Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Koncem června má v Brně (Obora) proběhnout festival "HELL FAST ATTACK“ - Peklo útočí rychle.

Dobrý den pane Šinágle,

dovoluji si Vám poslat info o setkání satanistů v Brně.

To, že satanismus existuje není nic nového pod sluncem, spíše se zamýšlím nad tím, že o tak velké akci musí úřady vědět a též ji akceptovat. Je to tedy jejich tichý souhlas. Nehledě na to, že mnoho mladých lidí bude akci považovat za výbornou oslavu konce školního roku a neuvědomí si, s jakými riziky může být její návštěva spojená. O tom, že budou rušit obyvatele Bystrce a přilehlých obcí hlukem a poničí zase kus přírody ani nemluvím.

Dopis níže je originál neznámého jáhna, který se k tomu vyjádřil, tak nechávám přiloženo, neberte jako náboženskou agitaci. Nikomu víru v kohokoliv nebudu vnucovat, ale až tak daleko, abychom pořádali satanistické mejdany, myslím, zacházet nemusíme. Pokud jsem spamoval, velmi se omlouvám.

Zdravím a děkuji za Vaše články a reportáže, které sleduji již několik let - namísto zpráv v ČT.

 

Michal Tesař

 

Přeposílám:

Milost všem a pokoj od Boha Otce našeho a Pána Ježíše Krista!

Obracím se na ty z vás, kteří by modlitbou chtěli bojovat proti zlu, které se na nás chystá opravdu ve velkém. Koncem června má v Brně (Obora) proběhnout festival "HELL FAST ATTACK“ - Peklo útočí rychle. Opravdu příhodný název, spousta mladých lidí, kteří se tam chystají, ani neví, v jakém jsou ohrožení. Zde je odkaz, ale ani moc nedoporučuji se na ty stránky dívat - http://www.hellfastattack.com/

Má přijet cca 15-20 "hudebních" skupin od nás a z okolních zemí (několik z Ukrajiny), aby zamořily naši zemi a především lidské duše svým smrtícím jedem.

(Začátek v pátek 26. 6. v 16. 30 hod. - závěr sobota 27. 6. po půlnoci.)

 

Jistý jáhen mi k tomu napsal:

Produkce tohoto ražení, které přímo oslavují Satana, jsou ve skutečnosti obřady a rituály, skrze které přichází jeho nadvláda nad tímto světem. Brno je známé jako středisko a mocná satanistická základna, ale tímto festivalem získává minimálně evropsko-regionální rovinu. Zcela otevřeně a zpupně chce Zlo triumfovat nejen nad dušemi, ale i nad územím, které chce tímto prohlašovat a nárokovat pro sebe.

Vůbec bych se nedivil, kdyby pod pláštíkem tohoto satanistického festivalu chtěli jeho organizátoři vyhlásit Satanovu vládu nad naší vlastí. Je to i otevřený útok na zaslíbení a zasvěcení Božímu Dětství pro Českou republiku, o které se snažíme usilovat my. Považujme to jako výzvu k boji. Ježíš nás učí, že takovéto mocnosti Zla nelze vyhnat jinak, než modlitbou a postem. Je potřeba spojit své síly s Duchem Svatým a s úctou k Nejsvětějšímu Srdci Ježíšovu a Neposkvrněnému Srdci Panny Marie. Tento boj není jen náš, ale i celého nebe. Nebojme se, jestli nás není mnoho (1 Moj. 18,32). Ježíš už zvítězil nad Satanem, my pak prohlašujme toto vítězství a nabídněme se jako prostředníci Jeho milosti a moci.

Spojme se prosím v modlitbě a postu. Na večeřadle jsme se domluvili, že se budeme modlit novénu k Neposkvrněnému Srdci P. Marie a k archandělovi Michaelovi.

Obojí přikládám do přílohy a také tzv. Odprošující růženec, který se modlí právě za satanisty (jsou to chvály o P. Marii). Věřím, že naše nebeská Maminka nás povede a zachrání mnohé duše před věčným pádem.

Novény se začneme modlit na její svátek - 13. června, je to fatimský den a svátek Neposkvrněného Srdce P. Marie. Den před tím, je Slavnost Nejsvětějšího Srdce Ježíšova, obětujme prosím adoraci a zasvěťme Srdci Ježíšovu všechny organizátory, členy těch kapel a návštěvníky. Připojme i půst podle možností. Slyšela jsem, že minulý rok měla obdobná akce proběhnout na Slovensku, peticemi nic nezmohli, ale modlili se a před začátkem přišla vichřice, strhla aparatura a bylo po produkci (nebo jen velmi omezené).

Důvěřujme!

 

Díky všem, kteří vytvoří modlitební řetěz na spoutání draka.

Markéta Maria





1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)