Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 02.05.2024 19:20
    Akce utahování šroubů! Jinak k Vašemu článku Slopné. Je potřeba ...

    Read more...

     
  • 02.05.2024 08:33
    Nastala doba justičního temna. Justici ovládají z 90% psychopati ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:43
    Chystá se velká prověrka všech vakcín, selhávají i ty na černý ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:38
    „Nerozhodovali lidé z praxe. Covid neřídili doktoři, ale ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:36
    Rozhodnutí Nejvyššího soudu Spojených států: Covid vakcíny ...

    Read more...

     
  • 01.05.2024 10:23
    Jenom nerozdělujme společnost kontraproduktiv ními činy a ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Krecek Simunkova IIAktualizováno 25.8.2022:  Po sporech s Křečkem se Šimůnková rozhodla rezignovat - Zločinec Podkonický opět v akci

***

Zvolení Stanislava Křečka do funkce ombudsmana, ochránce lidských práv, vzbudilo před dvěma lety řadu emocí. Byly mu vytýkány xenofobní názory, zlehčování rasové diskriminace či obhajování komunistické strany v 80. letech. Následně jeho zástupkyně Monika Šimůnková promluvila o napětí, které se kupí za dveřmi jeho úřadu.

Dostávali jsme 8 000 podnětů za rok, letos jich máme více než 15 000 – Není důležité jak jsme byli zvoleni, ale k čemu – Neslavný konec vládní zmocněnkyně pro lidská práva Šimůnkové, její tehdejší nadřízený se s ní rozloučil. Celý článek>

***

Mojí exekucí, související se svobodou slova a práva veřejnosti na informace o veřejných osobách, se i VOP odmítl zabývat, přestože měl dostatek důkazů ke konání v rámci svých pravomocí a své odpovědnosti. Podobně se zachovalo MSp a ČEK. Zasahují-li kauzy příliš vysoko, má i nezávislost VOP své hranice. JŠ.  

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

-1 #1 Jan Šinagl 2022-08-17 15:53
V rámci svých zkušeností s českou justicí a obecně všemi orgány státní správy, finanční trest funguje nejlépe.

Ideálně tak, že jeden úředník/soudce tento trest dostane a zároveň přijde o případ, který řeší a dostane ho jiný, který je se situací ! trestu ! obeznámen.

Pak to na chvíli funguje. Bohužel v tomto státě snaha motivovat k dobré a odpovědné práci není.

Hlavně u soudů, pokut je možnost a posvěcení trestat tyto lidi alespoň takto, hurá do toho a vyvíjejme co největší tlak, ať jsou trestáni kolektivně, to vyvine tlak i na špatné jedince nebo vytvoření systémového řešení, které tyto jedince eliminuje!

Před 3mi lety soudkyně Foldýnová, řekla, že jí nezajímá rozsudek nadřízeného soudu, kdy měla řešit 60 oznámení na matku. Až ombucman řekl, že za toto jednání je potrestatelná. Soudkyně náhle polevila a začala. Natáhla to 3 roky a lží teď uzavřela případ a oznámení od čísla 10 po číslo 64! neprojednala. Co se stalo, 14 dní po vynesení rozsudku? Matka opět neplní rozsudek! Soudkyně totiž vše zamítla.

A opět, je třeba trestat. I na matku platí finanční trest! Kdykoliv měla udělat i jen sebemenší finanční výdaj, okamžitě byla svolná k domluvě. Jinak ne. Finanční tresty fungují velice dobře a jsou velice motivační. Tak ať je to bolí!



S pozdravem

Dominik Floder

myArduino.cz

+420725819288
***
Zajímavý ústavní rozsudek...

stridavka.cz/.../

Konstatuje např. v bodu 32 že "že obecné soudy nedostály své povinnosti" zde Krajský soud v Brně a jeho podřízené soudy. Tedy když soudy neplní své povinnosti jak prokazuje autorita nejvyšší, je na místě žádat aby např. volení zástupci, prezidenští kandidáti etd. hledali cestu např. jak krátit finance tomu kdo neplní své povinnosti...

V řízení se hádá policista se zapisovatelkou soudu o střídavou péči...

Kulendík

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)