Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Kalendář událostí

so dub 27 @13:00 - 06:00PM
Kublov: Po stopách J. L. Zvonaře
út dub 30 @09:00 -
KS Zlín: Kauza Slopné - rozsudek?
út dub 30 @13:15 -
OS Praha 2: Robert Tempel - odškodné
so kvě 11 @08:00 -
Točník: III. ročník Memoriálu Josefa Váni st.
so kvě 11 @18:00 -
KONCERT MARIE BURMAKY V PRAZE

Nejnovější komentáře

  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...

     
  • 20.04.2024 12:42
    Mgr. Jana Gavlasová, advokát, Západní 449, 253 03 Chýně ...

    Read more...

     
  • 19.04.2024 18:09
    Ve Zlínském kraji dnes chybí 3000 míst pro přestárlé lidi.

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

YustitiaKaždému soudnému člověku by mělo být jasné, o co jde:

1. Trestní stíhání bylo zahájeno před volbami - otázka je jasná: V čí prospěch, pro čí dobro?

2. Zaúkolovaní policisté a státní zástupci se sice snažili, co mohli, ale s důkazy, které opatřili, si po neblahých zkušenostech s kauzou "Nečas, Nečasová" ani netroufli jít k soudu.

3.Teď se sami dostali do pasti. Zastavit si to netroufnou, protože by vyvolali obecné pobouření části odpůrců premiéra, části jeho příznivců, a vystavili by se obecnému posměchu. K soudu si to ale předložit netroufnou, protože nemají naději na úspěch a soudci by jim to s velkým potěšením hodili zpátky na hlavu.

Teď je na NSZ a VSZ zmatek - co dál? Nejvyšší státní zástupce pak už jen hledá skulinku, jak z toho ven a jak si zachránit kůži. Proto hovoří o své rezignaci a návratu do Bruselu. Není zdaleka sám. Slušní a poctiví soudci a státní zástupci to mají v současné české justici těžké. Jsou v menšině proti těm, kterým tato situace vyhovuje. Nemusím dodávat, že by většina těch druhých ve společnosti s tradicí nepřerušenou zločinným režimem, nikdy na tato místa nedosáhla. To platí samozřejmě i pro policii, stejně jako pro média. Je to boj a hájí si své zájmy. Občané a zájmy země, je vůbec nezajímají. Podporou premiéra podpoříme všechny schopné lidi, kteří už toho mají dost a jen čekají, až se budou moci plně a bez obav zapojit do skutečného budování země, kterou už 30 let devastují pohrobci totalitních „praktik a mravů“.    

Čapí hnízdo nepomohlo, ani herci a demonstrace, tak se zkouší premiérova rodina. Na úřad vlády si netroufnou, protože tam už nevládne slaboch Nečas. Tak to zkoušejí přes ministerstva. Je neuvěřitelné, že policie provede prohlídku bytu ministryně, zabaví jí elektroniku, kdy neopomene vzbudit mediální humbuk, ale současně říká, že nemůže nic říci, jako za Nečase. V podstatě probíhá pokus o státní převrat, kdy celá země jen přihlíží a nestačí se divit. Měla by si uvědomit, že jeden člověk nasazuje všechny své síly pro zemi, na úkor své rodiny, svého zdraví a majetku. Nejvyšší čas premiéra aktivně podpořit – jsme mu to dlužni! Každý člověk má své hranice výkonnosti a zdraví, při vší úctě k premiérovi. U něho jsou pro normálního smrtelníka nepředstavitelně vysoko. Měl prohlásit: „Mám silné myšlenky a slabé tělo“. Jak symbolické!

Je člověkem práce, vybudoval Agrofert a nyní přijal další výzvu změnit zemi a zamezit kolosálnímu rozkrádání na všech stupních. Ti kdo manipulují s veřejností velmi dobře ví, jak je premiér ohrožuje a nebudou se štítit ničeho! V sázce je příliš.

Padne-li premiér, náš návrat na východ už bude velmi reálný, stejně jako velmi pravděpodobná kandidatura Vladimíra Dlouhého na úřad prezidenta s podporou Kremlu. Na řadě by tak byl třetí zaměstnanec prognostického ústavu, jako líheň budoucích kádrů. Mimochodem StB měla zákaz jeho zaměstnance sledovat, resp. vést jejich svazky. Možná jsou někde jinde, ale nebudu napovídat…

Nedopusťme to a začněme se chovat jako odpovědní občané, pokud je nám svoboda a demokracie drahá. Zadarmo nikdy nebyly a platilo se za ně vždy nejvyšší cenou. Zevně je stále máme, ale zevnitř je z nich stále více ukrajováno. Znáte princip salámové metody? Kousek po kousku se nenápadně ukrajuje, až zbude nakonec jen nůž! Vzpomínáte si ještě, nebo jsme už zapomněli?!

Na podporu premiéra Andreje Babiše bude spuštěna petice, oslovující svoji jednotící a spojující formou všechny vrstvy obyvatelstva. Potřeba normálních lidí, aby stát začal fungovat normálně stoupá, proto stoupá i popularita premiéra, byť mainstreamová média dělají vše pro to, aby vytvářely opak.

 

Jan Šinágl, 22.11.2018

* * *

Výbušná výpověď: Čtveřice vyšetřovatelů promluvila. Kauza Čapí hnízdo vznikla na příkaz Chovance, tvrdí.      

P.S.

Tento článek má návštěvnost už přes 10.000 čtenářů, trvale roste. Jeho obsah všechna známá média stále zamlčují?!

* * *

Jsme s Vámi, pane premiére!

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 3.15 (13 Votes)
Share

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)