Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 07.05.2024 17:30
    Die Linke begrüßt es, es steckt sicher ein Stück Wahrheit in ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 17:27
    Levice vítá, kus pravdy v projevu jistě je. I pravda ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 11:20
    Důvod? Vždyť se to týkalo cikánů, Romů a Sintů. Ale hlavně ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 10:04
    No řekněte, není ten pán opravdu zábavnej? Nejdřív si hraje na ...

    Read more...

     
  • 07.05.2024 09:52
    I bez odstranění penisu může být muž úředně ženou a žena bez ...

    Read more...

     
  • 05.05.2024 16:44
    Je to prostě tak, ač se to mnohým nelíbí. Právní stát ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pekova Sona Svedomi naroda

Ostrava 31.8.2021: Nesahejte nám na naše děti!

***

Ale to tak není. Kmeny, které se střídaly nenesly mutace toho předchozí, což není v genetice možné. Nesete všechny mutace svých rodičů a maximálně přidáte nějaký nové, ale není možné, abyste vymazala mutace svých rodičů, virus to neumí. Znamená to pro mě, že každá další vlna nebyla potomkem té další, a to je pro mě zvláštní.

***

Od kdy?

Od března 2020 do března 2021. První vlna, která byla tvořena virem, který unikl z Wuchanu, skončila koncem května. Naše data ukazují, že léto bylo covidu prosté. Vyšetřovali jsme jako blázni stovky vzorků denně, ale kdyby se virus objevoval, tak jsme to viděli. Vidět pozitivního pacienta v létě bylo vzácné. Laboratorní data vůbec nenasvědčovala tomu, že by se na podzim mělo něco dít. Poté se začaly objevovat náhodné pozitivity. Poté paní doktorka Helena Jiřincová ze Státního zdravotního ústavu přišla s tím, že vlna, která vystřelila nahoru v září a říjnu 2020 není ten samý virus z března, ale je to antigenně a geonomicky jiný virus.

Před tím, že mohou přijít mutace viru, varoval třeba pan profesor Dušek. A informace přicházely i ze zahraničí. Mě zajímá odkud to věděli. Laboratorní data tomu nenasvědčovala. Na začátku jsem říkala, že virus má silný promotor, který nevypadá jako přírodního původu a mutagenitu jsem predikovala. Říkala jsem, že i tvorba vakcínu proti takto heterogennímu cíli není na místě.

Takže vakcína není potřeba?

Virus je vždy napřed. Kmeny, které se tu objevují, jsou každý jiný. Marker, který tu byl v září a říjnu později zmizel a nahradil ho nový marker, který žádný z těch předchozích nenesl a vidíte ho jako prostřední vlnu těch tří podzimních vln. Poté nastoupila britská vlna a bylo jasné, že je to jiný virus. A nyní máme lambdu a gamu, a je to proto, že jejich genetický profil je jiný. Vlny se i chovají jinak.

Takže vy trváte na tom, že původní virus, který tu byl na jaře, tady už není.

Ano, ten tady skutečně není. Teď máme virus delta a ten je jiný. Virus, který tady cirkuloval na jaře 2020 zmizel a už se nikdy neobjevil. Nemám vůbec žádné vysvětlení pro to, kde se tady různé distinktivní druhy objevily a jak se tu tři, tak burácivé vlny vzaly. To, že to lidé přivezli ze zahraničí, je varianta, ale ti se vraceli i v létě. Nemám na to žádné vysvětlení.

Takže abychom vlny pochopily, tak byste je pojmenovávala třeba jinak?

Jasně. Třeba kmen, který detekovala paní doktorka Jiřincová, tak ten se jmenoval pražský nebo český, vlnečka mezi tím žádné jméno nedostala a ten třetí se jmenoval britský.

Vzala byste výrok o tom, že koronavirus do Vánoc zmizí zpět?

Modifikovala bych ho tak, že pokud by se jednalo pouze o kmen, který tu byl na jaře, tak zmizel v květnu. Každá vlna totiž trvá tak tři až čtyři měsíce maximálně.

Nebylo to vaše vyjádření tedy nešťastné?

Asi bych musela být vědma, kdybych věděla, že se tu na podzim objeví tři další odlišné nové kmeny. Nevím, kde se vzaly a nedokážu si to vysvětlit.

Jste trochu tajemná. Směřujete tím někam? Snažíte se nám říct, že ho někdo uměle přivezl?
Nic mi nepodsouvejte.

Nepodsouvám, snažím se to pochopit.

Jen říkám, že nevím, kde se vzal. Třeba je to nedostatkem mého vzdělání. Zajímalo by mě odkud lidé věděli, že něco přijde.

Takže to, že to přirozeně zmutovalo, není možné?

Ale to tak není. Kmeny, které se střídaly nenesly mutace toho předchozí, což není v genetice možné. Nesete všechny mutace svých rodičů a maximálně přidáte nějaký nové, ale není možné, abyste vymazala mutace svých rodičů, virus to neumí. Znamená to pro mě, že každá další vlna nebyla potomkem té další, a to je pro mě zvláštní.

Budete se pídit po tom, abyste to vysvětlení našla?

Já myslím, že jednou přijde a že přijde zvenku. Já se v tom už nechci angažovat.

Celý rozhovor>

***

Nadační fond Svědomí národa: Příběh vědkyně MUDr. Soni Pekové, PhD.

Umlátíme je čepicemi, když povstaneme jako občané. Nenechme si vzít naši svobodu!

Chirurg a sportovní lékař Urs Guthauser je jedním z lékařů, kteří odporují dominantní očkovací politice proti Covidu. Jaké jsou jeho argumenty?

 

J.Š. 2.9.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.75 (16 Votes)
Share

Komentáře   

-8 #1 Jan Šinagl 2021-09-19 17:58
O latenci, skrytosti virů se moc nemluví. Zakotví se v organismu a čekají na vhodné podmínky. Když přestanou působit léčiva, např. u AIDS, vysadíte léky a nemoc znovu naskočí. To je nehroznější vlastnost tohoto tipu viru. Dodejte tělu viry s podobnými vlastnostmi a máte zaručené zisky. Šílenost? Dost možná větší realita než tušíme a jsme schopni vůbec připustit...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)