Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 09.05.2024 10:36
    Zásadně se držím názoru člověka velice kompetentního, velitele ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:26
    Tane mi na mysli Havlíčkovo „Kéž by nám Pán Bůh všeliké to ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:22
    Slavilo se taky v Plzni, k té ty americké automobily jaksi ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:19
    VOP Stanislav Křeček: Sovětští vojáci k nám nepřivezli ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:12
    Kauzu pana Šnajdra znám a ve světle toho co se děje mému ...

    Read more...

     
  • 09.05.2024 10:07
    Neskutečné!!! Přeci již jen stíhání advokáta by mělo AK vést ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Soudce Jan Šott měl odvahu a ukázal příkladně, jak má soudce jednat a soudit! Mimochodem dostal za mříže i jednoho člena Berdychova gangu. Přináším celý  zvukový záznam vynesení a zdůvodnění rozsudku ze dne 13.4.2012. Smutné, že oba politici byli odsouzen až na základě nepolicejních odposlechů, policie by to bez nich sama nedokázala, ne snad, že by neuměla…?!

 

 

Podobně jako v případě mého 5x doplňovaného TO na Ing. Michaela Hrbatu, náměstka ministra obrany Alexandra Vondry. Také asi budu muset zveřejnit nějaké odposlechy, aby policie konala, když jí mé důkazy nestačí a sama není schopna si snadno se svými pravomocemi další obstarat a konat, pokud by byla ovšem patřičná vůle a zájem...?! Toto je poslední vyjádření ÚOKFK ve věci, ze dne 12.4.2012. Osobně jsem TO předával do rukou ministra obrany při pohřbu Ctirada Mašína v USA, věděl o něm, to bylo vše, co mi k tomu řekl. Zřejmě nemá žádnou potřebu odpovědnosti za své podřízené, jako tomu bylo v kauze ProMoPro…?! Můžete na mém webu zadat do hledáčku „Michael Hrbata“, prostudovat a poté porovnat s vyjádřením tohoto údajně špičkového policejního útvaru…?!

Dle současné legislativy není možné odvolat pravomocně odsouzeného občana zákonodárce, pokud nerezignuje na svoji funkci sám, ze své vůle. Dost pravděpodobné lze předpokládat, že vzhledem k „morálním“ kvalitám a charakteru zatím nepravomocně odsouzeného poslance za VV Jaroslava Škárky, že tak sám od sebe neučiní, ani po případném pravomocném odsouzení. Můžeme se tedy dočkat i situace, že vězeň Škárka bude i nadále pobírat poslanecký plat do konce volebního období, kdy jej bude muset Vězeňská stráž vozit v poutech na zasedání Sněmovny, pokud o to samozřejmě požádá. Doufejme, že Vězeňské stráži alespoň předsedkyně Sněmovny dovolí, aby mu během jejího zasedání mohli sundat pouta a nebude se jí muset hlásit vězeňským číslem. Ostatně, kdybych měl tu moc a mohl zařídit, aby všem poslancům, kteří porušili poslanecký slib, zákon a dobré mravy, byla nasazena pouta, myslím, že by se Škárka necítil ve Sněmovně vůbec osamocen a nezvykle. To daleko spíše ta menšina, či pár jednotlivců, kteří by zůstali bez „želízek“. Sněmovna by tak byla de facto pobočkou Pankrácké věznice. Ať žije a vzkvétá český parlamentní Kocourkov, který už nezadržitelně a nesmazatelně na věky vstoupil do dějin nejen českých, ale i evropských a světových… CHUCPE

Počet členů parlamentních stran je zajímavý: KSČM 62.000, ODS 27.190, ČSSD 24.000, TOP09 4.404 a VV 1055 – čili nám v podstatě vládnou straničky, včetně KSČM, kde počet členů je dán spíše nostalgií a vzpomínkou na „věčné časy“. Půjde-li to takto dále, budou brzy členy strany VV jen její poslanci. Po takových skandálech se není co divit. Kdo snad zůstane jejím členem je osoba zřejmě mravně narušená, duševně nemocná či s velmi omezeným intelektem a inteligencí. Na tuto stranu by se dnes hodil starý vtip: „Získej 5 nových členů KSČ a dostaneš potvrzení, že jsi nikdy nebyl členem KSČ.“

U lékaře nás očekává zvýšení poplatků na 50,-Kč! Kdy přijde Kalouskovo MF s návrhem na poplatky za zřízení kontejnerů a za odvoz tříděných odpadků od psů, koček, kanárů a komárů…?!

Pan Aleš Véber svadí marný boj – kauza GOLF JEŠTĚD. Znám pana Vébra a jeho rodinu už dlouhá léta, skvělí a charakterní lidé. Po mnohaletých soudech se dočkal satisfakce, ale žádného navrácení ukradeného majetku,  justiční, policejní a exekutorskou mafií, podporované neschopným státem. O soudem uznaný ukradený majetek se musí soudit a navíc dle nového zákona složit 4% z jeho hodnoty, což je z cca 70.000.000,-Kč nemalá částka pro okradeného a tvrdě pracujícího zemědělce! Mafiánské praktiky a spojení zůstávají, pouze osoby byly nahrazeny novými! Zbývá mu poslední možnost, hledat spravedlnost u soudů EU.

Stejně tak pan Edvard Stolba – kauza RYBENOR. I pana Stolbu znám osobně už roky, skvělý, charakterní člověk a sportovec - desetibojař, který začínal jako správce atletického stadionu v Norsku, vypracoval se na trenéra národního družstva Norska a byl osobním trenérem světové rekordmanky na střední tratě Grety Waltzové. Za něho nyní bojuje norský stát, kdy jakákoliv snaha o spravedlnost na území České republiky se ukázala jako marnou a kdy už jakoukoliv naději v právo a spravedlnost ve své rodné zemi nadobro ztratil. V této kauze má prsty i současný velvyslanec ČR v USA Petr Gandalovič, který jako tehdejší ministr zemědělství, nemá vůbec ve věci této „zlodějiny za bílého dne“, čisté svědomí…?!

BIS má tisíce odposlechů z doby před 4-5 lety, kolik jich asi má z let následujících až do dnešní doby…?! Platíme si draze BIS snad jen proto, aby shromažďovala odposlechy a jiné důkazy, dokumentující zločiny a vysokou míru korupce jen proto, aby se tyto usvědčující dokumenty archivovaly, či sloužily jen moci a mocným…?! Jaké další a o kom nás asi očekávají…?! Nepochybně to nebyly ani zdaleka poslední. Jen potřebný občanský tlak může určit jejich kvalitu, množství a zabránit jejich zneužití mocnými a využití ve prospěch země!

Prezident Václav Klaus se pohoršuje nad zveřejněnými odposlechy a vysokou mírou korupce. Zvláštní, že právě on, kterého lze právem a zcela odůvodněně označit jako toho, kdo položil základy obrovského, nekontrolovatelného korupčního systému, který dnes nabyl takových rozměrů, že ohrožuje zemi a její budoucnost.

„Je totiž dost pravděpodobné, že skandál okolo Béma může brzy začít klepat na hradní brány.“ V tom se jistě s Jiřím Pehe v jeho článku Prezident Klaus a kauza Janoušek-Bém, shodne většina z nás. Jakoupak přezdívku asi bude prezident Václav Klaus v odposleších mít…?!

 

Jan Šinágl, 13.4.2012

 

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Share

Komentáře

+4 #1 Jirka 2012-04-14 00:30
Super volební systém zaručuje možnost 4 roky krást miliardy. Ono když se to rozpočítá na riziko chycení a na případné roky v base, tak to je docela slušné riziko k zajištění doživotního blahobytu a moci, jež si pak z ukradených peněz kupují. PS: Ale co mě v procesu baví, jak stupidita Kočí, Škarky, „doktora“ Bárty, si říkám, že ze strategií obhajoby jim musel radit MOROZ (bezpečnostní expert). Namočení v tom byly všichni od ODS, TOP až po VV, ale ty tupci se usvědčily vlastní blbostí sami. A tohle se dostane do vlády a řídí stát. Ještě že blbost je nekonečná a občas takto vyplave na povrch a běžný občan ji může vidět ON-LINE. Škoda že ty miliardy nikdo nevrací a většinu zlodějů u parlamnetu hlídá PČR.

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)