Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Kramni rodinaKS Ostrava Kramny prg 8.2.2023

Aktualizováno 18.2.2023: Ke kauze Kramný: Odsouzený z kauzy Nové Hutě v Ostravě píše JUDr. Janě Rejžkové

Aktualizováno 11.2.2023: KS Ostrava 10.2.2023: Petr Kramný – trapné a ubohé Usnesení …

***

Škoda, že soudkyně nedovolila přímý přenos celého jednání (pouze prvních 10 min.). Z té hrůzy by byla šokována celá země. Na místě byla ČT, TV NOVA a CNNPrimaNEWS. V hlavním večerním zpravodajství neinformovaly. Přítomna byla i slovenská dokumentarista Zuzana Piussi, která o kauze natáčí dokument. Dvakrát jsem inicioval potlesk veřejnosti za obdivuhodný výkon obhájkyně Petra Kramného JUDr. Jany Rejžkové. Připojuji malou FOTOGALERII a zvukové záznamy z celého jednání. Jako poslední z řad veřejnosti jsem při odchodu vyjádřil vzkaz soudkyni JUDr. Šárce Skalské. Připomenul jsem jí mé trestní oznámení na soudního znalce MUDr. Igora Dvořáčka, že patří za své prokazatelné podvody do kriminálu (TO PČR Ostrava odloženo, své místo jako přednosta Ústavu soudního lékařství na FN Ostrava už opět tento bývalý důvěrník StB nevykonává), článek č. 23 Ústavy ČR s tím, že může „vstoupit do dějin“, všichni přítomní mlčeli. Děkuji justiční stráži, že mne nechala domluvit za veřejnost a tlumočit za ni stejný názor.

KS Ostrava úvod soudkyně Mgr. Vít Legerský JUDr. Jana Rejžková 8.2.2023

KS Ostrava ZŘ Mgr. Vít Legerský 8.2.2023

KS Ostrava doplněk soudkyně 8.2.2023

KS Ostrava ZŘ JUDr. Jana Rejžková ZŘ Petr Kramný závěr 8.2.2023

Inicioval jsem dvakrát potlesk při argumentaci dr. Rejžkové, veřejnost se spontánně připojila. Někdo musí vyslat potřebný impuls. Kdybychom měli občanskou porotu, Petr Kramný by odsouzen nebyl.

KS Ostrava Petr Kramny 8.2.2023KS Ostrava Kramny Mgr. Vit Legersky 8.2.2023Přítomni byli i rodiče Petra Kramného, který obdivuhodně vydržel celé jednání bez viditelného pohybu. Dr. Rejžková připomněla, že skutečný soudní znalec se profiluje odvedenou odbornou prací, publikační činností, ne pouhým počtem znaleckých posudků. Kolik dostal MUDr. Igor Dvořáček ocenění za svoji „vědeckou“ činnost? Jedině snad za světový rekord v počtu znaleckých posudků a obdržených desítek milionů korun v rekordní době? Zničil vzorky tkání obětí v rozporu se zákonem, což je zločin, který nutně generuje další. Současná smrt matky a dcery nebyla prokázána. Znalcům byly předloženy vybrané listiny, nestudovali celý spis, s výjimkou dr. Steinera. Soud vycházel  z přepisů odposlechů, ne z originálních nahrávek. „Ohmův zákon platí i v Egyptě“, řekla výstižně dr. Rejžková. Mimochodem 8. února slaví svátek Milada (evokuje vzpomínky na dr. Miladu Horákovou).

KS Ostrava Kramny JUDr. Jana Rejzkova 8.2.2023Přítomní rodiče Petra Kramného souhlasně přikyvovali hlavami při závěrečné řeči dr. Rejžkové. Kde jinde lze uplatit zásadu IN DUBIO PRO REO (v případě pochybností ve prospěch obviněného)! Nechci být špatným prorokem, ale to, že hlavní média včera mlčela, ukazuje opět jejich (ne)závislost, kdo má skutečnou moc v zemi a které nikdo nevolil.

Časová osa kauzy Petra Kramného. Co způsobilo smrt matky a dcery?

AntinalMnohé svědčí pro otravu jídlem, běžnou v Egyptě (pomsta faraónů). Na fotografii pořízenou Egypťany vidíte načaté balení léku ANTINAL na místě tragédie. Pokud se vezme silná dávka proti průjmu, zvracení, bolestem žaludku apod., může to být životu nebezpečné. Byly matka a dcera zdravotně labilnější, měli alergie, nebo si vzali větší dávku než zdravý otec, kdy po večeři mohli mít všichni zdravotní potíže? Můžeme jen spekulovat – i o tom, že egyptská firma, která lék vyrábí, má jistě zájem na své dobré pověsti, kterou i chybně použitý lék může ohrozit. Proč to vše soud nezajímá, jako by to vše bylo tabu? Zítra uvidíme, zda „Pravda Spravedlnost a Vlastní život“ zvítězí?

 

Jan Šinágl , 9.2.2023

***

 Je Petr Kramný nejúspěšnější vrah elektrickým proudem v ČR?

KS Ostrava 8.2.2023: Kauza Kramný – soudný den české justice

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)