Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

KS_Praha_JUDr_Ing_Pavel_Pikola_2_041010Pana Ing. Ferdinanda Němce znám osobně již dlouhá léta. Místo, by mu byl ponechán svobodný prostor k podnikání, vytvářel pracovní místa, hodnoty a prostředky potřebné pro naší zemi, je z něho dělán českou justicí zločinec a i jako takřka bezdomovec stále likvidován – a nyní i pokutou 10.000,-Kč za vyslovení pravdy o české justici.

ZDE je zdokumentována kauza Ing. Ferdinanda Němce: Opakem "amerického snu", je typický "český zlý sen", kdy se z úspěšného podnikatele a firmou s ročním obratem více než miliarda Kč, stane díky "zločinnému spolčení" a nefungování odpovědných úřadů a institucí tohoto státu důchodce s exekucí na důchod a na majetek v celkové výši 150 mil. Kč, ještě k tomu perzekuovaný Policií ČR. ZDE je usnesení o udělení pokuty za pravdu !!!

 

Občanské sdružení „Justiční spravedlnost“ je hluboce zklamáno činností prezidenta republiky Václava Klause v humanitární oblasti a vydalo k tomu následující tiskové komuniké: Hluboké zklamání prezidentem Klausem

Justiční bitva v Plzni jen dokresluje katastrofální stav české justice !!!

P.S. 15:00 hodin!

Dnes - na symbolické bolševické datum - slaví své 77 narozeniny jedna z nejstatečnějších a nejcharakternějších žen, kterou jsem ve svém životě poznal – paní Zdeňka Mašínová. Právě jsem jí telefonicky pogratuloval. Dostala „dárek“ - od půlnoci je „na nohou“! V jejím činžovním domě v Olomouci, nájemník v posledním patře, nezavřel vodu a odjel…?! Právě odjeli hasiči, řemeslníci – a přijela první návštěva gratulantů. Bylo by pro mne ctí i tuto skvělou ženu a osobnost přivítat 17.listopadu v Praze!

Na shledanou na Hradčanském náměstí v Praze ve středu, dne 17.listopadu od 15:00 hodin u pomníku TGM! Počet návštěvníků mého webu právě překročil hranici 800.000 !

 

Jan Šinágl, 7.11.2010

 - - - - - -

Dopis Ing. Ferdinanda Němce odpovědným institucím, občanům a nezávislým médiím

 

----- Original Message -----

From: Ing. Ferdinand Němec

To: OS pro Prahu 6; MS v Praze - Slezská; NS ČR; Ministerstvo spravedlnosti; Ústavní soud ČR;…

Sent: Sunday, November 07, 2010 10:54 AM

Subject: Fw: o vydání věci č.j. 27 C 266/2007-160

 

Obvodní soud pro Prahu 6

Legerova 7

120 00  Praha 2,

 

ale i všem dalším adresátům.

 

Vážení,

po velice špatných osobních zkušenostech s tuzemskými soudy si již dlouho kladu otázku kdo a co jsou vlastně soudci v ČR? Jsou to opravdu mafiáni, jak si myslí někteří spoluobčané, nebo pouze obyčejní lumpové zakrývající svou nesolidnost majestátem taláru, posluhovači mocných a majetných, či snad jen neschopní a nekompetentní lidé postavení společností před úkol, který je nad jejich síly? Po  zkušenosti s JUDr. Lubomírem Janouškem Ph.D. - soudcem Obvodního soudu pro Prahu 6 (jeho usnesení i mé odvolání připojeno) jsem dospěl k názoru, že může jít především v podstatě o velké "ubožáčky".

S přátelským pozdravem

Ing. Ferdinand Němec

Vítězná 1568, Slaný.

 

Elektronicky podepsáno.

 

Odvolání Ing. Ferdinanda Němce

Městský soud v Praze

Spálená 6/2

120 00 Praha.

 

O d v o l á n í proti usnesení OS v Praze 6 sp. zn.  27C  266/2007-160 (přiloženo).

 

Výše citovaným usnesením mne soudce JUDr. Lubomír Janoušek Ph.D. nařkl, že jsem  ho při jednání dne 30.9.2010 hrubě urazil a poté opustil jednací síň. Toto nařčení se nezakládá na pravdě. Pravdou je, že se od roku 2004 soudně snažím o vrácení své podnikatelské evidence, kterou mi někdejší správce konkurzní podstaty – JUDr. Pavel Pikola ani 8 let po uzavření konkurzu nevrátil, ačkoliv k jejímu zadržování po ukončení konkurzu nemá ani faktický ani právní důvod. Tímto stavem se cítím poškozen, protože bez své evidence nejsem schopen prokazovat žádné skutečnosti týkající se mého tehdejšího podnikání ani to, že se SKP v konkurzu dopustil řady nezákonných kroků, což signalizuje už ten fakt, že SKP „zpeněžil“ aktiva ve výši cca 220 mil. Kč za cca 6,5 mil. Kč tj. pouhá 3% jejich reálné hodnoty. Jsem přesvědčen, že právě snaha SKP znemožnit mi prokázání trestných činů, kterých se v konkurzu dopustil je důvodem, proč mi nebyla evidence vrácena.

Dosavadní přístup soudu ve mne vzbuzuje dojem, že soud nemá zájem na zjednání nápravy, ale právě naopak jedná tak, aby postup správce legalizoval.

Dne 30.9.2010 začalo jednání za nepřítomnosti žalovaného JUDr. Pavla Pikoly předčítáním jeho dvou vyjádření k žalobě. Šlo vesměs o ničím nepodložená nepravdivá tvrzení až zjevně účelové lži. Z jejich interpretace a glosování jsem nabyl dojem, že soudce se zcela přiklání k nepravdivým argumentům žalovaného a připravuje si půdu pro odmítnutí mého požadavku na vrácení evidence.

Za této situace jsem skutečně vstal, prohlásil že takové nesmysli nehodlám dále poslouchat, že se mi nelíbí ani zjevná snaha soudce dát za pravdu pachateli podvodů a trestné činnosti, že sice nevím, zda si za takový postup nechal zaplatit, nebo patří ke stejné krevní skupině jako JUDr. Pavel Pikola ale že pokud je takových lidí jako on v justici více, je to pro obyčejné občany ČR záruka, že se v této zemi spravedlnosti hned tak nedočkají. Pak jsem z jednací síně odešel.

Zcela rezolutně vylučuji, že bych pronesl to, co mi vložil do úst pan soudce Janoušek.  Nevím, proč použil právě ona slova, která si lze přečíst v přiloženém usnesení 27C 266/2007-160, zřejmě se mu pro jeho záměr lépe hodila, než mé skutečné vyjádření, jeho  postupem se ale cítím poškozen a prohlašuji, že většina soudcem použitých výrazů se v mém slovníku nenalézá a nikdy bych je nepoužil a to dokonce ani vůči soudci, který se chová v rozporu se svým společenským posláním.

Ze všech uvedených důvodů žádám, aby odvolací soud usnesení 27C 266/2007-160 v celém rozsahu zrušil.

 

Ing. Ferdinand Němec, Vítězná 1568, Slaný.

 

Podání elektronicky podepsáno.

 

„Chceme-li zničit národ, musíme nejprve zničit jeho morálku

a padne nám do klína jako zralé ovoce.“

V.I. Lenin

* * *

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+1 #1 Guest 2010-11-10 12:53
Pokud vím o průběhu 7.listopad v Petrohradě mnoho toho nebylo. Asi 1. tabulka vybitého skla v okně. Horší dění po ni. Hordy vedené Trockým a drancování vesnic. Vraždy a zabíjení občanů. Samotné vedení gen. Kolčáka s pomocí našich legionářů pod Gen. Gajdou bylo slabé. Málo se starali, spíše on alkohol a ženy. Mnoho se u nás v rodině vyprávělo a otec nesnášel název rudá armáda. Dle otce to byli jen vražedné hordy. Ten 4. Letý pobyt mnoho vzpomínek na otci zanechal. jako i cesta po magistrále do Vladivostuku domů

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)