Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Steube Greg"Čínská komunistická strana v rámci svého pokračujícího úsilí špehovat Američany manipulovala s naším studentským vízovým systémem, aby pronikla na naše univerzity a ukradla naše data," řekl Steube. „Uzavřením této nebezpečné mezery v našem imigračním systému tato legislativa zmaří hrozivé hrozby ČKS pro naše duševní vlastnictví, osobní informace a národní bezpečnost.“

***

  1. ledna 2021

Vážený Floriďané:

Minulý týden jsem se vrátil do Washingtonu po inauguraci prezidenta Bidena. Bohužel, navzdory výzvám k jednotě ze strany demokratů DC a prezidenta Bidena, byla realita mnohem pochmurnější. Den inaugurace má být dnem pro americký lid, ale USA Capitol byl zabarikádován oplocením a žiletkovým drátem a jedinými přítomnými lidmi byli zvolení úředníci, vojenští členové a celebrity. Je ironií, že téhož týdne, kdy americká liberální města hořela násilím a neúspěšným vedením, demokratičtí vůdci odmítli podporovat vymáhání práva nebo mít jakýkoli podobný bezpečnostní postup.

Později téhož dne jsme byli svědky skutečného pokrytectví ve výzvách demokratů k jednotě a spolupráci. Hned první den ve funkci podepsal prezident Biden 17 výkonných nařízení, aby zvrátil pokrok Trumpovy administrativy a provedl radikální progresivní politiku. Otevřel naše hranice, dokonce i teroristům cestujícím do Spojených států ze zemí, jako je Írán. Přijal jednostranné kroky, aby se znovu připojil k organizacím, jako je Světová zdravotnická organizace, a k dohodám, jako je Pařížská klimatická dohoda. Přinutil zemi mandát na 100denní masku, přestože se před pouhými hodinami vzpíral svým vlastním pravidlům a stanovil, že biologičtí muži mohou soutěžit s biologickými ženami v ženských sportech.

Ačkoli těchto několik příštích let bude náročných, nepřestanu pracovat na zastupování vašeho hlasu ve Washingtonu a v boji proti radikálním politikám a do očí bijícímu pokrytectví z DC Swamp.

Abych zahájil toto zasedání Kongresu, znovu jsem zavedl několik právních předpisů, jako je zákon o zveřejňování víz o Čínské komunistické straně (CCP) a zákon o ochraně žen a dívek ve sportu. Jako republikán a jako zástupce 17. okresu budu pokračovat ve své práci ve sněmovně, abych zastupoval naši komunitu a respektoval náš vládní systém navzdory opozici levice.

V pátek jsem měl tu čest uznat 9letou Emmu z Punta Gorda jako letošní MVP FL-17. Emma rozdala 250 domácích vlajek Blue Line policistům ve 14 krajích po celé Floridě. Je mi ctí mít privilegium zastupovat takové lidi, jako je Emma. Její snaha prokázat uznání přichází v době, kdy policisté čelí hrozbám a fyzickým útokům. Emma by měla být vzorem pro všechny Floriďany a Američany, když se postavili na obranu policie a nikoli proti ní.

Další informace z naší kanceláře vám doporučuji navštívit na mých webových stránkách, například na mé stránce na Facebooku a sledovat mě na Twitteru.

 

Děkuji a Bůh žehnej,                                                                            

Kongresman Greg Steube

***

  1. ledna 2021

Tisková zpráva

Steube znovu zavádí právní předpisy k prevenci krádeží duševního vlastnictví CCP reformou procesu podávání žádostí o studentské vízum

WASHINGTON, D.C. - USA Zástupce Greg Steube (R-Fla.) Dnes na 117. kongresu znovu zavedl zákon o zveřejňování víz v Čínské komunistické straně (ČKS). Tato legislativa by vyžadovala, aby cizinci žádající o některá víza Spojených států zveřejnili informace, pokud obdrží prostředky od vlády Čínské lidové republiky nebo čínské komunistické strany.

"Čínská komunistická strana v rámci svého pokračujícího úsilí špehovat Američany manipulovala s naším studentským vízovým systémem, aby pronikla na naše univerzity a ukradla naše data," řekl Steube. „Uzavřením této nebezpečné mezery v našem imigračním systému tato legislativa zmaří hrozivé hrozby ČKS pro naše duševní vlastnictví, osobní informace a národní bezpečnost.“

Steube představil tuto legislativu na 116. kongresu jako součást většího tlaku ze strany Republikánského studijního výboru (RSC) a jeho členství, aby čínská komunistická strana byla odpovědná za svůj dlouhý seznam zločinů vůči USA, včetně porušování zákonů o duševním vlastnictví.

V loňském roce mnoho zpráv naznačovalo, že čínská komunistická strana povzbuzuje občany, aby využili výhod určitých imigračních víz ke špehování Spojených států a krádeži duševního vlastnictví. Objevily se také zprávy, že čínská komunistická strana pomocí aplikace TikTok shromažďovala údaje a osobní informace o občanech z USA.

Tato legislativa byla zavedena v USA Zástupci Debbie Lesko (R-Ariz.), Troy Balderson (R-Ohio), Madison Cawthorn (RN.C.), Chip Roy (R-Texas), Mario Diaz-Balart (R-Fla.), Jeff Duncan (RS .C.), Ralph Norman (RS.C.) a Scott Perry (R-Pa.).

Úplné znění právních předpisů naleznete zde.

https://steube.house.gov/media/press-releases/steube-reintroduces-legislation-prevent-ccp-intellectual-property-theft

CONGRESSMAN GREG STEUBE

***

Neomarxističtí pokrokáři a sociální sítě ohrožují americkou demokracii

Čínské vojenské základny v Karibiku?

Neomarxističtí pokrokáři a sociální sítě ohrožují americkou demokracii

Proč se nikdo (kromě prezidenta Trumpa) nezmiňuje o komunistických vazbách Kamaly Harrisové?

Bezcharakterní „dáma“ Kamala Harrisová, bude vícepresidentkou - možná i presidentkou USA

***

J.Š. 25.1.2021

LN RJ Biden Ostry obrat doleva 26.1.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.83 (6 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)