Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 09.05.2024 10:36
    Zásadně se držím názoru člověka velice kompetentního, velitele ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:26
    Tane mi na mysli Havlíčkovo „Kéž by nám Pán Bůh všeliké to ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:22
    Slavilo se taky v Plzni, k té ty americké automobily jaksi ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:19
    VOP Stanislav Křeček: Sovětští vojáci k nám nepřivezli ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:12
    Kauzu pana Šnajdra znám a ve světle toho co se děje mému ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:07
    Neskutečné!!! Přeci již jen stíhání advokáta by mělo AK vést ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Dnes jsem navštívil pana Jiřího Poddaného v objektu Cihelna v obci Radlík, poblíž Jílové u Prahy. Komentáře není třeba. Omlouvám se za přerušení vyprávění. Je dokončeno na II.dílu videa níže. Po zadání "Vrecion" na mém webu se můžete dozvědět další podrobnosti o této skandální kauze o které už jsem napsal mnoho článků. Je obrazem stavu české společnosti.

Pokračování rozhovoru

Poté jsem pozval pana Poddaného na oběd. Odskočil si na poštu pro doporučený dopis a výsledkem bylo toto třetí video…

MUDr. Victor Vrecion má čtyři děti. Pan Poddaný zcela právem říká, že na četné dovolené během celého roku si jezdí za jeho peníze. Navštívili jsme také rodinné sídlo Vrecionů na Zbraslavi. Chtěl jsem MUDr. Viktora Vreciona osobně poznat a zeptat se na jeho názor. Nebyl doma, pouze jeho dcerka a tchán. Byli sympatičtí. Tchán asi těžko může něco tušit. Dozvěděl jsem se ale od něho, že právo na univerzitě ve Zlíně nevyučuje otec soudkyně JUDr. Václavy Vrecionové,  ale její manžel. Už spolu nežijí. Omlouvám se za mylnou dřívější informaci, že se jednalo o otce soudkyně. Malá fotogalerie z dnešního dne…

JP_Cihelna_5_restaurace_JP_021012Plocha střech v Cihelně je cca 3.000 m², pan Poddaný počítal se solárními panely, byla připravena stavba čističky, položeny do země cisterny na sběr užitkové vody, restaurace s terasou, bazén, dětské hřiště, tenisové kurty, autocamping a další zařízení. Poté co onemocněl a přestalo se stavět, bylo vše cenné odvezeno, resp. odcizeno, tedy ukradeno, světla, kabely, zřejmě včetně i faktur z kanceláře atd. Na fotografii stojí pan Poddaný za barem restaurace, která nikdy nebyla v provozu a mohla už dávno být a sloužit dnes starým lidem…

Informace o Cihelně k exekuci, exekuce, dražby a znalecké posudky je zajímavé čtení. Zvláště jak se tři znalci prakticky shodli na stejné ceně a nebrali vůbec v potaz stav Cihelny v době, kdy musel být pan Poddaný hospitalizován v nemocnici, tedy přidanou hodnotu, než byla opět stavba rozkradena…?!

Mimochodem Bavorská spolková banka kdysi jako jedinému podnikateli půjčila panu Podanému úvěr ve výši 8 milionů DM, který byl také splacen!

Pokud pan Poddaný neuspěje u českých soudů, nepochybně uspěje u evropských. Není přece možné, aby poctivý podnikatel, „díky“ vážnému onemocnění, byl okraden za „bílého dne“ a kdy byl naprosto bezbranný!

 

Jan Šinágl, 2.10.2012

 

Kauza klanu Vrecionů je stále neuvěřitelnější, jako dosavadní mlčení všech médií…?!

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)