Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

čt dub 11 @08:30 -
OS Kolín - II. kolo: Šinágl a spol. obžalován
čt dub 18 @17:30 -
Praha Americké Centrum: ETIKA UMĚLÉ INTELIGENCE
st dub 24 @08:30 - 11:00PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu
čt dub 25 @09:00 - 01:30PM
Zlín - konference: Baťův odkaz světu

Nejnovější komentáře

  • 28.03.2024 15:57
    Číslo 13 ‧ 28. března ‧ 2024 Týdeník Echo AD Rodina, nebo ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:58
    ČR dostane z EU 73 miliard Kč na investice do dopravy či ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 18:44
    „Lockdowny mají závažnější důsledky než samotný covid“ Z ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 08:59
    Mezinárodní ratingová agentura Moody's dnes zhoršila ...

    Read more...

     
  • 27.03.2024 07:26
    Vážení přátelé zahrádkáři a sympatizanti ZO ČZS Pod Majerovic ...

    Read more...

     
  • 25.03.2024 17:28
    Universal supranational citizen Why does today's Europe face ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Za takové poměry se zasazuje Milion chvilek pro demokracii?

Dobrý den pane Šinágl,

můj případ se zase posunul. Nepravomocně jsem odsouzen za zanedbání péče, když se původní obvinění ukázalo jako smyšlené i přesto si soudkyně důvody a důkazy, proč mě odsoudit našla a vymyslela. Aby si to pojistila, tak matka prostřednictvím exekutora zaúřadovala.

Dne 20.6.2019 jsem stál před okresním soudem v Karviné, kde po dvou a půl letech paní soudkyně rozhodla že jsem vinen. Oproti žalobci, kterého jsem viděl poprvé a neznám, ale chtěl pro mě nejpřísnější trest, paní soudkyně musela pod tíhou argumentů a důkazů přistoupit k nižšímu trestu a většinu obvinění zrušit. I tak si soudkyně JUDr. Gražyna Pustówková neznámým způsobem vypočítala kolik vydělávám a kolik peněz mám na černo navíc po celou dobu případu. Víc jí nezajímalo. A také kolik dlužím na výživném. To je dosti s podivem, protože paní soudkyně si žádala informace od exekutora, který má dlužné výživné vymáhat. Soudní exekutor Juraj Podkonický (první prezident české exekutorské komory. J.Š.). A ten sdělil, že netuší jaká je dlužná částka. Přímo do protokolu soudu, přesto vymáhá dále. Tedy, on spíš nevymáhá, jen škodí a likviduje, protože paní soudkyně si spočítala, že za 4 roky dlužím 60.000,-Kč. A protože jsem to nedoplatil do tohoto řízení, tak i když už nějaké peníze vymoženy byly - byla to směšná částka a další větší částku jsem zaplatil dobrovolně, když jsem mohl, tedy když exekutor nekonal a nechal mě pracovat a vydělávat a disponovat prostředky, tak stejně ještě peníze dlužím. Je zajímavé, že exekutor přiznal 2 vymožené částky, které také neodpovídaly skutečně strženým penězům a to co jsem poslal na splátky, ale už nepřiznal zbytek, tedy cca 30.000,-Kč, které už 2 roky někde plavou v neznámu a exekutor si za tyto peníze užívá. Nebo je nepřiznala matka, každopádně tato částka na účet exekutora odešla a dokonce byl za toto jednání exekutorskou komorou potrestán a PČR ho shledala vinným. Přesto takto jedná další roky beztrestně dál.

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí

Dále týden před soudním stáním exekutor provedl exekuční platbu z mého zablokovaného účtu. Ale jen z jednoho - ze soukromého, kde bylo 1.416,-Kč. Jak by se tam také vzalo více peněz, když tam můžou přijít jen z mého podnikatelského účtu, který, ale blokuje taky.  Na podnikatelský účet, ale nesáhl, přestože ho blokuje také. V momentě soudního stání na mém podnikatelském účtu bylo cca 52.000,-Kč. Spolu s platbami a dalšími nepřiznanými penězi, to tedy činí přes 110.000,-Kč, které jsem již zaplatil a měl jsem být očištěn a měl jsem být nevinný. Ale nevinný otec, který se zajímá o své děti je v tomto státě jednorožec, který musí být utracen.

Ještě bych řekl, že neschopnost paní soudkyně zajistit si důkazy znamenala, že od začátku roku jsem byl v Karviné u soudu celkem 5x, kdy každé stání mě stálo 3.000,-Kč (výdaje na cestu a ztráta příjmu). Přece jen naplánované stání na 12:30 hod., kdy pro paní soudkyni to bylo jediné, obtěžující a chtěla to mít za sebou do prázdnin, aby si nekazila prázdniny. Proč také vstávat, ostatní také mají celý den na její vrtochy, ona přece nebude vstávat a nebude spěchat. Poškodit otce je přece prvořadé.  Tak až v rozsudku se poprvé za 3 roky dozvíte, kolik tedy vlastně dlužíte a kolik jste vydělával a ještě vás přesvědčují, že máte peníze navíc na černo. K tomu přičtěte už důkazy, které si vymyslely soudy předtím a jste vlastně parazit společnosti a úmyslně škodíte společnosti a dětem.

Hlavně tím, že o ně stojíte, protože oni vidí, že nechcete platit a neustále si stěžujete, že situace nefunguje a chcete spravedlnost. Pro děti si nejezdíte, dobrovolně porušujete soudní rozhodnutí. Že vás zničili oni si nepřipouštějí, na jejich malovaných stolech je to jednoduché. Rozhodovat se jen tak od stoje bez jediné znalosti skutečnosti je přece nádhera, taky bych chtěl sednout ke stolu a říct si dnes vydělám 5.000, zítra 3.000, pozítří si udělám volno s rodinkou a pak zase vydělám 5.000,-Kč.

Takto to oni vidí a dělají, ale skutečnost je na hony vzdálená jejich vytržení z reality. Tito lidí jsou společensky nebezpeční, víc než kdejaký násilník a zlodějíček. Ovlivňují totiž celé generace a celé rodiny. Generace a rodiny, které mají chránit! V tom je jejich největší nebezpečnost! Systematicky likvidují společnost, když ukazují, že není problém, abyste stáli nad zákonem, nebo aby vás z rozmaru zlikvidovali. Toto je přesný příklad §177 trestního řádu - útisku.

Je to ukázka útisku, kterému jsem byl protiprávně vystaven poslední 4 roky. Podepíše se na každém. Dokreslete si celou situaci - nepotrestatelná matka, která stojí podle těchto lidí nad zákonem, OSPODů, který vás také nutí, aby jste se doprošovali toho, co vám má garantovat soudní rozhodnutí. Nutí vás se domlouvat a ustupovat matce, která neplní soudní rozhodnutí proto, abyste za 3 roky zjistili, že matka je nepotrestatelná a nikoho nemůžou potrestat, jen vás! Za to že jste byly tak hloupí, chtěli to po dobrém a chtěli jste se domluvit!

Naproti tomu, dne 31.5.2019 jsem si přijel pro své děti, kdy matka se neobtěžovala je přivézt a nyní na prázdniny mi napsala SMS, jestli je má chystat, že dceru kvůli nemoci vyexpedovala pryč a neví jestli se má obtěžovat pro ní jezdit a chystat si jí, jestli si pro ně přijedu. Má cenu na to odpovídat?

Už půl roku je na řadě potrestání matky, za 56 oznámení o nepředání dětí ke styku, tak tady soud nespěchá. Vydrželo to 4 roky, proč spěchat, mohlo by se totiž mezitím ukázat, že škody, které matka způsobila svým jednáním a nepředáním dětí ke styku jsou mnohonásobně vyšší než moje dlužné výživné a trestat matku nemá cenu. To ostatně ukázal odvolací soud, když se zase pokusil matce udělat lehčí cestu. Podle soudního rozhodnutí má matka každý týden ve čtvrtek na 45 minut umožnit audiovizuální komunikaci. Děti jsou obě ve škole, podle soudu výborně a bezproblémově prospívají, přitom nedokážou udržet ani 15 minut pozornost. Matka tedy není povinna je ani motivovat, aby komunikovali a poslední 2 měsíce už ani předávat. Ještěže děti si už občas umí najít cestičku samy a komunikují občas. Jako otec v tomto státě se už nemůžete spolehnout ani na soudní rozhodnutí.

Zítra - 1.6.2019, si je mám přebírat na 14 dní prázdnin, tak netuším, jestli děti vůbec uvidím. Je to už  druhý termín. Poprvé jsem si je měl přebírat už v pátek, ale opět díky odvolacímu soudu v Ostravě mi to nebylo umožněno, protože cesta, podle soudu, trvá jen 2:20 minut. Není důvod, abych končil v práci dříve (končím v 16:00) a děti přebírám v 18:00 přesně před domem kde bydlí. Není mi ale jasné, kde to je, protože dům má dvě vjezdové brány, používají a nepoužívají se obě a jedna polní cesta je horší než druhá. Prostě to v pátečním provozu nestihnete ani za 3 hodiny. Nakonec ani nemůžete mluvit s dětmi. V 18 hodin máte smluveno že budete volat, pokud si nepřijedete. Matka se rozhodla že volat se bude v 17:41 hod. Zvedněte telefon se skype (když popojíždíte v koloně) v 18 hodin, už víte že to nestihnete, chcete se vyhnout zase hádce a zastrašování, autem už stojíte bokem a přemýšlíte, koho byste za tohle potrestal. Dětem se nedovoláte, protože už telefon neberou. Nesmějí zjevně. Tou dobou jim jejich matka vysvětluje, že jejich otec o ně nestojí. Přijdete tak zbytečně o další peníze.

Takže tu máme soud, který udělal škodu ve výši 15.000,-Kč. K tomu máte předávky a nepředávky dětí, které způsobí další škodu za dalších 15.000,-Kč během stejného půl roku. Už jezdíte jen 1x měsíčně místo 2x a i tak děti nevidíte a do toho matka, která neplní soudní rozhodnutí a narušuje i dohody, kde je určena jen jako vykonavatel. To je cca dalších 10.000,-Kč. Potom nechápete, jak je možné být odsouzen za škodu 60.000,-Kč, kterou jste údajně způsobili během 4 let, když oni Vám způsobili škodu 100.000,-Kč ani ne za půl roku.

Zapomněl jsem do toho přičíst ještě OSPOD, který jako nástroj řešení problémů má případovou konferenci pro ohrožené děti. Slouží jen jako nátlak, aby vás přinutila dobrovolně neplnit soudní rozhodnutí, dohodnout se s matkou na neplnění soudního rozhodnutí a matka nemohla být potrestána. Donutí vás účastnit se zcela zbytečných sezení, které nejen že nemají ve skutečnosti nikomu pomoct, ony ani nemůžou a slouží jen k další šikaně a nátlaku a vytváření stresu a zhoršování situace.

Když OSPOD „zapracuje“, za 4 roky nefungující situace, která se aspoň uklidnila a usadila, posune ji opět do stádia, kdy je extrémně vyhrocená. Najednou vydíte bývalou exmanželku a máte chuť jí přejet autem.  Přemýšlíte proč jste to neudělali už před těmi 5ti lety, protože už jste mohli v klidu žít s dětmi a být spokojení. Svedli by jste to tehdy na afekt a byl by klid a pohoda. To si ale uvědomíte pozdě a skutečnosti, které vás vlastně v dobré víře hnaly kupředu a doufali jste v nápravu, vás jen topily. Prostě se to dozvíte, až je pozdě, až z vás udělají pitomce. OSPOD, který má hájit zájmy dětí, slouží jako „futrkanón“ na to, aby to nefungovalo ještě víc. Když to vyjde tak jejich neschopnost je Vaše oprátka. A to je vlastně cíl.

Drže mi palce, abych zítra dostal svoje děti. Pokud ne, jsem odhodlán udělat téčo  jak na OSPODu, tak na soudě a nakonec i na Policii! Tito to totiž nejen dovolili, oni to dokonce záměrně způsobili!

--
S pozdravem

Dominik Floder

30.6.2019

* * *

P.S.

Po hodině a půl na policii, matka nakonec za asistence PČR děti předala. Ona i manžel však i tak vyvolávali hádky. Ani PČR situaci neuklidnila. Pracovnice OSPODu ze mě po telefonu dělala největšího darebáka, přestože sama má „máslo na hlavě“. Nakonec se dozvíte, že i přes soudní rozhodnutí jste povinen prosit matku, aby vám děti laskavě předala. To je závěr dne. Už jedeme s dětmi domů.

Dominik Floder

1.7.2019

* * *

Ostravské „soudní Palermo“ a masakr v soudní síni zamlčovaný médii jako za totality!

Otec v ČR - vinen i když se prokáže nevina

Skvělé stránky

Další táta Dominik Floder se svými dětmi likvidován českou justicí ...

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.00 (4 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)