Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Praha VN Zeman socha 12.4.2022

VN Jaromír Petr 5.5.2022Aktualizováno 6.5.2022: Dne 5.5.2022 večer už se nenacházel petiční stánek na místě. Magistrát ho nechal odvézt v rozporu s Ústavou ČR! Podrobnosti následují, jakmile se dozvím více. J.Š.

***

Od neděle 10.4.2022: Pomník sv. Václava v Praze na Václavském náměstí zabrán na „věčné časy“Doplnění aktuálních informací ve FOTOGALERII !

VN Rule of Law 3.5.2022Od začátku tohoto “honu na čarodějnice” celá kauza pro dokázání mojí neviny navzdory výmyslům státních zástupců Galkové a Lelka stála moje nejbližší cca 300.000,- Kč. A to ještě není zdaleka konec, neproběhlo zatím ani jedno stání před soudem. Navíc mi teď soud na poslední chvíli přidělil advokátku a nerozhodl o nároku na bezplatnou obhajobu, takže budu nakonec nucen zaplatit státu i za její služby.

***

Dobrý den,

níže zasílám text mého příběhu z webu http://www.nedam.se, na který odkazuje petiční stánek na Václaváku. Tímto hodlám celou věc dostat na Min. spravedlnosti a k ministrovi. 

CELÝ PŘÍBĚH

 VN ministře pomozte 3.5.2022VN Petru text Pomnik LPS 27.4.2022Co se stalo? Krátká verze příběhu vám zabere 5 minut čtení Vysvětlí, jak vám mohou státní zástupci z Prahy 1 včetně jejich vedoucího legálně zničit život a udělat z vás jednou provždy nacistu.

Jsem netrestaný, je mi přes 40 a mám židovské kořeny. Nespáchal jsem nikdy trestný čin ani přečin, že jsem sympatizant nacismu. Neexistuje pro to ani jediný důkaz. Přesto jsem byl za to i bez soudního jednání poměrně tvrdě odsouzen. A to jen díky “honu na čarodějnici” státních zástupců z Prahy 1 včetně jejich vedoucího. O tom, že nejsem sympatizant nacismu rozhodlo půlroční vyšetřování specializovaného útvaru policie na Praze 1, který řeší ty nejvíc extremistické případy v ČR. Policie rozhodla jasně a z činu mě na konci vyšetřování naprosto neoblomně neobvinila. Udělala tak navzdory dozorování státní zástupkyně JUDr. Galkové z Prahy 1, která celou dobu případ hlídala, dohlížela ho a dozorovala. Důkazem o tom je dost tlustý dozorový spis státního zastupitelství, který k tomuto případu existuje a do kterého nikoho nechtějí pustit - vědí moc dobře proč. Pokud se chcete dozvědět víc o tom, že existují vlastně 2 spisy během vyšetřování a jeden je vám utajen, pokračujte TADY.

Pokud se chcete dozvědět víc o praktikách Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1, stačí do vyhledávače na internetu zadat “JUDr. Galková”. JUDr. Galková nedbala na odborný názor policie a ihned moje obvinění svévolně a bohužel zcela legálně změnila na sympatizanta nacismu a případ poslala k soudu na Praze 1. Tam nezávislá soudkyně rozhodla lidově řečeno tak, že nebude “takovou hloupost” vůbec řešit před soudem a poslala celou věc na úřad, ať mi dají třeba pokutu.

Pokud o téhle části chcete vědět víc, klikněte SEM a jde o dokumenty hned na začátku. Jen pro zajímavost - nechali si vypracovat trestně-právní analýzu mého jednání a s ní policie rozhodla jasně tak, že nacista nejsem. Další postup měl být zadání znaleckého posudku mého chování u odborníka. Z jistého důvodu toto nebylo nikdy zadáno. Proč? Protože odborný znalecký posudek, který jsem za své peníze musel na sebe nechat zpracovat mluví jasně - nacista ani náhodou nejsem! Posudek čtěte TADY

V tenhle moment se ale nehezké praktiky Obvodního státního zastupitelství pro Prahu 1 v čele s jeho vedoucím Mgr. Bc. Janem Lelkem roztočily do děsivých obrátek.

V tuto chvíli tedy soud, konkrétně soudkyně Obvodního soudu pro Prahu 1 Mgr. Kateřina Rybáková nechce mou kauzu vůbec řešit a soudkyně sama uznala a vysvětlila, proč celá kauza není soudu hodna.

Role se ale okamžitě mění, z akce mizí zarputilá zástupkyně Galková a přichází vyšší šajba s lepšími známostmi a větší autoritou u soudců. Přímo vedoucí JUDr. Galkové z Prahy 1.

Náhodou je dokonce Mgr. Bc. Jan Lelek bývalý spolužák naší soudkyně, která se soudkyní stala poté, co také vykonávala funkci státní zástupkyně. Vedoucí Mgr. Bc. Lelek je první liga a vystupuje např. i v kauzách Babiše ml. a dalších.

Rozhodnutí jemu dobře známé soudkyně Mgr. Rybákové napadá a ruší. Za stejné situace, bez důkazu a za zcela totožné důkazní situace Mgr. Rybáková nevyslechne sdělení nadřízeného Městského soudu, že má nařídit hlavní líčení u soudu a začít mi dokazovat sympatie k nacismu. V tichosti totiž rovnou vydává trestní příkaz a odsuzuje mne jako sympatizanta nacismu na 8 měsíců vězení s podmínkou na 15 měsíců a uděluje mi finanční trest 30.000,- Kč.

Pro zajímavost snad pouze dodám, že návrh vedoucího zástupce Lelka na moje potrestání byl vlastně totožný, jaký uplatnila soudkyně Rybáková, jen podmínku snížila z 18 měsíců na “pouhých” 15.

Za celou dobu vyšetřování a “souzení” jsem byl 4x v souvislosti s tím hospitalizován, jsem těžce nemocný, od začátku na vše upozorňuji a nikdy nebylo na mé informace stran zdravotního stavu reagováno. Proč asi?

Od začátku tohoto “honu na čarodějnice” celá kauza pro dokázání mojí neviny navzdory výmyslům státních zástupců Galkové a Lelka stála moje nejbližší cca 300.000,- Kč. A to ještě není zdaleka konec, neproběhlo zatím ani jedno stání před soudem. Navíc mi teď soud na poslední chvíli přidělil advokátku a nerozhodl o nároku na bezplatnou obhajobu, takže budu nakonec nucen zaplatit státu i za její služby.

 

Jaromír Petr, tel.: 721 900 000

3.5.2022

***

Od neděle 10.4.2022: Pomník sv. Václava v Praze na Václavském náměstí zabrán na „věčné časy“.

Mafie I. MAFIE Z CENTRA PRAHY

***

P.S.

Včera jsem se u OS Praha 1 zúčastnil jednání v jiné věci, která s věcí souvisí v širších souvislostech. Soudkyně Mgr. Kateřina Rybáková vyslýchala několik soudních znalců. Všichni byli v soudní síni přítomni. Otázky jim kladla pouze soudkyně. Jeden z nich už znalcem nebyl. J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)