Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pomalá sebevražda české justice:  „V této zemi nevládne „lid“, nýbrž obranný svazek vyvolených, pro které jsou spravedlnost a zákon výhradně nástrojem ochrany vlastní nedotknutelnosti. Dnešní miniurválkové ještě svoje oběti nevraždí. Zatím. Uvnitř justice se nezvedne ani jeden hlas protestu. Vždyť vše proběhlo podle litery zákona – a potopa po nás už nebude naše starost.“

***

Děsivá kauza a likvidace nevinného člověka pokračuje už sedmým rokem. Po OS Praha-východ a OS Děčín, řešil KS Ústí nad Labem placení alimentů.

KS UnL prg 13.10.2022Ceska justice slepaDoporučuji najít si čas k poslechu I. části a II. části soudního jednání. Bylo zcela v rozporu se zdravým rozumem a právem každého občana na spravedlivý soudní proces. Pan Vlček se nachází v exekuci pro možné budoucí dluhy! Kdo si neposlechne neuvěří, že je něco takového v „demokratické“ zemi vůbec možné. Níže uvádím doplňující postřehy a informace.

Ing. Petr Vlček podporuje dceru ve studiu až do dovršení jejích 26 let, přitom nemůže zjistit, zda vůbec studuje? Jeho bývalá manželka tvrdila, že má peníze, když byl 3x s dětmi na dovolené – poprvé zaplatili rodiče Petra Vlčka, 2x zaplatil bratr jeho bývalé manželky. Dále navrhla, že může psát na PC, když je odborník na IT. Pana Vlčka živí jeho přítelkyně. Pracuje jako servírka 16 hod. denně, aby mohli vůbec žít, kdy se pan Vlček stará o jejího 5 chlapce. Neuvěřitelné bylo, když soudce Mgr. Tomáš Hájek začal předčítat seznam volných IT-míst v Praze těžce nemocnému člověku, který je trvale nemocen a čeká na vyřízení invalidního důchodu. Jsou to i následky očkování, které byl nucen podstoupit, aby mohl navštěvovat své děti, jak mu potvrzují i lékaři (nemají odvahu mu to napsat). K soudu se dostavil jen díky silným lékům, včetně silných drog na tlumení bolesti – max. dávka léku je pět denně, pan Vlček už bere tři, aby vůbec zabraly…

Bývala manželka je zcela bezcitná, mstivá, arogantní, lhářka. Soudy jsou dosud všechny zcela na její straně. Mimochodem dva staré PC (dar od bývalého zaměstnavatele), pan Vlček opravil a daroval nadšeným synům. Matka jim je obratem odebrala a zničila. Taktéž jídlo, které si chlapci přivezou domů od táty, končí obratem v odpadním koši…

***

Ing. Petr Vlček: Další děsivá kauza české justice ve stylu 50. let

***

Po skončení jednání jsem požádal soudce Mgr. Tomáše Hájka, zda je bývalým, odvolaným soudcem, později jmenovaným státním zástupcem, či se jedná o shodu jmen? Odmítl odpovědět. Jeho chování, by tomu nasvědčovalo, zpupné, arogantní.

Mimochodem Milan Bajcár mne požádal, pod hrozbou žaloby, abych články k tématu odstranil. Odpověděl jsem mu, pokud uvede důvod, abych mohl případné odstranění článků zdůvodnit. Nereagoval, žalobu dosud nepodal. Nepřekvapuje mne, že některé odkazy k tématu na články z roku 2011nejsou funkční.  

KS UnL Vlckova Jana 13.10.2022Decin ing Petr Vlcek 7.10.2022Neuvěřitelně jak soudce Mgr. Tomáš Hájek a Jana Vlčková tvrdě šli proti panu Vlčkovi – nabídky práce člověku, který je na pracovní neschopnosti. I kdyby pan Vlček jeden den v týdnu mohl pracovat, kdyby byl schopen, to se má nechat zaměstnat, když je na nemocenské?  

Vyhlášení rozhodnutí bude dne 18.10.2022 od 8:30 hod. Obě strany požádaly o jeho zaslání. Lze očekávat, že KS Ústí nad Labem věc vrátí OS Děčín, místo aby v tak jasné věci sám rozhodl. Likvidace táty a jeho dětí tak pokračuje už sedmým rokem. Táta a děti, díky české justici, místo a by se stali platnými členy společnosti, budou odkázáni na sociální dávky – díky českým soudům! „Chrání“ práva dětí jen nezveřejněním jmen účastníků soudního řízení, ať už na elektronické informační tabuli v budově soudu, či před vchodem do soudní síně…

 

Jan Šinágl, 15.10.2022

***

MS Praha 16.9.2022: Opět nevpuštěn do soudní síně při výslechu svědka Andreje Babiše ml.

Překonal jsem Babiše – mne žaluje a pronásleduje Agentura MM už od roku 2009

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)