Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Aktualizováno: V Kanadě podána žaloba za zločiny proti lidskosti – „Norimberk 2“!

***

Doporučuji, prosím o šíření (k dnešnímu dni 508 314 shlédnutí). Níže podstatné myšlenky z rozhovoru se skutečným lékařem.

Vystupuji jako znepokojený občan a vědec, kdy svoboda názoru, vědy, pacientů, svoboda vědeckých poznatků a svědomí ošetřovat pacienty, je stále více omezována v důsledku krize, jejíž význam je masivně nadhodnocen, pokud covid přesně analyzujeme. Provedu přehled a přesnou analýzu s pomocí oficiálních statistik. Nejsem žádný dezinformátor, ačkoliv to je o mně neustále tvrzeno. Činím to pro ty, pro které ještě svoboda a demokracie něco znamenají.

Naše nevědomost je nekonečná. Pokrok vědy nám neustále ukazuje hranice. Kde jsme si jisti se otvírají nové propasti o kterých nic nevíme. Naše vědění je vždy pouze momentální zjištění. Je neuvěřitelné, že president lékařské komory nařizuje lékařům jak mají léčit pacienty! Demokratická diskuse není umožněna.

 

Occamova břitva „zařízla“ ministra Válka

Studie jsou vždy o pravděpodobnosti a jen částí řešení problému. Můj pacient nebyl součástí studie. Léčba není jen mým rozhodnutím, ale i rozhodnutím pacienta. Lékařům je vyhrožováno disciplinárním řízením, neskutečné. Studenti, kteří podepsali výzvu jsou nuceni opustit školu, pokud svůj podpis neodvolají. To je novodobá inkvizice.

Rakousko je mistr světa v provádění PCR testů

118 milionů testů (1% pozitivních, 1 test 10 Euro). 300-500 tisíc PCR testů denně (Švédsko, srovnatelné z Rakouskem 100.000 týdně) a to nepočítám ostatní druhy testů. U asymtomatických osob vedou navíc testy k falešným výsledkům.  14% testů je pozitivních a vláda trvdí, že je ohrožená celá země, k tomu minimálně u 10 % zdravých a 30% asymptomatických, jsou testy falešné. Navíc se testuje i dvakrát na jedné osobě, kdy každý je uveden jednotlivě. Kvůli anonymitě je není možné rozlišovat. Sečteno, dojdeme na cca 7% lidí, kteří skutečně covid prodělali. To souvisí i s počty očkovaných.

V Rakousku zemřelo, podle aktuálních statistik, 152 lidí na 100.000 obyvatel, přitom se nerozlišuje kdo jen na covid či s covidem.

Ve Švédsku zemřelo  147 lidí, přitom nemělo žádné lockdowny, žádnou povinnost nosit roušky, nezavřelo žádné školy. Do 45 let je udávána smrtnost 0,0%. Jsou i jednotlivé případy, ale na těch vůbec nelze stavět politická roozhodnutí! Když se utopí dítě v bazénu, také nezavíráme bazény, podobně také nezakazujeme automobilový provoz.

Mezi 45-65 lety se nacházíme přibližně v oblasti chřipky.

Po 65 letech nejsou rozhodně všichni lidé ohroženi. Jsou to lidé, kteří jsou už jinak nemocní. 98-99% lidí, kteří na covid zemřeři měli často dvě až tři doprovodných onemocnění, které mají původ v nezdravém životním stylu. Návrhům, aby neočkovaní nebyli zdarma ošetření jenom proto, že žijí zdravě a léčit jen ty, co si to způsobili sami, jsem naprosto vzdálen. Jakákoliv opatření musí být na dobrovolné bázi.

Způsobili jsme obrovské škody skrze izolaci. To je nelidskost, která se sotva dá přetroufnout. Také na tyto lidi, oběti opatření, máme vzpomínat, stejně jako na oběti covidu.

Přetížení nemocnic jak bylo představeno se nikdy nekonalo. V první vlně byla vytíženost lůžek 10%, intenzivních 25%, druhá vlna 50-60%, třetí vlna 30-40%, čtvrtá vlna přibližně jak třetí.

Je to krize managementu nemocnic a chybné zdravotní politiky za posledních 20 let.

20 let to požadujeme, ale vše zůstává jen na papíře. Dnes máme o 10% méně lékařů na zdravotní pojišťovnu. Dříve museli lékaři ošetřit 150 pacientů s chonickým onemocněním, dnes 250 pacientů, protože se struktura starších pacientů změnila. Každý den dáme 5 milionů Euro za PCR testy, ale je nám řečeno, že 250.000 Euro na financování vyučování mediků v praxi nejsou peníze.

Statistiky dokazují, že ve SRN využití nemocnic ve srovnání s rokem 2019 o 10% kleslo, ale zato zisk  za covid pacienty a rezervovaná lůžka enormě. V Rakousku nejsou tyto statistiky k dispozici.

Podmíněné povolení vakcín bylo proto, že stávající datová báze neumožňovala jejich plné povolení. Ve studiích chybí dlouhodobé testy a testy efektivity, kdy několik týdnů je málo. Očkování selhalo, jsme ve čtvrté vlně. Není to žádná vlna neočkovaných. Mezi očkováním a nakažením nejsou žádné souvislosti. „Booster mění opět hru“ , říká Izrael po 4 týdnech „výzkumu“. Nebude, stejně jako druhé a třetí očkování, to vám říkám předem. Už se pracuje na novém boosteru… Vede to jen k abonování dalších vakcín.  

Vedlejší účinky staví staví vše co zde dosud bylo do stínu.

Ještě nikdy nebylo tolik lidí najednou očkováno. Jejich rizika jsou oprávněná, když pomáhají, pokud vůbec,  lidem s vážnými komplikacemi a s rizikem úmrtí. Většina obyvatelstva není vůbec ohrožena. Nutit takové lidi k očkování nemůže být více absurdní. Očkovaní i neočkovaní šíří virus dále.

Uzdravit se přirozenou cestou je nejlepší ochrana proti covidu – viz př. Švédska.

Nejsem poiti smyslplným opatřením, ale odsuzuji prokazatelně zcela nepotřebná. Uzdravený člověk má velkou výhodu vůči očkovanému, že jeho imunitní systém reaguje na všechny antigeny původce, tedy nejenom na bílý protein a tvoří potřebné ochranné látky. Vakcína působí pouze proti bílému proteinu. Nutit uzdraveného k očkování je nejvyšší možná absurdita. Neexistuje žádná studie, která by dokazovala, že očkovaný uzdravený má jakýkoliv užitek. V Kataru ze 260.000 nakažených lidí pouze 4 měli vážný průběh.

Absurdita požadavku uzdravené nechat očkovat ukazuje jasně, že v této krizi se už dlouho o lidské zdraví nejedná.

Jde o zájmy velkého farma-průmyslu a jiných firem, které z této krize těží jako test-firmy, IT, on-line obchod atd. Ti mají viditelně naši vládu plně pod kontrolou. Paltíme vysokou cenu – bohatí budou bohatší a chudí chudší.

Je to velká sociální krize.

Zelení propagovali ne geneticky manipulované potraviny a nyní podporují genetické vakcíny, které jsou stříkány do těla aniž bychom věděly jaké trvalé následky budou mít. Tato vláda s její prodlouženou rukou presidentem lékařské komory v posledních 22 měsících předvedla katastrofálně špatnou zprávu země a je skrze občany, kteří ji zvolili, nadále nelegitimní. Příliš personálních rošád, korupčních skandálů. Kdo dnes nemá odvahu říci: „Dobrá potřebujeme novou vládu, nový začátek, což znamená nové volby“, je tak nedůvěryhodný, že to nemůže být ničím překonáno.

Nyní k předsedovi lékařské komory, který mi hrozí disciplinárním trestem.

Vidíte, nejsem schopen slova…

***

Z diskuse: Rouška je jen symbol, je-li absolutně těsná, nemůžeme dýchat, tělo dostává méně kyslíku, je-li netěsná, je k ničemu. Podle pracovního práva po 75 min. musí být maska odložena a následovat 30 min. přestávka, poté je třeba nová maska. Není žádný plán, ztráta času, enegie, peněz. Produkce plastikového odpadu par excellence.

Proč vláda nevyužije k uklidnění obyvatelstva množství pozitvních zpráv a dělá pravý opak? Jeden případ je ukazován a považován jako pravidlo pro většinu. Ruské chřipce se covid zdaleka nevyrovná -  80% lidí zemřelo, to dnes nemáme.

***

Respektujeme krátkodobé, rozumové  poznání, ale nikoliv duchovní, dlouhodobé, které bylo normálním zpsobem života u většiny upozaděno. To usnadňuje manipulaci. Slova dřívějších „konspirátorů“ se dnes naplňují a slova dřívějších „majitelů jedinné pravdy“ se dnes vůbec nepotvrzují. Jejich šiřitelé byli a jsou skuteční dezinformátoři. To jim ale nebrání chovat se stále stejně. Říka se jim „užiteční idioti“, jak je nazval Stalin, který jejich služeb dokonale využíval. Stále jich je všude dost, včetně veřejnoprávních médií.

EU nařídila zákaz používání některých látek při tetování, protože mohou poškodit zdraví. Vakcíny ho poškozovat mohou?! Vánoční akce byly zrušeny, ale do supermarketů jsme mohli!

To už není jen o Covidu. Je to jasné stále více lidem. Už nebudou jen poslušně mlčet, poslouchat a přihlížet nečinně pokusu o likvidaci svých životů a životů budoucích generací.

Jako způsobuje nemoci masový chov uzavřených zvířat, nedělá dobře ani lidem „masový mediální chov“. Zvířata v masových chovech jsou náchylnější na různé nemoci, stejně jako lidé z mediálního tlaku. V obou případech se jedná o nemoci „těla i duše“. Je-li mediální tlak trvalý, lidé si změny své přirozenosti ani nevšimnou, tedy ani neregistrují své onemocnění. My nevinná zvířata masově vybíjíme, resp. vraždíme. Sami se s sebou zacházíme „humáněji“, ale výsledek se nemusí moc lišit, budeme-li v sebezničující cestě pokračovat jako dosud. Je třeba obnovit přirozenou komunikaci a přestat žít a myslet „masově“.

Bombat má hranatá hovínka, aby nepadala ze stromů jako označení jejího teritoria. To dokáže příroda a my ji chceme zasahovat do jejího díla, kdy jsme sami jejím dílem?

 

Jan Šinágl, 9.1.2022

***

Povinné očkování a "velký reset"

Zodpovědnost lékařů

Pane ministře Válku, zrušte absurdní vyhlášku, která nemá žádný medicínský a lidskoprávní podklad. Zasekne největší ránu, pokud dojde svého naplnění.

J.Š.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (3 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-01-10 12:35
Imunolog a pedagog prof. Václav Hořejší opět „zaperlil“ v LN, kde dostává už roky neuvěřitelný prostor. V článku „Jak jsem se zmýlil v covidu“ (8.1.2022), píše mj.: Pravdu měl opět kolega Jaroslav Flégr (ten mj. varoval veřejnost před tisíci mrtvolami na Vánoce 2021, děti nazval „nebezpečným odpadem", se kterým je nutno tak zacházet), pokud se rychle nepřistoupí k účinným protiepidemiolo gickým opatřením, přijde velká podzimní a po ní ještě jarní vlna. Dále pokračuje dr. Hořejší: „Oslabením imunitního systému trpí i těhotné ženy“. Za příklad vzorové proočkovanosti dává i komunistickou Kubu! Propaguje povinné očkování. Navrhuje „přinutit lidi k očkování finanční motivací“. „U očkovaných lidí jsou vážné komplikace vzácné, nejméně stokrát méně vážné než v případě onemocnění“. „Nechápu, proč proti něčemu takovému nezasáhne MZ a ČLK“, končí, ale už nedodává, kdo převezme osobní odpovědnost za lékaře, kteří svého pacienta znají nejlépe.

Za rok bude následovat jistě další díl „Jak jsem se před rokem opět mýlil“ a možná i dříve, ale to už, doufejme, v médiích prostor nedostane, jako jeho kolega Flégr a nebude šířit paniku a beznaděj, kterou tito coronazvirovaní „lékaři“ trvale šíří.

U obou vševědoucích „majitelů jediné pravdy“ se zřejmě projevuje dosud neobjevená varianta covidu, která je postihla, pokud ovšem vědomě neplní úlohu jinou, která s Hyppokratovou přísahou nemá nic společného.

Podobně se chová přednosta kardiologické kliniky 12. LF UK a FN Motol dr. Josef Veselka. Také dostává často v LN prostor. Jeho články navozují často atmosféru beznaděje až "pohřebního" pesimismu. Věřím, že umí mnohem lépe operovat lidská srdce, než léčit lidské duše.

Opravdový lékař ví, že naděje a optimismus jsou nedílnou součástí každé úspěšné léčby. Dvě třetiny všech nemocí mají psychosomatický původ.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)