Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 09.05.2024 10:36
    Zásadně se držím názoru člověka velice kompetentního, velitele ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:26
    Tane mi na mysli Havlíčkovo „Kéž by nám Pán Bůh všeliké to ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:22
    Slavilo se taky v Plzni, k té ty americké automobily jaksi ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:19
    VOP Stanislav Křeček: Sovětští vojáci k nám nepřivezli ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:12
    Kauzu pana Šnajdra znám a ve světle toho co se děje mému ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:07
    Neskutečné!!! Přeci již jen stíhání advokáta by mělo AK vést ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Justitia… Toto je ta Vaše nezávislost ? Toto je podklad pro Vaše požadavky o navyšování platů, kdy již pětinásobky toho, co berou obyčejní lidé v tomto státě Vám nestačí ?  Vy se teď chcete vzdát statisíců, které mají být vyplaceny každému z Vás zpětně a velkoryse to zaštiťujete  výrokem, že to děláte v zájmu udržení dobrého jména justice a vážnosti u občanů ? Vždyť vážnost u občanů jste už dávno ztratili !!! …

* * *

Pane Šinágle,

cením si Vaší podpory ve smyslu nevzdávat se boje s úřady, ale je to opravdu sisyfovská  práce. Někdo mne poškodil, tak jsem podala trestní oznámení. Jeho průběh Vám přeposílám v mailu zaslaném OSZ pro P8. Po téměř 2 měsících jsem nedostala ani čárku. Člověk musí chodit do práce a nemá čas (a peníze) chodit se radit k advokátovi, jaké jsou povinnosti ORGÁNŮ ČINNÝCH V TRESTNÍM ŘÍZENÍ !!! Repektive i když ty povinnosti zná, zjišťovat, co se dá dělat, když si je dotyčný orgán neplní ?!

Sisyfos valí kámen, který  pokaždé těsně pod vrcholem vyklouzne a valí se zpátky dolů. Sisyfos musí začínat stále znovu a znovu. A tak je navěky k smrti unaven a navíc zmarněn bezvýchodností situace, na niž je i jeho příslovečná chytrost krátká. Pojem „sisyfovská práce“ přetrval do dnešních dob jako symbol nesmyslné, otupující, bezvýchodné práce, ze které nikdy nemůže být užitekToto jsem opsala z Wikipedie.

Doufám, že se  těmi řádky níže pobavíte.Mail jsem poslala znovu na podatelnu, protože adresovaný obv. zástupci byl označen jako "nedoručitelný" .

---------- Původní zpráva ----------
Od:

Komu: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Datum: 16. 2. 2015 10:38:01

Předmět: Fwd: stížnost na postup SZ P8

 

Obvodní státní zastupitelství pro Prahu 8,

28. pluku 1533/29b, Praha 10

(Justiční areál Na Míčánkách)

k rukám JUDr. Jiřího Káry - vedoucímu  stát. zástupci

 

Věc: stížnost

 

Vážený pane státní zástupce !

 

Dne 23.12.2014 byla podat osoba mnou pověřená trestní oznámení na podatelnu Vašeho státního zastupitelství.
Bylo zjištěno, že okénko podatelny SZ P8 pro příjem podání, které bylo v hale justičního areálu na Míčankách, bylo zrušeno. V budově Vašeho zastupitelství cca ve 12.30 hod s ní mluvil jenom vrátný a řekl, že v budově nikdo není, a že tedy není možno podání přijmout.

Volala jsem tedy na Vaše zastupitelství, cca ve 13.00 hod, vzala to nějaká státní zástupkyně a sdělila mi, že v budově opravdu nikdo není, ona že by mi podání převzala, ale že mi ho nepotvrdí, protože nemá razítko.
Dle její informace ta paní st. zástupkyně, která má razítko, je prý u soudu a již se do budovy nevrátí. Myslím, že se tato paní představila jako Zahradníková. Dále mi tato paní sdělila doslovně toto: "My vlastně ani žádné podněty od občanů nepřijímáme"

Zeptala jsem se, pro koho tam tedy vlastně jsou, jestli sami pro sebe a tedy jestli mne nepotřebují, mohu se jít klidně oběsit !!!

Dne 23.12.2014 bylo úterý a podle vašich zveřejněných úředních hodin mělo zastupitelství pracovat do 16.00 hod. Chápala bych, kdybych tam šla třeba v půl čtvrté, anebo těsně před koncem pracovní doby. Ale ve 12.30 ?
Podala jsem tedy ono podání osobně po vánocích dne 29.12. 2014 na Vaší podatelně. Konstatuji, že Vaše paní státní zástupkyně při sdělení - my vlastně ani podání od občanů nepřijímáme, zapomněla dodat: A když už je přijmeme, tak je ani NEVYŘIZUJEME !!!

Vždyť všechna moje trestní oznámení (a nejen moje, ale i ostatních občanů) odkládáte a teď dokonce vykazujete aroganci takového stupně, že se s občanem ani nebavíte - nereagujete !!!

Toto je ta Vaše nezávislost ? Toto je podklad pro Vaše požadavky o navyšování platů, kdy již pětinásobky toho, co berou obyčejní lidé v tomto státě Vám nestačí ?  Vy se teď chcete vzdát statisíců, které mají být vyplaceny každému z Vás zpětně a velkoryse to zaštiťujete  výrokem, že to děláte v zájmu udržení dobrého jména justice a vážnosti u občanů ?

Vždyť vážnost u občanů jste už dávno ztratili !!!

 

V úctě …

P.S.

Respektuji přání autorky neuvádět její jméno a děkuji jí za tento „osvětový“ text. Nepochybuji, že podobné zkušenosti má i mnoho dalších občanů. Jsou to jen logické důsledky toho, že jsme připustili, aby nositelem ctnosti a spravedlnosti byli ti z občanů, kteří jsou často nositeli vlastností zcela opačných. Občané si justici bohatě platí, aby sloužila právu, spravedlnosti, zemi a občanům, ne jejím představitelům, při vší úctě k té menšině schopných a čestných. Trvale je tento stav neudržitelný. Sám jsem zděšen jaké při svých návštěvách soudů potkávám její „reprezentanty“, kdy by každý normální občan také velmi rychle zjistil, že mnoho osob nemá v justici co pohledávat. Obyčejní, ubozí příživníci, které spravedlnost nezajímá, pouze materiální výhody z toho plynoucí. Ti jsou také nejvíce náchylní za patřičný úplatek obracet spravedlnost naruby a často posílat nevinné lidi do vězení bez nejmenších výčitek svědomí. To je často to jediné, co dobře umí a ovládají a čímž si i udržují místa, na které by je vyspělá společnost nikdy nepřipustila. Stále platíme daň za totalitu. Připomínám moudrá slova bývalého, již zemřelého ústavního soudce JUDr. Vojtěcha Cepla st.: „Právnickou fakultu v Praze vyhodit do povětří, srovnat se zemí buldozery a pro jistotu ještě posypat vápnem!“ Věděl dobře co říká. I naši justici musíme začít budovat od nuly a ještě dlouho se potýkat s neblahým dědictvím vlády zločinné KSČ.

 

Jan Šinágl, 20.2.2015

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.00 (2 Votes)
Share

Komentáře   

-1 #1 odporné dědictví KSČ 2015-02-21 21:27
Ano toto zkažené nemorální dědictví KSČ a justice je naším neštěstím... náprava je určitě na dalších 42 let. Josef

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)