Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Drabik MUDr. Markupova 12.11.2021Mapa exekuci CR genocidaLoni v listopadu mne pan Mojmír Drábík navštívil v Žebráku. Tentokrát jsem navštívil jeho, kdy mne vyzvedl svým autem v Plzni a dovezl domů do vesničky Sinná, poblíž Stříbra.

Podívejte se na jeho svědectví, natočeném v jeho současném „bydlišti“ u karavanu, kde bydlí se svoji družkou a malou ZOO (s ovcemi, beranem, krocany a slepicemi) v nádherné symbiose. Pan Drábík mne pozval na grilování berana až společně „ugrilujeme“ zločinného exekutora, psychopata JUDr. Juraje Podkonického. Chce mu zabavit, jako zdravotně postiženému (!!!), jeho auto, které zaplatila jeho družka a příbuzní. V tomto případě, byť jako milovník zvířat, přeji beranovi krátký život. Ostatně je to sobec, jako Podkonický – vše spase a chce sežrat sám, odhání ovečky i od druhého koryta běhen žraní z prvního. S Podkonickým by si beran jistě rozuměl, ale pouze do doby, než by berana také poslal do exekuce, aby se sám mohl pořádně napást a nažrat a zbylo na něho co nejvíce šťavnatých pastvin a žrádla. Na rozdíl od berana nemá a nebude mít Podkonický nikdy dost, dokud mu nedojde žrádlo, jako každá zvěř lidského druhu...

Kupodivu mne za články exekutor Podkonický nezažaloval, ani exekutor Mgr. Jan Beneš, uvítal bych. Eurokomisařka Věra Jourová mne za články také nezažalovala. Místo toho mi poskytla rozhovor ve Sněmovně po svém „grilování“ zahraničním výborem jako kandidátky na eurokomisařku. Takových veřejně známých osob je vícero. Vyjadřoval jsem se o nich a vyjadřuji kriticky. Mnohé z nich by si také zasloužili „ugrilování“ občany. Troufla si jen Agentura MM. Proč tomu tak je, nemusím jistě informovanému občanu vysvětlovat, ani to, že mám „stopku“ ve všech „nezávislých médiích“, včetně veřejnoprávních, na rozdíl od mnou a občanů oprávněně kritizovaných mnoha veřejných osob.

 

 

Soudní exekutor Juraj Podkonický zabavuje auta i těžkým invalidům!

 

 

Strávili jsem společně 5 hodin, kdy mi pan Drábík vyprávěl o svém životě i o svém otci (druhé video o svém otci Tak si „vážili“ komunisté svých řadových členů). Je to skutečný chlap, i přes svůj zdravotní stav (jeho srdce je sledováno satelitem jako jednoho z deseti občanů ČR). Žádný „mamánek“! Jako bývalý boxer oslovil i starostu Kyjeva Vitalije Klička, bývalého boxera – odpověděl mu s tím, že se těší na osobní setkání.

Pracoval, spolu se svým otcem ve zbrojním průmyslu na Slovensku, kde ho děsí představa, že tanky které pomáhal vyrábět dnes vraždí statečné Ukrajince.

Byl jsem pozván na oběd – skvělý! Poté mne pan Drábík odvezl svým autem do Žebráku až před dům. Požádal mne, abych zašel zaplatit po tankování benzínu v Mýtě, abychom se nezdržovali. Řekl jsem, že zaplatím ze svého. Rád bych mu zaplatil „plnou“. Natankoval si jen tolik, aby mohl dojet domů.     

Usnesení exekutora Podkonického o odevzdání auta (21.4.2022) – I. část + II.část. Soupis Podkonického o autu (3.11.2021). Návrh pana Drábíka exekutorovi Podkonickému na vyškrtnutí věci ze soupisu (7.3.2022)

Připomínám, že zločinný exekuční systém vznikl za ministra Pavla Němce (za vlády ODS). Exekutoři mají de facto větší moc, než policie a soudy dohromady a jsou nepostižitelní! Neexistuje efektivní systém, který by umožnil jmenovacím soudům vybrat soudní exekutory u kterých by jejich charakter bránil podvodům, zločinnému jednání a účelovému zneužívání zákona – při vší úctě k menšině slušných exekutorů. Politici a jejich strany z tohoto systému také profitují. Nemají proto zájem největší problém naší země efektivně řešit. Museli by řešit sami sebe! Kolik toho ještě snesou občané a unese naše země?!

Volby jsou jedinou možností – volme HLAVAMA, ne NOHAMA!

 

Jan Šinágl, 24.3.2022

Mezinárodně uznávaný nezávislý novinář, publicista, politolog, t.č. nejvíce postihován v zemích EU (za svobodu slova a právo veřejnosti na informace) na majetku i zdraví. Angažovaný občan, dvacet let hájící pravdu, spravedlnost a zachování demokratických hodnot. Občan České republiky a Švýcarské konfederace, respektovaný demokratickými občany Evropy.

***

Exekutor JUDr. Juraj Podkonický – zločinec, který se už chová jako psychopat

Soudní exekutor Mgr. Jan Beneš mi opětovně vyúčtoval náklady za splněné a zaplacené? Další „účet“ za svobodu slova 120.000,-Kč ?!

Tak si „vážili“ komunisté svých řadových členů

***

2012: Nechte psát Šinágla – 2021: Umlčte Šinágla!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-03-30 14:36
Člověk v tísni shromažďuje materiály na podání žaloby na JUDr. Juraje Podkonického.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)