Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Nemci knihaČeská kniha podněcuje nenávist proti sudetským Němcům

… Trestní oznámení už bylo jednou podáno vydavatelstvím KAMAS v Brně. Státním zástupcem byl Jan Petrásek, stejně jako nedávno v kauze komunistky Semelové. TO bylo odloženo na základě posudku soudních „znalců“! V ČR můžete tedy beztrestně vychvalovat masové vrahy Stalina, Gottwalda a nyní už i Putina a vše je v mezích zákona, tedy podle soudních „znalců“! Zkuste v ČR veřejně schvalovat režim Hitlera či jiné totalitní zločince a systémy? Budete velmi rychle obžalováni a nepomohou vám ani ti nejlepší právníci. Kde by asi viděli oba „znalci“ rozdíl? Inu není zločinec jako zločinec! Zřejmě oba znalci ještě nemají potřebný historický odstup, jak výstižně zaznělo v ruském filmu LEVIATAN, kdy se střílelo na obrazy ruských komunistických vůdců, kdy u pozdějších, včetně Putina, bylo konstatováno: „Tady ještě musíme počkat. Nemáme ještě potřebný historický odstup.“

Před časem v České republice vydaná kniha NĚMCI se nyní postarala o pobouřené reakce v sousední zemi: Kniha Jiřího Vacka a Jiřího Krutiny "Němci", obsahuje nejen historicky neudržitelné představy, ale prezentuje se především jako anti-německý pamflet.

"Pro taková zvířata nestačí lynčování"

V kapitole "všichni Němci byli nacisté," se prohlašuje, že rozlišovat mezi nacisty a ne-nacisty je nepřípustné. "Nacismus je výrazem německého ducha," píše se. A dále: "Nezatajujme realitu, když používáme slovo nacisté", nelidi", "zrůdy" a "zvěř". Doslova se píše, dle překladu, který má Volksblatt k dispozici: "Pro tyto zvířata není lynčování dostatečným trestem". S těmito větami jsou ospravedlněny vraždy a vyhnání tří milionů sudetských Němců, na základě principu kolektivní viny, po druhé světové válce. To, že se vyhnaní považují za oběti, autoři považují za nestoudnost.

Ministerstvo školství v Praze doporučuje tuto skandální knihu

Mezi poškozenými vzbuzuje pobouření nejen kniha, ale také skutečnost, že ji dokonce doporučuje Ministerstvo školství v Praze pro výuku historie. V Horním Rakousku proto podalo 21 sudetských Němců, společně s 24 dalšími vyhnanými z Vídně a Bavorska trestní oznámení v České republice na oba autory knihy. Jedná se o podezření z porušení zákona Vackem a Krutinou pro "hanobení národa, rasy, etnika, nebo jiné skupiny osob" podle § 355 odst. 2b českého trestního zákoníku a k "podněcování nenávisti vůči skupině osob" podle ustanovení § 356, odstavce 3.

Předseda sudetských Němců v Horním Rakousku: „Někdy je trpělivost u konce.“

Mezi žalobci jsou Hornorakušané, historik Alfred Oberwandling, který sám napsal knihu o Sudetech a vysídlených do Horního Rakouska, stejně jako předseda sudetských Němců v Horním Rakousku (SLOÖ), Peter Ludwig. "V určitém momentu, musí dojít trpělivost a člověk musí přikročit k činům", odůvodňuje Ludwig vůči Volksblattu jejich trestní oznámení vůči autorům knihy „Němci“. "Je neuvěřitelné, co si oba autoři s jejich urážkami vůči nám v této knize, dovolují!"

http://www.volksblatt.at/politik/alle_deutschen_waren_nazis_anzeige_aus_ooe_gegen_autoren_09122014/

P.S.

Trestní oznámení už bylo jednou podáno vydavatelstvím KAMAS v Brně. Státním zástupcem byl Jan Petrásek, stejně jako nedávno v kauze komunistky Semelové. TO bylo odloženo na základě posudku soudních „znalců“! V ČR můžete tedy beztrestně vychvalovat masové vrahy Stalina, Gottwalda a nyní už i Putina a vše je v mezích zákona, tedy podle soudních „znalců“! Zkuste v ČR veřejně schvalovat režim Hitlera či jiné totalitní zločince a systémy? Budete velmi rychle obžalováni a nepomohou vám ani ti nejlepší právníci. Kde by asi viděli oba „znalci“ rozdíl? Inu není zločinec jako zločinec! Zřejmě oba znalci ještě nemají potřebný historický odstup, jak výstižně zaznělo v ruském filmu LEVIATAN, kdy se střílelo na obrazy ruských komunistických vůdců, kdy u pozdějších, včetně Putina, bylo konstatováno: „Tady ještě musíme počkat. Nemáme ještě potřebný historický odstup.“ Až budu mít více času, podám TO na oba autory také. Doporučuji k podrobnému prostudování odkaz na článek níže. Naklikněte si i na „hrdinu“ Jiřího Jaroše Nickelliho, kterého vyznamenal i hejtman Michal Hašek! Kruh se uzavírá doplněním o Miloše Zemana, jako nepřítele všeho německého. Doufejme, že alespoň nejezdí v BMW, ale ve Škodovce, kvalitní díky Němcům!

První Němci k nám přišli na pozvání knížat už v 8.století. Naučili nás práci, hudbě, řemeslu, z jejich řad pocházelo 9 nositelů Nobelovy ceny, Sudety byla nejvíce průmyslová část Rakousko-Uherska. Měli smůlu, hovořili i německy, tak byli automaticky všichni fašisti, nacisti a zločinci, včetně dětí, kojenců, starců a nemocných, o vše okradeni, často i o život a vyhnáni ze svých staletých domovů už po válce, tedy v době míru a v rozporu s mezinárodními dohodami. Dodnes máme problém se k tomuto obludnému zločinu přiznat, učinit vstřícné kroky, které druhá strana činí neustále, až je slušnému člověku hanba.

 

Jan Šinágl, 10.12.2014

* * *

Rovný rovného si hledá - aneb Kvarteto českých top-němcobijců mezi sebou

Vím, že vážně se věnovat knižním výplodům autorské dvojice Jiří Krutina a Jiří Vacek se rovná mrhání drahocenného času a že si takovouto pozornost ani nezaslouží (nebýt naší aktuální kauzy, tak bychom tu dnes nad těmito knihami zřejmě jen velmi pobaveně mávli rukou). Nicméně chtěl jsem vyhovět prosbě přátel z Rakouska, zda bych se nemohl pokusit pro ně přeložit nějaké další zajímavé pasáže z oněch novějších knih němcobijské trilogie „Němci“, „Vraždění po německu“ a „Odhalená tvář Němců“, a tak jsem jim rád vyhověl. A aby z plodů mých knižních "rešerší" něco měli i čeští čtenáři, rád se s nimi podělím o ty nejlepší skvosty literatury čelící „dlouholeté pomlouvačné mediální kampani proti České republice a českému národu“. Kdybych si nebyl jist, že autoři svá slova neberou smrtelně vážně, dokázal bych umpřímně ocenit jejich geniální smysl pro humor, jímž se jakoby snaží parodovat typické zjevy českého pseudonacionalistického šovinismu, který nemá s opravdovým českým národním cítěním a sebevědomím pranic společného. Přesto doznávám, že i tak jsem se nad knížkou opět dlouho nezasmál.

Zaposlouchejme se tedy (slibuji, že již naposledy) do poznatků a závěrů Jiřího Vacka, který „mluví i ze své vlastní zkušenosti, kdy jako dítě prožil německý šestiletý teror, plánovitě řízenou podvýživu i trvalý strach o holý život“, a jeho co-autora Jiřího Krutiny. Tentokráte z jejich díla „Vraždění po německu“. Nepřehlédněte ale prosím ani ohlas Václava Vlka st. a militantního odbojáře Jiřího Jaroše Nickelliho, kteří si toto čtivo zakoupili, v závěru článku.

A právě mezi fanoušky jejich textů nalezneme doslova exkluzivní výběr smetánky nejznámějších českých němcobijců - kdo by si v této souvislosti nevybavil jméno Václava Vlka st. Ten oběma pánům napsal dopis s tímto zněním:

„Právě jsem si koupil Vaši knihu ,Vraždění po německu‘. Chtěl bych za ni poděkovat, protože i mne nesmírně urazil Vpndráčkův film a štvou mne podobné akce. Rád využiji informace ve svých připravovaných knihách ,Krvavé roky‘ a ,Krvavé jaro 1945‘. Ukázky z připravovaných textů naleznete na internetovém deníku Neviditelný pes - autor Václav Vlk st.“

Jaképak informace pan Vlk z knihy „Vraždění po německu“ chce ve své knize využít, je mi záhadou, pomyslím-li, že jeho vlastní texty se přeci jen o nějaký ten stupeň tvářejí inteligentněji a informativněji. Na druhé straně nejsou až zas tak úsměvné.

V současné době nejbizarnější postava české odbojářské scény, Jiří Jaroš Nickelli, se připojil k blahopřání autorům slovy:

„Jménem svým, své rodiny i jménem odbojářů Boskovicka Vám děkuji za Vaše vynikající literární díla o ,vraždění po německu‘, jež jsou opakem mýtů a lží o takzvaném ,vraždění po česku‘. (...) Po pyramidách lží o ,českých zločinech na tzv. sudeťácích‘ jsou Vaše knihy nejen vědeckou obranu českého národa - jsou rovněž balzámem na zraněné duše Čechů. Znamenají též - řečeno Churchillem - počátek konce oblbování mladší české generace sudetskou lží.“

A my zakončeme poeticky slovy Miloše Zemana: „Učenej z nebe nespad, ale tady jako by blbce shazovali.“

http://nassmer.blogspot.cz/2013/11/rovny-rovneho-si-hleda-aneb-kvarteto.html#more

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (8 Votes)
Share

Komentáře   

0 #5 - 2018-01-15 01:43
Lidský dobytek Mrzílek a Šinágl, nacisté, Šinágl také stbák, stále pracují.
-5 #4 Jan Mrzílek 2014-12-15 13:42
Cituji Leonardo:
Pane Sinagle, zjevne zijete v bludu ...... ktera touzi ovladnout Svet a povrazdit miliardy z nas. Nebyt mirove politiky pana Putina, kdo vi, zda bychom zde byli vy i ja.

Co k takovým výpotkům dodat. O žádném vyhlazovacím táboře USA jsem ještě nikdy neslyšel. O národně socialistických i komunistických ví celý svět. Džeržinského Čeka, NKVD i Putinova KGB bohatě za svůj téměř stoletý život předvedly, že změnou názvu se tato ruská státní zločinecká organizace nezměnila a nezměnil se ani Putin se změnou zaměstnání. Je tím, čím byl vždycky.
Jako malá ukázka za všechny z jejich nechvalně známé bohaté praxe:
extrastory.cz/.../
-4 #3 Jan Šinagl 2014-12-14 16:58
sinagl.cz/.../...
sinagl.cz/.../...
sinagl.cz/.../...

Zvláštní, jak se zastánci Putina stydí uvést své jméno, jak stoupá počet jeho anonymních zastánců a kritika mých komentářů Ruska. Bude přibývat obojího, zvláště po mém zítřejším článku a otřesném dokumentu o Putinovi a jeho zrůdné politice. V bludu žijí většinou pozdější oběti.
+2 #2 Leonardo 2014-12-14 16:26
Pane Sinagle, zjevne zijete v bludu nebo jste se nechal zmanipulovat podplacenym mainstreamem. Skutecnost je presne opacna, nez lzi, ktere se snazite sirit. Prezident Putin jiz dokazal zabranit nekolika konfliktum, dokonce i WW3 vzesle ze Zapadem podplacene ukrajinske krize.Vitezi v anketach i nejvetsich svetovych listu, kde ho ctenari povazuji dokonce i za nejlepsiho povalecneho politika sveta. Je snadno dolozitelnym faktem, ze dokazal RF dostat z propadu, ktery zpusobili alkoholici a hlupaci (napr. Jelcin nebo Gorbacov) v nevedomych sluzbach vojensko-financ i mafie NWO USA, ktera touzi ovladnout Svet a povrazdit miliardy z nas. Nebyt mirove politiky pana Putina, kdo vi, zda bychom zde byli vy i ja.
+4 #1 Jan Mrzílek 2014-12-11 03:16
Váleční hrdinové pro jistotu 70 let po válce.Podvodníč ci, vykukové, lháři,zbabělci, lidský odpad.Udělují sami sobě vlastní bramborová vyznamenání, hrají si na vykladače historie,soudce nad osudy těch,kterým nesahají ani po kotníky,dokoce chtějí soudit celé národy.Spodina českého národa.Jsou jeho hanbou a urážkou skutečných válečných hrdinů,kteří pro obranu vlasti a jejích národů nasazovali životy a mnozí v boji zahynuli.Jsou i urážkou obětí války které trpěly a umíraly v žalářích a koncentračních táborech.A ti,kteří přežili a vrátili se domů,se mnohdy ani nedočkali poděkování a uznání zásluh.Většina z nich nechovala v srdci nenávist ani pomstychtivost, ale naopak touhu po míru a usmíření.Oni byli hrdinové,ne zbabělci.O mnohých ani dosud mnoho nevíme,protože by je příliš ponížilo,kdyby za své zásluhy měli žádat o odměnu a vyznamenání,vět šinou o nich ani nemluvili.Ničem nou spodinu je třeba odhalovat,veřej ně pranýřovat a důsledně trestat.Včetně nečestných soudců,žalobců, policistů i politiků

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)