Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...

     
  • 19.04.2024 16:56
    Spione und Saboteure – Wladimir Putin zeigt, dass er in seinem ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Semelova MartaSoudružka Semelová patří před soud

Horáková umírala čtvrt hodiny, zjistili historici

Proč policie nerozpustila včerejší oslavu “vítězného února” na Olšanech?

„Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistickéSemelova Marta II nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.“

Nemělo by se po vystoupení Semelové začít uvažovat o tom, jestli by i doba komunismu neměla znát podobnou právní terminologii, jako je takzvaná „osvětimská lež“? - Potvrzuje se přesvědčení, že komunisté jsou především nebezpeční demagogové, kteří jen netrpělivě čekají, až jim nějaký trouba uvěří a oni zase získají moc - V normální společnosti by tyto osoby skončily rychle ve vězení, nebo v ústavu pro duševně choré.

Marta Semelová, poslankyně KSČM: „Milada Horáková se nicméně přiznala ke všemu, ke své činnosti...“ - Tak o tom dost pochybuju, že to byla vynucená přiznání…“ – V České televizi bagatelizovala komunistické vraždění a popravy tím, že z „toho nikdo nemá radost“. - Opakovaně ve veřejnoprávní televizi popírala a bagatelizovala zločiny komunismu i genocidy komunistických režimů – „Spolupracovník StB pro mě není známka toho, že by to byl někdo neslušný.“ - „Musím jednoznačně odmítnout srovnávání fašismu či nacismu s komunismem. Je to naprosto, naprosto nesrovnatelné.“„Já bych to okupací nenazvala v žádném případě. Já bych to nazvala internacionální pomocí …“ – O Koreji: „Já jsem tam nebyla a nevím, ale myslím si, že v obou státech jsou problémy, jak v Severní, tak v Jižní, nakonec i v té jižní části jsou velké problémy, také kolem hladu.“ Chudáci, ti hladoví obyvatelé Soulu, utiskují je i američtí imperialisté! A jsou na tom dle komunistky Semelové asi tak bídně jako severní sousedé, kteří živoří v koncentračních táborech KLDR.

V trestním zákoníku je v Hlavě XIII paragraf 405, jenž se věnuje popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidia. Uvádí: „Kdo veřejně popírá, zpochybňuje, schvaluje nebo se snaží ospravedlnit nacistické, komunistické nebo jiné genocidium nebo jiné zločiny nacistů a komunistů proti lidskosti, bude potrestán odnětím svobody na šest měsíců až tři léta.“

Ani stín studu a pokory

Svojí arogancí a neomaleností vůči obětem komunismu v podobě mrtvých, mučených či vězněných zcela jednoznačně o sobě a své straně či komunistické ideologii sdělila to, co už je podle některých tvrzení dávno pryč na smetišti dějin – že v mysli komunistů se ani po pětadvaceti letech od pádu jejich totality nic nezměnilo. A to ani po tak velkorysém a vpravdě naivním pokusu je nějakým způsobem nenásilně zušlechtit a dát jim šanci se lidsky vnitřně obrodit – tím, že nebyli postaveni podobně jako nacistická NSDAP mimo zákon.

http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/padna-odpoved-soudruzky-semelove?utm_source=newsletter&utm_medium=mail&utm_campaign=ns_cnt_sp

* * *

Soudružka Semelová jen v „klepetcích“

Poslankyně KSČM Marta Semelová v České televizi bagatelizovala komunistické vraždění a popravy tím, že z „toho nikdo nemá radost“. Čtvrteční Hyde Park na ČT24 s poslankyní Martou Semelovou (KSČM) byl podívanou pro otrlé diváky. Jako bychom se propadli časoprostorovou dírou. Stalinistka Semelová je buď nasazenou provokatérkou, nebo nežije v objektivní realitě, ač po ní volá. Minulý režim byl podle ní v podstatě fajn; naše lidově demokratické zřízení dosahovalo zářných výsledků (v lecčems jsme byli lepší než západní země!) a komunistické vraždění v minulosti se ohavně přehání... Měli bychom to přestat řešit, zapomenout, a konečně se dívat do budoucna.

http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-semelova-jen-v-%E2%80%9Eklepetcich%E2%80%9C?utm_source=newsletter&utm_medium=mail&utm_campaign=ns_cnt_sp

* * *

* * *

Pokud budou filmy Zdeňka Trošky patřit k nejnavštěvovanějším, nemůžeme očekávat rychlou změnu k lepšímu. Můžeme se jen modlit a doufat, aby nenastala rychlá změna k ještě něčemu mnohem horšímu! Komunističtí poslanci Grebeníček a Semelová opět drze napadají ve Sněmovně polistopadový systém. Nikdo jim není ve Sněmovně schopen říci jasně, že je to především „ovoce a setba“ jejich zločinné ideologie. Osobně bych jim jako poslanec položil jednoduchou otázku: „Myslíte si skutečně, že kdybyste se v roce 1948 nedostali k moci, že by byl dnešní stav stejný nebo ještě horší? Nedokázali bychom minimálně to co svobodný Západ, navíc s takřka nepoškozeným průmyslem, skvělými odborníky, která váš režim vyháněl, okrádal, mučil a vraždil a kdy místa schopných obsadili všehoschopní majitelé rudých knížek?! V ničem jste se nezměnili. Důkazem je i to, že stále slavíte vraha, alkoholika a syfilitika jako svůj vzor u jeho hrobu na Olšanech.“

* * *

Zítra podá naše občanské sdružení Sodales Solonis o.s. další trestní oznámení na poslankyni za KSČM Martu Semelovou. Je smutné a současně vypovídající o stavu obou komor „demokratického“ Parlamentu ČR, že se nenajde ani jeden občan zákonodárce, který by to učinil za nás – 24 let po „pádu“ této zločinné ideologie v naší zemi. Stejně tak by bylo smutné, pokud by SZ, resp. PČR opět věc odložily, případně Sněmovna odmítla vydat tuto účelově se chovající, či duševně nemocnou osobu, k trestnímu stíhání. Já jsem obviněn byl, na rozdíl od soudružky poslankyně, za šíření pravdivého článku o poměrech za nacistické okupace, navíc od jiného autora, který obviněn nebyl (ačkoliv článek uveřejnil na svém webu také) – za podporu a schvalování genocidia. Což se samozřejmě neprokázalo, resp. nemohlo. Bylo to popsání doložitelné, dobové skutečnosti. Zde ke skutkovému naplnění tohoto trestného činu prokazatelně došlo, navíc před statisíci televizních diváků a dojde k němu jistě opakovaně i při nadcházejících „oslavách“ Klementa Gottwalda na Olšanech u hrobu tohoto vraha, alkoholika a syfilitika, nepochybně opět za účasti médií. Opět bude veřejně popíráno komunistické genocidium a porušován zákon za přítomnosti médií a PČR.

Připomínám, že Sněmovna se nestyděla zvolit svým místopředsedou předsedu KSČM Vojtěcha Filipa 151 z 201 hlasů. O jeho estébácké minulosti nepadlo v médiích ani slovo, přitom byl prokazatelný agent StB, který působil proti našim dnešním spojencům v NATO. Co to o médiích a Parlamentu vypovídá – a o obyvatelích této země, kteří tomu nečinně a odevzdaně přihlížejí. Ti co by nečinně nepřihlíželi už komunisté dávno okradli, vyhnali, či povraždili, kdy jejich potomci žijí v zemích, kde si jejich schopností a charakteru váží.

Kdokoliv kdo zpochybní nelidské zločiny nacistů v Osvětimi, je právem stíhán. Když Semelová zpochybní stejně zrůdné zločiny proti lidskosti komunistů, je jí místo obvinění z trestného činu, opakovaně dáván prostor v médiích. Jistě nehrozí, že by v budoucnu kdokoliv normální pochyboval o zločinech nacistů, zato hrozí, že díky podobným „lidem“, budou další generace považovat komunismus a jejich zločinnou ideologii, za humánní, lidskou a hodnou následování. V normální společnosti by tyto osoby skončily rychle ve vězení, nebo v ústavu pro duševně choré.

Mlčí ÚDV, mlčí KPV-ČR, mlčí „pravicové“ organizace, strany a osobnosti. Obětem komunismu chybí Simon Wiesenthal… Jakpak by asi reagovala PČR a justice, kdyby se někdo rozhodl veřejně na Olšanech slavit nějaké výročí Adolfa Hitlera, glorifikoval jeho život, práci, za účasti médií a policie?! V principu stejně činí každoročně poslankyně za KSČM Marta Semelová uctíváním komunistického zločince Klementa Gottwalda. Hitlerův stoupenec by už byl dávno ve vězení, zkusil by to, pokud vůbec, jen jednou. Stoupenkyně Gottwalda tak činí roky, beztrestně, přitom jde o porušování stejného zákona v zemi, jejíž Ústava považuje nacismus a komunismus za stejně zločinný a zavrženíhodný.

Doufám jen, že nyní příslušný státní zástupce bude už považovat toto jednání poslankyně Semelové v rozporu se zákonem a nebude ho hodnotit jako méně nebezpečné, než jak hodnotil mé zveřejnění pravdivého článku o době okupace JUDr. Josef Šebek z OSZ v Berouně. Ten na mne podal obžalobu pro podezření ze schvalování genocidia, pravda na „pokyn zhora“.

Poslankyně Marta Semelová patří buď do vězení, nebo do Bohnic, jinak budou občané v těchto intencích uvažovat i o odpovědném státním zástupci a policistovi, kteří by moje trestní oznámení jako nepodložené odložili. Pokud by toto jednání nevadilo ani většině národa, tak zřejmě budu muset skončit v Bohnicích sám, aby bylo konečně učiněno „spravedlnosti“ zadost. Nemusím snad dodávat jaké…

 

Jan Šinágl, 16.2.2014

 

P.S.

Cituji Jiřího Peňase z jeho článku v LN: Temná míza Marty Semelové

„…Semelová bohužel není rarita a úkaz, nad kterým lze jen žasnout. Naopak, člověk, který se v této zemi nějakou dobu pohybuje s očima otevřenýma a trochu ho zajímala její minulost, jí nemůže být překvapen. Poznává ji v dějinách této země, v jejím sebedestruktivním sklonu likvidovat vlastní elity, týrat noblesu, trápit ušlechtilost, popírat cokoli, co se nevejde do zlobou nasáklé představivosti mozků vyuzených dýmem tlachů a frází, které ze starosti o své bližní a ze solidarity k chudým a slabým udělali prejt řinoucí se z nevymáchaných tlam. … Je hnusné to poslouchat a dívat se ještě té ženě do obličeje. Slušnost a lidskost je tu fackována a urážena. Český komunista ale tak ze své podstaty mluví. Ale to přece není jen hnus komunistický. To je hnus lidský, z něhož český komunismus nabíral svou temnou mízu. Bohužel měl a má z čeho.“

 

Dnes bylo podáno trestní oznámení na poslankyni za KSČM Mgr. Martu Semelovou

Horáková umírala čtvrt hodiny, zjistili historici

… Šlo o mimořádně trýznivé sprovození ze světa. Když se podíváme na rozdíl mezi časem zahájení popravy a časem, kdy lékař konstatoval smrt, uplynulo deset, dvanáct i třináct minut. U Horákové trvala poprava dlouho. Téměř čtvrt hodiny. U popravy byl přítomen lékař, jenž po zahájení škrcení v určitých časových intervalech vystoupil na schůdky a fonendoskopem si poslechl srdíčko odsouzeného. … Na silném prkně byl hák, na který se pověsilo škrtidlo. Nešlo tedy o oprátku. Ve spodní části šibenice byla kladka, přes ni vedlo lano, jímž měl odsouzený spoutané nohy. Za lano tahal na druhém konci katův pomocník. Odsouzený se pomalu udusil. … Popravy měly pevný řád, který vypracoval politický sekretariát ústředního výboru komunistické strany. Musela se jím striktně řídit prokuratura. …

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.80 (5 Votes)
Share

Komentáře   

-5 #3 Anonymous 2014-02-19 09:49
Kdo se snaží umlčet lidi s jiným názorem jeho šikanováním a dokonce nabádáním k zavření této osoby do blázince a nebo vězení, ten se asi bojí nějaké skryté skutečnosti...T ak jako se dnes historie koncentráku podsouvá jako výhradné utrpení židovské populace a nikdo nevzpomene a nebo velmi okrajově právě na lidi, kteří před nacisty varovali a i pro ním hlasitě mluvili=Antifaš isté. Ti šli první pánové a nebylo jich málo. Židovské banky dělaly před válkou co??? Financovaly bolševiky (Bronsteina, Apfelbauma v Rusku a celou tu jejich rudou partičku....)a finacovaly i nacisty v Německu.
Za vším hledej prachy...

www.youtube.com/.../
+9 #2 Jerry 2014-02-18 15:09
Je také na podiv, že taková osoba bez naprosté znalosti skutečné historie a mezinárodní politiky byla do funkce poslankyně zvolena. Svobodně, občany téhle republiky, lidmi kteří mají stejné smyšlení. Nakonec že takoví lidé zde žijí a zbytek národa jim to dovolí jen dotvrzuje politickou vyspělost národa. Od manipulovaných voleb, po vládu mafie.
+1 #1 Václav Holý 2014-02-18 13:07
"Spolupracovník StB pro mě není známka toho, že by to byl někdo neslušný.“ To si evidentnĕ nemyslí jen Semelová :-)

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)