Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 09.05.2024 10:36
    Zásadně se držím názoru člověka velice kompetentního, velitele ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:26
    Tane mi na mysli Havlíčkovo „Kéž by nám Pán Bůh všeliké to ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:22
    Slavilo se taky v Plzni, k té ty americké automobily jaksi ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:19
    VOP Stanislav Křeček: Sovětští vojáci k nám nepřivezli ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:12
    Kauzu pana Šnajdra znám a ve světle toho co se děje mému ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:07
    Neskutečné!!! Přeci již jen stíhání advokáta by mělo AK vést ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

TV NOVA cenzuruje a nechá se cenzurovat mladým komunistou !!!

Video natočené mladými komunisty: 2:25 - Filip, Grospič, Semelová za odbory, vlajka srp a kladivo, 21:10 - A chudák Karel Kryl jim k tomu ještě zpíval !!! 38:00 - Viktor Pázler organizátor: „Konečně jsme se dali dohromady s odboráři s OSČMS, komunisty a příznivci.“

Ve včerejších Televizních novinách na TV NOVA od 19:30 hodin byl záběr na oba šéfy odborů – Jaroslava Zavadila a Bohumíra Dufka, jak jako malí kluci udiveně „čučí“ na masu lidí, kdy Dufek říká: „Ty vole…“ a na  mikrofon později: "Paralyzujeme tuto zemi a donutíme vládu odstoupit." Postoj a úroveň Pepíků páté cenové skupiny. Škoda, že tento záběr už byl TV NOVA vystřižen na všech jejích videích !!! Alespoň tam ponechala záběr unaveného šéfa odborů Jaroslava Zavadila, jak si v poklidu po demonstraci popíjí pivo spolu s Miroslavem Kalouskem, nikým nerušeni, poté co Zavadil nenechal na Kalouskovi „nit suchou“. Nebezpeční šašci, kteří opět manipulují lidmi. Ti nejsou schopni pochopit, že i dnes stále sklízíme „dračí vejce“ zaseté komunisty. Stávají se užitečnými idioty, kteří jsou opět schopni zvolit si dobrovolně své vlastní katy, jako jejich předchůdci v roce 1948.

Úroveň demonstrace tomu odpovídala, včetně úrovně projevů a pouťových moderátorů – trapné, nedůstojné, plebejské - tak jak jsme to znali z komunistických mítinků – chyběly už jen pivo a párky zdarma! V průvodu se objevily i transparenty KSČM a i rudé vlajky se srpem a kladivem, které ovšem zachytilo jen video mladých komunistů. Soudruzi Filip, Grospič a soudružka Filipová si zatím netroufají stoupnout si za své transparenty a stoupli si pro jistotu za ty jistější odborové – zatím…?!

Z videa TN NOVA: 2:55 - Jaroslav Zavadil a Miroslav Kalousek u piva, 5:20 – Jan Májíček cenzuruje TV NOVA sahá na mikrofon: „Když se chcete zaměřovat na konflikt, natočte si kolik je tu lidí“, 6:00 – Klaus v kleci.

K osobě Jana Májíčka: student filosofie (asi toho moc nenastuduje), bývalý člen KSM (viz naše korespondence níže), mluvčí NEZ (Ne Základnám) a dnes i mluvčí ProAlt. Pokud by soudruzi z odborů, ČSSD a KSČM vyhráli předčasné volby, čekala by ho jistě slibná kariéra a odpovědná funkce. Média by potom necenzuroval „ručně“, ale už dříve osvědčenými metodami – „charakter“ by na to měl.

Pokud by demonstrující ovčané, byť jistě v dobré víře, měli být vzorkem myšlení, chování a postojů většiny, tak se s demokracií, svobodou a blahobytem můžeme rozloučit a připravit se na daleko horší časy a mnohem větší bídu.

Na demonstraci jsem nebyl, ale nemyslím si, že zaznělo to hlavní: Vládo, řeš korupci, kde je dost peněz a pokud to neumíš či nechceš, tak odstup! Ovšem určitě ne ve prospěch ČSSD a KSČM, které se na současném stavu země také podílejí a jsou sami prolezlé prokazatelnou korupcí - nedělali by to jinak.

Připomínám existenci anonymních akcií, které umožňují nemravné, neprokazatelné obohacování politiků, nepochybně napříč všemi politickými stranami a stále nepodepsanou dohodu s EU o společném boji zemí EU proti korupci – jako jediná ji nepodepsala pouze Česká republika!!!

Ministr obrany Alexandr Vondra vyznamenal první odbojáře proti totalitě. Je smutné, že se o vyznamenání a ocenění musí hlásit odbojáři sami, či jejich rodinní příslušníci a trapně vyčkávat, zda stát jejich hrdinství uzná či ne. Skutečný hrdina by se nikdy nesnížil k takovémuto nedůstojnému, urážejícímu  jednání. Vyspělý stát a národ je schopen své hrdiny najít sám. Trapné a nedůstojné, připomínající totalitní zvyky a praktiky.

Jsou to výsledky především nefunkčního vzdělání, výchovy, rozpadlých rodin, všeobecného úpadku tradičních hodnot, tedy i kulturních a křesťanských. Komunistické mafie po Únoru 48 dílo zkázy morálky a národa začaly. Dnes v tomto díle zkázy logicky pokračují jejich kloni, pohrobci v podobě komunistických a postkomunistických mafií.

V tomto roce půjde o hodně. Je na čase přestat dávat přednost supermarketům chatám a všeupřednostňující „pohodě“! Jinak tu budeme mít brzy co jsme už jednou měli, byť možná v jiné barvě. Ještě máme svobodnou volbu – nemusí trvat dlouho!

 

Jan Šinágl, 22.4.2012

 

Z korespondence s Janem Májíčkem:

-------- Původní zpráva --------

Předmět:

Re: oprava článku

Datum:

Wed, 25 Apr 2012 15:58:11 +0200

Od:

Jan Šinágl <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

Komu:

Jan Májíček <Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.>

 

Dobrý den pane Májíčku,

děkuji Vám za upozornění na chybnou informaci. Věřím, že i Vy uznáte rozdíl mezi lhaním a pochybením. Mám Vás v paměti zafixovaného jako aktivního účastníka hnutí NEZ, kde jste se často pohyboval i mezi mladými členy tehdy ještě nezakázaného KSM, zapracovalo podvědomí. Vaši reakci a mojí odpověď obratem připojuji ke článku v rámci transparentnosti. Jinak mne těší, že i Vy sledujete mé webové stránky. Jako student FF UK, tedy fakulty, kde studoval i Jan Palach, jste si jistě vědom tak jako on, nebezpečí návratu komunismu či jiné formy extrémní levice. Přeji Vám v tomto směru mnoho zdaru, abyste byl jako student filosofie hoden odkazu Jana Palacha. Přijměte prosím moji omluvu.

S pozdravem

Jan Šinágl

 

Dne 25.4.2012 14:08, Jan Májíček napsal(a):

Dobrý den,

ve svém článku (https://www.sinagl.cz/domaci-zpravodajstvi/kupredu-leva-my-razne-jdeme-vpred-soudruzi-z-odboru-cssd-a-kscm-konecne-svorni-a-jednotni.html) se o mě vyjadřujete jako o členovi KSM a potenciálně KSČM. Nikdy jsme členem žádné z těchto organizací nebyl. Žádám vás proto, abyste tuto nepravdivou informaci ze svého blogu odstranil. Vaše názory vám nikdo nebere, ale lhaní by mělo být i pod vaší úroveň.

Jan Májíček

 

 

Celý film THE SOVIET STORY

http://www.youtube.com/watch?v=SjJ5v0AUwf8

 

 

JANUV_ZAKON

 

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+10 #7 Karel Adler 2012-04-23 12:23
Zdá se, že je velká chyba a vščná škoda, že lidé dali na Václava Havla, když říkal, že prý "nejsme jako oni". Jedna lucerna by v listopadu tak dva tři komunisty unesla. Jenže to by se jaksi místo "sametu" musel použít šmirglpapír, jak jsou tady bolšivici zažraní...
-14 #6 Jan Pospíšil 2012-04-23 12:19
Ano, souhlasím pane Špidla, kapitalisty je třeba věšet... nejprve však zabavit nakradené majetky a oni se budou vesele věšet sami, bez možnosti korumpovat a ovládat přes majetky výrobní prostředky a vládu nebudou ničím jiným, než hovnem. Slova ustrašených pravičáků (ovcí), jenž se bojí toho, co jistě přijde, je jako bzučení mouchy nad psím lejnem pro mé uši...
-11 #5 Dalibor Špidla 2012-04-23 12:14
Cituji Vitezslav Haramule:
Spidlo,ty popleto o co se tady snazis? Vzorkova odpoved komunisty na clanek pana Sinagla.Vtipna? ne Blba ano. Generalissimo F.Franko znal lek jak vychytat bolsevikym blechy.Jestli cesi daji komunistum zelenou tak bolsani je upecou ve vlastni stave.
histore dokázala, že nesametové revoluce dokáží mnoho. Já bych hledal inspirace jinde, snad v mužích ocelových charakterů...
-10 #4 Dalibor Špidla 2012-04-23 12:10
Cituji Karel Adler:
Pro Špidlenina - Táhni v p.del z.rde.
Rudou svoloč řešil nejlépe Pinochet.
Je milé jak se lze inspirovat. Také máme naše velikány, kteří uměli zakroutit krky zločincům. Jen si kvič, již brzy se dočkáte vy i my. :))
+3 #3 Karel Adler 2012-04-23 12:01
Pro Špidlenina - Táhni v p.del z.rde.
Rudou svoloč řešil nejlépe Pinochet.
+6 #2 Vitezslav Haramule 2012-04-23 01:30
Spidlo,ty popleto o co se tady snazis? Vzorkova odpoved komunisty na clanek pana Sinagla.Vtipna? ne Blba ano. Generalissimo F.Franko znal lek jak vychytat bolsevikym blechy.Jestli cesi daji komunistum zelenou tak bolsani je upecou ve vlastni stave.
-16 #1 Dalibor Špidla 2012-04-22 23:24
čest všem lidem, kteří tam přišli, pravdou je, že řešení korupce v kapitalistickém systému, který korupci produkuje, neexistuje...
Řešení tkví právě ve vyvlastnění kapitalistů a v plánované ekonomice.
Je třeba, aby nastal Únor 2.O
Připojili jsme se a vytvořili celkem silný a početný rudý zástup. Jinak hezký článek a díky za propagaci komunistů.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)