Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.03.2024 09:00
    SOUD SE VRÁTIL K UDÁLOSTEM ZE 17. LISTOPADU 1989 Johnu Bokovi ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Brown a Kamalla HarrisAhoj Honzo,

se zájmem jsem si přečetl článek o Harrisové. Vše popsané v článku je o ní v USA běžně známo. Chci ale uvést nějaké dodatky. V USA se ji veřejně říká "Heels Up Harris" (Harrisová podpatky vzhůru), protože je zasloužilá sexuální pracovnice v politických kruzích, ne jenom s Brownem. To by mi bylo celkem jedno, ale v době jejího ‚romantického vztahu‘ s Brownem, byl soudruh Brown již starý 60letý a ženatý dědek. Kamale bylo 29 let. To vypovídá o jejím charakteru. Kamala Harris je odpudivá, bezcharakterní žena a politička, která lže, jak tiskne a točí se tam kudy vítr vane. Vždy souhlasí s tím co je dobré pro její osobní kariéru. 

Dlouhou dobu o sobě říkala, že je černoška, aby získala černošské volební hlasy. Jednoho dne Indicko-Americká asociace v USA ale otevřeně prohlásila, že tomu tak úplně není a že matka pochází z Indie (Shyamala Gopalan). Po této veřejné blamáži Kamala už o sobě neřekne, že je černoška nýbrž to změnila na "a woman of color" (barevná žena). Otec Donald je černoch z Jamajky. V USA je neoblíbena a když se přidala do řad demokratických kandidátů na prezidentské volby, tak to po měsíci vzdala, protože dostala asi jenom jedno procento hlasů demokratických voličů. Během diskuzí (presidential debates) se Bidenovi vysmívala, chovala se k němu hnusně, a dokonce ho nařkla, že je rasista. Dnes se pusinkují!!!

Její otec byl profesorem na Stanford University. Ekonom, který se řídil klasickými ekonomy a Karl Marxem. Její pradědeček byl velko-otrokářem na jeho plantáži v Jamajce. Je důležité, aby lidi věděli, o jakou osobnost se jedná a která pravděpodobně bude zastupovat USA a jaké to bude mít celkové konsekvence. 

Jsem rád, že příslušné články uvádíš v Tvém bulletinu a že nemáš strach rozšiřovat pravdou!

 

Pozdrav,

Martin

27.12.2020

***

Na doplnění:

P.S.

Známe se roky. Martin byl nadějný krasobruslař, když v roce 1968 emigroval s rodiči do Švýcarska. Tam se stal později policistou a následně šerifem v USA - na doplnění informací: https://www.freepressjournal.in/world/kamala-harris-had-an-affair-with-a-60-year-old-married-man-when-she-was-29-who-launched-her-career

Je reálné, že Kamalla Harris se může stát i presidentkou USA. Čínské a ruské tajné služby se radují. George Washington i Ronald Reagan se musejí obracet v hrobě!

Demokracie se poráží sama a dobrovolně. Držme USA i EU palce, protože i EU hrozí stejný osud. Budou-li se občané pouze dívat, divit, kritizovat a nekonat, budou dělat přesně to, co si Čína a Rusko přeje!

 

Jan Šinágl, 29.12.2020

***

Čínský politický stratég neopatrně prozradil, jak čínský režim manipuloval s „mocenskými kruhy“ v USA a získával přízeň Bidena

Proč se nikdo (kromě prezidenta Trumpa) nezmiňuje o komunistických vazbách Kamaly Harrisové?

Michigan - softwarová závada magicky mění hlasy pro Trumpa na hlasy pro Bidena

Datoví experti: Oficiální záznamy ukazují, že 12 173 hlasů pro Trumpa bylo přesunuto na Bidena

Donald Trump, jaký byl a co z něho společnost udělala

***

"Svoboda není nikdy více než jednu generaci vzdálena od svého zániku. Nepředali jsme ji našim dětem v krvi. Musí se o ni bojovat, chránit ji a předávat ji, aby udělaly totéž, nebo jednoho dne strávíme naše západy slunce vyprávěním našim dětem a dětem našich dětí, jaké to bylo kdysi ve Spojených státech, kde byli muži svobodní.“

Ronald Reagan

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.50 (6 Votes)
Share

Komentáře   

-2 #2 Jan Šinagl 2020-12-29 16:21
Nevypadá to dobře, krysy již opouštějí loď, Donald, díky Bohu, dále vesluje. Zůstávám na palubě, ale natáhl jsem si vestu. Asi budou velké vlny. Média, která jsou z 95% v rukou BigTech globalistů, anarchistů a neokomunistů, mají naprostou kontrolu slova, jako za bolševika. Konečný výsledek bude v rukou ústavního soudu, dostane-li se to tam. To stojí prachy a trvá dlouho. Bidenova posice stála jeho loby $ 3:1 v poměru k tomu, co vydali Republikáni. Chaos byla dlouhodobá strategie Demokratů. Poštovní volba byl ideální prostředek. Přes 100 milionů hlasů došlo poštou. Jejich autentitu nikdo nekontroluje. Ilegální přistěhovalci chodí k volbám, aniž by se museli prokázat. Voliči dají hlasy těm, kteří více naslibují. Podobná anarchie neexistuje ani v Indii. Demokracie je fajn, ale dosáhne-li určitého bodu, stane se diktaturou proletariátu. Tam jsme. Poučeni; Zdi mají účel:-)

Josef Mašín
(7.11.2020)
-2 #1 Jan Šinagl 2020-12-29 15:45
Paní Harissovou nemohu soudit, protože prozatím neznám její politický názor. Že se dovede předvádět před publikem to je pravda. Plyne mě z toho, že Biden si ji vybral ani ne tak pro její názory ale spíše, že díky afroameričance získá pro sebe hlasy. Ale takto nazírat by to mohlo skončit hůř jak "z bláta do louže".

KM.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)