Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zlociny beze zbrani II

Aktualizováno 15.8.2023: KS Brno – pobočka Zlín, ROZSUDEK Ingrid Lučanová ze dne 10.9.2007.

***

Stále častěji se na mne obracejí lidé, když už se nemají na koho obrátit, resp. už zcela ztratili důvěru ve spravedlnost v naší zemi.

***

Dobrý večer, 

na základě našeho dnešního večerního rozhovoru Vám zasílám prvotní info. JIž v tomto článku - Za milionové podvody uložil zlínský soud podnikatelce podmínku (Zlínský deník 11.9.2007 - jiný článek jsem nenalezl, ani fotografii, o pokračovaní letité kauzy. JŠ) se lže o mateřské dovolené, která již v té době nebyla žádná. Tříletý chlapec, o kterém je zmínka, si v sedmnácti sáhl na život a jeho život i budoucnost tím prakticky skončily. Již předtím to samé učinil jeho bratranec, který je pochován na hřbitově v Hodoníně. Byl  to syn neskutečně poškozeného bratra Lučanové, toho následky rozsudku donutily k emigraci.

Martin Bůček, 14.7.2023

***

Odsouzená je matkou syna Martina Bůčka (syn spáchal sebevraždu). Soud má děsivé dopady a následky až do dneška. MSp, VOP i Ústavní soud ČR se odmítly kauzou zabývat? To by nepřekvapovalo. Budu se jí zabývat, jakmile obdržím nové informace.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-1 #2 Jan Šinagl 2023-07-22 11:41
Těch rozsudků tam je celá řada. Jsou tam rozsudky, kdy Lučanová použila nepravdivé doklady o příjmu, aby získala nadvládu nad synem. Přímo tam soudkyni řekla, že používá nepravdivé doklady, aby se vyhnula placení škod dle rozsudku. A jsou dva proti mě, kdy zcela odmítli řešit škody, kdy dokonce mne Lučanová okradla přímo pod policejním dozorem mne odsoudili za to, že jsem jí nedal peníze na syna, kterého jsem měl u sebe. Mne vyšetřovali jaký jsem darebák, že se o syna nestarám a syn seděl za dveřmi, čekal až to dopíšou. Celkem 6x jsem žádal policii a státní zastupitelství, aby vyšetřovali škody, které mi vznikly krádežemi a podvody. Pak mne odsoudili za neplacení za 16 tisíc korun, za období, kdy jsem požadoval vyšetřování škod. A po tom, když mne odsoudili do vězení a rozsudek byl pravomocný, tak mi oznámili, že moje trestní proti Lučanové nemohli ani začít vyšetřovat, protože mne nemohli nalézt. To mi oznámilo státní zastupitelství Pha 8, kde jsem tři měsíce před obžalování mne podal trestní na Lučanovou a následně jsem chodil za státní zástupkyní s dotazem, proč se nic neděje, protože měli vyšetřovat a nic nekonali. Také se mi před tím stalo, že jsem byl podat trestní na Lučanovou, protože mi způsobila milionovou škodu a trestní mi bylo vráceno, že Lučanová může dělat škody dle zákona o rodině, přitom já s ní ženatý nebyl, jen s ní mám dítě.
A pak je tam poslední rozsudek, kde Lučanová opět použila doklad na minimální možnou mzdu, protože má exekucí za minimálně deset milionů a mne obvinili, že za to můžu. Listina lidských práv absolutně neexistuje.

Martin Růžek
0 #1 Jan Šinagl 2023-07-22 07:53
Dobrý den, nevím jestli jsem Vám to říkal, Lučanová pracovala několik let za komunistů ve Vietnamu, v Saigonu, kde zajišťovala materiální dodávky pro komunistickou armádu a policii. Byla tam samozřejmě pod každodenním dozorem KGB, aby si třeba nespletla cestu do kanceláře s cestou na americkou ambasádu nebo nenasedla do špatného letadla. Byla i v hlavním sídle KGB pro jihovýchodní Asii v Dannangu, kousek od Saigonu. Třeba to má nějakou souvislost.

Martin Bůček

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)