Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

METRO ockovani NO 12.4.2022Digitalni GulagSpolečnost Pfizer přijala 600 zaměstnanců kvůli nežádoucím účinkům – Fakta o následcích očkování – Očkovací pasy, digitální identifikace, globalistická kontrola - 10 tisíc stran nových dokumentů Pfizeru ukazuje: FDA věděl, že přirozená imunita funguje a účinky vakcín na plodnost jsou neznámé - „Vývoj očkovacích certifikátů bude v budoucnu vlastně hnacím motorem celé oblasti digitální identity. Nejde tedy jen o covid, ale o něco ještě většího.“ - „V mnoha těchto věcech nás tak trochu vodí za nos.Říká se nám jedna věc a zároveň naše vlády dělají prakticky pravý opak.“ - „Světová zdravotnická organizace je v současné podobě organizací, která upřednostňuje zájmy velkých korporací nad zájmy vlád.“

***

Společnost Pfizer přijala 600 zaměstnanců kvůli „velkému nárůstu hlášení nežádoucích účinků“, vyplývá z dokumentu

Dokument nese název „kumulativní analýza poregistračních hlášení nežádoucích účinků“ vakcín společnosti Pfizer aplikovaných do 28. února 2021. Vakcína byla schválena úřadem FDA 30. dubna 2021.

Z neredigované verze dokumentu nyní také vyplývá, že od 1. prosince 2020, kdy společnost Pfizer obdržela první povolení, a to od amerických regulačních orgánů, bylo po celém světě dodáno přibližně 126 milionů dávek. Dodávky probíhaly do 28. února 2021.

Fakta o následcích očkování proti covidu-19 je třeba brát vážně

Aktuální údaje o nežádoucích účincích očkování proti onemocnění covid-19 zveřejnil koncem minulého týdne Státní ústav pro kontrolu léčiv (SÚKL). K 4. dubnu bylo v ČR hlášeno 12 161 podezření na negativní účinky po vakcínách. Celkový počet úmrtí podezřelých z nežádoucího účinku vakcín proti onemocnění covid-19 byl 174 (1).

Hlášeno je přitom jen přibližně 5 % z celkového počtu veškerých nežádoucích účinků, neboť podhlášenost nežádoucích účinků se celosvětově pohybuje kolem 95 % (2). To pak vyvolává zcela zkreslený obraz o poměru přínosů a rizik očkování, a tedy poskytuje chybný základ pro odborné a politické rozhodování. Přitom všichni zdravotničtí pracovníci mají zákonem danou povinnost hlásit na SÚKL svá podezření na závažné či neočekávané nežádoucí účinky očkování (3).

Očkování proti covid-19 je zatíženo nebývalým množstvím podezření na nežádoucí účinky, včetně podezření na úmrtí. Nevídaný nárůst nežádoucích účinků je hlášen z mnoha databází zřízených k tomuto účelu, např. z evropského systému EudraVigilance, amerického VAERS (Vaccine adverse events reporting system), systému WHO VigiAccess či britského systému Yellow Card. (6)

Očkovací pasy otevírají cestu k digitální identifikaci a globalistické kontrole, varuje novinář

V únoru 2021 Bud řekl časopisu Forbes: „Vývoj očkovacích certifikátů bude v budoucnu vlastně hnacím motorem celé oblasti digitální identity. Nejde tedy jen o covid, ale o něco ještě většího.“

V mnoha státech, včetně zemí Evropské unie, Spojeného království a Kanady, probíhá postupný rozvoj programů a systémů digitální identity bez povšimnutí široké veřejnosti, uvedl Corbishley.

„Vše se odehrává v zákulisí,“ řekl. „Není to něco, co by skrývali, ale v mainstreamových médiích se o tom nepíše, takže si to lidé neuvědomují.“

Corbishley komentoval rychlost, s jakou jsou tyto programy digitálních průkazů zaváděny.

„Je to něco, co se děje extrémně rychle a děje se to velmi skrytým způsobem,“ řekl.

Mnoho zemí také vyvíjí digitální měny, které vyžadují zavedení systému digitální identity, řekl Corbishley.

„To v budoucnu způsobí revoluci ve fungování peněz. Pokud se to centrálním bankám podaří, pak se naprosto změní způsob, jakým vyděláváme peníze, jakým je utrácíme a jak je spoříme,“ řekl.

„A opět, neprobíhají žádné konzultace, žádná osvěta, žádná snaha informovat lidi o tom, že se to děje.“

„Je to svět, kde budeme neustále pošťuchováni k určitému chování a neustále trestáni za určité nežádoucí chování,“ řekl Corbishley. Dodal, že je to svět, kde mají lidé nulovou svobodu a kde je moc soustředěna způsobem, který pravděpodobně nikdy předtím nebyl možný.

Oponovat takovému systému bude téměř nemožné, zdůraznil Corbishley.

„Pokud se pokusíte postavit proti systému, pokud se pokusíte založit nějaké protestní hnutí, pak první věc, kterou zjistíte, je, že najednou nemáte žádné finanční prostředky nebo nemáte žádnou možnost pracovat,“ řekl. „A stanete se nežádoucí osobou.“

Je těžké přesně říci, jak se taková společnost bude vyvíjet, ale na základě toho, jak se věci vyvíjely v místech, jako je Kanada nebo Čína, to není příliš lákavá představa, řekl Corbishley.

„Je to digitální gulag a vy jste fakticky vykázáni ze společnosti. … To je děsivá vize.“

Světová zdravotnická organizace (WHO) podepsala v únoru 2022 smlouvu se společností T-Systems (dceřinou společností německé společnosti Deutsche Telekom AG), jejímž cílem je vybudování globálního interoperabilního systému očkovacích pasů, uvedla společnost T-Systems na svých stránkách.

Firma T-Systems již vyvinula technologické řešení pro očkovací průkazy pro Evropskou unii a aplikaci pro sledování čínského viru – obecně známého jako nový koronavirus – pro německou vládu, uvádí se v prohlášení.

„V mnoha těchto věcech nás tak trochu vodí za nos,“ řekl Corbishley. „Říká se nám jedna věc a zároveň naše vlády dělají prakticky pravý opak.“

Přibližně 80 % finančních prostředků Světové zdravotnické organizace, kterou tvoří 194 členských států, pochází od soukromých společností a soukromých nadací, jako je Nadace Billa a Melindy Gatesových – která je druhým největším celkovým přispěvatelem po Německu – a Rockefellerova nadace, uvedl Corbishley.

„Světová zdravotnická organizace je v současné podobě organizací, která upřednostňuje zájmy velkých korporací nad zájmy vlád,“ řekl Corbishley.

USA: Okresy s nejvyšší mírou očkování zaznamenávají více případů pozitivních testů než kraje s nejnižší mírou očkování

Podle údajů shromážděných americkým Centrem pro kontrolu a prevenci nemocí (CDC) (zdroj) se v okresech Spojených států s nejvyšší mírou proočkovanosti proti onemocnění covid-19 v současné době vyskytuje více případů pozitivních testů na virus SARS CoV 2, než v okresech s nejnižší mírou proočkovanosti. V USA se provádí takzvaný Nucleic Acid Amplification Tests (NAATs). [1]

V 500 okresech, kde bylo očkováno 62 až 95 % obyvatel, bylo v uplynulém týdnu zjištěno v průměru více než 75 případů pozitivních testů na 100 000 obyvatel. Zatímco v 500 okresech, kde bylo očkováno 11 až 40 % obyvatel, bylo v průměru zaznamenáno asi 58 případů na 100 000 obyvatel.

***

10 tisíc stran nových dokumentů Pfizeru ukazuje: FDA věděl, že přirozená imunita funguje a účinky vakcín na plodnost jsou neznámé.

 

J.Š. 13.4.2022

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)