Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Martin_Michal_a_letadlo

Martin Michal TV PRIMA 18.9.2011: „Šílený aktivista, kamarád Marty Kubišové, který nás pomlouvá kudy chodí a jehož trestnou činnost vyloženě kryje PČR…“

Václav Hora Dialog 2011-09-18 12:39: „Paní Gavlasovou jsem viděl, už je to delší čas, ve Všechnopárty. Za komunistů byla jistě ještě v Pionýru, ale celý ten její styl, např. o monitorování, mně připomíná čas oddaných justičních slouhů totality. Není den, aby tady člověk nemusel zvracet, říká jeden známý. Před touto demokratickou a svobodnou republikou, už by měl být od hranic umístěn nápis z Danteho „Zanechte veškeré naděje“. A Vondráčková plus ten vychytralý gigolo, kteří už dávají arbitráž na zemi, která  jim pomohla k úspěchu a jmění, to je přímo odporné.“

Z komentářů: Skončí podivné trio „The Golden Adults“ Michal & Vondráčková & Gavlasová v Bohnicích?

Nebudu čtenáře unavovat zveřejněním žaloby na 33 stranách od Mgr. Jany Gavlasové – ZDE je malá ukázka tohoto psychopatického textu. Jen konstatuji, že se mám, dle žaloby a požadovaného rozsudku, celkem asi 18x na svém webu (zveřejněno po dobu 1 kalendářního měsíce – ani nemám tak velkou obrazovku:-), omluvit za pravdu (podle mínění žalobců je zveřejnění pravdy pomluvou, nemluvě o svobodě projevu), zaplatit veškeré soudní výdaje žalující strany a přidat ještě 3.650.000,-Kč, které mají „plnit nejenom úlohu „odškodného“, ale také úlohu předstižnou a sankční“, jak stojí doslovně v žalobě.

Kdysi prezident Václav Klaus jmenoval paní Mgr. Janu Gavlasovou soudkyní, co vedlo k tomu, že už jí není? Neschopnost, či jí pan Michal nabídl snad „lukrativnější“ podmínky a větší jistotu? Mimochodem neměla žalující strana zákonnou povinnost složit zálohu z částky 3.650.000,-Kč ve výši 4%, za požadované „odškodnění“, tedy ve výši 146.000,-Kč…?! To by byla jistě pro žalující stranu nemalá částka, když všude slyšíme jak jsou bez práce a jak zoufale vymáhají finanční prostředky pomocí soudů..? Třeba jim tuto zákonnou částku soud odpustil, vzhledem k jejich situaci, resp. zaplatili ji za ně daňoví poplatníci – v případě mé prohry ji tak budu muset zaplatit – i takové máme zákony, bohužel.

Vyjadrení k žalobě je stručné. Arbitráž vůči České republice na 14.500.000,-Kč, je dalším kamínkem na cestě do propasti a zapomnění tohoto podivného společenství. Byla by zajímavá anketa, zda by daňoví poplatníci souhlasili, aby z jejich poctivě vydělaných peněz stát tuto částku této povedené čtyřce vyplatil…?! Nepochybuji, že za vším stojí pan Martin Michal. Má viditelně všechny tři ženy zcela ve své moci, pod svým psychopaticko-zločineckým vlivem – a ke svým službám pod naprostou kontrolou. Jiné vysvětlení není možné. Může nám být těchto žen i líto, ale jsou dospělé. Nesou sami odpovědnost za své jednání – a následky.

Zde jsou další zajímavé informace, už dříve mnou zveřejněné či médii, pro připomenutí, včetně aktuálních: Martin Michal se má stále nacházet v exekuci, dluží cca 385 mil. Kč, nemá žádný majetek, nic nevydělává, v podstatě je příživníkem, zřejmě jako celý svůj život, kdy žádné hodnoty nevytvořil, jenom kradl, bral a ničil. Zajímavé kde asi bere finanční prostředky na nákup dárků své ženě, když on osobně nic nevydělává…?! Kolik asi zbylo z milionů, které během své kariéry vydělala jeho současná žena…?!

Dle mých informací, nemá momentálně pan Michal svůj cestovní pas, nemůže tedy cestovat do USA a pobývat ve své „residenci“, kterou jim zprostředkovala paní Olga Blechová, manželka Waldemara Matušky (asi už má také o jedno kamarádství méně, pokud i ona sleduje mé webové stránky). Proto asi tráví manželé „Michalovi“ většinu léta na Slapech a sbíráním hub? Německá KB má v Praze končit, takže vývoj v půjčce 1.500.000,-Kč se zastavěním rodinného domku paní Vondráčkové v Řitce na 10 let, může mít také zajímavý vývoj? Může to být i „drb“, nemám bohužel tolik času vše ověřovat. Na druhé straně mi jistě čtenáři, jako publicistovi, odpustí, navíc v situaci, kdy je na mne podaná žaloba. Publicista si takovéto tvrzení může dovolit, na rozdíl od novináře, za něhož mne mnozí mylně považují. Mimochodem pan Michal je i absolventem tzv. „Vokovické Sorbony“, tedy majitelem nejvyššího vzdělání v oblasti marxismu-leninismu tzv. VÚML, takže má jistě předpoklady ke svému sofistikovanému jednání v rámci této zločinecké ideologie. Chlubil se kdysi i titulem JUDr. (bylo prý i na svatebním oznámení) a brevetem pilota Boeingu – patřičnými dokumenty o absolvování studia už nikoliv…?! Zdá se, že mu asi dochází dech, kdy prý od něho začínají dávat ruce pryč i jeho bývalí „kamarádi“, jakým měl být i bývalý ministr obrany Jaroslav Tvrdík, mimochodem také pěkný „sametový“ vejlupek. Jedno je jisté, že by si toto vše nemohl beztrestně dovolit bez patřičného politického krytí. Mnozí s podobnou trestnou činností už skončili dávno ve vězení…

Dle tisku měla paní H.Vondráčková přiznat ke zdanění 23 mil. Kč za loňský rok – přitom nemá takřka žádné koncerty…?! Bude to zřejmě za „tantiémy“ z ČRo, kde náš „národní poklad“ hraje „o stošest“ a z prodeje CD a DVD nosičů, na které se stojí nekonečné fronty milovníků naší ikony národa, jako ztělesnění té nejvyšší kvality, kulturnosti a mravnosti…?! Neměl by se finanční či živnostenský úřad zajímat kde a jak k těmto penězům přišla, doklady o příjmech a vydáních…?!

Obávám se, že pan Michal našel další ze svých obětí, kterou jako známý gigolo likviduje, aby nakonec získal zbytek jejího majetku ve víře, že ho „kamarádi“ před exekutory ochrání (údajná svatební smlouva to má garantovat)? Kupodivu ho exekutoři nechávají stále na pokoji…?! V Šípu, mne dle informací od přátel nazval „lidskou morální stokou“ a včera na TV PRIMA (od 5:50 min.), dle pana Michala je na vině jen jedna konkrétní osoba: „Šílený aktivista, kamarád Marty Kubišové, který nás pomlouvá kudy chodí a jehož trestnou činnost vyloženě kryje PČR…“, byť nenalezl odvahu mne jmenovat. Ostatně každý policista, státní zástupce či pracovník médií, pokud si poslechl tato obvinění pana Michala, by měl samozřejmě podat trestní oznámení pro pomluvu. Ještě, že to nebylo vysíláno v angličtině, jinak by asi pršely žaloby i z Anglie na jeho hlavu, kdy obvinil i anglickou policii a anglická média – podotýkám všechna, což je poněkud rozdíl. Ostatně je dost podivné, že člověk, který má za sebou takovou minulost si žije bezstarostně a navíc masivně napadá a žaluje slušné lidi. To také vypovídá o stavu naší společnosti, pokud toto dovoluje a umožňuje.

ZDE je zvukový záznam jeho vyjádření. Takže poprvé veřejně přiznává opak toho, co tvrdil ještě nedávno, že totiž paní Vondráčková má plno vyprodaných koncertů…?! Moc rád bych věděl které firmy si zvou i dnes naši „národní ikonu“ na své podnikové večírky, jak tvrdí pan Michal…?!

Když si čtu poněkud velmi intimní e-mailovou korespondenci mezi panem Michalem a paní Gavlasovou (zaslanou na moji poštovní adresu anonymně), tak se obávám, že pan Michal má k „lidské morální stoce“ mnohem blíže. Samozřejmě jsem se na její původ paní Gavlasové zeptal, odpověděla mi, že se jedná o podvrh? Kdo by to také přiznal, že, nemluvě o nemožnosti dokázat, zda se o něj jedná či nikoliv? Na další přímý dotaz ohledně znaleckého posudku Jiřího Křišťana na firmu TERREX s.r.o. ze dne 23.5.1997, mi odpověděla, že soudem nebyl uznán? Na dotaz, kde si to mohu ověřit mi odpověděla, abych si to našel sám? Kolik asi z těch cca 385.000.000,-Kč dluhů, pan Michal asi dodnes vrátil a kolik z nich asi zaplatili daňoví poplatníci…?! Kdysi se měl pan Michal pokusit spáchat sebevraždu skokem z Libeňského mostu kvůli rozvodu, zabránit mu v ní měl jeho bývalý kamarád…

Zkoušel jsem se dnes zaregistrovat na Centrální evidenci exekucí (i po mnoha pokusech, bohužel marně), abych si ověřil, zda se pan Martin Michal stále nachází v exekuci a neposlal tak případně oněch 3.650.000,-Kč na chybné konto…?! Může-li mi někdo v této věci pomoci, uvítám.

Cituji ze žaloby: Na zvukových záznamech pak jsou mimo jiné zaznamenána také vyjádření Tomáše Peciny, který zde hrubě osočuje žalobkyni A) a rovněž tak žalobce B), kdy zejména o žalobkyni A) je hovořeno jako o osobě, jež je zcela beze cti. Doslova uvedl cit. : „ ...pokud je mi známo, tak otázka občanské cti této dámy byla předmětem už několika soudních jednání. Mimo jiné tam byl mediálně široce draptovaný spor paní navrhovatelky s publicistou Janem Rejžkem. Spor skončil až u Ústavního soudu a Ustavní soud se právě na adresu občanské cti paní navrhovatelky a jejího jednání v době před listopadem 1989 vyjádřil poměrně jednoznačně a velmi kriticky... Urazit někoho na jeho občanské cti je možné v případě, že to, co má být uraženo, existuje. V případě paní Heleny Vondráčkové měla paní navrhovatelka v době minulého režimu mnoho možností, jak svoji občanskou čest vyjádřit. Její chování bylo bezectné. Nelze tedy urazit občanskou čest člověka, který žádnou čest nemá... Co se týká třetího z navrhovatelů, pana Michala... to, co uvedl Ústavní soud na adresu paní Vondráčkové, platí s jistými modifikacemi i pro případ tohoto navrhovatele... " Obávám se, že pan Tomáš Pecina se vyjádřil naprosto přesně.

Je pro mne velkou ctí, že jsem byl pozván na slavností koncert v divadle HIBERNIA ke 100.výročí narození Karla Vlacha dne 29.září 2011 od 19:30 hod. Určitě by se ráda dostavila i paní Marta Kubišová, ale je na koncertním turné v zahraničí, velmi ji mrzí, že se nemůže zúčastnit – budu tam i za ni. Dle mých informací, se paní Helena Vondráčková nezúčastní…

Dnes jsem podal toto oznámení na PČR ve Zdicích na pana Martina Michala – Čj.:KRPS-133099-1/ČJ-2011-010216.

Nebudu překvapen, když ani toto trestní oznámení nevzbudí zájem médií, podobně jako mé oznámení na PČR ve věci MUDr. Jaroslava Bartáka, podané už 15.4.2011 před mediální „smrští“ – s čestnou výjimkou deníku PRÁVO. Není divu, že na ně MUDr. Barták reagoval TO. Asi mám „špatné jméno“J Teší mne, že stoupá návštěvnost mého webu z celého světa – brzy dosáhne 3.000.000  návštěvníků. To je pro mne podstatné a zavazující pro další práci!

 

Jan Šinágl, 19.9.2011

Vyrozumění PČR Zdice ze dne 23.září 2011

PETICE ČESKÝCH KULTURNÍCH POKLADŮ OHROŽENA!

 

P.S.

Nepřekvapuje mediální tabu, včetně Blesku a ostatního bulváru, stejně jako v případě mého oznámení na MUDr. Jaroslava Bartáka ze dne 15.4.2011.

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+7 #3 Vitezslav Haramule 2011-09-20 18:29
Zachovavat pravidla slusnosti pokavad tech "3 stooges" se tyce je skoro nemozne.Je to velice smutne co lidska chamtivost dokaze ale vubec me vas osobo ktera" Vonrackova"jmen o nosi neni lito a take nesahate Marte ani po kotnik.Jste nula,ziro,nicka rozumite?
+7 #2 LOUKA 2011-09-20 15:43
A JEŠTĚ PŘIDÁVÁM A SOUHLASÍM S PANEM PECINOU Urazit někoho na jeho občanské cti je možné v případě, že to, co má být uraženo, existuje. V případě paní Heleny Vondráčkové měla paní navrhovatelka v době minulého režimu mnoho možností, jak svoji občanskou čest vyjádřit. Její chování bylo bezectné. Nelze tedy urazit občanskou čest člověka, který žádnou čest nemá... Co se týká třetího z navrhovatelů, pana Michala... to, co uvedl Ústavní soud na adresu paní Vondráčkové, platí s jistými modifikacemi i pro případ tohoto navrhovatele... " Obávám se, že pan Tomáš Pecina se vyjádřil naprosto přesně.
+7 #1 LOUKA 2011-09-20 15:02
PŘEJI PANI VONDRÁČKOVÉ HODNĚ USPĚCHŮ V PODÁVANÝCH ŽALOBACH NA "KDE KOHO", JEN MĚ NĚJAK PŘEKVAPUJE,ŽE SE NEOBRÁTILA NA PRÁVNÍKY L. ŠTROUGALA,SE KTERÝM SE VELMI DOBŘE ZNÁ,(MOŽNÁ VÍCE NEŽLI DOBŘE) ALE NA BÝVALOU SOUDKYNI PANÍ GAVLASOVOU, TOT OTÁZKA PROČ ASI ???Ž. LOUKOTA VYŠKOV.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)