Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Ricar partePutin měl svého vězně svědomí M.Chodorkovského – ČSSD má svého vězně svědomí M.Řičáře –Dolezel Otřesné podmínky ve vazební věznici Brno-Bohunice ve srovnání s Rakouskou věznicí – Podmínky v českých věznicích v roce 1930! - Kde jsou hlasy tzv. “intelektuální elity“?! Budou nás poučovat, varovat a moralizovat až ve vězení Marek Řičař zemře?! - Text PETICE! Byl změněn - Podepsat je to nejmenší, co by měl každý slušný občan udělat. Příště může být na řadě kdokoliv z nás. Zatím můžeme psát a podepisovat, ale nezapomínejme, že si to naivně mysleli i občané ČSR před rokem 1948!

2. 5. 2014, Vazební věznice Brno - Bohunice

Pokud jsem z Grazu psal o pekle, netušil jsem, kam až je možné ještě sestoupit = spadnout v Bohunicích. Přebalování věcí, donaha, všechno už snad po desáté. … Porce jsou asi tak 1/3 – 1/4 toho, co jsem dostával v Rakousku. Tuším, že bude hlad. Zdá se, že si budu muset kupovat i toaleťák, voda teče jenom ledová, hadr ani koště není.

3. 5. 2014

Poprvé po téměř 11 týdnech v moci temnot nemám k dispozici žádnou informaci o čase, kromě sirény ráno v 6:00 (budíček) a sirény večer (večerka v 21:00). Všechno ostatní je plus mínus… Uklidil jsem ten chlív kolem sebe, zametl obrovské množství prachu a odpadků na podlaze rozlámané na betonové kry a vyčistil – vydezinfikoval WC a jeho okolí, které smrdělo močí. Uklidil jsem tedy, co se dalo, ale zbytek je na totální stavební rekonstrukci a výměnu inventáře.

4. 5. 2014, neděle

… Jídlo přidělují do plastových talířků – polévku i hlavní jídlo do mělkého talíře z průsvitného plastu, hloubka asi 2cm. Polévky tak dostanu 3 – 5x méně a hlavního 2 – 3x méně než v Klagenfurtu. Už teď mám zase hlad, přestože jsem si ušetřil a teď snědl kousek šátečku od snídaně a k tomu ještě krajíček chleba s medem z Rakouska. Ukrutně mě bolí hlava, myslel jsem, že to zaspím po obědě, ale nepovedlo se mi vůbec usnout. …

5. 5. 2014

… Dotazníky vyplňované na psacím stroji, fotografování, prohlídky, kontroly, neustálé kontroly čelem ke zdi, donaha, tamhle si stoupni! Čelem ke zdi vždycky! Tzv. vstupní lékařská prohlídka, zdravotnický personál, který si ze mě dělá srandu, nekompetentnost a nezájem – Dělej! Jdu domů! Rychle dotazník a jedem! Žádný léky! To rozchodíte! Vyžádejte si vyšetření příští týden! O chování mezi zdravotnickým a bezpečnostním personálem (ženy x muži) nejsem ve své situaci schopen říct ani slovo. Jiný kraj, jiný mrav, jiná mluva, jiná kultura. Sotva dýchám a zírám a pumpuju ze sebe tu hořkost – oni mě budou vychovávat, aby se snížilo riziko recidivy!!! Jako světýlka působí někteří dozorci a zaměstnanci, kteří se chovají slušně. Jestliže jsem systém v Rakousku hodnotil jako systém recyklace vyvrhelů, teď mlčím, nemám slov, nejsem schopen psát dál. Celé odpoledne a večer se pokouším vyrovnat s tím, že jsem nahý – v černém muklovském. …

6. 5. 2014

Od rána tady zažívám koncert českého mistrovství v marnosti. Hned ráno, zrovna jsem měl v ústech sousto chleba s hroznou játrovkou, mě vytáhli z díry, že jdeme k zubaři a na odběr krve. Na otázku, jestli si můžu vyčistit zuby, mi odpověděli, že to není potřeba. Na kobce jsem s Pavlem od Znojma. Je tady kvůli dluhu 100 000 Kč na výživném – odsouzen v nepřítomnosti na 1 rok vězení, aniž o tom věděl a mohl se bránit. Dopoledne jsem byl u zubaře – sestra mi prohlédla zuby a doktorce nadiktovala, co viděla, tím to skončilo. …

7. 5. 2014

Vyplňoval jsem čtyřstránkový dotazník o sobě, o nás. Nejpikantnější byla otázka, zda považuji své odsouzení za spravedlivé a co mě přivedlo k páchání trestné činnosti. Pokusil jsem se odpovědět stručně, pravdivě a současně tak, abych neprovokoval. Jeden z komunikativních a inteligentních dozorců mi hned 1. den, po vyslechnutí základních informací ode mě, řekl: „Dejte si proboha pozor, abyste někoho z kolegů nenasral, protože jinak budete mít peklo.“ … Je to všechno neuvěřitelně komplikované, nepřehledné, neefektivní. V Celovci jsem už 3. den osobně mluvil s ředitelem ústavu a pak jsem ti mohl zavolat od sociální služby, na jejich náklady, bez vlastní telefonní karty. Myslím si, že podíl slušných lidí se příliš neliší od situace v Rakousku. Jen ten systém je zcela jinak, fatálně jinak nastaven. A ten rozdíl je jako rozdíl mezi funkcí a dysfunkcí, mezi demokracií a zdánlivou demokracií, mezi lidskými právy a bezprávím.

8. 5. 2014

Kdybych ti, Jarko, psal, co se tady děje, co tady zažívám, slyším, vidím, jak to tu vypadá…byla bys ještě 1000x víc probouzena hrůzou, protože to všechno, co si myslíš, odvozuješ od viděného v Celovci nebo ve filmech…nemá s českou realitou vůbec nic společného! Snad někdy budu mít dost sil, abych ti podrobně popsal, v jakých podmínkách bojuji o přežití. Na dvorku jsem byl dnes s dalšími 4 mnohonásobně vězněnými, ve věku 23 – 27 let, žijí drogami, obchodem s nimi, krádežemi a podvody. Nenapravitelné! Beznaděj! Kultura = drogy, vole a pí…Ta sprostota, vulgarita, oplzlost, bezohlednost, primitivnost a omezenost byly v té směsi tak šokující a přesycené, že mi z toho ještě teď je na zvracení. V tom žiju!

9. 5. 2014

… Cítím se zcela bezmocný proti ignoraci a zálibě deptat a ponižovat mne jako bezejmenného vyvrhele. Dá se říct, že mám sice „lůžko“ = orvané kusy molitanu v kobce se sklepním oknem, ale akusticky jsem na chodbě – pípání, bouchání, rány, řev, nadávky, lomoz, pískání, klapání – všechno slyším ve dne v noci, včetně rachtání krytu kukátka na dveřích. Nejhorší je to v noci, kdy každých 15 – 20 minut přijde kontrola a já to pokaždé všechno slyším.

10. 5. 2014

… Všechno je tu pro mě ve srovnání s Rakouskem zcela neuvěřitelné, počínaje stavem prostředí, zvuky, hygienou (všude plíseň, moč, pach, prach, chuchvalce, zbytky jídel, nedopalky, stará zvlhlá špína, poplivané stěny, odpadky všude, mrtví holuby, žádné čistící prostředky, žádný hadr, mýdlo, koště). Když vydávají jídlo, otevřou jenom to malé okénko ve dveřích, hned buzerují, pokřikují, vše je v nervozitě a šikanování. Když nám 1x za týden umožní osprchovat se, nejprve nás prohlídnou, 10 minut nechají ve sprše a pak zase prohlídnou. Pořád objíždění ručním čidlem, neustálé ohmatávání těla. Když mě vedli za farářem, nejdříve mě zkontrolovali čelem ke zdi před celou, čidlo + osahávání, pak mě vedli do té místnosti, tam jsem se musel svléknout donaha, dřepovat, obléknout… a po ukončení rozhovoru jsem tyto ponižující procedury, musel absolvovat znovu. … Když nás 1 – 5 lidí vedou do pididvorka, vedle prohlídek, procházím kolem 6 – 8 ozbrojenců, rozestavěných po 10 – 20m a neustále něco pokřikujících. A na dvorku – nezměrná sprostota a brutalita a navzdory (díky?) vší kontrole ze strany ozbrojenců, z oken cel do výběhu přilétla zabalená mariána a zapalovač… Na rozdíl od Rakouska, v českém pekle úplně chybí kaple, nemám šanci jít na mši, nemůžu vůbec komunikovat s ostrahou, aniž bych je nesral – zvonek na cele se nesmí používat, na dveře se nesmí bouchat, 23 hodin v kobce bez možností. Ani se to nedá popsat. Kdo nezažil, neuvěří a nepochopí, co je peklo na zemi. Oznámili nám, že nám teda na noc budou zhasínat zářivku = nebudou nás dál mučit světlem v noci. V praxi to znamená, že je sice zhasnuto, ale každých 20 minut přijde kontrola, rozsvítí světlo, zkontroluje nás, zhasne, zarachotí a odejde! Pro mne je to horší metoda mučení, budí mě zcela brutálně každých 20 minut. Nevím, jak dlouho to vydržím.

11. 5. 2014, neděle

V lágru je převaha Romů, psychopatů dlouhodobě recidivujících s drogami, násilím, organizovanou a nucenou prostitucí, vydíráním a sériovými loupežemi. Každý večer je ve znamení řevu a kvílení Romů nalepených na mříže v oknech a kvílících až hluboko do noci. Každé ráno je pak ve znamení výkřiků a ran do dveří, kterými dozorci probouzejí zfetované vyvrhele – je neuvěřitelné, jak systémově a obsáhle tady drogový zločin kvete a s ním spojená hierarchizace zločineckých struktur, které se sem uchylují, aby se reorganizovaly a domluvily v klidu a bezpečí další zločiny. Mentální úroveň a projevy zdejších vyvrhelů jsou o mnoho pásem níže, než tomu bylo v Rakousku u těch nejhorších. Dneska jsem dovršil 500 km nachozených na vězeňských dvorech. Uvědomuji si čím dál víc, jak mi vadí sprostá, oplzlá a nabubřelá mluva a dokonce i myšlení projevované třeba jen v náznacích, je mi z toho fyzicky nevolno a na zvracení. Já bych ti chtěl taky dát moji fotku, ale v lágru to nepůjde zařídit, a ještě ke všemu vypadám teď hrozně. Mám vyschlou kůži, do krve popraskané rty, propadlé tváře a vystouplé kosti – není na mě hezký pohled, za půl roku jsem shodil 17kg. Já se zahlídnu jenom nahodile někde ve skle a vždycky se vyděsím. Zrcadlo nemám, nemám se vlastně ani kde a jak umýt, za posledních 11 dní jsem se mohl 1x vysprchovat.

12. 5. 2014

Dneska jsem dostal další lekci ponížení. Vychovatel, mluvíce se mnou přes okýnko v úrovni pasu, se vysmál mému požadavku o žádanku o návštěvu, chtěl jsem zatím jen formulář! Prý cha cha, až po 3 týdnech, cha cha. Mou žádost o telefonování s tebou z pátku se nikdo neobtěžoval vyřídit. Dnes jsem dostal nový formulář k vyplnění. Totální psycho, degradace, kretenismus!!

Celý dopis ČESK0 PEKLO

ČSR 1930: Program a zacházení ve věznicích

* * *

… "Má tam vzniknout informační centrum o českých regionech," vysvětlil Řičář. Když začal mít problémy s Péťou, raději projekt převedl na ateliér Habitat. Řičářovy informace potvrdila i mluvčí ministerstva Jana Víšková s tím, že studie za 300 tisíc korun už je hotová, ale stavební práce dosud nezačaly. …

http://zpravy.idnes.cz/starosta-peta-mi-vyhrozoval-smrti-rika-architekt-fv1-/krimi.aspx?c=A061016_224047_krimi_ad

* * *

… státní zástupce Zdeněk Špaček si ponechal lhůtu na odvolání. Připustil totiž to, že jisté přípravy k trestnému činu mohly v případě Doležela existovat, jen se neprokázaly. "Já si myslím, že ten skutek, co se tam stal, je teoreticky přípravou k vydírání, ale ne trestnou," vysvětlil. Předseda senátu Vilém Machálek však uvedl, že když se trestný čin nestal, nemohl se ani připravovat...

http://www.lidovky.cz/dolezel-si-oddechl-v-kauze-budisov-podle-soudu-nikoho-nevydiral-pwl-/zpravy-domov.aspx?c=A090715_154952_ln_domov_mev

* * *

28. 11. večer jsem měl telefonát od policie Moravské Budějovice, že prý si můj dopis pro policii a zvukovou nahrávky vyžádal okresní státní zástupce státní zástupce. A kdopak jiný, než náš starý známý - JUDr. Zdeněk Špaček. Nechápu, proč se do toho zase montuje? … Tento stát má problém. Obrovský problém s podvodnými a křivo vypovídajícími sociálními pracovníky z Moravských Budějovic a z Rosic. S jejich nadřízenými, s kontrolami, s policií a se státními zástupci.  Stát by si měl mezi nimi udělat pořádek, vše řádně vyšetřit a podvodníky potrestat. Teda každý normální stát by se takto už dávno zachoval.

http://www.klusak.info/policie-2/426-nechci-judr-spacka.html
* * *

... "Myslím si, že od začátku bylo zřejmé, že se tady bude posuzovat věrohodnost osob. A mám ten pocit, že věrohodnost těch klíčových svědků zásadně zpochybněna byla," shrnul Špaček. Péťův obhájce Oldřich Chudoba dokonce požádal státního zástupce, aby podal trestní oznámení na Řičáře a na neznámého pachatele z policejního útvaru pro odhalování organizovaného zločinu. Špaček uvedl, že tak neučiní, ale připustil, že po rozhodnutí soudu vyšle signál státnímu zastupitelství. Péťa, Doležel a Řehulka údajně nadhodnotili náklady na rekonstrukci zámku tak, aby si mohli mezi sebe rozdělit zhruba 30 milionů korun. V souvislosti s podezřením z podvodu a manipulace s dotacemi však žádné obvinění nepadlo. Doležela a Péťu kriminalisté původně vinili také z úplatkářství. Doležela ale státní zastupitelství tohoto obvinění zprostilo a u Péti ho překvalifikovalo z přímého úplatkářství na nepřímé. Klíčového svědka Řičáře však policie v minulých dnech obvinila z úvěrového podvodu a praní špinavých peněz. Údajně nevyužil správně patnáctimilionovou dotaci ministerstva pro místní rozvoj, určenou pro společnost, v níž působil. Podle protikorupční policie nebyly peníze využity v souladu s podmínkami pro čerpání dotace, ale byly použity na neznámé účely. Řičář se nyní skrývá v programu na ochranu svědků....

http://zpravy.tiscali.cz/kauza-budisov-sam-statni-zastupce-chce-zprosteni-obzaloby-16001
* * *

… Mezi jeho klienty patřil "tunelář" Boris Vostrý, jenž utekl před českou justicí na Belize, či šéf Synotu Hastík, obviněný z podplácení rozhodčích. … Už v minulosti Chudoba proslul jako advokát zastupující zvučná, ale mnohdy také dosti rozporuplná jména. Mezi jeho nejznámější klienty se totiž počítají i lidé obvinění z tunelování. Chudoba hájil kupříkladu Borise Vostrého, nejbližšího spolupracovníka Viktora Koženého z Harvardských fondů, který v současnosti žije na Belize, a na nějž je vydán mezinárodní zatykač. Mezi další Chudobovy klienty s pochybnou pověstí patřil také šéf fotbalového klubu Synot Jaroslav Hastík, který byl obžalovaný z podplácení rozhodčích. "Ďáblův advokát" Chudoba u soudu zastupoval také Ladislava Péťu, který byl coby starosta obce Budišov hlavním podezřelým ve stejnojmenné kauze, jejímž jádrem byl údajně zamýšlený podvod s eurodotacemi na opravu budišovského zámku. Chudoba hasil rovněž problémy jednoho z šéfů českého podsvětí Tomáše Pitra.

http://zpravy.ihned.cz/c1-54945740-barta-spoleha-na-pravnicke-eso-advokat-chudoba-uz-hajil-i-tunelare

* * *

Informaci o otřesných poměrech ve Vazební věznici Brno-Bohunice obdržel i deník PRÁVO, pokračovatelka deníku KSČ RUDÉ PRÁVO. Troufne si? Pomůže, nebo bude dávat i nadále přednost vyjádření lídra kandidátky KSČM do EP Kateřiny Konečné jako v dnešním vydání?

Kde jsou hlasy tzv.“intelektuální elity“?! Budou nás poučovat, varovat a moralizovat až ve vězení Marek Řičař zemře?

Text PETICE! Byl změněn: Zrušení rozsudku a obnovení procesu Ing. Arch. Marka Řičáře - Josefa Marka. Podepsat je to nejmenší, co by měl každý slušný občan udělat. Příště může být na řadě kdokoliv z nás. Zatím můžeme psát a podepisovat, ale nezapomínejme, že si to naivně mysleli i občané ČSR před rokem 1948!

 

Jan Šinágl, 20.5.2014

 

P.S.

Nyní je podstatné pomoci evidentně nevinnému člověku, kterému jde o život! Tento článek posílám na vědomí ministryni spravedlnosti Heleně Válkové, nejvyššímu státnímu zástupci Pavlu Zemanovi, vrchní státní zástupkyni Lence Bradáčové, předsedovi ÚS ČR Pavlu Rychetskému, předsedkyni NS ČR Ivě Brožové, prezidentu Miloši Zemanovi, premiérovi Bohuslavu Sobotkovi, předsedovi Sněmovny Janu Hamáčkovi s prosbou o informování všech poslanců, předsedovi Senátu Milanu Štěchovi s prosbou o informování všech senátorů, ministru vnitra Milanu Chovancovi, řediteli Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robertu Šlachtovi a veřejné ochránkyni práv občanů Anně Šabatové. Článek bude přeložen a zaslán k informaci vedení EU, českým a zahraničním médiím.

* * *

Případ Josefa Marka, dříve ing. arch. Marka Řičáře je zřejmým justičním zločinem!

MS Praha 20.10.2010: Protokol o hlavním líčení ve věci obžalovaného ing. arch. Marka Řičáře!!!

Žádost o udělení milosti ing. arch. Marku Řičářovi předána Hradem na MsP!

Ing. arch. Marek Řičář: Co jsem potkal v útrobách ČSSD v letech 2002-2006

Spravedlivý soud nevinného Ing. arch. Marka Řičáře nás teprve čeká!

* * *

Dnešního dne byly odkazy na všechny mé dosud vyšlé články o ing. arch. Marku Řičářovi odeslány na výše uvedené ústavní činitele do jejich DS, k vlastním rukám. Hrad nemá DS. Příjem mně byl tajemníkem prezidenta Miloše Zemana panem Mlynářem, potvrzen.

Jan Šinágl, 23.5.2014

P.S.

Eurokomisařka Věra Jourová byla obviněná v kauze Budišov. Zproštěna pro nedostatek důkazů, ne proto, že se skutek nestal! Vyšetřující policisté, kterým se přiznala, jak vypovídali před soudem pod přísahou, byli odvoláni, důkazy zničeny.

* * *

#126

2016-01-14 15:11

Velice dobře jsem znal hlavního aktéra Peťu, byla to nejhorší zrůda, jakou jsem poznal. Posílat Ukrajince na podnikatele bylo jeho hobby. A o té eurokurvě je lépe ani nemluvit.

#127

2016-01-15 14:27

Nesmíte zapomenout, že jsme (zřejmě) stále? totalitním státem, kriminálním státem, kde stále mají hlavní slovo komunisté. Ano, komunisté, kteří se rozutíkali do různých politických stran a všude možně občanům škodí. Je to obrovské zlo, které nebylo do dnešních dnů potrestáno za zvěrstva proti lidskosti, které do dnešních dnů jimi bylo spáchané. Pak se nesmíme divit tomu, že zde žádná spravedlnost není a asi ani nebude! 

* * *

Bratranec ing. arch. Marka Řičáře jmenován Papežem novým plzeňským biskupem

Tomáš Holub byl Papežem jmenován novým plzeňským biskupem - http://tisk.cirkev.cz/z-domova/tomas-holub-novym-plzenskym-biskupem/ - je bratrancem ing. arch. Marka Řičáře. Boží Mlýny melou někdy hodně pomalu, ale zato jistě.

J.Š.23.2.2016

* * *

Čeští úředníci podřízení Věře Jourové šidí Evropskou unii a nechali se chytit

Komisařka Jourová zase hájila Brauna, kterému europoslanci zazlívají, že porušil evropské předpisy, když před třemi lety v roli náměstka ministra pro místní rozvoj spolurozhodoval o zřejmě zmanipulované zakázce na monitorovací systém pro eurodotace na léta 2014-2020 … http://echo24.cz/a/isz2v/cesti-urednici-sidi-evropskou-unii-a-nechali-se-chytit ... Třem vysokým českým úředníkům z Bruselu hrozí neslavný návrat do Prahy. Během sporů o dostavbu českých dálnic se zřejmě dostali do střetu zájmů, který může donutit k rezignaci dokonce dvě eurokomisařky, Češku Věru Jourovou a Rumunku Corinu Cretuovou. Na nebezpečí upozornil jeden z e-mailů, které našli hackeři z White Media v korespondenci premiéra Bohuslava Sobotky. … Odeslal ho druhého prosince zastupující šéf kabinetu komisařky Jourové Daniel Braun náměstkovi ministra životního prostředí a bývalému manažerovi Lovochemie Vladislavu Smržovi. … Na závěr zprávy doporučuje, že je třeba s Evropskou komisí jednat zvlášť o každém projektu, v první řadě o těch, které nevyvolávají vážnější spory. Potom je Evropská komise „schválí s dalším přimhouřením očí“. Řád zaměstnance Evropské unie 11.čl. nařizuje: „Úředník plní své služební povinnosti a řídí se výhradně zájmy Unie. Nežádá ani nepřijímá pokyny žádné vlády, orgánu, organizace nebo osoby mimo jeho orgán.“ Braunův e-mail je dokladem, že Nejdl, Miko i sám Braun služební řád porušili. … Očekávaný skandál úředníků Nejdla a Brauna může ohrozit i jejich komisařky. Na oba české byrokraty se už dotazoval dopis kontrolního výboru europarlamentu odeslaný komisařce Cretuové loni v prosinci.

Tolik citace ze článku. Skutečná, nezávislá eurokomisařka, hájící zájmy EU, by musela okamžitě těmto třem svým českým podřízeným euroúředníkům dát výpověď a sama iniciovat vyšetřování a jejich potrestání. Věra Jourová se tak pokouší opět zakrývat svoji minulost. Takto neomluvitelně jedná jen člověk se špatným svědomím. Článek byl zveřejněn 4.2.2016. Dodnes veřejnoprávní média České republiky, včetně bulvárních, mlčí?!

J.Š.25.2.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.23 (13 Votes)
Share

Komentáře   

+10 #2 Honza Kubát 2014-05-21 09:09
Chápu, že se to nikomu nechce věřit. Pokud totiž to co se stalo a děje Markovi Řičářovi je pravda, pak jsme na tom stejně jako Sicílie v rozkvětu Cosa Nostry. Bohužel to je pravda, tomu věřte! Jsme všichni v ohrožení pokud se nebudeme bránit! Případy bezpráví před českými soudy jsou na denním pořádku. To je vysněná demokracie? Ne, to je posttotalitní pseudodemokraci e řízená bossy a lobisty. Žijeme ve zvláštní době, kdy člověk bez svědomí a zábran stoupá kariérně vzhůru a slušní lidé na to pak doplácejí. Pane Šinágle jste obdivuhodný člověk, smekám před Vámi. Vaše práce je ojedinělá a zaslouží úctu.
+11 #1 Pepa k vazbám 2014-05-20 22:22
Některé české vazby si dodnes zachovaly nelidské komunistické poměry. Proč? Protože se nikomu nechtělo za těch 15 let to změnit. Až když tam poslanci sami skončí, tak jsou v šoku. Pan Řičář tam nepatří, bude muset svést ještě velkou bitvu. Na konci bude ale doufám vítězem.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)