Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

  1. VS CR logoA) 1800Kč/den stojí 1 vězeň nebo nefunkční korupční systém? 

13 miliard ze státního rozpočtu na náklady "ozbrojené guerilly" ročně, s jediným výsledkem 70% recidivy by už sakra mělo myslící lidí donutit, aby začali používat své mozkové kapacity k tomu, k čemu jim byly shůry dány. VLÁDNÍ PROPAGANDA DÁL MASÍRUJE NÁROD (bez ohledu na to, že s ní začali již Vlády na přelomu milénia). Prý tedy JEDEN DEN VĚZNĚ VYJDE NA VÍCE NEŽ 1800,-Kč! Tvrzení, že "provoz věznic" stojí 36 mega denně je bludné a z prstu vycucané číslo. Proč? Skutečnost je taková, že na 13 a půl miliardy vyjde daňové poplatníky "provoz ozbrojeného sboru - Vězeňské služby ČR".

JEDNA SE O ZCELA ODLIŠNÉ POJMY

Vězeňská služba ČR totiž "musí" do tohoto požadavku nastrkat například i cca 3 miliardy "daní svého druhu" (důchody a výsluhy bývalých bachařů, zdravotní a sociální pojištění atd.). Pak ovšem jsou v celkové částce i takové "lahůdky", jako jsou náklady na pořízení, provoz a údržbu FLOTILY SUPERBŮ v plné palbě, pro zadky generálů a plukovníků z GŘ VS ČR, náklady na provoz a údržbu dvou rekreačních středisek VS ČR, a tak bych mohl pokračovat do aleluja. Nesmím ovšem zapomenout ani na "dárek" pro každého nového generála v podobě ŠAVLE (za cca 200 tisíc), kterou si odnese domu, i když půjde do důchodu. Mimochodem, tzv. "výsluha" pro každého generála činí částku cca 71 tisíc korun měsíčně až do jeho smrti. Za co, proboha? A generálské hodnosti se u bachařů rozdávají, jak na běžícím pásu. Mají jich víc, jak policajti, a to už je, co říci, v tomto "policejním státě".

Když to shrnu, skutečné náklady na vězně, jako osobu, jsou mezi 200-300 Kč

To, jak se operuje čísly v textu představitelů resortu, je politická kamufláž, protože všichni ti "zloději", kteří se podílejí na celém tomto hnusu, by skončili v okamžiku, kdy by v této zemi bylo cca 5000 vězňů, jak to odpovídá Evropskému průměru na zemi s 10 miliony obyvatel. Ale, to by pak nikdo neměl generálské epolety a i plukovníků by nebylo potřeba tolik. Skutečná příčina vysokých nákladů na vězeňský systém vězí v tom, že "ONI PROSTĚ POTŘEBUJÍ, ABY VĚZNICE PRASKALY VE ŠVECH“, pak si mohou říkat o takovéto peníze od občanů, které TAHAJÍ ZA NOS. Jenže, toto je "obchod s lidskými životy", a proto z českých soudů plyne neustálá Amazonka nespravedlnosti, která živí tyhle parchanty. Pak tam jsou i důchody a výsluhy bývalých bachařů (výsluha u plukovníka je lehce přes 50 tisíc měsíčně (600t ročně), u generála lehce přes 70 tisíc měsíčně (840t ročně). Generálové se počítají na desítky, ale plukovníci na stovky jedinců.

A tyto prachy tedy vůbec nejsou určeny, byť i vedlejším způsobem "do věznic a na vězně". A co takové náklady Justiční stráže? De facto, "OCHRANKA" soudních budov. Tihle hoši taky nemají nic společného s "jakýmkoliv vězněm". Pak bychom si měli posvítit na "FLOTILU SUPERBŮ V PLNÉ PALBĚ", která slouží pro plukovníky a generály na "velení" (GŘ VS ČR), tedy v nich opravdu nikdo nevozí vězně.

A pak zde máme dvě rekreační střediska se slušnými náklady na údržbu, školu, kde se bachaři učí "hlídat vězně" a spoustu dalších vychytávek nastavených tak, aby kasa cinkala pro kohokoliv významného z řad plukovnických či generálských prýmků. 

  1. B) Model strážních oddílů SS vytváří akorát rekordní recidivu a nejvyšší počet vězňů v EU

Dokud systému budou velet generálové a plukovníci, bude ten humus dražší a dražší a nepovede k ničemu jinému, než k tomu, aby tihle "papaláši" tloustli na svých polstrovaných seslích. Co se dělo od 10. ledna 2000 v českých věznicích? Pro ty neznalé, vypukly "nepokoje" v 17 věznicích, protože začal být v praxi uplatňován "nejšílenější" novodobý zákon č.169/1999 Sb., kterým se české vězeňství vrátilo do 30-ých let minulého století. Když vynechám pojem, jako je "zařazování do práce", což je pojem nacionálního socialismu let 30-ých let, aplikován ve stejné podobě, jako ve Varšavském ghettu, tak například tvrdí že se na vězně nevztahuje zákoník práce a ti pracují za směšné stokoruny (z čehož pochopitelně nemohou zaplatit ani případnou škodu, odškodné či dluhy) pro vězeňsko-průmyslový komplex soukromých firem, často napojených na bachaře nebo bývalé fizly. Oficiálně ale pracují pro hospodářské středisko generálního ředitelství, což je pojem který nezná žádný zákon. Za pojmem "zařazování vězňů do práce (bez pracovních smluv)", je pojmem, který lze nalézt v dokumentech z Norimberských procesů, například s takovým "vykukem", jako byl Oswald Pohl, který za zavedení a provádění systému "zařazování vězňů do práce" dostal provaz. Stejně funguje zařazování vězňů na "ubikace", kdy v případě že se bachaři chtějí někoho zbavit, tak ho zkusí šoupnout k násilníkovi, který ho v noci podřeže a VS ČR má "čisté" ruce. Existují psychopati, které VS ČR mnohonásobně využila k mrzačeni a vraždění spoluvězňů. Pokaždé dostali mnohaleté či doživotní tresty, ale krvavý bachaři jsou mimo hru. Podle evropských vězeňských pravidel musí vězni se soužitím na stejné cele souhlasit, ale VS ČR je krvavý moloch, který se vysmívá právu a lidskosti a jen třese svými krvavými zlaťáky ve svých zlodějských pazourách. 

  1. C) Orgie papundeklových generálů a plukovníků spojených s lichvářským byznysem. Na vězně se nevztahuje zákoník práce a další obecné zákony? 

Není tomu až tak dávno, co Německý Spolkový Ústavní soud vydal nález, že vězňům za jejich práci NESMÍ být poskytována odlišná mzda, co lidem že svobodné části "Světa". Vězni NEJSOU zbavení práva podle článku 26 odst. 3 LZPS, které v sobě zahrnuje "právo na uzavření pracovně -právního vztahu podle zákoníku práce". Na začátku loňského roku se na mě obracela celá řada "hochů z basy", ohledně zlodějny zvané "absolutní exekuce všech příjmů", což si (opět) prosadili bachařští generálové a plukovníci (a že jich v téhle malé díře žije, a všichni si připlácíme 50-70 tisíc měsíčně na hlavu a měsíc, když tato polovojenská pakáž už nepracuje, a užívá si apanáž výsluh, což se hází do jednoho pytle s "náklady na vězně"). A nyní, po roce a půl systematické zlodějiny Ministerstvo (ne)spravedlnosti objevilo Ameriku. 

Jen na závěr nezbytná poznámka. Žádný vězeň NENÍ vyloučen z účinnosti zákoníku práce, a přesto i nadále budou pracovat beze smluv, a bez řádných mzdových odvodů na sociální a důchodové pojištění. Je totiž Vězeňská služba, kdo vytváří obraz vězně, jako osoby bez rozumu, názoru, a odsouzené na věky věků k lopatě.

Stavět doktrínu věznění pachatelů na totalitních klišé, zakořeněných v hlavách občanů, jako důsledek kvalitní "Gobbelsovské propagandy zla", jak to činí pan Michailidis, je cestou do pekla.

Opět tady zase někdo PĚKNĚ OBLBUJE "lid prostý". Uvedený systém likvidace části populace, skrze ignorování platných zákonů ze strany státní "polovojenské guerilly" prakticky shodně kopíruje "zaměstnávání Židů ve Varšavském ghettu", včetně použití pojmu "ZAŘAZOVÁNÍ DO PRÁCE" (paragraf 30 zákona 169/1999Sb.). Systém odměňování vězňů za jejich práci, který stojí zcela mimo Zákoník Práce, je systémem, který DOSLOVA PŘESNĚ A SHODNĚ kopíruje systém "zařazování a odměňování Židů ve Varšavském ghettu".

Daniel Novák

28.9.2023

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)