Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 07.05.2024 17:30
    Die Linke begrüßt es, es steckt sicher ein Stück Wahrheit in ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 17:27
    Levice vítá, kus pravdy v projevu jistě je. I pravda ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 11:20
    Důvod? Vždyť se to týkalo cikánů, Romů a Sintů. Ale hlavně ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 10:04
    No řekněte, není ten pán opravdu zábavnej? Nejdřív si hraje na ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 09:52
    I bez odstranění penisu může být muž úředně ženou a žena bez ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 16:44
    Je to prostě tak, ač se to mnohým nelíbí. Právní stát ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

JANUV_ZAKON

Komunisté chtěli statek, tak rodinu z Kroměřížska pozavírali do ústavů – níže doplňuji tuto neuvěřitelnou zločinnost, podlost a zhovadilost, namířenou proti základům lidství. Něčeho tak odporného může být schopen jen zločinný, komunistický, či jiný diktátorský sytém, popírající smysl života a jeho podstatu! Kdy konečně přestane páchání zločinů na území naší země, včetně justičních? Kdy konečně začnou být trestáni všichni ti, co ničí naše životy a budoucnost naší země a našich potomků?!

Věc bude řešit KS Brno, protože prvoinstančně to řešil OS Kroměříž. Pro přehled uvádím, přesně to bylo takto:

Pobyt maminky na psychiatrii: bylo rehabilitováno, státní zástupkyně i obhajoba se vzdaly práva stížnosti; usnesení o rehabilitaci nabylo právní moci

Pobyt dědečka ve starobinci: soud rehabilitaci vyslovil, ale státní zástupkyně podala stížnost s tím, že se rehabilitace na starobinec nevztahuje; usnesení tedy nenabylo právní moci

Pobyt dcery Ireny v dětském domově: soud návrh na rehabilitaci zamítl s tím, že zákon o soudních rehabilitacích se na věc nevztahuje; dcera podala stížnost, takže usnesení nenabylo právní moci

Pobyt dcery Marie v dětském domově: jednání bylo odročeno

Soud, státní zástupkyně i obhajoba se shodly, že na zadržování na psychiatrii se zákon o soudní rehabilitaci vztahuje. V dalších kauzách se už neshodly. Jednání u KS v Brně se budu snažit zúčastnit!

 

Jan Šinágl, 6.3.2012

 

MFD_Pecnik_060312

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+4 #2 Růžena Bodláková 2012-03-06 19:36
Přečetla jsem si článek a doslova mě mrazí z toho,co se dělo a je pro mě naprosto nepochopitelné, že lidé,kteří se tak hrubě provinili vůči nevinným ,nejsou do dneška potrestáni,naop ak v různých směrech zvýhodňováni a ti, kteří dnes rozhodují o rehabilitacích mnohdy nejsou schopni jednat spravedlivě.
Vzpomněla jsem si na jeden rozhovor s Karlem Krylem,kde s hořkostí v hlase vzpomíná na svoje rodné město Kroměříž.Část rozhovoru si zde dovolím citovat.
Byl převzat ze soukromé video nahrávky,která vznikla 21.12.1993
Tedy cituji:
V tom krásném městě je to plný hrobů a plný zničených existencí a vyvražděných lidí,je to plný dosud postrašených a zděšených lidí.Je to prostě místo,kde neexistuje jediná vzpomínka,která by končila dobře.Jsou to vždycky jenom vzpomínky,které končej tragicky,děsivě ,příšerně.Smrtí ,zabitím, zastřelením na útěku,vymlácení m,poničením,roz bitím,fízlovstv ím a udavačstvím. Do třetího kolena nenávistí,krysa mi,zmrzlejma zdma v bytě...
Znám tam dobrý slušný lidi,který prostě jsou do dneška vykynažený - jsou prostě mrzáci na duši.
Já prostě vidím to město,vjíždím ze zadu A VIDÍM VĚŽ A ZAČÍNÁ MĚ MRAZIT! Já nevím,proč si rodiče vybrali zrovna KROMĚŘÍŽ PROKLATOU.
To ale není nenávist k tomu městu.Je to prostě nenávist k atmosféře která je tam.K tradicím.KTERÁ JE PROSTĚ NOVÁ,BOLŠEVICKÁ . To je hrozný.
+6 #1 Radek Gelnar 2012-03-06 17:19
Vím,že komunistický režim byl zrůdný,ale mnohem víc mne děsí,že jeho zrůdnost si spousta lidí nepřipouští a díky nim opět vyvstává šance,že se historie bude opakovat!

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)