Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strach

Otevřený dopis ministrovi zdravotnictví: Medici proti diskriminaci

Podporujeme akci za svobodu a občanská práva! Zítra od 15:00 - Václavské náměstí

***

... Bývalý manažer fondu BlackRock Edward Dowd je přesvědčen, že společnost Pfizer ve svých očkovacích studiích podváděla a že vakcíny již vedly k mnoha úmrtím. Proto očekává, že farmaceutická společnost po odhalení podvodu zkrachuje. "Ti, kdo vlastní tyto akcie, by měli být naprosto zděšeni," napsal na Twitteru na začátku tohoto měsíce. ...

***

Americký Úřad pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) se stále snaží zdržovat vydání dokumentů o schválení vakcíny společnosti Pfizer. Společnosti Pfizer a Biontech se také drží při zemi.

Protestující převlečený za smrtku na sobotním shromáždění proti očkování ve Washingtonu nese nápis "In Pfizer we trust".

Soudní spor mezi americkým Úřadem pro kontrolu potravin a léčiv (FDA) a skupinou více než 200 lékařů a vědců Public Health und Medical Professionals for Transparency se dostává do dalšího kola. Předmětem sporu je zveřejnění rozsáhlých dokumentů, na jejichž základě agentura schválila vakcínu Corona společností Pfizer a Biontech.

Úřad FDA je ze zákona povinen zveřejnit přibližně 450 000 stran poté, co o to skupina lékařů požádala na základě zákona o svobodném přístupu k informacím (FOIA). Úřad FDA však původně chtěl vydávat pouze 500 stránek měsíčně. To by znamenalo, že by vydání trvalo 75 let.

Počátkem ledna však federální soudce v Texasu tento návrh FDA zamítl a místo toho nařídil, aby agentura od letošního března předkládala 55 000 stran měsíčně. To by znamenalo, že všechny dokumenty týkající se schválení vakcíny společnosti Pfizer by měly být zveřejněny do konce léta - a nikoli až v roce 2097.

Místo toho, aby agentura tento soudní příkaz splnila, pokračuje v úsilí o další zdržení zveřejnění údajů. Podle Aarona Siriho, právníka skupiny lékařů, FDA nyní požádala soud, aby zveřejňování nezačínalo dříve než v květnu. Kromě toho agentura nadále tvrdí, že nemusí být schopna dodat 55 000 stran měsíčně.

Úřad tvrdí, že má k dispozici pouze 28 zkoušejících, kteří jsou zároveň pomalými čtenáři. Jak však loni upozornili právníci organizací Public Health a Medical Professionals for Transparency, FDA by mohla pověřit další zaměstnance z celkového počtu 18 062 (od roku 2020), aby vyřídila žádost FOIA.

Společnost Pfizer nyní v soudním řízení vystupuje jako třetí strana.

Zatímco FDA se opět snaží dosáhnout odkladu, do právního sporu se nyní zapojila i společnost Pfizer. Farmaceutická společnost tvrdí, že chce pomoci urychlit předkládání dokumentů. Právník Aaron Siri se však ptá: "Kde byla společnost Pfizer, než soud nařídil 55 000 stran měsíčně? Přesně tak, dělala to, co obvykle dělá: nechala vládu, aby pracovala jejím jménem."

Společnost Pfizer se však do sporu zapojila až nyní poté, co soudce Mark Pittman skutečně požadoval od agentury včasnou transparentnost ohledně schválení vakcíny. I první údaje, které FDA zveřejnila v prosinci, ukazují na obrovské množství hlášení pacientů o nežádoucích účincích, které byly agentuře známy v době schválení.

Advokát Aaron Siri píše: "Jen se podívejte na ten cirkus - vláda nařizuje společnosti Pfizer vyrábět její produkt, poskytuje jí imunitu, pokud jde o jakékoli otázky bezpečnosti nebo účinnosti, propaguje její produkt za peníze daňových poplatníků, dává společnosti Pfizer více než 17 miliard dolarů a pak za peníze daňových poplatníků bojuje za to, aby veřejnosti nebyla poskytnuta ani špetka transparentnosti."

Soudce Pittman považuje zveřejnění dokumentů o vakcíně, které nařídil, za příležitost přesvědčit odpůrce vakcíny o její bezpečnosti a účinnosti. Citoval zesnulého amerického senátora Johna McCaina, který řekl, že „přílišné utajování ze strany administrativy živí konspirační teorie a oslabuje důvěru veřejnosti ve vládu".

Pfizer a Biontech "živí konspirační teorie"

Utajování ze strany FDA a společnosti Pfizer však pokračuje. Právník Siri poukazuje na to, že agentura a farmaceutická společnost zjevně měly finanční prostředky na to, aby zveřejnění dokumentů o vakcíně urychlily. Místo toho však utrácejí obrovské částky za své právníky, kteří mají vydání zdržet.

Kroky FDA a společnosti Pfizer nyní ve skutečnosti "živí konspirační teorie", jak se kdysi vyjádřil senátor McCain. K tomu je třeba připočítat skutečnost, že na začátku listopadu informátor v časopise British Medical Journal oznámil řadu závažných nesrovnalostí ve studii vakcíny společností Pfizer a Biontech a v důsledku toho byla tato studie okamžitě ukončena.

Společnost Biontech chtěla obvinění oznamovatele skutečně prošetřit. "Pečlivé provádění a shromažďování údajů v klinických studiích je pro společnost Biontech nejvyšší prioritou," uvedla tehdy mluvčí společnosti se sídlem v Mohuči. Ani po téměř třech měsících se však společnost Biontech navzdory četným dotazům k obviněním nevyjádřila.

Zkrachuje společnost Pfizer?

Bývalý manažer fondu BlackRock Edward Dowd je přesvědčen, že společnost Pfizer ve svých očkovacích studiích podváděla a že vakcíny již vedly k mnoha úmrtím. Proto očekává, že farmaceutická společnost po odhalení podvodu zkrachuje. "Ti, kdo vlastní tyto akcie, by měli být naprosto zděšeni," napsal na Twitteru na začátku tohoto měsíce.

Edward Dowd cituje generálního ředitele pojišťovny One Life Insurance, podle něhož v americkém státě Indiana vzrostl počet úmrtí lidí ve věku 18 až 64 let o 40 procent. To je "neslýchané číslo", uvedl generální ředitel Scott Davison 30. prosince na virtuální tiskové konferenci pořádané obchodní komorou v Indianě.

Většina podaných žádostí o odškodnění za úmrtí není klasifikována jako úmrtí na Covid 19, uvedl Davison pro The Center Square Indiana. Současně uvedl, že jeho společnost zaznamenala nárůst počtu žádostí o invaliditu, které byly zpočátku krátkodobé, zatímco nyní se zvyšuje počet žádostí o dlouhodobou invaliditu.

https://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/517141/Warum-will-die-FDA-die-Freigabe-von-Impfstoff-Daten-erneut-verschieben

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-1 #3 Jan Šinagl 2022-01-29 11:00
Já bych tu zločinnost rozšířila ještě o děti a mladistvé a všechny ty, kteří nebyli plně poučeni o NÚ nebo byli do "vakcinace" přímo či nepřímo donuceni.

Co nám říká příbalový leták comirnaty:
4.6 Fertilita, těhotenství a kojení
Těhotenství
Údaje o podávání vakcíny Comirnaty těhotným ženám jsou omezené. Studie na zvířatech nenaznačují přímé ani nepřímé škodlivé účinky na těhotenství, vývoj embrya/plodu, porod nebo postnatální vývoj (viz bod 5.3). Podávání vakcíny Comirnaty v těhotenství se má zvážit pouze v případě, pokud možné
přínosy převáží jakákoli potenciální rizika pro matku a plod.

Takže pozor, míček je opět na straně lékaře/lékařky a opět osud člověka (v případě Tvého dotazu gravidy a jejího potomka) nezávisí na úrovni medicíny 21.století, ale na tom, ke komu (k jakému lékaři/lékařce) se dostane.

Očkování gravidních žen v ČR tedy jednoznačně DOPORUČUJÍ pouze odborné společnosti, ačkoliv si nemyslím že by za případné problémy spojené s nežádoucími účinky, které může "vakcinace" způsobit, nesly jakoukoliv odpovědnost.

Ano, je s podivem, že gravidy, které byly ještě před dvěma lety odkázány prakticky jen na Paralen, mohou nyní obdržet injekci chemické látky, která vznikla cestou genového inženýrství a o jejíž dlouhodobých nežádoucích účincích nemůže t.č. nikdo nic vědět-ostatně viz SPC, "údaje jsou omezené" a "studie nenaznačují" (ne, tato alibistická sdělení nepochází s béčkového rodokapsu ze zdravotnického prostředí, to by měly být validní podklady pro rizikový zdravotní úkon na matce a plodu).

Všichni jsme viděli přednášku dr. Hermanové 27.1. Kolik je v ČR gynekologů/-žek ? Kolik žen už nejspíš "vakcína" poškodila?

A kolik dětí a dospívajících? Kolik seniorů a seniorek?

A jak dlouho bude "vakcinace" prostředkem pro diskriminaci skupiny obyvatelstva?

A neunikla mi věštecká seance dr. Prymuly, kdy se chystají vypustit další variantu?
***
Z výměny názorů lékařů
-1 #2 Jan Šinagl 2022-01-29 10:57
dr. Dvořák uvádí, cituji: „Obecně vzato u mladé ženy je riziko vážného průběhu onemocnění covid-19 poměrně velmi nízké.“

Tak se ptám, proč se doporučuje těhotným maminkám tento chemický koktejl píchat?
***
Z výměny názorů lékařů
-1 #1 Jan Šinagl 2022-01-29 10:26
Nedávno jsem kdesi četl, že firma Pfizer vykázala nárůst zisku o 675%, pokud mne paměť neklame. Ostatní farmafirmy na tom budou jistě podobně. Akcionáři se radují. Otázkou je jak dlouho ještě? Přispívat na tento zločinný obchod s lidským zdravím nemíním. Člověk se stal jen potřebnou „součástkou“ nemravného, zločinného obchodu. Jak končí víme z minulosti.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)