Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Clovek a strach

Aktualizováno 17.8.2021: Toto video bylo zcenzurováno po 22minutách na Youtube. O demokratuře, bioterorismu a cestě k pravdě jako zábraně otroctví

Aktualizováno: 31.7.2021: Dr. Reiner Fuellmich: Bombshell - ohromující důkaz, že pandemie je zločin se všemi důkazy

Aktualizováno 23.7.2021: Jsme národ zločinců

Zak Jiri 23.7.2021Aktualizováno 14.7.2021: Dle očekávání YouTube už video odstranil z důvodů „porušení smluvních podmínek“. Jaké to jsou neuvádí, neexistují. Pokud nebude stížnost autora videa úspěšná, bude jistě na jiném odkazu tento vynikající rozhovor ke shlédnutí. V nouzi by bylo video umístěno na tento web, pokud by autor souhlasil -  V USA bylo během jednoho týdne evidováno více úmrtí po vakcíně než úmrtí na COVID-19 J.Š.

***

ROTOR pandemie motor: R = roušky, respirátory / O = odstupy, rozestupy / T = testování (antigenní, PCR, protilátky) / O = očkování / R = repetice, opakovat pořád dokola dokolečka (volně podle senátora, prof. Jana Žaloudíka)

***

Žena, která jako první mimo státní struktury testovala na mediálně nejznámější virus roku 2020. Stát na ni zaklekl a ústy ministra zdravotnictví ji nařkl z neodborné manipulace se vzorky. Následovala omluva, s odstupem asi dvou týdnů i povolení k testování a značná pozornost médií. Do doby, než vyjádřila svůj vědecký a pozorováním podpořený názor, že virus SARS-CoV-2 je uměle vytvořený. Co Soňu Pekovou vedlo k tomu nemlčet? Na čem pracuje dnes? Jak se dívá na způsob, kterým se v dnešní době ve veřejném prostoru prezentují vědecké názory? Jaká rizika podle ní přináší plošné očkování na principu mRNA? Jak se dívá na stav svobody v naší zemi? Co vzkazuje kolegům vědcům a těm, kdo se bojí sdílet nepohodlné názory? Na tyto a další otázky odpovídá Soňa Peková v našem video rozhovoru.

Neumřu na koronavirus, ale na tento stát. Společnost je v mnoha ohledech fašistická. Zaútočilo se na nejsilnější pud – sebezáchovy. Nechávat se očkovat proti laboratorním šmejdům mi přijde úplně absurdní. Experimentální vakcína může vést k experimentálním následkům se nesmí říct. Je to hrubě politizováno a o zdraví lidí skoro ani nejde.

I ve vědě je velká politika, kde jsou lidé, kteří 30 let v laboratoři nebyli. Molekulární obor a genetika jde „úplně do kytek“, protože se na tyto geniální objevy nalepilo mnoho parazitů a pijavic. Vakcíny nejsou absolutně bezpečné. Nikdy se to nepoužívalo, ani ve zvířecím světě. Je to panglobální experiment. V naší zemi je bohužel totální embargo na tyto informace. Může být způsobeno degenerativní onemocnění v dlouhodobém horizontu. Spousta lidí hlásí neurologické komplikace, různé obrny dočasné či trvalého charakteru. Jak může politik vědět, že je to bezpečné, když to neví ani odborník? Tento druh vakcín nebyl nikdy použit, navíc v tak masovém měřítku. Už před rokem jsem říkala, že vakcína nemůže být efektivní, protože variant bude velké množství. Vakcína je „rychlokvaška“ jako hrom. Každý nový design vakcíny znamená začínat od nuly. Vakcína je věc politická, někdo je vyrobil a je potřeba je spotřebovat, aby farmaprůmysl dostal investici zpět a ti co distribuují svých 30%. To je velký tlak a velká páka.

Imunitní systém je geniální, ale může po nějaké době přestat problém rozeznávat a pak člověk skončil. Vědec není nalinkován jedním směrem. Tak věda fungovat nemá. Lidé se nechají zblnout, vystrašit a vzít si svobodu. V tuto chvíli společnost lidi zbavila svobody. Ani si neuvědomují, že jim někdo svobodu bere. Vše je dostupné v jiných řečech. Lidé nehledají a nechají si podstrčit co jim podstrčí mainstream. Stačí jim nakoupit a jet k moři jako výraz svobody. Děti už blbnou také. Roušku si už nasazují jako přezůvky. Už se škatůlkují a dávají do nějaké formy. Odebírá se jim lidská důstojnost a svoboda. Další generace dětí si uvědomí, že je to nějaké divné, jako komunismus. Naše děti to semele, ale příští si uvědomí, že něco bylo špatně.

Jsem bytostná optimistka. Od dětství mne provází boj za pravdu a nenávist k nespravedlnosti. Když mám pocit, že něco je správně, jít si za tím. Chci, aby si děti zapamatovaly, že osobnost, nezávislost a intelekt je to nejdůležitější a když cítí že někde je pravda a někdo je utiskován, ať za tou pravdou jdou a ten kdo je utiskován ať mu pomůže. Je to o osobnosti člověka, který má v sobě tu „rovnou tyč“. Je třeba lídrů, aby šli příkladem a ti méně bojovní se k nim připojí, aby vznikla masa, která může hnout světem.

VIDEO JE K DISPOZICI NA PŮVODNÍM LINKU SKRZE PLATFORMU VIMEO ZDE: 

https://www.svedomi-naroda.cz/2021/07/08/rozhovor-s-vedkyni-mudr-sonou-pekovou-phd/

 https://www.svedomi-naroda.cz/2021/07/08/rozhovor-s-vedkyni-mudr-sonou-pekovou-phd/ 

***

Vážím si toho, že i na mé články a komentáře dr. Peková reagovala. Skvěla odbornice s pevným charakterem a morálními zásadami.

Jen takoví lidé dokážou strhnout, motivovat a oslovit ostatní svým příkladem a svoji důvěryhodností. Je třeba spojovat na cestě ke společnému cíli. Ne rozdělovat a vládnout ve prospěch menšiny nemravných. Jen takoví lidé posouvají svět dopředu. Renesanční, osvícená osobnost. Budou se ozývat stále hlasitěji.

WHO už nadále nedoporučuje plošné testování na Covid-19. Portugalský soud došel k závěru, že údaje MZ o úmrtí na Covid-19 jsou zfalšované. České MZ se znovu pokusí prosadit Covidové pasy. YOUTUBE.COM: „WHO už nedoporučuje plošné testování na Covid-19“. Video už bylo odstraněno…

 

Jan Šinágl, 11.7.2021

***

  1. 03. 2020: Soňa Peková pomáhá celému světu s boji s koronavirem - zdarma! Česká republika o její pomoc nestojí!
  2. 05. 2020: MUDr. Soňa Peková: Genetický terorismus existuje a měli bychom se tomu postavit čelem
  3. 12. 2020: Flégr šíří paniku, Peková zdravý rozum
  4. 02. 2021: Dr. Soňa Peková: „Vakcína byla vyvinuta proti čemusi, co se tu už nevyskytuje.“

***

Rok s koronavirem: Strachem jsme se zdraví a životu vzdálili (2. část)

Ještě existuji normalni lidi? Svět se vskutku zbláznil …

Očkovací vlak přijel na Hlavní nádraží

Rok s koronavirem: Strachem jsme se zdraví a životu vzdálili (1. část)

Rok s koronavirem: Strachem jsme se zdraví a životu vzdálili (2. část)

Rok s koronavirem: Strachem jsme se zdraví a životu vzdálili (3. část)

Rok s koronavirem: Strachem jsme se zdraví a životu vzdálili (4. část)

Co to je entropie?

***

Povinnost jest to, co očekáváme od druhých.

***

„Dokonalý člověk nakládá se svou myslí/srdcem jako se zrcadlem, jež za ničím nejde, ničemu nenadbíhá, vše v sobě odráží, nic u sebe nenechá. Neboť jen tak se dají překonávat věci, aniž se o ně zraňujeme.“

Klasik čínského myšlení Mistr Čuang

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.59 (27 Votes)
Share

Komentáře   

-3 #10 Jan Šinagl 2021-08-04 15:01
Dobrý den.

Přečetla jsem z nabízených titulů snad všechno. Upřímně řečeno je to pro mne hodně silná káva. Při čtení aktuálních informací o tom o čem mluví celý svět.
Už od samého sdělení, že se něco děje, loni v březnu. Pak jsme začali šít roušky - dnes se nešijí - je to též dobrý byznis.

Už tehdy jsem vnímala, že něco není v pořádku, vše se mi zdálo nelogické chaotické, nikdo nic nevěděl, tiskovky, ty byli k ničemu! A měla jsem pravdu.

Teď se pere špinavé prádlo. Zákazy, mlácení bezbranných lidí před dětmi, kvůli náhubku, nucení a strašení o tom co by kdyby. Jedním slovem, sama nevím jestli už mnozí neztratili celou hlavu i z mozkem.

Trpí možná miliony lidí a ti co na téhle plánované situaci vydělávají - jsou to lidé?

Závist a zášť nepatří do mých povahových vlastností, opravdu ne. Žiju si svůj život za který, a za všechno co udělám, nebo neudělám, je jen mojí zodpovědností. Jen mojí, protože jsem se tak svobodně rozhodla.

Fakta, která jsou už dnes neutajitelná. Kolik lidí o těch svinstvech ví. Proč to nejde zveřejnit, aby to věděl úplně každý?

Během čtení mi najednou proběhlo slovo "Atlantida".

Marta Kubišová kdysi nazpívala písničku jménem "Atlantis". Neznala jsem ji. Pustila jí a musím říct, že mě mrazilo a pokaždé, když si jí pustím.

Kdysi dávno zase nazpíval písničku Waldemar Matuška "Žít jen žít".

Obě písničky mají velmi výstižná slova. Obě písničky jsou vlastně - jedna o smrti, a jedna o životě.

To, že jsem Vám poslala povídání a vzpomínku na pomněnkové oči mé maminky, tak to asi vyjadřuje moji povahu a myslím, že do kategorie článků a důležitých závažných faktů je jak střep z rozbitého zrcátka, který jen na chvilku posvítí na všechna ta svinstva, páchána na lidech v dnešní době. Nevím, ale myslím si, že tohle moje psaní už nikdo nepochopí.

Budu žít dál svůj život i s těmi vzpomínkami.
Rozhodně nebudu a ani nechci mlčet k tomu co se děje, jen mi je z těch, dá-li se jim říkat lidé, hodně nevolno. A to se vyjadřuji slušnými slovy.

Také se leta letoucí říká - kdo s čím zachází, tím i schází!

Jsou to pro mne opravdu velmi silná až neuvěřitelná fakta, čeho jsou lidé pro peníze schopni. Nejsou a nikdy nebudou šťastni, protože NEVÍ co to je.

Je dobře, že existují tyto stránky, kde se vkládají fakta, která jsou neustále utajována. Jen nevím a nechápu proč? Kolik lidí má možnost je shlédnout?

Ještě, že jsem před sedmi lety vyhodila televizi a rádio. Ale stále platím za dvě díry ve zdi na televizi, prý kdybych si ji někdy pořídila..

Často slýchám - ale oni to říkali v televizi, tak to přeci musí být pravda - slušná masáž českých mozků.

Tak se budu připravovat na další příspěvky. Moje vyprávění je slabý odvar kávy, která je ve faktech předkládaná na tomto portálu.

S pozdravem
Eva Hendlová
-4 #9 Jan Šinagl 2021-07-24 15:55
Vzpomeňme na prof. Karla Rašku - sinagl.cz/.../...

Československo mělo vybudovaný jeden z nejlepších systému v boji proti nákazám a epidemiím. Klausovou privatizací byl, přes včasná varování odborníků, zlikvidován, ve prospěch farmaprůmyslu. Svět se mohl od nás dnes učit. Dnes jsme pro něho odstrašujícím příkladem jak se to dělat nemá...
-4 #8 Jan Šinagl 2021-07-24 13:04
Přátelé, dejte si k ranní kávě toto. A potom se podívejte na sestřih stejného rozhovoru pro US mainstream media a americké Ovečany:

www.youtube.com/.../

A k tomu ROTOR - pandemie motor. Amen.

MUDr. Soňa Peková
-4 #7 Jan Šinagl 2021-07-24 13:03
Účinnost vakcíny proti přenosu je cca 40% a nadále klesá. Pomáhá ale z 99% proti těžkým průběhům. Podle očekávání. Experti, kteří “chtějí vyhladit virus” a “udělat Tečku” si z lidí dělali legraci. Museli to vědět, učí se to na medicíně. Dnes děsí Novinky důchodce obrázkem s rakvemi a je pár lidí v nemocnicích, co na to policie ČR?

wsj.com/.../...

MUDr. Roman Šmucler
-4 #6 Jan Šinagl 2021-07-18 18:35
Do zákazu na YouTube mělo toto video 550.000 shlédnutí za 5 dní!

Viktor Baroš
Nadační fond Svědomí národa
předseda
-6 #5 Jan Šinagl 2021-07-18 10:44
Opakovaně narážím ve článcích a vystoupeních těch našich Covidistů na pojem "nadúmrtnost" či lidověji "nadúmrtí", který pochází ze světa demografů. V medicíně jsme tento termín nikdy nepoužívali. Vystačili jsme si s mezinárodně definovanými a užívanými pojmy incidence, prevalence, úmrtnost a smrtnost.

Nota bene ani dneska ještě nemáme Zdravotnickou ročenku za rok 2019, natož 2020, podle které by se dala provést ona analýza zemřelých podle příčin smrti.
Ano, v roce 2020 zemřelo, podle veřejně dostupných údajů ČSÚ a našich matrik, více osob než obvykle, ale stále ještě nevíme na co? Všechno bude o to složitější, že se na tu novou nemoc téměř nepitvalo a rovněž že management ARI byl povětšinou tak falešný.

Píšu zejména proto, že Kubek a spol. ze SNĚHU a taky MESES nyní úporně tlačí myšlenku, za přispění dvou akademických demografek, že zemřelo na tu novou nemoc ještě více lidí - a tudíž že těch křížků na náměstích bylo málo - prý nikoliv 30, nýbrž 50 tisíc či více.

A tak už se docela těším, až budou tomu Duškovi chybět mrtvoly tu na infarkt, tu na mrtvici, tu na rakovinu, že?

Přitom analýza příčin úmrtí je pro nás lékaře důležitá. Mám hypothesu, že spousta lidí v naší zemi doplatila na dlouhodobou personální vyprázdněnost a mizernou organizaci práce ve veřejném zdravotnictví. Toto navíc bylo umocněno covidovou dvojkolejností a 9ti měsíční stopkou plánované operativity.

Nefunkční systém primární péče, kdy již tak málo praktiků ordinovalo výhradně přes telefony a emaily, tomu dal flek na hru. Avšak Covidisté v tom mají jasno. Ovšem bez zdrojových dát nelze pořádně analýzu úmrtnosti provést a hypothesu ověřit.

V.M.
-6 #4 Jan Šinagl 2021-07-18 10:36
Souhlas. Snad se tomu bude konečně věnovat také NSS, zatím se otázce přezkumu dat úspěšně vyhýbá a označuje je za obecně známé skutečnosti, aniž by je kdy musel kdokoli prokazovat. Zatím asi platí, že televizní reportáž je u soudu nejsilnější důkaz.

O.S.
-6 #3 Jan Šinagl 2021-07-18 10:35
Dá se s tím něco ještě dělat?
Ano, ovšem!
Přestat konečně hrát ty mezinárodní pandemické hry. Tj. neřešit pořád dokola následky následků a jejich následků, ale vrátit se na začátek - na začátku nebylo slovo, nýbrž čísla, falešná čísla. A ta se musí vyčistit. Padni komu padni. Bo bez epidemie není žádné pandemie, že?
Už chápeme?
STOP covidové totalitě!

V.M.
-10 #2 Jan Šinagl 2021-07-13 09:54
ROTOR pandemie motor (volně podle Jana Žaloudíka):
R = roušky, respirátory
O = odstupy, rozestupy
T = testování (antigenní, PCR, protilátky)
O = očkování
R = repetice, opakovat pořád dokola dokolečka
-10 #1 Jan Šinagl 2021-07-13 09:53
Myslím, že to je skoro jasné od loňského jara, kdy Čína skoupila všechny ochranné zdravotní prostředky a po tom, co vypustila pár katastrofických scének ze svých ulic je pak prodávala zpátky x násobně dráž, což následně okoukala řada podnikavců, včetně poradců našich ministrů (a nedělám si iluze, že i samotných členů naší vlády). Do jakých rozměrů se to následně rozjelo, to už nemohl nikdo snad ani domýšlet. Každopádně si to nyní žije vlastním životem a peníze z veřejného zdravotního pojištění tečou proudem. A zdá se, že ještě nějakou tu dobu potečou. Měli bychom se ptát, kdo z toho má největší prospěch a zda náhodou dotyčný nemá vliv na otevírání kohoutů…

OS

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)