Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 18.03.2024 10:57
    U Horáčka jde o podezřelý byznys mafiánů. U matky a syna o ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:44
    Gratuluji k drtivému vítězství. Šéf Evropské rady poslal ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:38
    Jak šel čas s Putinem. Stárnutí nezastavily ani plastické ...

    Read more...

     
  • 18.03.2024 09:36
    Putinova první reakce na zcela nečekané vítězství ve „volbách“ ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:09
    Babiše řeší Sněmovna, ale plebejské přepadení jeho nemocného ...

    Read more...

     
  • 17.03.2024 10:01
    Výroky senátora Čunka březen 2024: Dám příklad: kdo kdysi ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Fortyn KarelO marném boji proti vraždění pacientů - Známý borec za zdravotnictví se postavil proti ministryni Šillerové. Nesouhlasí, že zdravotnictví je v rozvratu.

Tak pane Cikrte: Připomenu Vám, v jakém rozvratu je odjakživa české zdravotnictví. Asi před 80 lety prošla Československem obrovská epidemie záškrtu. Zahubila 80 tisíc dětí. Chemického léku, který nade vše milují českoslovenští lékaři, nebylo. Ale tisíce vědeckých týmů jej dodnes hledají a utrácejí každý miliardy. Proč asi? No, jsou to lékaři!

Měl jsem štěstí,(věk 5 let), jsem měl prastrýce, který ač taky lékař, používal lidové léky. V odborném tisku bylo známé, že na záškrt účinkují pijavice. Otitulovaní lékaři pijavice odmítali: Oni jsou přece studovaní lékaři. Takový jeden z Kyjova oznámil mé matce, že bych nepřežil převoz do nemocnice, (takže lhal, cílevědomě lhal!), tedy musím zemřít, lék na záškrt není. (A já jsem tu, je mi 85 let). Stačilo na to asi 20 pijavic na krku. Ještě v roce 2017 mi oznámil titulovaný lékař ze Zlína, že lék na rakovinu neexistuje. Když jsem mu oznámil že existuje Fortýnova spolehlivá devitalizace, vyšel s pěknou formulkou: "To je pěkné, ale to já neužívám. Já jsem lékař!"

Myslíte, že je jenom jeden? Vůbec ne. Skoro všichni lékaři to vědí! Ale oni buď "jsou lékaři", anebo si přivydělávají. Za použití útrpné a jen asi ze 70% účinné chemoterapie posílají agenti farmakologů lékaře na velmi drahé dovolené. (Dobré, ne?) Kolem 28.000/rok pacientů po "chemo" posílají do krematoria!!!

A zřejmě všichni jejich operatéři byli někde v Thajsku a po světě na dovolené. Přitom po chemoterapii se rakovina obvykle vrací, po devitalizaci je pacient imunní.

Tak co, pane Cikrte, ke kterým patříte Vy, že tak nestydatě lžete? 15 miliard ročně stojí jenom Vaše chemoterapie a dovolené. A jiná léčení stojí další desítky miliard! A další desítky miliard vynalézání a zkoušení. Proto má paní Šillerová už dávno povinnost bouřit proti takovému zdravotnictví!

Toto je aspoň 25 můj zákrok proti českému rozvrácenému zdravotnictví. Ale Vy, onkologové dokážete oblbnout každého ministra a pacienti kladou ukázněně hlavy na špalek. Zákaz devitalizace je hloupost. Nikdo jej nemusí trpět. Každý odmítnutý pacient může nemocnici žalovat! I ministra!

Postaví-li se soud proti Vám, nechte mne předvolat jako svědka.

 

13. 3. 2019, Ing. Stanislav Vrbík, Zlín      Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

* * *

MUDr. Karel Fortýn (Ze 7 dopisů…). Kdy bude zrušen zákaz devitalizace?!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.86 (7 Votes)
Share

Komentáře   

0 #1 Není Důležité 2019-03-24 22:22
Při své cestě hledání pravdy, jsem objevil pár základních nechutností a indícií k tvrzení že celé zdravotnictví je nechutný stroj na peníze. Krásně to jde vidět v oblasti stomatologie. Tahle oblast už je zcela odříznuta od Hippokratových principů.. Zubař vás neošetří, pokud mu nezaplatíte. Jistě že je povinnen. Ovšem jen v případě že by to nenarušilo chod jeho ordinace :). Osobně jsem zapadával do zdravotních problémů hloub a hloub. V dětství se na mě vyřádila nejhorší zubařka v ČR. Díky čemuž, jsem získal absolutní nemožnost řešit své zubní problémy. Ležatá osmička pod dásnem, cysta u kořene zubu, po práci zmíněné zubařky. Dále několik zubních kazů z toho 3byly obrovské, jeden řezák nahoře, kaz posléze zub při skusu prasknul až do nervu obnažena bolestivá díra.. Další stolička pak vyhnila až po špičku kořene, a posléze jsem chytil zánět okostice a byl v ohrožení života. Když jsem po mnoha letech, a asi roku přemáhání se, vyrazil na místní kliniku. Dobrákovi nebylo blbé mi sdělit cenu kterou za vyřešení tohoto zdravotního stavu zaplatím. Přes 70 000,- by to bylo.. Když jsem si začal projíždět shopy se zubařským vybavením. Nešlo si nevšimnout paralely mezi nástroji a materiály v zubařské kvalitě, a mé poznatky z technického světa tedy technické kvality. Všiml jsem si, že mnoho zubařských věcí dobře znám třeba z praxe, epoxidová pryskyřice, tu jsem už jako děcko používal.. Dále zrcátko na držáku, háček na držáku, led světlo.. Nic co bych nesehnal za hubičku.. nebo si nevyrobil. Mno už stačilo nalézt na netu někoho kdo už se do sebeošetření někdy pustil.. po chvíli hledání, jsem nalezl stránku kde člověk podrobně i s fotkama a detailním postupem zveřejnil svou opravu zubního kazu. Dal jsem se do práce. Dnes už jsou tomu 2 roky, bez jediného problémy. Za asi dohromady 300kč jsem šetrnějším způsobem opravil všechny problémy. Ještě mi zbylo materiálu pro dalších 10 lidí.. Když se podíváte na ceny ve stomatologii tak pochopíte ten podvod. Všechno nechutně předražené. Třeba přístroh healozone. Koupíte v primitivním provedení za 800kč na ebay. S hezkým plastem pro zubařské použití se to prodává za přes 200 000,- a mohl bych pokračovat, stejně tak to bude u všeho.. Zajímalo by mě kolik se platí za věci které proplácí pojišťovna. To je totiž zlatý důl. Kolik stojí ty papírové podušky.. injekce.. a jiný spotřební materiál. Kdyby měl někdo zájem dozvědět se více, tak tady je odkaz.www.youtube.com/.../ a pokračování www.youtube.com/.../ Natočil jsem o tom několik videí s mikroskopem.

Ale pozor! Do ničeho náročnějšího jsem se v životě nepustil, tak jak jsem se u toho spotil a strhal se.. Fakt makačka, a taky tomuto ošetření předcházely roky studia v zdravotnických materiálech. Takže předpoklad je dostatek času. Dále je třeba naučit se překonat bolest. To mě naučila situace. Třeba mě vyhnila osmička za plného vědomí a maximální bolesti. Téměř 3 měsíce v kuse nebylo dne kdy bych neumíral bolestí.. Byl jsem už tak vyčerpaný.. A to mě všichni okolo vždy říkali: Neboj bolest tě donutí a k zubaři se doplazíš. Nedoplazil, a nikdo mě v životě nepřinutí k ničemu. Vydržel jsem v dětství několikatýdenní trhání nervů ze zubu ve kterém byl navíc zánět. Bylo mi 7 let a na křesle jsem bolestí nemohl ani řvát, doslova jsem při té práci ztrácel vědomí.. Kdo tohle nezažil, neumí si tu bolest představit. Zubařka mi pořád cpala kidy o tom že mě to nemůže bolet.. až na konci celé té práce přišel okamžik kdy jsem na té doktorce poznal že z něčeho pochopila, že mě to asi bolelo od té doby mi dávala injekce.. Když po letech se dostavily problémy.. Tak z rtg snímku dnes doktoři kroutí hlavou. A já mám důvěřovat medicíně jo ? Zubaře nepotřebuji vůbec, o zubech vím víc než oni. Doktory jestli budu potřebovat nevím, ale při vědomí se k nim nedostanu.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)