Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

„Kdyby se jednalo jen o psy! Těm zvěrolékaři pomohou. Horší je to s lidmi, všichni ty potvory máme a lékaři o tom vědí jen pramálo, není zájem. Najděte si ing. Hana Bláhová, parazitoložka a kdo nezná, bude jen zírat.“ Josef Čáp - Lidstvo nejvíce ohrožuje pandemie, ke které vytváříme migrací ty nejlepší podmínky.

NOVINKY.CZ: Zvířata mohou chytit v zahraničí mnoho chorob, varuje Komora veterinárních lékařů ČR. Častá je například leishmanióza, kterou přenášejí savé mouchy a komáři, ale také srdeční dirofilarióza, neboli srdeční červivost psů. Tu způsobují vlasovité hlístice, které do těla zanesou komáři, řekla viceprezidentka komory Radka Vaňousová.

 

Aktualizováno:

Naši lékaři možná nemají nervy na to, aby taková videa shlédli a tak si budu muset zajet třeba do osvícenějšího Ruska. Parazitologové sice pořádají řadu kongresů, ale jejich kolegové z ČSAV si červy s oblibou nasazují do vlastního těla a mají to za velkou legraci i pro veřejnost (Kozel zahradníkem).

Na plovárně Jaroslav Flegr Rozhovory Marka Ebena s významnými osobnostmi. Doporučuji, zejména závěr. Lidstvo nejvíce ohrožuje pandemie, ke které vytváříme migrací ty nejlepší podmínky. J.Š,)

Lékaři znají, nebo přiznávají u lidí možnost výskytu odhadem 3-4 druhů a nebýt poradců od společnosti Zapper, tak mne bude lékař posílat namísto na parazitologii spíše na psychiatrii. Takhle donedávna trápili lékaři pana Hasmandu od jeho 9 roků do asi 26 let a stále popírali možnost výskytu elefantiázy v našich krajích až “jim” ubožák zemřel. Dodnes jsem nenašel zprávu o příčině úmrtí po analýze odebraných a uložených vzorků z jeho těla. Na helminty mají na veterině nárok jen domácí mazlíčci a tomu odpovídá nabídka antiparazitik. Budu se asi muset obrátit na veterináře a třeba i zaštěkat, nebo vyrazit na nákup do okolních zemí. Děkuji pěkně za takové bádání a zdravotnictví a také za vyloučení účinných humánních antihelmentik z prodeje. 

 

Josef Čáp, Praha 10, 29.6.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)