Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.04.2024 14:44
    Ministerstvo zahraničí daruje Ukrajině pět aut. Jedno pancéřované ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 10:42
    Soukromý vlastník zcizil veškerý svůj majetek. Justice je bez ...

    Read more...

     
  • 18.04.2024 08:11
    Včera mi jeden pán v Praze, sledující mé zpravodajství ...

    Read more...

     
  • 17.04.2024 19:23
    Zdravím Vás pane Šinágle, něco se děje. Ministr Blažek podal ...

    Read more...

     
  • 16.04.2024 07:59
    Vážený pane Šinágle, ještě jednou Vám chci poděkovat za půjčku.

    Read more...

     
  • 13.04.2024 09:48
    Není podstatné kolik lidí sleduje informace, ale kdo a jak ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Zirovnicky Tempel FB 2020Už není třeba mlčet, není třeba se bát. Celý národ by se měl bát svých vlastních soudců!

* * *

Dne 25.6.2020 vynesl Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku průlomový rozsudek proti České republice ve věci Roberta Tempela.

Česká Vláda to nevzdala a pokusila se obrátit na Velký senát. Neuspěla. A tak zde máme situaci, kdy mezinárodní soud konstatuje „dysfunkci soudnictví“, když po čtyřech zproštěních je nevinný člověk odsouzen na doživotí, a v českých médiích se píše o tom, že „dostane odškodnění za délku řízení“.

Nemohu, jako autor stížnosti k ESLP v jeho věci k tomu mlčet.

* * *

Opět mi napsal „vrah“ Albert Žirovnický z Mírova

* * *

Podstatou věci totiž je manipulace s důkazy ze strany soudní moci takovým způsobem, že nakonec „je možno vytvořit situaci, kdy VYBRANÝ JEDINEC JE SOUDNÍ MOCÍ ZLIKVIDOVÁN“. Znovu je tedy třeba připomenout, že Robert Tempel, s největší pravděpodobností NEZABIL DVA LIDI. Asi je zabil někdo jiný, a ten někdo jiný je stále mezi námi. Nevinný člověk hnije ve vězení.

V Rozsudku ESLP ze dne 25.6.2020 se doslova píše: „odst.71. Na základě těchto skutečností Soud uzavírá, že procesní přístup přijatý Vrchním soudem v Praze, mohl mít za následek, že Krajský soud v Praze dospěl k závěru, že jediným rozhodnutím, které je způsobilé, aby bylo akceptováno ze strany Vrchního soudu v Praze, a které povede ke skončení soudního řízení, je verdikt o vině Stěžovatele. Podle názoru Soudu konkrétní postup událostí v projednávané případě silně naznačuje dysfunkci ve fungování soudnictví, což narušuje celkovou spravedlnost řízení.“

Vůbec tedy nejde o to, zda Robert dostane nějakou kompenzaci za to, že ho české soudy, konkrétně soudce Lněnička, likvidovaly dlouhých 10 let. Ne, to není důležité.

Důležité je, že SELHALY VŠECHNY STUPNĚ JUSTICE.

Stalo se to jednou, a může se to stát kdykoliv znovu.

Nicméně, jako osoba dostatečně známá svými postoji a vyjádřeními říkám i to, že: „České kriminály jsou plné nevinných lidí!“

Už není třeba mlčet, není třeba se bát. Celý národ by se měl bát svých vlastních soudců.

Toto by mohl i být důvod vyjít do ulic. Jsme opravdu národ slabochů a otloukánků? Jak dlouho si tuto soudcovskou svévoli necháme líbit?

Myslím, že mohu požádat novináře, aby si začali všímat skutečně důležitých věcí. Obzvláště, když jsem schopen se k věci vyjádřit. Vždyť jsem původní stížnost Robertovi sám psal.

 

V Praze dne 23.11.2020, 17:43 hod. 

Albert Žirovnický

* * *

Český vrah s doživotím má za průtahy nárok na statisíce, rozhodl Štrasburk

MS Praha potvrdil svým rozsudkem rozhodnutí ESLP o „disfunkci české justice“ a porušování „vnitrostátního práva na ostří nože“, aneb i o Jiřím Kájínkovi, Robertu Tempelovi a prezidentu Miloši Zemanovi

ESLP uznal stížnost odsouzeného Roberta Tempela, české soudy porušily jeho práva

* * *

Podporuji Institut H21 Karla Janečka a jeho volební systém. Ten si ale musí vynutit občané, politici nikdy neodvolí sebe sami. 

J.Š. 24. 11. 2020

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.29 (7 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Šinagl 2020-11-24 16:49
Události kolem pana Tempela ukazují v rozevřených vratech celý soudní Augiášův chlív. Ale kdo ho vyčistí, kdo ho vymete? Nejsme Bělorusové, sedíme na zadcích a děláme rozruch manifestací na ulicích, že chceme na pivo. Jsme národem jenom dle historie a společného jazyka. Jak řekl MUDr. Stránský, jsme shnilý národ. K tomu dlužno dodat že červům se v něm dobře daří.

KM

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)