Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Simackova Katerina 2019JUDr. Kateřina Šimáčková: „Děti mají práva ne proto, že jsou děti, ale že jsou to lidské bytosti.“

***

„Je třeba už tuto zkorumpovanou a špinavou zemi očistit od těchto zlodějů a lhářů a dopracovat se k zdárné, bezpečné a spravedlivé, rovnocenné společnosti! Pro evropskou, lidskou společnost, s civilizovanými způsoby, kdy všichni nesou odpovědnost za své činy. Nesmí tu být elita, která si to nijak nezaslouží a je nepotrestána.“

Dominik Floder

***

V roce 2014 bývalá manželka i s dětmi a většinou domácnosti, kterou ukradla v mé nepřítomnosti, unesla mé dvě děti cca 200km daleko. Od malebného Brna do Českého Těšína.

***

Floder 2 200519Zbyly jen dluhy

Následně dokonce 7 měsíců bránila styku – schovávala se. Dokonce je to zaprotokolováno ve spisu OSPODu. Matka dostala pochvalu, že se postarala, no a já trestní stíhání za neplacené výživného. Matka si nepřebírala výživné, nekomunikovala. Přiznala to, přesto to byla moje vina zjevně. Trvalo téměř 4 roky a jeden značně rozčarovaný a překvapený odvolací soud, než toto skončilo. Říkám rozčarovaný a překvapený, protože nechápali, proč případ trval tak dlouho, jak to že soudkyně při tolika stáních neprovedla žádné nalézací řízení a žádné důkazy a proč mě vůbec odsoudila a nezrušila to rovnou. Nebo proč jsem vůbec byl do trestního řízení poslán.

Mezitím matka neplnila rozhodnutí soudu, které jí ukládalo prakticky nulové povinnosti

Ještě všemožně bránila styku a dělala vše proto, abych si pro děti nejezdil, nemohl jezdit a děti nechtěly ke mně. Naštěstí toto jsem ustál, když se po asi 20 oznámeních krajský soud v Ostravě rozhodl, že matka být potrestána přece jen měla a vrátil všechny oznámení soudu prvního stupně v Karviné, s tím, že vše bylo jasné a mohlo se jednat hned a bez odkladu.

Než se soudkyně po půl roce rozhoupala a začala něco dělat, matka utekla a přestěhovala se jinam

Pod jiný okres a jiný soud. Když jsem se to dozvěděl, podal jsem proti tomu námitku a nechal soudkyni zamezit matce v přestěhování. Soudkyně mé oznámení zamítla, že matka i pracovnice OSPODu vypověděli, že matka se nestěhuje a nebude se stěhovat. No a za týden už soudkyně v dalším rozhodnutí na stejné téma tvrdila, že matka je přestěhována a není důvod jí bránit. A že spis stěhuje jinam. Zde se oznámení na matku dokonce začaly ztrácet a nikdo je nezpracovával a dokonce ani neevidoval. Jen je snad zakládali do spisu.

Podotkl bych, že napříč tomu, že matka děti unesla 200km daleko a běžnou praxí soudů i v té době (rok 2016) byla dělba nákladů na cestu mezi oba rodiče, odvolací soud zcela nepochopitelně změnil rozsudek tak, že si pro děti mám jezdit a ještě je vracet. Matka tedy beztrestně vyklouzla a začala si dovolovat víc. Nepředávat děti více a předávky komplikovat lidmi, kteří mi nadávali a vyhrožovali mi! Před dětmi samozřejmě, aby z toho měly taky zážitek.

Další soudkyně okresního soudu ve Frýdku-Místku, která případ přebrala, mu nevěnovala větší pozornost

Vyhrožovala během řízení, že mi zamezí ve styku s dětmi, potrestá i mě a vyloženě se mi vysmívala. Neprovedla žádnou změnu, až na drobnou úpravu výživného. Opět nebyl důvod se s tím smířit, obzvláště, když syn chtěl celou dobu bydlet se mnou. Matka přesto pokračovala, neplnila rozsudek a dělala naschvály posílena silou soudu, který ji to schválil a posvětil. Tedy že může neplnit rozsudek, že jí to projde.

Tak jsme opět postoupili k odvolacímu soudu v Ostravě

Ten se ovšem nesl v podobném duchu jako ten předchozí. Krajský soud v Ostravě klidně řekl, že matka není povinna plnit rozsudek o styku a že není povinna mi děti předávat. Zbytek byla jen fraška. Vymysleli si příjmy navíc, které jsem neměl, jen aby odůvodnili navýšené výživného. A noc se nezměnilo. Rozsudek stále nefungoval, matka ho neplnila. Jediné co se stalo, okresnímu soudu byl vrácen rozsudek v části oznámení na matku, kdy soudkyni bylo nařízeno, aby oznámení na matku za nepředávání dětí prošetřila znovu - všechny. Nicméně, předchozí soudkyně skončila, odešla do důchodu, a její pochybení už nikdo řešit nechtěl.

Přímo předseda soudu řekl, že už přece není důvod soudkyni dělat zle za její chování, protože odchází

Přišla již třetí soudkyně. Ta hned na první stání, které trvalo opět za neskutečně dlouhou dobu začala s tím, že nevidí důvody k tomu, aby se cokoliv projednávalo. Pokud budou změny, tak jen kosmetické a konec. Musel jsem se propracovat až k velké stížnosti u ombudsmana. Ten řekl, že soudkyně i matka jsou rozsudkem vázány a mají povinnost ho plnit. Jinak jim hrozí potrestání. Soudkyně tedy pod pohrůžkou potrestání se v roce 2020 rozhodla, že tedy ty oznámení projedná, když jí je to nařízeno.

Z 63 oznámení soudkyně projednala 9, pak zjistila, že tam je zmatek, nejsou zapsány a nakonec to protahovala a odkládala, aby to dne 27.6.2022 zakončila tím, že se všechna oznámení od roku 2016 do roku 2021, kdy matka nepředávala děti, zamítají

Její ospravedlnění a ospravedlnění předsedy soudu spočívá v tom, že soudkyně má nezávislou rozhodovací možnost a může se rozhodnout jak chce. Tedy podle jejich výkladu ignorovat zákony, ignorovat rozsudek nadřízeného soudu, ignorovat důkazy, svědky, padělat si výpovědi svědků a lhát v zápisech. To se totiž veřejně děje a ani záznam pořizovaný soudem, jí v tom nezabrání.

Opravdu tedy je vidět, že úpadek dnešní společnosti je dokonán

Soudy vydávají rozsudky, které ze 2/3 nemusí platit a poslední je terorizován. Po 4 letech soudkyně uzavřela případ s tím, že nic neudělala a nic nezměnila. Pouze 4 roky zatěžovala všechny kolem a zdržovala. Tedy s tím s čím přišla na začátku už předpojatá a co veřejně hlásala. Důstojnosti soudu bylo takto jistě dáno za své. Bylo vidět, že každý další krok, který musí soudkyně udělat, je jen strach z toho, že si budu stěžovat a budu mít možnost se vrátit a nutit jí znovu, aby dělala svou práci, za kterou bere značné peníze a nenese žádnou odpovědnost.

Omluva pro toto její jednání je jediná

Kdyby cokoliv změnila a oprávněně, dala by za pravdu mě a ukázala by, že soudy předtím a i ona lhaly a podíleli se na cílené likvidaci rodiny a otce dětí, tak by podkopala celé toto šikanózní soukolí a musel by to někdo zaplatit. Museli by očistit otce, který o svoje děti stojí, bojuje a snaží se jim udělat lepší život, který tohle nikdy nechtěl, ale neměl na vybranou. Dokázalo by se, že vědomě poškodili zájmy dětí, porušily zákony a podíleli se na trestné činnosti. Ono totiž domluvit se s někým, kdo se domlouvat nepotřebuje, protože má děti v péči a může si dělat co chce, je nemožné. A soud by zde musel připustit to, že matce dal rukojmí a dovolil jí je používat.

Můj dnešní boj nekončí, je na dalším milníku, který bude zase dál tlouct do těchto zkorumpovaných a prolhaných soukolí, které neznají své místo

Tedy sloužit společnosti a zajišťovat dodržování zákonů. Za 8 let jsem viděl tu největší špínu této země – spravedlivé soudy. Je třeba je očistit od takovýchto lidí, kteří soudí, aniž by znaly zákony, kteří likvidují životy a kteří ohrožují společnost, aniž by nesli jakékoliv následky. Je třeba už tuto zkorumpovanou a špinavou zemi očistit od těchto zlodějů a lhářů a dopracovat se k zdárné, bezpečné a spravedlivé, rovnocenné společnosti! Pro evropskou, lidskou společnost, s civilizovanými způsoby, kdy všichni nesou odpovědnost za své činy. Nesmí tu být elita, která si to nijak nezaslouží a je nepotrestána.

P.S. 

V pátek mě čeká ještě poslední zkouška tohoto semestru a musím se pomalu učit, abych to zvládl. Studuji VŠ na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně:-) Přišlo mi to krásně vtipné, jak jste o něm dnes začal mluvit a hodně mi to pomohlo. Je pravda, že tohoto bahna se na mě zase poslední dobou navalilo spousta. Je třeba to ze sebe setřást.

 

S pozdravem

Dominik Floder

myArduino.cz

+420 725 819 288

***

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí

OS Frýdek-Místek 24. 1. 2020: Likvidace skvělého táty Dominika Flodera a jeho dětí pokračuje

OS Brno 20.10.2021: Boj Dominika Flodera s exekutorskou mafií a českou justicí o své děti pokračuje

13.4.2022: Dnes mi skončila exekuční šikana od Podkonického

Neměl by už soudní exekutor JUDr. Juraj Podkonický "přesídlit" na Pankrác, či spíše do Bohnic ?

***

J.Š. 30.6.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-07-22 13:24
Není to ani měsíc co byl po 4 letech vynesen rozsudek o styku s dětmi a ve kterém soudkyně i přeš 2 rozsudky, které ji nakázaly oznámení projednat je opět bez projednání zamítla - 63 oznámení na matku za nepředání dětí ke styku. Co naplat, že jsou důkazy a svědci, soudkyně je přesvědčena o kdo ví čem a matka prostě rozsudek plnit nemusí. Jak řekl krajský soud v Ostravě, rozsudek není na to aby zajišťoval styk, matka ho plnit nemusí, na to není určen. A tak jako výsledek této „dobře“ odvedené práce dnes posílám oznámení číslo 64 na předání dětí ke styku. Výsledek kvalitního českého soudnictví a nejlepší vizitka samosoudkyně soudu ve Frýdku-Místku Foldýnové – zjevně psychicky vyšinutého blázna. Psychologický posudek u mě psychickou poruchu vyloučil, i když bylo kvůli 63 oznámením podezření, že jsem prý vyšinutý. Ano, který normální člověk, bez psychické vady by dnes věřil soudům a rozsudkům. Takže pokut v rámci 63 oznámení na matku o nepředání dětí nejsem psychicky narušen já, důkazy a svědci to vylučují také, je jediná šance, jak vysvětlit jednání soudkyně Foldýnové, která neustále tvrdí, že matka rozsudek neporušila - a to psychická porucha u soudkyně. A tomu už se v rámci několika let sledování její mizerné práce ověřit dá. Další varianta je totiž, že je soudkyně zkorumpovaná a nebo opravdu jen neschopná. A tomu by se také dalo věřit, protože množství chyb a neznalost zákona, kterou tato soudkyně během let předváděla je také obrovská.

S pozdravem

Dominik Floder

myArduino.cz

+420 725 819 288

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)