupení jsou vazby místních státních zástupců a zejména policistů na členy ODS a na lidi spojené s touto stranou.

… v příloze posílám pro Vaši informaci kopii trestního oznámení, které se týká podezřelého financování politické strany ODS a dále podezření, že ODS a TOP 09 si v Psychiatrické léčebně ve Šternberku zřídili trafiku. Trestní oznámení jsem dne 10. 10. 2013 zaslal doporučeným dopisem na VSZ Olomouc. Obracím se na Vás z toho důvodu, že po zkušenostech jak s policií, tak i se státním zastupitelstvím v Olomouckém kraji mám celkem oprávněnou obavu, že kauza bude zametena pod koberec. Jelikož do předčasných voleb zbývají jen dva týdny, budou snahy ututlat informace z trestního oznámení o to silnější. Aby tento vliv byl eliminován nebo alespoň minimalizován, byl bych velmi rád, kdybyste o této záležitosti informoval na svých stránkách. …

Vážený pane,


v příloze posílám pro Vaši informaci kopii trestního oznámení, které se týká podezřelého financování politické strany ODS a dále podezření, že ODS a TOP 09 si v Psychiatrické léčebně ve Šternberku zřídili trafiku. Trestní oznámení jsem dne 10. 10. 2013 zaslal doporučeným dopisem na VSZ Olomouc. Obracím se na Vás z toho důvodu, že po zkušenostech jak s policií, tak i se státním zastupitelstvím v Olomouckém kraji mám celkem oprávněnou obavu, že kauza bude zametena pod koberec.

Jelikož do předčasných voleb zbývají jen dva týdny, budou snahy ututlat informace z trestního oznámení o to silnější. Aby tento vliv byl eliminován nebo alespoň minimalizován, byl bych velmi rád, kdybyste o této záležitosti informoval na svých stránkách. S ohledem na vazby místních policistů na lidi z ODS žádám v onom trestním oznámení, aby toto bylo postoupeno na Vrchní státní zastupitelství v Praze, přímo JUDr. Bradáčové. Bez „dozoru“ a zájmu médií místní policie i státní zastupitelství ani nehnou prstem, natož aby věc delegovali na VSZ Praha.

Pochopitelně vzhledem k rozsahu té přílohy by se mohlo jednat pouze o informace základní, rámcové. V případě zájmu z Vaší strany jsem ochoten dodat i další podklady (relevantní úřední dokumenty) jako důkaz, že se nejedná o žádnou mystifikaci či provokaci. Naskenované doklady bych obratem zaslal elektronickou poštou. Dále jsem ochoten informovat Vás, jak se bude tato záležitost dál vyvíjet a jaké kroky orgány činné v trestním řízení v této věci podniknou.

Prosím o zprávu, zda vůbec, případně kdy a v jaké míře informace zveřejníte.


S pozdravem


Ing. Dušan Navrátil

Veselíčko 189

751 25 VESELÍČKO


e-mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * *

Děkuji panu Navrátilovi za důvěru. Obratem rozesílám médiím. Další zkouška (ne)závislosti českých médií. Věřím, že tentokrát nezůstane toto TO osamoceno pouze na mém webu, jako se už mnohokrát stalo s podobně závažnými TO v minulosti! Věřím, že zaujme i předsedkyni ODS Miroslavu Němcovou. Měla by se raději starat především o nepořádek ve vlastní ODS a přestat kritizovat trapnou, negativní kampaní Hnutí ANO 2011. To, na rozdíl od ODS, má mnohem větší pořádek a neporovnatelnou transparentnost v účtech, v jednání o positivní volební kampani nemluvě!

 

Jan Šinágl, 11.10.2013

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.20 (5 Votes)
Share

Komentáře   

0 #3 jiří nejtek 2013-10-12 19:09
Já s Vámi pane Heramule celkem souhlasím, (proto ty uvozovky, a nemělo by cenu hledat pravdu), ale je skutečností, že lidé v drtivé většině názor nikdy nezmění.
-1 #2 Vitezslav Haramule 2013-10-12 14:30
A zeme je pocha placka ,kolem ni se slunce otaci.To je ta polarizace nazoru,ze jooo Jirko Nejtku.Takze Solzenicin ma pravdu,protoze ze to peklo Gulagu zazil na vlastni kuzi a rovnez pravdu maji clenove komunisticke strany Ceske republiky jako je na priklad soudruzka Semelova, ktera tvrdi ze tenkrat bylo vsechno krasne a komunisti jsou lidumilove jiz od stvoreni nasi planety.
-1 #1 jiří nejtek 2013-10-12 10:52
Polarizace názorů je tak velká, že "člověk neví zda gulaky ze Stalinem byla pravda, totéž o Hitlerovi či Balkánské válce,Izrael a palestinci atd."
Pravda je jen to, co člověk zažije na vlastní kůži. Obraz o této "repuplice" je zdá se většinou pravdivý?!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)