Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fortyn KarelKaždých 20 minut umírá v České republice zbytečně jeden člověk na rakovinu! - METODA DEVITALIZACE NÁDORŮ BY LIKVIDOVALA RAKOVINU JAKO HROZBU SMRTI! - Rakovina je léčitelná velmi snadno! - Výzva všem občanům!

27.11.2000

O reakci ministerstva jsem se již zmínil. Tato obludná instituce napáchá ještě mnoho zla a zbytečných překážek. Jejich oddalovací taktika, abychom si podali příští rok žádost o grant, který by mohl být schválen až roku 2002 a mohl fungovat prakticky o rok později, jsou nepředstavitelně dlouhé a záměrně volené, aby vše smetli se stolu!..

S pozdravem Dr. Fortýn se spolupracovníky

 3.11. 2000

Jednoduchá devitalisační metoda dokáže nejen léčit, ale hlavně vyléčit i ty případy, kde jsou již četná druhotná ložiska (metastázy) v mnoha orgánech.! Nikdo na naše sdělení v tisku nezareagoval. Zde velké farmaceutické závody drží stále situaci pevně v hrsti a "léčí“ se nevyléčitelné pomocí všech chemikálií přirozeně za horentní sumy. Půl milionu náklady na chemikálie k léčení jednoho pacienta je dolní mez nákladů. My při využití devitalisace na primárním ložisku máme položky od 6 do 30 korun a to "účtujeme" i jedno kafe po "minichirurgické operaci".

Za této situace si uvědomte, že se budou na západě zuřivě nové metodě bránit a díky podplacení kriminálních živlů v medicíně bohužel i úspěšně.

Moc na tom vydělávají všude na světě.! Ne léčit, ale vydělávat, zní jejich heslo!!!! Zvažte uvedené údaje a slova, kde se pokouším vás zasvětit nejen do medicínských problémů, ale i do obchodnických zájmů okolo medicíny a ty dnes převažují.


S pozdravem Dr. Fortýn

* * *

9.8. 2000 (bývalému kolegovi)

Návod na záchrannou operaci prsu

V tomto dopise si dovoluji ještě reagovat na devitalizační operace u tumorů mammy (nádoru prsu). Je to náramně jednoduchý postup a nevystavíš se žádným persekucím odnikud. …

Vypreparuje se po obvodu tumor asi ze 2/3! Byse zůstane nepřerušena! Následuje založení devitalisačních stehů a to v podobě “U”, ty jsou nejúčinnější. Zahrnou celou cévní stopku tumoru a spolehlivě devitalisují na 100%. Ve srovnání s “X” stehy, kde je devitalisace asi jen 75-80% podle našich dlouholetých zjištění a praktických výsledků. Na nákresech je vše detailně vyobrazeno – na obrázku CA MAMMAE.

U nákresů devitalisace regionálních lymfonodů, event. sentinelové 1/3 base uzliny se ponechá v souvislosti se spodinou a okolím, že na spodině rány zůstane vypreparovaný lymfonodus a ponechá se tak. Následuje založení propichu poblíž jednoho z pólů uzliny a zauzlí se pevně. Pak se jedním vláknem z propichové ligatury obtočí po celém obvodu stopka uzliny – vše je do detailu vyznačeno na tabulárním obrázku i s popisem. Uzlina samozřejmě MUSÍ zůstat na původním místě, čili NESMÍ SE ODSTRANIT!!! Tím zákrok na jedné uzlině stačí a je plně postačující jak pro ca mammy (rakovina prsu) tak pro melanoblastomy a jejich metastasy i u beznadějných případů došlo k vyléčení!! Včetně metastas!!! Nejstarší z devitalisovaných pacientek byla sestřenice mého strýčka (byl taky u nás léčen v Semilech už dřív). V roce 1974 jsem u ní u inoperabilního karcinomu mammy – sestřenice mého strýčka 81 letá!! - na pravé straně provedl nejen odstranění tumoru mammy i s částí thorakální stěny, kam vrůstal, a navíc jsem musel resekovat část středního laloku pravé plíce (zbytek středního laloku jsem devitalisoval) a defekt v hrudní stěně překryl kožním lalokem staženým zezadu přes defekt v hrudníku. Přes tento apokalyptický výkon se pacientka dobře zhojila a přežila do svých 85 roků až do exitu iktem (raněna mrtvicí)! Sekce (pitva) neukázala nikde metastasy karcinomu!!

Jiříku tolik okolo tumorů mammy a předem Ti přeji hodně úspěchů a radostných výsledků tam, kde jiní budou i nadále psát jen úmrťáky a posílat pacienty do krematoria. … Nechybíš, jestli si to za dlouhých zimních večerů v klidu přelouskáš a vůbec nepochybíš, když tuto chirurgii třetího tisíciletí budeš aplikovat a pomáhat tam, kde současná chirurgie nic nezmůže a ani nemůže, jelikož odstranit beze zbytku maligní tumor a jeho metastasu dokáže opravdu jen devitalizační chirurgie. Je jednoduchá, účelná a hlavně účinná…

Budu se jednou dívat tam z toho chirurgického nebe na Tebe a tvé žáky, jak lidem pomáháte a jak brány krematorií zůstanou uzavřeny a z komínů se přestane kouřit…!

Ještě jednou Tě bouřlivě zdravím 

 

Tvůj Karel Fortýn a všichni z Kačerova a Blbníkova

---

Takový byl pan doktor Fortýn. Zemřel zneuznaný. Jinde by byl kandidátem Nobelovy ceny za lékařství. Konec výběru článků z googlu

---

Jak vidět, argumenty, svědčící o neplatnosti zákazu devitalizace nádorů, vyhlášeného v roce 2001 ministrem zdravotnictví, jsou jednoznačné. To ale nic neznamená pro nápravu neúnosného stavu existence zákazu. Ministerstvo zdravotnictví dostalo ode mne již druhý otevřený dopis s požadavkem na odvolání zákazu devitalizace, ale existence protestního dopisu neznamená pro naše ministerstvo nic proti skutečnosti, že farmaceutická lobby má zájem za každou cenu udržet zákaz, třebas neplatný. A poslušné, námi občany a pacienty placené státní zaměstnance si umí koupit tak, že nějaké desetitisíce zemřelých ročně po chemoterapii za desítky milionů nejsou žádným argumentem. Argumentem jsou ty pohřbené desítky milionů, ale jen pro naložení břemena na občany tzv. reformou!

Toto je nejhnusnější forma korupce. Prodávat pacienty k likvidaci lobbistům. A ta likvidace jediného pacienta stojí něco mezi půlmilionem a milionem. Přibližným odhadem: kdyby devitalizaci (cena asi jako operace slepého střeva) stála 3 000 Kč za jednu operaci, pak za chemoterapii 1 pacienta, který stejně pravděpodobně brzy zemře v bolestech, bylo by možno devitalizací zachránit život přibližně 250 pacientům. Bez bolesti. A zdravotní pojišťovny by si musely hledat jiné vedlejšáky. METODA DEVITALIZACE NÁDORŮ BY LIKVIDOVALA RAKOVINU JAKO HROZBU SMRTI!

Vše je proti nám, občanům, co jsme zdrojem moci politiků. Ukažme jim, jako jejich zaměstnavatelé, jak si představujeme jejich práci.

---

Moje výzva všem občanům

V zájmu vlastním, v zájmu svého zdraví a života, v zájmu svých blízkých, i celého národa a světa:

Opište níže připojený  psaný text (tučně) a pošlete na uvedené tam adresy. Kdokoliv z lidí může onemocnět. Nepropadejte panice. Pro devitalizaci je rakovina jen lehké onemocnění a každý i dnes má ústavní právo žádat léčení devitalizací bez chemoterapie či radioterapie. Je jen třeba, aby lékaři neměli obavy.

K tomu musí být, i když je právně neplatný, formálně zrušen zákaz devitalizace. To je vše. Ale je tu sveřepý odpor farmaceutické lobby a ze známých důvodů i ministerstva. Dá se ještě někdy tento národ do boje za svá práva? Zde má šanci zvítězit i bez příslovečné defenestrace. Bez každého z nás to ovšem možné není. Jednejme každý sám za sebe; spoléhání na jiné u sklenice piva, to je osvědčený způsob prohry. Sklidíme jen posměch a smrt. Je velká oběť dát desetikorunu za poštovní známku?

Tyto, jednotlivé i hromadné, souhlasy odešlete písemně na tyto adresy poštou, faxem, nebo e-mailem:

 

MUDr. Boris Šťastný

předseda komise parlamentu ČR Malostranské náměstí 7/19 118 26 Praha 1
fax č.: 420 257 532 286

e-mailová adresa: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Náležitosti: uváděné pod textem: Jméno a příjmení, datum narození, bydliště, vlastnoruční podpis. Bydlištěm rozumíme obec, u větších měst i čtvrť. (Např. Zlín, Podvesná.)

TEXT:
Připojuji svůj rozhodný souhlas s požadavkem na odvolání zákazu devitalizace nádorů v humánní medicíně. Jde o odvolání zákazu, požadované 1. a 2. otevřeným dopisem ministru zdravotnictví od Ing. Stanislava Vrbíka ze Zlína z 30. května a 11. září 2011 a dále podnětem číslo 20110917143454 občanského sdružení PODNĚTY. Identifikátor MZDRX00FNH65.

26.10.2011

autor: Ing. Stanislav Vrbík

další články v rubrice: Očkování, farmaceutické lobby


Více inforamcí na: https://www.celostnimedicina.cz/rakovina-lecba-podvazanim-cev.htm

30.04.2002 – Nová situace v otázkách kolem devitalizace 

26.10.2011 – Rakovina - léčba podvázáním cév 

08.04.2016 – Účinná léčba rakoviny existuje už 59 let ***

* * *

Rakovina je léčitelná velmi snadno!

Naši onkologové pěstují pojem o rakovině, jakoby o náboženské záležitosti. Podle nich, jakož i podle farmakologů, je to smrtelné onemocnění, které se může léčit jedině chemoterapií. To je jako boží přikázání. Jinak zakázáno. Přišels pozdě a chemo už nezabírá? Nebudeme zbytečně utrácet milion, příště přijď včas!

Použití nových objevů se trestá odebráním lékařského oprávnění, bez milosti, zpověď nepomáhá. Je to ale "léčení" velmi trýznivé a účinné pouze na 70%. V ČR umírá každých 20 minut jeden člověk na rakovinu. Něco jako náboženská daň.

Máme už 62 let objevenu metodu devitaliizace (MUDr. Karel Fortýn, podvázání nádoru, zdarma). Ta vyléčí, ale "bůh ji nepřipouští". A když, tak lékař končí! Zařídí Kubek, p.t. předseda ČLK.

Stát věnuje farmakologům jenom za ty útrpné chemické jedy ročně 12 miliard Kč. Ale lékaři za to jezdí zdarma (platí farmakologie, jako i u běžných léků) na přepychové rekreace. Zdravotní pojiťovny jsou zticha, ale na některé děti nemají peníze: citlivé duše, pomozte nám!

Ministři zdravotnictví mají z lékařů strach a cpou jim peníze horem dolem:

(Děkujeme, odcházíme! Dík za vzdělání!)

Vy duše zbabělé!

"Ten pán velíť se nebáti, záhubcí tělesných!"

Co by se asi tak stalo, kdyby přišlo k soudům 28.000 odmítnutých za rok? Že jim nemocnice odmítla legální a levnou léčbu a nutí drahou a neúčinnou? Museli by lékaři pokorně zkoušet devitalizaci, což vytrvale odmítají, ač mají povinnost každou novou metodu vyzkoušet!!

V roce 2000 zkoušeli na přání veřejnosti, ale když dopadla dobře pro pacienty, přerušili (dokončenou!) zkoušku a řekli, že nezkoušeli a zakazují. Takoví jsou to fešáci, ti naši lékaři. (Svědčit mohou ředitelé nemocnic František Antoš a Jan Žaloudík. Sami řekli novinářům měsíc po začátku zkoušky, že ani v jednom z 50 případů nenastala sepse, která normálně nastává po dvou hodinách až dvou dnech a je příčinou smrti. Ministr Fišer a Předseda Vědecké rady Dvořáček byli pak ti lháři co se vymluvili na několik případů infarktů a oslabení organizmu, že lidé umírají. A zakázali devitalizaci.

 

Stanislav Vrbík, Zlín

11.3.2019

* * *

MUDr. Karel Fortýn, autor objevu století v boji proti rakovině, řekl Právu: „Vytýkali mně, že mi lidi neumírají.“

J.Š.11.3.2019

* * *

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (8 Votes)
Share

Komentáře   

-6 #3 Není Důležité 2019-03-17 18:16
Jinak co je to za úchyla co vám tady permanentně dává najevo, důležitost vašich informací ? Ti lidi jsou jak magnet pro mě, jelikož se od jejich činnosti lehko dovíte zajímavé informace. Stačí se podívat co všechno to kritizují, tomu většinou právě naopak stojí za to věnovat pozornost. :D Třeba svého času, mě jeden takový osel, slušně zvedal návštěvnost a následný příjem z youtube :D
-2 #2 Není Důležité 2019-03-17 18:13
Dokud se zde a nejen zde, vono je to v celém světě, a já si fakt připadám jak blázen. Přitom to je tak jasné! Zločin jako prase, globálních rozměrů, nadnárodní společnosti vydělávají stovky miliard na kvalitě a vůbec našich životech, jsme nemocní jen kvůli nich to je takový megazločin, že každý doktor by se měl stydět, proto tomu nikdo nemůže uvěřit, bo je to tak obrovské že co s tím chcete dělat ? Kdo bude miliony těch šmejdů, kteří lopatu neviděli, kdo je bude živit ? Celá společnost jde už dlouhou, co dlouhou, od samého začátku jsme se vydali směr vlastní sra..
-4 #1 Není Důležité 2019-03-17 18:08
Pokud vím, tak od nějakých 70. let jsou evidovaný zcela zřejmé důkazy o úspěšnosti různých alternativních způsobů, s tisíci i více vyléčených případů, vždy to byla levná a úspěšná metoda. Vždy byl takový jedinec co s něčím takovým přišel, společenský a sociálně zlikvidován. Je velmi snadné pro někoho s dostatkem peněz, vás očernit, obvinit a zlikvidovat. Navíc to většinou jsou dobráci, kterým nejde o peníze.. O to je to smutnější. Jenže mě na tom všem něco nesedí, je těchto metod spousta. Já osobně jich deset určitě vyzkoušel, drtivou většinu ne-li všechny způsoby považuji že zcela skutečně mohou dostat i rakovinu.. Ovšem zkušenosti mě dovedli k tomu, že někdy nepomůže jak se říká ani svěcená.. Tady ale už nějakou dobu nejde ani tak o to co dělají ti šmejdi u moci, ale o nás všechny samotné, či člověk potřebuje nějaké ministerstvo a doktory a celý ten humbuk k tomu aby se uzdravil ? Ne ! Právě naopak! Jenže ono je to ještě horší v tom, že lidem řeknete, vše co můžete, můžete se zkrátka podělat, aby jste jim vysvětlili co se děje, a oni ne a ne a ne a stejně lezou k tomu doktorovi který mu leda tak shuntuje zdraví a vy lékárně nechá peněženku.. Ti lidi mi připadají jak duševně zotročeni, komplet ale, oni totiž umírají, vidím je umírat, a přitom jsem už všemi způsoby jim zkusil pomoct, ne, ani ťuk, skučí, volají o pomoc, když příjdu s pomocí tak se úplně zděsí stáhnou a skučí dál.. přitom to můžou vodět na mě, byl jsem chcípák, a postupně se ze všeho hrabu, je to jasně vidět, nemám ksicht samou díru, nemám hemeroidy, průjem, nebo permanentní zácpu, nemám neustálou únavu, ani jeden zubní kaz a žádné zubní problémy, přitom jsem u zubaře nebyl 15 let, na ošetření to bude 20 :D zuby mám pod kontrolou.. a se zdravím, doufám že bude dobré, a nebo že si když tak pomohu sám, když tak zemřu, nebo se probudím ve špitále, doufám že to první..

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)