Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Pekova Sona II SNKubek zaloba

Aktualizováno: V Kanadě podána žaloba za zločiny proti lidskosti – „Norimberk 2“!

***

Nový přelomový rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou Ph.D. – Z YouTube už byl tento rozhovor odstraněn, podle očekávání. J.Š.   

***

„Nechci nikomu nic vyčítat, nikoho kárat pro jeho chyby ani nikoho přímo či nepřímo urážet. Vím totiž, že nikdo nechybuje proto, že by chybovat chtěl (a proč by kdo také chtěl?), vím, že s temnotami není třeba nijak zvlášť bojovat, neboť přinesou-li Světlo, ustoupí samy.“

J.A.Komenský

***

Vážení kolegové, přátelé,

aktuálně jsme publikovali nový rozhovor s MUDr. Soňou Pekovou Ph.D., která v něm řekla velmi důležité informace o soudem uvolněné studii Pfizeru ohledně následků vakcinace proti covid-19 a mnoho dalších třeskutých informací o České lékařské komoře, cenzuře Českých elfů, MUDr. Kubkovi, české vakcinologické společnosti atp. Rozhovorem jsme mířili na střed problému a samozřejmě chceme, aby se takováto informace dostala k co nejvíce lidem, a stojíme proti cenzuře. Jedinou šancí pro nás je decentralizace a sdílení v separátních kanálech. Budeme Vám vděční, když s šířením této informace pomůžete a budete ji sdílet. Vzhledem k možným cenzorským zásahům je nejvíce praktické sdílet odkaz na naše stránky, kde případné smazání jednoho zdroje videa jsme schopni nahradit odkazem v článku na jiný a člověk, který video již sdílel s kamarády tak nesdílí nefunkční odkaz.

Odkaz na video naleznete zde: https://www.svedomi-naroda.cz/2021/12/15/rozhovor-s-mudr-sonou-pekovou-ph-d-mikrobiolozkou-a-molekularni-genetickou/

Děkuji Vám a přeji hezký den

Viktor Baroš

***

P.S.

Dne 9.12.2021 v pořadu Máte slovo prohlásila moderátorka Jílková, že dokument FDA o 500 stránkách je dezinformace a že to sama zjistila na internetu?! Tázající byli umlčeni, zástupci MZ mlčeli. Plebejství moderátorky a jejího pořadu už jiné nebude. Je na čase, aby si veřejnost vynutila skutečnou veřejnou službu ČT, kterou si platí a kterou očekává. Za takovéto donebevolající obelhávání veřejnosti by odpovědné v ČT měli očekávat žalobu a nejen oni. Výdrž společnosti nemá nekonečné hranice.

Virolog Thomas Mertens, který je šéfem německé Komise pro vakcinaci prohlásil, že by své děti nikdy proti covidu nenechal naočkovat. 

J.Š.

***

Prohlášení lékařů II - aktualizováno. Globální summit Covid Mezinárodní aliance lékařů a lékařských vědců

Hlas spolupracovnice veřejnoprávního ČRo a veřejnoprávní ČT

Covid-19 alias Chřipka-19

Očkovat a tečka.

Úmluva o lidských právech a biomedicíně  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.38 (8 Votes)
Share

Komentáře   

-4 #4 Jan Šinagl 2021-12-17 10:04
Řekl mi: "Praxe, můj synu, je zásadním kritériem pravdy."
Řekl mi: "Zjevně hloupé věci, můj synu, nedělají pouze zjevně hloupí lidé, ale také chytráci. V tom druhém případě jsi ale hlupákem ty, protože jsi neprohlédl jejich hru."
Řekl mi: "Pokud před sebou zjevného hlupáka nemáš, dívej se dobře, můj synu, co svým jednáním dosahuje. Pak předpokládej, že právě to sleduje. Budeš rozhodně blíže pravdě, jaká je."

Současná Vláda ČR i celá nadnárodní politická scéna nevybíravě úročí na neočkované - a radikalizuje je. Represemi a hrozbami je štve proti vlastní vládě.
Současná Vláda ČR i celá nadnárodní politická scéna začíná útočit i na očkované (!). Děje se to přes naprosto šílené periody přeočkovávání. - A očkovaní se cítí podvedeni a již dokonce i stále více ohroženi na životě a zdraví. - Radikalizují se. Tohle poštve očkované proti vlastní vládě.

Lze tedy pozorovat a proto i říci, že současná Vláda ČR i celá nadnárodní politická scéna již útočí úplně na všechny očkované i neočkované. Radikalizují de facto celou populaci a štvou ji proti vlastním demokratickým vládám. Štvou ji samy proti sobě. (Chtělo by se zvolat: "Jak hloupé!") Protože tohle všechno ale rozhodně nedělají a neřídí žádní hlupáci, předpokládejme, že to je ve skutečnosti a od počátku důležitý CÍL.

Hypotéza: Všechny vazalské vlády světa dostaly za úkol zdiskreditovat v očích veřejnosti samy sebe a demokratické společenské režimy. Proč?
Aby si naštvaná radikalizovaná populace sama "vybojovala" na těchto vládách změnu režimu společenského zřízení. O jaké nové varianty řízení státu může jít?
Zejména o převzetí výkonné moci státu pod "mnohem lepší a rozumnější" správu soukromých korporací.
Ve hře jsou asi také vojenské vlády - byť asi jenom přechodně. - (Viz nedávný případ Lotyšška a návrh jednoho z jeho ministrů na předání moci armádě po dobu nouzového stavu.)

A co je při platnosti této hypotézy opravdu vynikající? Když se jedni lékaři budou hádat s druhými o medicínu a jedni právníci s druhými o právo.
V takovém případě si chytráci si mohou mnout své ruce...

* * * * *

Měl jsem zkrátka včera v noci tenhle dost špatný a divoký sen.

MUDr. Jan Vavrečka, Ph.D.
-6 #3 Jan Šinagl 2021-12-16 16:50
Adam Vojtěch: "Česká republika má objednané vakcíny pro další období. Budou ty vakcíny docházet v následujících měsících. Finanční závazky v tomto směru jsou zhruba 900 milionů korun měsíčně. Faktury se splatností 30 dní a musím říci, že výrobci jsou v tomto velmi striktní."

psp.cz/.../...
***
Kdysi se likvidovaly v ČR v řádech statisíců vakcíny proti chřipce. Finská ministryně zdravotnictví tehdy včas varovala, že jsou k ničemu - Polsko je neobjednalo. My opět objednáváme - "do kanálu". Pořád to bude zdraví prospěšnější. Závěry si může udělat každý sám, zda jde o obchod, nebo o zdraví. Obchod se zdravím kvete stále více! Zřejmě bude třeba nový listopad 89, tentokrát bez cinkání klíčky - i to budou schopni brzy zakázat, budou-li v tomto šílenství v rozporu se zdravým rozumem pokračovat a občané jen bezmocně přihlížet.
-8 #2 Jan Šinagl 2021-12-16 11:54
Očkovat umíme a vadí mi, když z nás dělají blbce. Mám třeba 3 atestace a jsem MUDr. jako vy ostatní. Očkování proti covidu nás nezajímá, máme své práce dost a doktoři všeobecní se rvou o očkování. Za jednoho pacienta je v Praze 90-100 Kč. Pár hyperbohatých stomatologů chce kus tohoto businessu - normálně na pojišťovny nepracují. Ale při 100 pacientech na lékaře denně to má feasibilitu. Ale domluvili se s premiérem Babišem a asi i s Fialou.
Ale hlavní ryto - testování asi už tito stomatologové nedostanou. Já to všeobecným přeji. Jen z nás nedělat blbce, kteří nezvládnou očkování, prosím :-)

BR Roman Smucler
15.12.2021
-8 #1 Jan Šinagl 2021-12-16 11:52
Vivat Chlíbek? A zbláznil se již dočista ten zubařskej PR pan president?

cnn.iprima.cz/.../

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)