Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Celý případ Petra Kramného je naprosto těžko uvěřitelným selháním celého justičního systému a čím více podobných nuancí vyplývá na povrch, tím je zcela a to i pro laickou veřejnost dostatečně zřejmé, že se jedná o největší justiční zločin v novodobých dějinách České republiky.

Dne 24. 1. 2019 začalo u Okresního soudu v Ostravě hlavní líčení se znalci MUDr. Matlachem a MUDr. Fargašem ve věci nepravdivého a zkresleného znaleckého posudku v případu Petra Kramného, který si odpykává 28 let odnětí svobody.

Celé hlavní líčení trvalo od 8.30 do 15.30 hod. s jednou přestávkou 5 minut a druhou přestávkou 15 minut, za předsednictví skvěle připravené předsedkyně senátu Mgr. Petry Ritterové.

Bylo to zcela poprvé, co se mohli obžalovaní znalci vyjádřit nejen k obžalobě, ale zejména ke svým znaleckým posudkům a závěrům revizního znaleckého posudku Nemocnice České Budějovice a.s. před nezávislým soudem. Bylo to tristních 7 hodin, včetně projekce obrázků o tom, jakých menších či

větších pochybení či zcela fatálních pochybení v případu Petra Kramného došlo. 

Chci Vás dnes seznámit s jedním z bodů obžaloby těchto znalců, a to tzv. zánětlivým procesem.

Meritem celé obžaloby je ryze odborná část, a to, že ve střevech Kláry Kramné byly zánětlivé procesy, které znalci Matlach a Fargaš uvádějí ve svém posudku a fotograficky dokumentují.

Revizní znalecký posudek Doc. Vorla však zánětlivé procesy ve střevě Kláry Kramné nenašel, toto zjištění také dokumentuje fotograficky a z tohoto důvodu stojí znalci Matlach a Fargaš před soudem za nepravdivý znalecký posudek. 

Pominu to, že se jedná o ryze velmi odborný spor, avšak s logickým závěrem, buď skutečně zánětlivé procesy ve střevě Kláry Kramné jsou nebo nejsou. Nic mezi prostě není, zejména tím, že obě skupiny znalců své závěry fotograficky dokumentují. 

Připravil jsem si pro Vás malou obrázkovou ukázku pro plné pochopení celé věci, použiji ilustrační foto.

Na obou ilustračních snímcích vidíme osoby, které v našem modelovém případě budou představovat zánětlivé procesy. Na obou snímcích je zcela zřetelné, že(osob) zánětlivých procesů je velké množství.

Proti tomuto závěru brojí právě revizní posudek Nemocnice České Budějovice a.s., který konstatuje, že zánětlivé procesy přítomny nejsou a taktéž fotograficky dokumentuje snímkem.

Zde skutečně vidíme, že žádné zánětlivé procesy (osoby) skutečně přítomné nejsou. Jenže nastává zásadní problém této fotografie, a to, že se jedná o fotografii zcela jiného náměstí, kdy nikdo neví, co je to za náměstí a kde se v kauze Petra Kramného taková fotografie vůbec vzala. 

Z výpovědi znalců před soudem dokonce zaznívá závěr, že fotografie revizních znalců (náměst - obrázek 3), kterou si pořídili a kterou argumentují, že se ve střevech nenachází zánětlivé procesy, pochází ze zcela jiného případu, než je případ Petra Kramného.

Bohužel to není poprvé....

Již v průběhu hlavního líčení s Petrem Kramným se znalci Smatanová a Dokupil snažili "podstrčit" soudkyni Gilové fotografie srdcí Moniky a Kláry Kramných, kterými měl údajně procházet elektrický proud. Nyní již použiji autentické obrázky srdce Moniky a Kláry Kramných.

Jenže bylo zjištěno, že se jedná o snímek jednoho a toho samého srdce, které dle výpovědi znalců Smatanové a Dokoupila před orgány Policie ČR omylem při fotografování vložili do stejné složky, omylem vložili do mikroskopu zrcadlově obráceně a omylem v úhlu 8 stupňů. Celé odborné stanovisko tohoto padělku naleznete zde: https://1url.cz/qMQDw

(https://pericevic.blog.idnes.cz/1url.cz/qMQDw)

Po této neuvěřitelné zkušenosti, obžalovaní znalci Matlach a Fargaš požádali o odborné stanovisko přední české kapacity, zda obrázky zánětlivých procesů jsou totožné. A skutečně takové persony jako je Prof. MUDr. Pavel Dundr Ph. D., Doc. MUDr. Radoslav Matěj Ph.D. a Prof. Václav Mandys, CSc. konstatují ve věci obrázků se zánětlivými procesy (náměstí), že se nejedná o shodné snímky. Ač to zní zcela neuvěřitelně, je to jeden z dalších naprostých exces ův trestní věci Petra Kramného. 

Je to jen jeden z těžko uvěřitelných střípků 7 hodin trvajícího maratónu v jednací síni Okresního soudu v Ostravě. Jsem si zcela jist, že překvapení s obrázky není poslední a myslím, že to horší ještě teprve přijde, ale my nesmíme ani naznačovat. 

Celý případ Petra Kramného je naprosto těžko uvěřitelným selháním celého justičního systému a čím více podobných nuancí vyplývá na povrch, tím je zcela a to i pro laickou veřejnost dostatečně zřejmé, že se jedná o největší justiční zločin v novodobých dějinách České republiky.

Vítejte v právním státě.

 

Václav Peričevič

místopředseda Spolku Šalamoun

(https://pericevic.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=698413)

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.67 (12 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)