Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Členka Sněmovny reprezentantů Mary Franson"Obdržela jsem syrová data od MDH o úmrtních listech a jednalo se o mnoho dat. Sestavila jsem tým bystrých lidí, kteří provedli analýzu těchto syrových dat. Znovu vytvořili graf každodenních úmrtí a uvedli několik příkladů, ve kterých byl COVID zásadní příčinou úmrtí a případy ve kterých byl pouze zmíněn."

Senátor a lékař Scott Jensen"Prohlédnuli jsme 2800 úmrtních listů a zjistili jsme, že u 2000 z těchto byl COVID zásadní příčinou úmrtí, ale u dalších 800 nikoliv. To by znamenalo, že ta čísla jsou nafouknutá o 40%."

Členka Sněmovny reprezentantů Mary Franson: "Mám zde několik příkladů a byla jsem z toho z jištění v šoku Scotte, opravdu v šoku. Máme zde autonehodu - pasažér byl katapultován z vozidla, ale v systému byl uveden COVID, takže se to počítalo jako úmrtí na COVID. Dalšími příklady, kdy COVID nebyl zásadní příčinou úmrtí, byl: pád, sladkovodní utonutí, demence, infarkt a mnohaorgánové selhání... Toto jsou veřejná data. Každý o ně může zažádat."

Senátor a lékař Scott Jensen: "Tato fakta, která máte, nepochází z nějakého tajného pokladu, ale z Ministerstva zdravotnictví... Toto není problém jen v Minnesotě, to je globální problém. Znám se s lékaři ze Spojeného Království a z evropských zemí."
https://www.bitchute.com/video/CfYYGzRQ2HXT/ 

https://www.bitchute.com/video/kaRWlJ0RpYIN/

https://www.petice.com/a/278951

***

O kvalitě vstupních údajů, tedy i statistik, můžeme i v ČR s jistotou silně pochybovat. Pitvy se neprovádějí, nelze bezpečně prokázat, kdo zemřel na Covid, s Covidem, kdo na jinou nemoc, či nemoci, jaký vliv na úmrtí měl médii masivně šířený strach, který nemocné ohrožuje nejvíce  destrukcí psychiky, tedy i paralyzováním imunitního systému.

„Věřím jen těm statistikám, které si zfalšuji sám.“

Winston Churchill

 

J.Š. 26.1.2021

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Jan Šinagl 2021-01-26 15:46
Vážení, vrhat se z onkologického klidu do neklidu doby je spíše nerozumné , ale nedá mi to a spíše jen plaše reaguji na zaslanou informaci stran vývoje v Minnesotě ....
Proč jen Minnesota?
...analýzu Listů o prohlídce mrtvého v ČR požaduji /jeme od jara 2020.

Zprvu na ÚZIS - prof. Dušek slíbil, že se právě rozboru hlavních a vedlejších diagnóz a bezprostředních příčin úmrtí budou intenzivně zabývat, tuším na to byla vyčleněna i analytička přímo na ÚZIS, dílčí informace byla že asi u 60% zemřelých jde pouze o SARS Cov2 pozitivitu při jiných závažných a nesouvisejících onemocněních, sám jsem si takto kontroloval příčiny úmrtí 15 zemřelých v březnu a dubnu v Jmk , když ještě do nemocnic docházely pravidelné měsíční zprávy z Krajské hygienické stanice jako léta předtím, květnem skončily, proč nevím - prý není čas , je covid :)

prof. Dušek slíbil souhrnnou zprávu o příčinách úmrtí do 31.7.2020., tu jsem už neviděl, na další výzvy k analýzám zemřelých prof. Dušek už neslyší - prý není čas - je covid :)
23.9.2020 jsem s přechodem do "klidového režimu" čili vnitřní emigrace poslal ještě dopis ministru Prymulovi a panu premiérovi s výzvou či doporučením uvádět klasifikačně řádně diagnózy vážně nemocných a zemřelých s podezřením na covid, nikoli toliko diagnózou covid...odpověz eno už nebylo a celá patálie si dále žije svým životem s covidí monodiagnózou .. debatovat není kde a s kým, není čas - je covid :)

nepřímo reagoval ministr Blatný nedávno mediálním vyjádřením , že všichni zemřelí, i po autonehodě, jsou-li SARS Cov2 pozitivní, jsou vedeni v každodenním hlášení jako mrtví na covid, pitvy jako dříve při nových a nejasných diagnózách se už provádějí jen výjimečně (% tzv. propitvanosti covidně mrtvých neznám), možná i proto také neumíme ověřit literární zprávy o časté diseminované intravaskulární koagulaci a dalších specifických projevech fatální covidí infekce...je třeba tázat se patologů, asi není čas, je covid :)

pokud nám teď ve vlasti vychází 25-30% covidích pozitivit z denně testovaných, budeme-li tedy testovat všechny každodenně nejméně 300 zemřelé, bude automaticky pozitivních až stovka a vztahována k covidu....ale co s tím ?, můžeme si o tom povídat takto společensky na internetu... z Vědecké rady ČLK jsem odešel v červnu vnímaje neochotu také o tomto racionálně jednat,
neochota o tom jednat byla ostatně i na červnové a zářiové VR Ministerstva zdravotnictví, pak se nejednalo nějaký čas vůbec, nedávno byla VR ministrem rozpuštěna, zda je jmenována VR nová nevím.....odbor ná jednání jaksi vyšuměla , je covid:)

.. nesporně velmi informovaný a vědecky kvalifikovaný I. náměstek ministra prof. Aleksi Šedo., emeritní děkan I.LF UK, dnes k mému překvapení rezignoval..:), asi, že je covid :)

...náměstkyně ministra pro komunikaci s veřejností dr. Šteflová rezignovala před týdnem, nechala se neoprávněně očkovat, asi že je covid :)

...ředitel Státního zdravotního ústavu dr. Březovský, instituce i v těchto dobách stran problematiky epidemií velmi klíčové, rezignroval krátce předtím, že se neoprávněně očkoval i jiné, asi že je covid :)

..státní koordinátor očkování , které má úmrtím kauzálně zabránit, dr. Blahuta rezignoval včera, asi, že je covid :)

...děsit se mrtvými je jedna věc, analyzovat příčiny úmrtí v zájmu lepšího medicínského konání a ochrany živých (byť jen mentální) je věc druhá a podstatná - ano, a má to silné rezervy...ale není čas, je covid :)

...je jistě alarmující, že počty zemřelých v populaci se vracejí nebezpečně k necovidím předrevolučním hodnotám z osmdesátých let (viz data ČSÚ) a je klíčová otázka, na čem se nyní podílí přímo covidí infekce a na čem změny v dostupnosti a dynamice lékařské péče o vše necovidí ostatní v roce 2020...neradno totiž vrhat vcelku vyspělé zdravotnictví třicet let zpět zbytně a necovidně...

....jsem rád, že se tedy analyzují příčiny úmrtí aspoň v Minnesotě ( tam lze teď v zimě zahynout i na napadení vlkem...a psovité šelmy bývají často pozitivní na koronaviry obecně :)

...uzavřu to ve stylu minnesotských prérijních indiánů
howgh !
žaloudík, důchodce a senátor, a furt ještě i doktor
***
Z internetové diskuse jako reakce na tento článek 26.1.2020
J.Š.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)