Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Čo bolo, bolo - Časem bude totalitní společnost počítat jedna a jedna jsou tři…

Bývalí komunisté i současní v různých funkcích nechápou respektive je jim to jedno, že na důležitých postech, kde se rozhoduje, nemají co dělat. Zřejmě si neuvědomují, že byli, respektive jsou členy zločinecké organizace, která má na svědomí zavraždění mnoha českých občanů, dokonce i cizích, Němců z DDR. Ta organizace se jmenovala Komunistická strana, dnes KSČM. Jméno je skoro stejné soudruzi také.

Ať si uvědomí bývalí i současní soudruzi, jak se postupovalo v Německu proti členům nacistické strany. Když byl souzen nácek, neměl šanci. Z počátku tomu tak nebylo. Dnes je Německo očištěno od této sběři, zatím co v Česku si soudruzi, bývalí funkcionáři, nebo politruci, či dnes soudruzi ve velmi vysokých funkcích, jako na příklad ředitel Hospodářské komory pan Dlouhý, který byl prominentním soudruhem už v mládí s možností studovat v Belgii v Liege, podobně jako pan Klaus v Itálii. Počínají si jakoby stáli za tlustou čárou. Tlustou čáru dělají lidé, zločiny této politické strany zůstávají, jsou stále mementem a to že si dnes hrají na demokraty je naše ostuda.

Dokavad tito lidé, pocházející z prognostického ústavu, Marx leninských univerzit, budou ve funkcích, které jim nepřísluší, v této zemi nebude demokracie...

Vzpomínám na posledního československého hrdinu, legionáře pana Vocáska, který se dožil sto šesti let života. Ke stáru  pochybil, přidal se ke kolaborantskému seskupení Vlajka, které vydávalo časopis stejného jména. Jako starobní důchodce, který měl jako legionář zásluhy, žádal o zvýšení důchodu nebylo mu to pro zmíněné pochybení povoleno.

V Česku bývalí i současní soudruzi se chovají jakoby čas trhnul oponou a vše smazal.

Nesmazal, protože lidé, kteří  vstupují do komunistické strany ví, že tato strana pro ty co měli jiný názor čekal uran, basa, nebo provaz. Věděli o tom všichni protože, KSČ se za svá rozhodnutí nestyděla. Dávala nám to všem vědět a strach  dal „vše do pořádku“. „Vysvětlování“ paní Válkové je výsměchem demokracii a nám všem do očí, když takoví lidé získávají ministerská křesla.

Být dobrovolně členem zločinecké organizace, ať nacistické, či komunistické, které veřejně prováděly procesy, které měly za následky provaz, či dlouholeté žaláře znamenalo být jedním z nich, protože svým vstupem každý člen souhlasí s dodržováním pravidel strany. Tohle vše dnešní pohrobci ví, protože komunisté také svá rozhodnutí, podobně jako nacisté, všem oznamovali. Strach nedráždit, abychom nepopudili, vytvářel  klid, zatím co kolem těch co se báli, vodili lidi na šibenici. Někdo řekne „ale to už je dávno“.  Ne tak dávno jako nacismus. Ten se kritizuje, o něm se neustále píše, jako by zde vládl ještě nedávno. Ale Komunistická strana je současnost, spolupracuje s miliardářem a počíná si jako svého času major Terazky: „Čo bolo bolo, terazky jsme v parlamentě."

 

K. Mrzílek, 14.2.2020

* * *

Jan Masaryk říkal: "Pravda vítězí, ale dá to fušku", než ho zabili.

Říká se, že pravda nás osvobodí. Komunistická „pravda“ celý národ přivedla do žaláře za drátěným plotem.

Křeček: “Milion chvilek je mimo realitu.“

Jestliže politické strany se nemohou roky hnou z místa, zbývá občanstvo, aby nahradilo politické strany. Milion  chvilek.

Časem bude totalitní společnost počítat jedna a jedna jsou tři…

Narůstající paradoxy

Obliba Džugašviliho Stalina mezi Rusy roste. Mao tse Tung vrah desítek milionů vlastních občanů je na čínských bankovkách. Lenin zakladatel teroru v klidu odpočívá v mauzoleu. Zbývá už jen Áda Hitler.

KM

P.S.

Ano, občanstvo by se mělo opět spojit a jednotně vystoupit – a nenechat se zneužít, jako už tolikrát v minulosti. J.Š.

* * *

Vzdoroval soudruhům a skončil v blázinci jako paranoidní kverulant

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (14 Votes)
Share

Komentáře   

-9 #1 Jan Šinagl 2020-02-17 10:23
Sarkasticky můžeme říci, že Hitler není dnes glorifikován a je nenáviděn jen proto, že nebyl komunista, na rozdíl od Lenina, Stalina, Mao Ce-tunga, Pol Pota, Kim Čong-una a dalších masových vrahů, majících na svědomí mnohem více nevinných lidí než nacismus, neodsouzených a dodnes uctívaných. To, že má Čína Mao Ce-tunga i dnes na bankovkách je varující o stavu mravů a morálky dnešního světa. Bude neodvratný kolaps společností návratem zdravého rozumu, nebo nástupem další totality v jiné, o nic lepší formě, možná ještě horší?!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)