Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

KS_Praha_Kubisova_kavarna_020112

… a dále Grebeníček, Haló Noviny, František Šedivý, Josef Dobeš, 70% soudců VS Praha bylo positivně lustrováno, aneb český chlívek zapáchá stále více! Bravo Roudnici nad Labem:  odňato čestné občanství Klementu Gottwaldovi!

Dne 2.ledna 2012 byla veřejnost opět svědkem u KS Praha mrhání penězi daňových poplatníků a pokračování podivných soudů Martina Michala, jeho ženy zpěvačky Heleny Vondráčkové, bývalé jednatelky Michaely Kocourkové a jejich advokátky Mgr. Jany Gavlasové ve věci žaloby na Ing. Jiřího Fialu a Ing. Jiřího Štefka.

 

Jako svědci žalované strany se dostavili, zpěvačka Marta Kubišová a ředitel divadla UNGELT Milan Hein (těší mne, že i on oceňuje můj web). Učiňte si svůj názor a dojem z fotogalerie a zvukového záznamu celého soudního jednání. Pokračováno bude 19.3.2012 opět od 13:00 hodin, kdy by, jako svědci žalované strany, měli být pozváni Jiří Vondráček, bratr Heleny Vondráčkové a zpěvák Václav Neckář. Zejména od svědectví Jiřího Vondráčka lze právem očekávat sdělení skutečností, které budou mít podstatný vliv na rozhodnutí soudce JUDr. Vojtěcha Cepla ml.

Přítomná veřejnost ocenila, že oba svědci bez problémů a spontánně přijali pozvání Ing. Jiřího Fialy do kavárny po skončení soudního jednání.

Je zajímavé přestože je na Ing. Jiřího Fialu vydán opět zatykač, nebyl zatčen ani v budově soudu? Na druhé straně se nelze divit, když zatykač byl vydán soudcem JUDr. Ondřejem Láznou. Tento soudce vykazuje značné známky nenormálnosti, resp. ztráty schopnosti racionálního uvažovaní. Vydal zatykač na základě rozsudku, který zrušil NS ČR, takže se zase nelze tak divit, že se nikdo „nehrne“ Ing. Jiřího Fialu zatknout a podpořit tak tuto zlovůli soudce Lázny, či jak je výstižně nazýván Blázny. Ing. Jiří Fiala nás „pobavil“ svoji poznámkou, že měl asi soudci Ceplovi připomenout, aby si pospíšil, než ho opět zavřou…

Mgr. Jana Gavlasová se dostavila ve vysokém stupni těhotenství a působila značně unaveně až sklesle. Člověku jí bylo až líto. Martin Michal přes neustálé řeči o morálce, dobrých mravech a své nevinnosti se se svoji ženou opět nedostavili, aby ji v tak nelehké situaci jako svoji advokátku ve své věci podpořili. Martin Michal se ani nedostavil na pohřeb tatínka své ženy…?! Může se takto amorálně chovat slušný člověk, který má čisté svědomí…? Co může více ohrožovat dobrou pověst a škodit, než takovéto chování, těžko zveřejnění rodného čísla na úředních dokumentech a která jsou ostatně i na mnoha jiných místech na internetu k nalezení…

KS_Praha_Kubisova_ulice_020112Pokud vím, tak vlastníkem Agentury MM je Helena Vondráčková, ale jednatelem s podpisovým právem má být stále Martin Michal, který se má dlouhodobě nacházet v exekuci…?! Plánované koncerty se ruší pro nezájem veřejnosti, byť oba svorně tvrdili na SLK 1 na Vánoce, co mají koncertů…?! Peněz nemají zřejmě nazbyt, když si potřebovala před cca rokem paní Helena Vondráčková půjčit od německé Komerční banky 1 ½ milionu korun a zastavět přitom svůj domek v Řitce na 10 let…?! Mimochodem KB v ČR končí.

Otázkou zůstává, kde potom sehnali částku 240.000,-Kč, kterou museli povinně ze zákona složit s podáním žaloby. Jedná se o 4% s požadované částky za odškodnění a týká se jak této žaloby tak i na moji osobu, kde požadují ještě více – 4.000.000,-Kč. Mne soud teprve čeká.

Už se opět rojí různé „zaručené“ zprávy, že nastávajícím údajným otcem má být Martin Michal, či že nastávající maminka údajně daruje svého potomka manželům jako tzv. náhradní matka… Z pohledu toho všeho, co dosud bylo o minulosti Martina Michala zveřejněno, nemusí být tyto „drby“ zas až tak moc vzdálené od skutečnosti…

Mimochodem NS ČR mi na Vánoce nadělil dva „dárky“, kdy neuznal mé dovolání ve věci žaloby na komunistického poslance Miroslava Grebeníčka, který má podle NS ČR právo o mně ve své knize HRADBA VZDORU prokazatelně lhát a dělat ze mne násilníka (bude podána ústavní stížnost pro porušení práva na spravedlivý proces). Haló Noviny mne mohou také beztrestně nazývat „vulgárním antikomunistou a prostoduchým“ (zde bude následovat stížnost pro podjatost, protože ve věci rozhodovali i bývalí členové KSČ a což jsme tenkrát ještě nemohli vědět). Do třetice všeho „dobrého“ mi NS ČR poslal třetí zamítnutí (alespoň to nebylo na Vánoce…, také bude samozřejmě podána ústavní stížnost) ve věci mé žaloby na Ing. Františka Šedivého, který mne jako politický vězeň, místopředseda a pokladník KPV ČR, předseda Klubu dr. Milady Horákové a čestný občan města Řevnice, smí beztrestně ve veřejnoprávní ČT nazývat darebákem. Komu asi neinformovaní televizní diváci uvěří? Mé „darebáctví“ mi pan Šedivý prokázat nemůže, já jeho nemravnost ano. Zajímavé, komunisté i jejich oběť se shodují v názoru na moji osobu a že všechna tři rozhodnutí byla učiněna NS ČR ve stejný den…?!

Mimochodem připomínám informaci ČT z doby před cca 6 lety, kdy bylo řečeno, že 70% soudců VS Praha mělo být positivně lustrováno…?! Krátce na to všechny informace a odkazy z internetu zmizely! Uvítám další informace k tématu, případně kopie tehdejších informací z médií.

Trocha z našeho politického chlívku: Ministr školství Josef Dobeš opět předvedl své „schopnosti“, kdy chtěl podpořit zkrácení školní přestávky z 10 min. na 5 min. Naštěstí mu to jeho poradci vysvětlili, když tak jednoduché, racionální úvahy není schopen. O jeho „schopnostech“ se vyjádřil jeden odborník na ČT 24 – „Ten je schopen navrhnout i zmenšení školních tabulí.“ Uvedl též informaci, že velmi učiteli ceněná a učiteli používaná doména, jako doplněk vyučování, byla letos podpořena místo 19 miliony jen 3 miliony korun, což stačí tak na udržování jejího provozu. Na druhé straně MŠMT startuje dva projekty s podobným zaměřením, každý v řádech stamilionů korun v době, kdy stát i ministerstvo musí šetřit a kdy potřebnost obou projektů odborníci zpochybňují, resp. považují za nepotřebné (další tunel…?!). Ministr přesto hovoří jak umí šetřit a uvádí to jako příklad - likvidace potřebného projektu !!! Divím se, že učitelé nevezmou MŠMT, tuto baštu hlouposti, omezenosti a neschopnosti, útokem, bohužel někdo musí děti učit.

Téma vhodné doplňuje článek: Jak ministr Kalousek zachránil ČR

Nepochopitelné, že za této situace premiér Nečas stále důvěřuje ministru Dobešovi a na místě ho neodvolá. Dal mu lhůtu do dubna na nápravu škod údajně zaviněné předchozím ministerstvem? Co je to asi za ministerstvo, jehož kontrolní orgány nejsou schopni ani za 1 ½ roku odhalit tak obrovské rozkrádání a porušování předpisů a musí být na to upozorněni kontrolními orgány EU? Jaké důvody vedou premiéra Nečase Dobeše neodvolat a nadále mu důvěřovat ví jen Pán Bůh. Kola korupce se točí dále – mluvit o boji proti ní je pro vládu snadnější, než konkrétně konat. Není divu, když nemálo jejich členů by bylo právem v ohrožení.

Bravo městu Roudnici nad Labem! Dne 21.12.2011 bylo jednohlasně odňato čestné občanství města komunistickému zločinci Klementu Gottwaldovi – kdy budou následovat další města…?!

 

Jan Šinágl, 4.1.2011

 

 

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře   

+3 #11 Pavel K. 2012-01-13 22:10
Pane Jerry, takhle si to vykládat, to je typický příklad lidské ignorance a sobectví. Přihlížet nečinně mafiánským praktikám, které předvádějí ať už soudy nebo právě v tomto případě agentura MM, znamená kopat si hrob sám sobě. Protože tím připouštíme, že je nám jedno, jak se chtějí neopodstatněným i žalobami hojit na poctivých lidech. Protože oni takto žalují každého, kdo se na ně třeba jen křivě podívá. Stejná věc se může příště přihodit i Vám. Jak byste se potom cítil, kdyby vás žalovali o 4 miliony, a ostatní by říkali, že jim do toho nic není?
-1 #10 Jerry 2012-01-12 23:19
Myslím, že se jedná o jejich privátní spor, který si řeší mezi sebou a který si také zaplatí ze svých kapes. Proto do toho nemá nic nikomu být. Mezitém ale utíkají kauzy do ktrých by mělo být nám všem a mafiánské soudnictví háže všechno do autu.
0 #9 Jiří Kraus 2012-01-09 03:19
Cituji Olin:
Prosím opravit tiskovou chybu. Vondráčková bydlí v Řitce, nikoli v "Řipce"

V Řiťce bydlí a v řiti je !
+2 #8 Jiří Kraus 2012-01-09 03:17
Senilita je hrozná věc a ještě když je ovládána přes vagínu tak výsledek ´´ národního pokladu ´´ je místo prken co znamenají svět soudní místnost.
+3 #7 Mhomola 2012-01-07 13:41
Cituji Jan Šinagl:
Předpokládám, že si oba anonymové dělají legraci, byť je úroveň všeobecné vzdělanosti v naší zemi dost bídná? Budiž, nechť si zkusí tedy dovodit jak vysoká je požadovaná částka v této žalobě, když při 4% tvoří z obou 240.000,-Kč a jedna z žalob je na částku 4.000.000,-Kč. Mnoho zdaru:-) JS


Fajn, jen nechápu proč naprosto zmatečně jednu žalobu popisujete výší požadovaného odškodnění a druhou výší součtu soudních polatků, ale konečně je to je vaše věc...
-2 #6 Jan Šinagl 2012-01-06 02:04
Předpokládám, že si oba anonymové dělají legraci, byť je úroveň všeobecné vzdělanosti v naší zemi dost bídná? Budiž, nechť si zkusí tedy dovodit jak vysoká je požadovaná částka v této žalobě, když při 4% tvoří z obou 240.000,-Kč a jedna z žalob je na částku 4.000.000,-Kč. Mnoho zdaru:-) JS
+1 #5 Mhomola 2012-01-06 00:57
Četl jsem pozorně a též nechápu, nepomohl byste nám tento rébus rozklíčovat?
-1 #4 Jan Šinagl 2012-01-06 00:34
Čtěte pozorněji pane "Původní Side" a neukvapujte se tak ve Vašich závěrech na základě chybného předpokladu, resp nepochopení textu. JS
+2 #3 Puvodni Sid 2012-01-05 23:04
Skoro bych si myslel ze 4% ze 4 miloinu je 160 tisic Kc ne 240 tisic. Jak autor dosel k takovemu vysledku?
+1 #2 Olin 2012-01-05 04:13
Prosím opravit tiskovou chybu. Vondráčková bydlí v Řitce, nikoli v "Řipce"

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)