Jan Šinágl angažovaný občan, nezávislý publicista

   

Strojový překlad

Nejnovější komentáře

  • 28.04.2024 14:51
    Dnes v OVM proběhla debata poslankyň Malé (Hnutí ANO) a ...

    Read more...

     
  • 28.04.2024 09:54
    Kdy odškodníme my vyhnané sudetské české Němce? Žili u nás ...

    Read more...

     
  • 26.04.2024 18:27
    Liché a laciné gesto Ad LN 24.4.2024: Wintonova vnoučata ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 10:01
    Odsouzený kriminálník Maxim Ponomarenko opět podniká v ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 09:00
    Dobrý den vážený pane Šinágle, obracím se na Vás, protože ...

    Read more...

     
  • 24.04.2024 07:47
    Předpokládám, že paní Gavlasové a jejím klientům bylo zveřejněním ...

    Read more...


Portál sinagl.cz byl vybrán do projektu WebArchiv

logo2
Ctění čtenáři, rádi bychom vám oznámili, že váš oblíbený portál byl vyhodnocen jako kvalitní zdroj informací a stránky byly zařazeny Národní knihovnou ČR do archivu webových stránek v rámci projektu WebArchiv.

Citát dne

Karel Havlíček Borovský
26. června r. 1850

KOMUNISMUS znamená v pravém a úplném smyslu bludné učení, že nikdo nemá míti žádné jmění, nýbrž, aby všechno bylo společné, a každý dostával jenom část zaslouženou a potřebnou k jeho výživě. Bez všelikých důkazů a výkladů vidí tedy hned na první pohled každý, že takové učení jest nanejvýš bláznovské, a že se mohlo jen vyrojiti z hlav několika pomatených lidí, kteří by vždy z člověka chtěli učiniti něco buď lepšího neb horšího, ale vždy něco jiného než je člověk.

 


SVOBODA  NENÍ  ZADARMO

„Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.“

Díky za dosavadní finanční podporu mé činnosti.

Po založení SODALES SOLONIS o.s., uvítáme podporu na číslo konta:
Raiffeisen Bank - 68689/5500
IBAN CZ 6555 0000000000000 68689
SWIFT: RZBCCZPP
Jan Šinágl,
předseda SODALES SOLONIS o.s.

Login Form

Cizek Vladimir

Aktualizováno 13.11.2021: Zásadní otázka: Virus se neustále mění a je vždy o krok napřed. Není lepší spoléhat na imunitní systém, který je jistě lépe připraven bránit organismus, než rychle vyrobené a nevyzkoušené vakcíny? U starých lidí má očkování smysl, kde je IS oslabený, ne u mladých, kde má plnou sílu. Škody napáchané různými, nepřehlednými a zmatečnými opatřeními, způsobují více škod materiálních, zdravotních a psychických, než virus samotný. Optimismus posiluje imunitní systém. Šíření strachu a negace ho oslabuje. Úsměv je vyšší stupeň inteligence, tak se usmívejme. Úsměv a optimismus má mnohem větší sílu, než vakcína a viry. Úsměv a humor je druhem dnes tolik potřebné odvahy. J.Š.

***

„Nejtemnější místa v pekle jsou vyhrazena těm, kteří zachovávají nestrannost v časech morální krize.“ Dante Alighieri, Božská komedie

***

Odškodnění za bezpečné vakcíny - a novináře máme kde?

***

Vzkaz běžnému občanovi ČR: Lidi, nenechte se zdeptat mediální masáží, neposlouchejte veřejnoprávní média, žijte zdravě, choďte do přírody, venku v žádném případě nenoste roušky, snažte se žít normální život, nenechte se omezovat, protože život stál, stojí a bude stát za to.

***

Odkaz na rozhovor s MUDr. Vladimírem Čížkem – níže výtah podstatného:

S příchodem covidu se změnilo všechno v naprosto šílenou věc  – Nebyl dodržen pandemický plán a jelo se podle něčeho úplně jiného – Média a „experti“ začali masově šířit strach, který se na tom všem podepsal – Jakýkoliv jiný názor, byť by byl správný, je považován za dezinformaci a lidé jsou za to diskriminování – Číšník se nemůže ptát na zdravotní stav hosta z hlediska etického i právního – To, že většina lékařů mlčí není nic překvapivého, protože většina občanů mlčí – 41 nezákonných opatření MZ – Od nuly do 50 let rozhodně nedoporučuji očkování touto vakcínou, nevíme jaké bude mít následky za dva, tři, pět let, protože to je experimentální vakcína – Nebyly ukončeny třetí fáze klinických studií – Časté následky očkování, oslepnutí, cévní mozková příhoda, bolesti kloubů, nohou, trombózy - Po půl roce se přes soudní příkaz podařilo zajistit pitevní zprávu. V chorobopise krvácení, jako následek očkování – SÚKL hlášeno je max. 5% nežádoucích účinků léčiv.

Lékař by měl mít povinnost nahlásit nežádoucí účinky, ale tato povinnost není sankciovatelná a vymahatelná. Jedině tak získáme pravdivá data – Izolací a rouškami ztrácejí děti imunitu – Zdravotnická ročenka není ani za rok 2019 – V okamžiku kdy se zavřely školy stoupla křivka úmrtnosti, po jejich otevření opět klesla – Lidé podepisují informovaný souhlas, aniž by ho četli – Podle soudu je informovaný souhlas získaný rychle, jen cár papíru – Zdravotnická diktatura versus zdravotnická demokracie – V případě covidu lékařská komora nefunguje – Předseda ČLK Milan Kubek před 11 lety: “Nás nikdo očkovat nebude, nejsme pokusní králíci.“ Nyní o 180 stupňů obrátil. Jeho mediální vystoupení provokují nenávist vůči neočkovaným. Měl by odstoupit z funkce – V roce 2009 bylo ve Švédsku naočkováno mnoho mladých lidí. Následkem u několika set z nich byl únavový syndrom a vyřazení ze společnosti do konce života. Švédové se poučili: mají od začátku omezení počtu lidí na akcích, dobrovolné roušky, celou dobu otevřené ZŠ, obchody, restaurace jenom s omezením pracovní doby a mají poloviční počet úmrtí oproti nám.

Děti by se neměly očkovat. Dvě čísla obecně k mladým lidem: v roce 2020 jich zemřelo 2250 na všechny příčiny, v době kdy nebyl covid jich zemřelo 2350, o 100 více. Riziko úmrtí u zdravých dětí je téměř nulové. Proč dávat dětem vakcíny, když nevíme, co způsobí za dva čtyři roky, když riziko úmrtí mají nulové? – Gynekolog může odmítnout potrat z důvodů svědomí a praktická lékařka je trestána za odmítnutí očkovat děti. Lékař může odmítnout očkování, ale musí doporučit jiné pracoviště –

HOMEOPATIE: Hlavní důkaz „expertů“, že léky obsahují neměřitelné látky? Neexistence důkazů není důkazem neexistence. Homeopatie má od roku 2017 Českou státní normu č. EN 16872. Na SÚKL jsou registrována jako léčiva a některá jsou vázána na lékařský předpis. Odpůrci homeopatie by museli říct, že na statním ústavu sedí šarlatáni. Je součástí programu WHO. Nechápu, proč je u nás homeopatie takhle zatracována a pomlouvána. Ve Švýcarsku se udělala studie o 300 stranách a na jejím základě se stala léčebnou metodou, kterou hradí pojišťovny – Zdravotní diktatura sonduje, co vše si lidi nechají líbit, tak k totalitě můžeme dojít velice brzy. Máme varovné příklady, viz Austrálie, Itálie a Rakousko – Neusínejme na vavřínech, musíme být ve střehu, totalita vystrkuje drábky – Vážím si občanů, kteří nedemonstrují, ale svým individuálním chováním zabraňují opatřením, jaká jsou v Austrálii a jinde.

Vzkaz lékařům: Snažte se získávat informace i jinde, protože v poslední době jsou oficiální informace dezinformacemi. Jedním z největších dezinformátorů dnešní doby je samotné MZ - Z EBM (Evidence Base Medicine) = Klinické studie+empirická zkušenost lékaře+přání pacienta, zbyly jen klinické studie, které zadávají a platí výrobci těch léků, jejichž efekt chtějí dokázat. Kolegové lékaři, vraťte se ke zdravému rozumu, empirické zkušenosti ars medici a respektujte přání pacienta.

 Vzkaz pro současné u moci: Asi v současné době nepublikovatelný… Sedněte si i s nositeli oponetních názorů a zkuste popřemýšlet o tom, jestli by nebylo lepší se vydat cestou Švédska, Dánska, Norska, Finska, Islandu a Velké Británie, které zrušily veškerá opatření.

Vzkaz běžnému občanovi ČR: Lidi, nenechte se zdeptat mediální masáží, neposlouchejte veřejnoprávní média, žijte zdravě, choďte do přírody, venku v žádném případě nenoste roušky, snažte se žít normální život, nenechte se omezovat, protože život stál, stojí a bude stát za to.

MUDr. Vladimír Čížek

***

Prof. MUDr. Jiří Beran, CSc., světově uznávaný epidemiolog a vakcinolog, vyzývá vládu, aby „zastavila absurdní hru“

Lidé očkovaní proti covidu-19 se nemusejí testovat. Podle imunologa Vojtěcha Thona mohou však virus roznášet stejně jako neočkovaní. A mnohdy to také dělají.

Okamžitě tu nechutnou kampaň zastavte, píše rektor ČVUT Vojtěchovi

Zásadní zjištění o cenzuře v ČR

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 1.11 (9 Votes)
Share

Komentáře   

-4 #3 Jan Šinagl 2021-11-13 08:47
Na pomoc v boji proti Covidu nastupuje "armáda" 40 vojáků, jak informuje ČRo...
-6 #2 Jan Šinagl 2021-11-11 18:11
Zavedením fiktivní bezinfekčnosti očkovaných jsme si pustili do podzimní virové sezony velkou virovou nálož. Bude trvat patrně několik měsíců, než se vlna přežene.

„Veškerá opatření, která nyní přicházejí, to sice mohou zmírnit a pomohou nám získat čas,“ varuje Vojtěch Thon. „Ale to je vše. Teď to má v režii virus.“ Brněnský imunolog zmiňuje nedávnou britskou studii šíření viru. Vyšlo v ní najevo, že očkovaní lidé přenášejí virus ve stejné míře, jako neočkovaní.

Očkování samozřejmě význam má. Člověk se rychleji zbaví infekce a s největší pravděpodobnost í neupadne do těžkého stavu. Masová vakcinace snižuje virovou nálož v populaci. K infekci však může docházet vždy. Vakcína podávaná do svalu nemá šanci sliznici uchránit.

„My vakcinujeme proti variantě covidu, která neexistuje, proti wuchanskému kmenu,“ zdůrazňuje imunolog. „Na deltu, případně deltu plus má tato vakcína přibližně o dvacet procent menší účinnost. Státy objednávají starý model, patrně protože je levnější. Do lidí se vtlouká informace, že další a další dávky něco zachrání.“

Imunolog Vojtěch Thon

lidovky.cz/.../...
-7 #1 Jan Šinagl 2021-11-11 18:00
Kubek k Cimickému: "Ženy to měly řešit hned a ochránit tak další pacientky. Po dvaceti letech se těžko něco došetří."

Viditelně jsou pro tohoto "lékaře" větším problémem znásilněné ženy, než lékař, zřejmý sexuální úchylkář. Ostuda všech lékařů, že Kubek stále zůstává ve funkci předsedy ČLK. Zřejmě jsou to kamarádi.

I jiní z okolí Čimického by se měli veřejnosti připomenout, protože věděli a jsou to mnohdy i veřejně známé osoby...

Komentovat články mohou pouze registrovaní uživatelé; prosím, zaregistrujte se (v levém sloupci zcela dole)